Torreirův agent: Neapol už udělala Sampdorii nabídku

17.04.2018, 15:29
Aktuality
Uruguayský záložník Lucas Torreira bude jedním z nejžádanějších hráčů v letním přestupním termínu. O fotbalistu Sampdorie má mít zájem celý zástup elitních italských klubů a jeden z nich už dokonce údajně učinil nabídku.

Podle agenta Pablo Bentancura se jedná o Neapol. "Neapol už udělal Sampdorii oficiální nabídku, ale řekl jsem jim, že musíme ještě počkat," řekl Bentancur pro Tuttomercatoweb.

"Lucas má ve smlouvě výstupní klauzuli ve výši 25 milionů eur, ale pokud Sampdoria bude chtít vydělat víc peněz, pak můžeme rozhodnutí učinit společně," uvedl Bentancur. "Jednání s Neapolí jsou otevřená, ale požádal jsem o více času a trpělivost," dodal.

Podle prezidenta Sampdorie Massima Ferrera je totiž zájemců o Torreirovy služby podstatně víc. Zájem prý mají také AS Řím, Lazio, oba milánské kluby i Juventus.

"Prezident Ferrero je statég, žádný blázen. Rozhodli jsme se, že počkáme a uvidíme. Co se týká Lucase, tak ten je plně soustředěný na Sampdorii a národní tým. Musíme pro něj najít ideální řešení, aby mohl udělat další krok dopředu, bez ohledu na výstupní klauzuli," prohlásil ještě Bentancur.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Stojí za to? Moc jsem toho zatím o něm neslyšel, no je fakt že Serii skoro nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Serii nesleduješ a zajímá tě, jestli stojí za to hráč který přestupuje v rámci Serie A?

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak pro případ, že by se Edo splašil. A navíc si chci udržovat jakýs takýs předmět o zajímavých talentech.

Reagovat
adoxx

Tohle by byl pro Neapol hrozně výhodnej kup (pro jakýkoli tým) ,za 3-4 roky bude mít minimálně dvojnásobnou cenu

Reagovat
10

"pokud Sampdoria bude chtít vydělat víc peněz, pak můžeme rozhodnutí učinit společně"

agent se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sampdorie je nový Porto ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý hráčik

Reagovat
mayday

Co v Neapoli, nebude výprodej? Před sezonou se semkli, že by chtěli spolu něco vyhrát, to se nepovede, teď Mertens že chce už odejít... Nebudou další následovat?

Reagovat
castelL

.. mám podobný názor, Neapol si pekne posrala sezónu, stále im chýba zopár špičkových hráčov, aby mohli byť TOP, bohužiaľ, po tejto sezóne si myslím, že odíde viacero hráčov zo základu a onedlho skončí aj Marek, som zvedavý ako Neapol zvládne prestupové obdobie.

Reagovat
mayday

Tak mě to napadlo, před sezónou byl právě článek s Mertensem, že zůstanou, aby něco vyhráli, teď že možná odejde, Coulibaly taky bylo něco, takže uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Jorginho o kterýho bude velkej zájem co jsem slyšel tak Premier League se za ním může zbláznit

Reagovat
mayday

Tak určitě tam bude i víc hráčů, co o ně bude zájem, Hysaj jsem něco četl, ten Alžířan na levým beku taky... Vypadá to zajímavě, nějaká obměna tam asi bude a je možná i potřeba. Tým je spolu dýl, vyhrát se nic nepodařilo, takže okysličení by mohlo pomoct.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ghoulam taky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten agent je nejak príbuzný s tým hráčom Juventusu?

Reagovat
Votas

Mladší a trochu víc dopředu nahrávající Medel.

Reagovat
olis

25 by bola dobra cena a stale v moznostiach klubu, ak sa to bude pohybovat okolo 50 a podobne tak to uz ide mimo Neapolu, snad to vide

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vykupka je 25. Jen magor by dal vic, když nemusí.

Reagovat
pajka-juve

"Lucas má ve smlouvě výstupní klauzuli ve výši 25 milionů eur, ale pokud Sampdoria bude chtít vydělat víc peněz, pak můžeme rozhodnutí učinit společně,". Podle tohohle prohlášení to vypadá, že má tu výkupku podobnou jako Schick. Do určitého data 25 milionů, pak výkupka aktivovat už nejde a můžou si říct třeba o 40 nebo podepíše smlouvu novou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to celkom svinstvo. Pokiaľ má hráč určenú výkupku a má záujem prestúpiť, tak je neprijateľné, aby po predložení oficiálnej ponuky podpisoval novú zmluvu s väčšou výkupkou a potom prestupoval. Áno, takéto kroky síce vedú k liberalizácii obchodu, avšak výkupka potom totálne stráca svoj význam.

Reagovat
TheTopFootbaler

Význam výkupky je v tom, aby hráč, který je pod smlouvou a zahrne si do ní výkupku, mohl přestoupit do jiného klubu, pokud bude hráč chtít a najde se kupec. Pokud chce hráč pomoct klubu k více penězům, je to jeho věc.

Reagovat
pepinho2

Skvělý hráč, cokoli pod 50 bude bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohoto kluka může být jednou opravdu hvězda.

Reagovat
GEGE

Lepšího hráče na mezzalu pro nás momentálně nevidím.... Škoda.,ze nám ho vyfoukne Neapol... Tohle bude stejný provar jako tehdy s Alanem...

Reagovat
smazaný uživatel

No k nám bohužel určitě nepůjde.Já bych asi zkusil Donsaha.

Reagovat
Largo

Barella, Donsah, De Roon, Pulgar.... v calciu těch typově podobnejch hráčů běhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Luis?

Reagovat
Largo

Nový Pizarro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele