Totti je pro mě jako syn, říká Zeman před návratem do Říma

20.09.2014, 21:10
Aktuality
Velmi prestižní utkání zítra čeká na Zdeňka Zemana. Protřelý český trenér se na začátku léta stal koučem Cagliari a v rámci třetího kola se sardinským klubem zavítá na půdu AS Řím, na jehož lavičce působil v kariéře hned dvakrát a k němuž ho pojí silné pouto...

"Lidé mi v Římě vždy projevovali velkou náklonnost. Samozřejmě to pro mě nebude zápas jako každý jiný. Bude to utkání mezi mým týmem a městem, ve kterém jsem žil po dvacet let. Po žádné odplatě ale netoužím," uvedl Zeman pro list La Repubblica.

Sedmašedesátiletý stratég u Giallorossi podruhé působil v první polovině sezóny 2012/2013 a tehdy angažmá nedopadlo podle jeho představ. "Měl jsem zde interní problémy. Ne každý zkrátka sdílel můj pohled, ať už v rámci týmu či celého klubu," uvedl Zeman, jenž neměl ideální vztahy například s Danielem De Rossim. "On je jedním z těch, se kterými nemluvím. Fanoušci všeobecně stáli za mnou, s výjimkou malé skupiny. Fotbal spojuje a rozděluje," řekl dále.

Mnohem raději Zeman vzpomíná na svoji římskou štaci v devadesátých letech, kdy nejprve vedl tři roky Lazio a poté dva roky AS Řím. Tehdy pomohl nastartovat kariéru klubové modle Francescu Tottimu. "Totti je pro mě jako syn. Co se týče jeho hráčských kvalit, tak on je zcela nepředvídatelný a dokáže poslat míč do míst, ve kterých byste ho nejméně čekali," řekl na adresu bývalého italského reprezentanta.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Desmond Glazebrook

2,5

Reagovat
Filip12

Týpek jak se mu vlastně v Cagliari daří ? hraje pěkný fotbal aspoň ?

Reagovat
juveforever

zatial nič moc, čo je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc juventini maji neustale potrebu se vyjadrovat k Zemanovi. Porad jim jeste lezi v zaludku jako kdyby prave jim snedl nedelni obed

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že to většina neřeší. Já třeba Zemana uznávám a když má jednou za čas kecy na Juventus, tak se jenom nad tím pousměju.

Reagovat
Kucka

byl jsem na Cagliari Atalanta, ale Zemanovi hoši umírali na krásu a na neschopnost vsítit z malýho vápna... Atalanta jenom trestala po dvou chybách z brejků

Reagovat
SaianSupaCrew

"On je jedním z těch, se kterými nemluvím. Fanoušci všeobecně stáli za mnou, s výjimkou malé skupiny"

Nevím, jestli je ta druhá věta součást komentáře k Danimu, nebo k jeho angažmá, ale ani v jednom případě to podle mě není pravda

Reagovat
Maritazzi

Klasickej ulhanej Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem tě na fanouška Juventusu

Reagovat
Maritazzi

Jj.

Reagovat
Pettirosso

napiš mi pak prosím, jak je to s těma lístkama prosím, hlavně jestli se můžu spolehnout, že bych si je koupil až v den zápasu na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dotaz, ak z penalty trafím tyčku, lopta sa odrazí do brankára a od neho do brány, oficiálne by to mal byť "normalny" gol z penalty alebo vlastný gol? vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

vlastny

Reagovat
shitcool

to nemusí být pravda, jde o to, pokud od tyče mířil do hřiště a nebo do brány (před dotekem brankáře)

Reagovat
shitcool

jde o to, pokud od tyče mířil do hřiště a nebo do brány (před dotekem brankáře)

Reagovat
db18

myslím, že při zápase vlastňák a při rozstřelu proměněná penalta

Reagovat
10

"Co se týče jeho hráčských kvalit, tak on je zcela nepředvídatelný a dokáže poslat míč do míst, ve kterých byste ho nejméně čekali,"

to ale myslel Bonucciho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda je tak nepochopeny se svoji fotbalovou filozofii jako Laco Borbely ktery taky pri svem angazma v FC Tatabanya predbehl dobu a hracum forsiroval fotbalovy styl kteremu nikdo nerozumel jenom on sam a pozdeji ho ve svych uspesnych letech aplikovala i FC Barcelona. Z nejakych zahadnich duvodu se Laco Borbelymu nedostalo tolik medialni pozornosti a uznani jako panu Guardiolovi.

Reagovat
risk je zisk

koho zajima madar?

Reagovat
KillSwitch

Zeman fajčí?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je Mathieuova ruka.

Reagovat
galacticosi

skôr Wilsherova

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, ten je tím hulením pověstnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefajčí,on to jenom někomu hlídá..

Reagovat
smazaný uživatel

uz me začínají štvát fotky ke článkům na EF. Je to čím dál horší. Admini, to je takova prace projet par webu a stáhnout nejake normální a aktuální fotky?

Reagovat
smazaný uživatel

a autorska prava v potaz neberes?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych pro, aby byla i nejaka fotogalerie. Z tréninků...zajímavých fptek mimo klub apod..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to představuješ trochu jednoduše. Nemůžeš jen tak stáhnout z netu fotku a dát si jí někam na svůj web, protože se na ní vztahují autorská práva. Jestli chceš fotogalerii z tréninků, tak jdi fotit a fotky jim tu předej.

Reagovat
Francesco Totti AS

jsem hodně zvědavý jak to bude vypadat proti tomu jeho systému

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele