Collet věří, že Aguirre zůstane trenérem Espanyolu

24.04.2014, 18:00
Aktuality
Espanyol zažívá poměrně vydařenou sezónu a po třech letech by se mohl v konečné tabulce umístit do desátého místa. Strůjcem úspěchu barcelonského mužstva je Javier Aguirre, mexický trenér má ale smlouvu jen do konce sezóny a klubové vedení si tak nemůže být jisto jeho setrváním...

Pětapadesátiletý kouč převzal Espanyol v listopadu 2012 a na jeho lavičce se mu daří. O jeho služby ovšem podle listu AS stojí národní svazy Řecka, Japonska a Kataru, jeho návrat na reprezentační úroveň tak rozhodně není vyloučen.

To připouští i prezident barcelonského klubu Joan Collet, který se s Aguirrem stále nedohodl na nové smlouvě. "Jsme s ním velmi spokojení. Je to ale on, kdo se musí rozhodnout, zda chce zůstat. Má další nabídky, které si svojí prací zasloužil, ale upřímně si nemyslím, že by chtěl odejít. Mám jen malé pochyby, že se nebude chtít zůstat," prohlásil Collet.

Espanyol po sezóně ale nebude čelit jen hrozbě odchodu trenéra, kádr by mohly opustit také některé opory. "Jsem si jistý, že přijde šest, sedm nebo osm nabídek za naše hráče. Jsme povinni si je vyslechnout, ale zároveň nejsme žádný supermarket. Nikdo si u nás jen tak levně nenakoupí, a pokud nabídky nebudou dost dobré, tak zkrátka nikoho neprodáme," uvedl Collet.

Autor: Petr Vaněček / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde se dneska diskutuje o hokeji nebo se na LVa prdí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vypadá jak naše prase na hradě Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo , přesně ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není tak odpornej vepř....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele