Totti poprvé od vážného zranění vyběhl na hřiště

04.06.2008, 10:10
Aktuality
Francesco Totti má v posledních týdnech několik důvodů k radosti. Jeho AS Řím sice nakonec nezískalo mistrovské Scudetto, náladu si ovšem částečně vylepšilo triumfem v Coppa Italia. Samotného Tottiho pak může těšit fakt, jak rychle se zotavuje po vážném zranění kolena...

Totti si zranění přivodil v polovině dubna v utkání s Livornem, musel se podrobit operaci a lékaři délku jeho absence odhadli na pět měsíců. Kapitán AS Řím tak svému týmu nemohl pomoci v závěru sezony a mimo hru měl být i pro začátek ligového ročníku 2008/2009. Ten by ovšem mohl stihnout, včera se totiž poprvé od zranění objevil na hřišti.

"Je to krásný pocit vrátit se na hřiště a znovu trénovat. Musíme počkat a uvidíme, jak všechno půjde, zatím je to dobré. Snad budu zpět již na Supercoppa proti Interu, to je můj cíl," prohlásil včera Totti.

Římské AS bylo v posledních dvou letech jedinou vážnější hrozbou milánského Interu, který získal tři tituly v řadě. Loni to bylo s velkým náskokem, letos se pak bojovalo do posledního kola a jako vítěz z tohoto duelu vyšel Inter. Giallorossi si náladu alespoň vylepšili ve finálových zápasech Coppa Italia, v nichž se jim Inter daří porážet.

Inter do příští sezony vyrukuje s novým trenérem, Roberta Manciniho nahradil Jose Mourinho. "Je to skvělý trenér a k dispozici má vynikající tým. Doufám, že Inter nezíská příliš nových akvizic," řekl Totti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vynikající zpráva, hodně zdravý Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Totti je prostě geniální hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Preju mu to,v jeho veku dlouhodobe zraneni neni nic dobreho

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda... Jen tak dál Francesco rychle se uzdrav a ať se ti ta zranění v příští sezóně vyhýbají ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
-PeCa_08-

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Super Francesco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

yes

Reagovat
smazaný uživatel

kde su ti co pisali na taketo clanky ze ..aj tak je to namachrovany fluspako ?? co im mamy odpojili klavesnice od pocitacov a schovali do skrine??? ved neverim vlastnym ociam ked citam tieto komentare.....ale tak nestazujem sa ....asi uzivatelia eurofotbalu dospievaju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele