Tlak na Jola se zvyšuje

17.09.2007, 08:38
Aktuality
Tottenham Hotspur si o víkendu připsal v anglické lize další nezdar. Prohra 1:3 na vlastním hřišti bolí o to víc, že jí způsobil nenáviděný městský rival Arsenal. Kohouti mají zatím v tabulce pouhé čtyři body, což není vůbec dobrá zpráva pro manažera Jola.

Martin Jol utratil před sezónou za posily 40 milionů liber a Kohouti avizovali ambice na útok to top čtyřky, která dosud vládla Anglii. Manchester United, Arsenal, Chelsea a Liverpool však zatím Tottenhamu nemilosrdně ukazují záda. "Jsem si jistý, že pokud budeme hrát se stejným týmem, zlepšíme se," věří Jol.

Nizozemský manažer by potřeboval, aby přišlo zlepšení co nejdříve. Tottenham v lize porazil pouze slabé Derby, proti silnějším soupeřům sice sehrál dobré zápasy, ale bez bodového efektu. "Vím, že jsme si proti Arsenalu vytvořili šance a jedinou chybou bylo bránění standardy při prvním gólu Arsenalu," říkal Jol po posledním zápase. "Takovým situacím se musíme vyhnout."

Médii už prolétly informace o manažerově nejisté pozici, vedení by ho však podle všeho mělo podržet. Pokud ovšem nebude Tottenham dlouhodobě pokračovat ve slabých výkonech. Kohouti potřebují zabrat i v Poháru UEFA proti Famagustě. Sám Jol bere situaci s nadhledem. "V novinách se psalo, že mám být vyhozen už v roce 2005. A vidíte, už jsem tu tři roky," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*kubas

ARSENAL IS BEST!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu se neříká "Kladiváři" ale "Kohouti". Ale jinak článek gut

A jinak: je čas udělat Tottenhamu pápá, Martine. Dík, cos pro Kohouty udělal, ale je čas na změnu. Za ty prachy, cos měl, se dalo posílit lépe a hlavně na lepších místech v sestavě ...

Reagovat
HOST*Martin

Martin Jol utratil... a kladiváři, tam snad mají být kohouti néé ?? Managerovi dávám ještě jeden zápas, kohouti mají dobrej kádr, tak snad to prolomí !! Na arsenal se jim tradičně nedaří...

Reagovat
HOST*Holanďan

Ja si myslím, že to je naozaj chyba trénera čiže Martina Jola však z takou zostavou som čakal, naozaj nie len oni,ale isto aj tie popredné 4 teami, že budú mať čo robiť proti takému nabitému teamu ako je Tottenham Hotspur, že im zostane minimálne to nepopulárne už po dva roky piate miesto.Však tie posili čo kúpili sa mi páčili, lenže akosi sa nevedia presadiť, alebo ja neviem čím to je ich útok by som na 100% zaradil do top 1-4, cbyba je totiž isto v trénerovi, alebo v obrane a strašne sa mi nevidí aj ten brankár Robinson u mňa je obyčajná nula!Však s Manchestrom United mohli vyhrať nie ani remizovať a ako naschvál nezískali dokonca ani jeden bod a pritom boli lepší a 1 jedenástku im tam mohol kľudne odpískať rozhodca a čo sa týka zápasu s fulhamom je tiež úbohosť vyhrávať 3:1 a remizovať v 90 minúte.A to sa im nestalo 1 krát už von so Sunderlandom v 94 minúte dostali gól a pritom mal rozhodca nastavené iba 3 minúty!Team môže mať smolu 1 -2 zápasy ale, aby mal smolu už 4-5 zápasov tak to je vrchol!

Reagovat
HOST*floppy

Slepice shoří :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem říkal, že jsou jak Atlético. Pořád by se chtěli vyrovnat nejlepším, sbírat trofeje, ale skutek utek. Jol by to měl zabalit, aby aspoň stihli zachránit UEFU.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. radšej nech ho vymenia teraz kým sa dá ešte všetko dobehnúť ako po polovici sezóny keď budú v strede tabuľky bez vyhliadky na dobré umiestnenie. .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád, když hraje mančaft pod svoje možnosti. A Tottenham hraje pod svoje možnosti dlouhodobě, neříkám, že je to jenom Jolova chyba, ale prokázal, že na dlouhodobý vytáhnutí Kohoutů z průměru nemá, tak ať jde .

Už loni měl jeden s TOP 5 mančaftů v PL a letos měl cca 40 mega liber (60 mega euro) na posily a nejde mu to. Co chtít víc jako důkaz toho, že to nezvládá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jol to sice nezvládá, ale ten tým na Big Four prostě nemá, obzvláště když přijdou zranění, nejvíce citelná je ztráta Kinga, bez něj je defenzíva v rozkladu. Jola bych přirovnal k Frankovi, hraje útočně, je na hráče hodný, ale takticky naprosto propadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok měli start podobný, na big four mají jen při mimořádné shodě dobrých okolností, ale na UEfu jim pořád věřím.

Reagovat
HOST*Martin

Může mi někdo vysvětlit proč pořád rve do brány Robinsona ? Když to sleduji, tak si myslím, že spolu snad něco mají !! A Černý na lávce zblbne, jestli se to už nestalo. Radku, je vo tebe vůbec zájem ? Nebo tě to vyhovuje ? No za ty prachy... Prosedět premiership by mě teda nebavilo, tak asi taky chceš, aby Jol šel kamsi...

Reagovat
HOST*hector muentes

robinsom je uplne sienej ten prvni gol arsenalu byla jeho vina pri druhym byl az moc venku mi prislo ale to je dobre protoze forza gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Jol toho udělal moc,ale nyní to potřebuje impuls v podobě nového kouče. Dokud není pozdě.

Reagovat
HOST*Pedrozzz

platilo opět do puntíku... teda co i ten Berbatov zazdil... ale to je dobre, protože forza gunnerzzz!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele