Tiago podle svého agenta zůstane v Juventusu

14.01.2008, 21:09
Aktuality
Portugalský záložník Tiago Mendes se v Juventusu neprosadil a prakticky většinu podzimu proseděl na lavičce náhradníků. Přesto v lednovém přestupním termínu klub nezmění a na jaře bude pokračovat v barvách Staré dámy. Alespoň to tvrdí hráčův agent Roberto Calenda.

Blízko přestupu k Bianconeri má Mohamed Sissoko z Liverpoolu, což měl být hlavní důvod rozhodnutí Tiaga odejít z klubu. V lednu ale dres nepřevlékne.

"Opravdu se domnívám, že v Juventusu zůstane," prohlásil Roberto Calenda, jenž navíc prozradil, že trenér Claudio Ranieri byl s hráčovým sobotním výkonem nesmírně šťastný.

Přesto je pro Tiaga těžké se v Itálii usadit. "To nemůže nikdo popřít, ale stále je důležitým hráčem, za kterého Juventus zaplatil plno peněz," upozornil Calenda.

"Chce to čas, protože italská liga je těžká. Tiago však se svými spoluhráči, řediteli a trenéry vychází dobře. Proto opakuji, že musíme být trpěliví," dodal.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zadarmo drahy tady ten mrzak a znamka 4.5 az 5 jestli je dobry vykon tak at jde Ranieri nekam...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je lama tak nehraje

Reagovat
Shevchenko

-------- SISSOKO --------

CAMORANESI ---- NEDVED

--------- VAART ----------

Hmm..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, proč, ale mě tenhle hráč nikdy ničím neupoutal a to ho prakticky sleduju od angažmá v chelsea. zdá se mi, že je ve všech ohledech průměrný. myslím, že francouzská liga je pro něj maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago se mi v Lyonu hodně líbil. To, že se mu nepodařilo jedno angažmá z něho nekopu nedělá. Je to dobrej fotbalista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele