Totti o návratu do reprezentace nepřemýšlí

02.07.2008, 12:14
Aktuality
Francesco Totti za Itálii naposledy nastoupil ve finále mistrovství světa proti Francii před dvěma lety. Když squadru azzurru nyní převzal tehdejší kouč Marcello Lippi, začalo se v Itálii spekulovat o Tottiho návratu. Kapitán AS Řím ale chce hlavně překonat zranění kolena.

Svůj reprezentační konec ohlásil Totti oficiálně před rokem, přestože za Itálii už rok od finále nehrál. Italská média přinesla zprávy, podle kterých 31letý útočník nyní napodobí trenéra Lippiho a vrátí se také.

"Lippimu přeji jen to nejlepší, chovám k němu obrovský respekt. Ale v tuto chvíli je jediné, na co myslím, moje zotavení se ze zranění kolena," vzkázal Totti.

Hvězda AS Řím si na konci dubna v ligovém utkání proti Livornu přetrhla přední zkřížený vaz v koleni. Totti musel na operaci, ze které se nyní zotavuje. Držitel Zlaté kopačky doufá, že stihne start nové sezóny.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůže pomoct, ale tohle je jeden z nejsympatičtějších fotbalistů vůbec... hodně štěští při rekonvalescenci a hodně úspěchů s Římem v nový sezoně, Francesco!

Reagovat
patas92

az na par plivancu je to sympaticky hoch ...ale kdyby reprezentoval na EURU, urcite byl si Italie vedla lepe

Reagovat
Maritazzi

hm, na Poulsena určitě neplivnul jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

jn..., Poulsen hraje, jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

přeji mu brzké uzdravení, protože je to stále špičkový player.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by reprezentovat, nevím proč si předčasně hraje na staříka. Jiní hráči jeho věku i kalibru reprezentují. Jediným důvodem je lenost, nebo nezájem o národní tým.

Reagovat
M11

Reagovat
Maritazzi

lenost běž si dát sprchu, je docela vedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá zrovna silné zdraví, takže bude lepší, když bude hrát jen za AS.

Reagovat
smazaný uživatel

,,jen za AS´´

Reagovat
smazaný uživatel

sry to psal bratr

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Bratr je fanoušek Lazia? Kdyby byl i v repre, tak by to byla větší zátěž.. To "jen za AS" není mysleno špatně..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele