Tottenham může brzy získat čtyři posily

28.01.2008, 11:54
Aktuality
V kabině Tottenhamu Hotspur mohou již brzy přibýt hned čtyři nové tváře. Přestup Gilberta z Herthy Berlín bude dokončen ještě dnes, na cestě na White Hart je i Jonathan Woodgate. Následovat je mohou Alan Hutton a Tiago.

Gilberto se už s Tottenhamem dohodl na podmínkách smlouvy, přestup už schválily i kluby, takže jeho dnešnímu dokončení by nemělo nic bránit. Ostatní příchody posil ještě ve finální fázi nejsou.

Velmi nadějně se pro Kohouty jeví zisk obránce Jonathana Woodgatea. Middlesbrough přijalo nabídku ve výši kolem 7 milionů liber a Woodgate vyjednává o smlouvě. V Tottenhamu by si měl vydělat až šedesát tisíc liber týdně. Boro však také přijalo nabídku Newcastlu a ještě jednoho týmu, údajně Arsenalu, které mohou bývalého hráče Realu Madrid ještě Tottenhamu přebrat.

Manažer Spurs Juande Ramos se stále nevzdává ani dalšího beka Alana Huttona. Rangers s jeho odchodem za 8 milionů liber souhlasí, nicméně samotný hráč se ani napodruhé s Tottenhamem nedohodl na smlouvě a odletěl zpátky do Glasgow. Podle anglických médií však Ramos Huttona touží získat, takže se ještě bude o jeho zimní přestup dál snažit.

Čtvrtým do party je záložník Juventusu Tiago. Ten se v týmu Staré dámy neprosadil do základní sestavy v Turíně ho chtějí co nejrychleji prodat, jelikož brzy přijde jiný středopolař Mohamed Sissoko. Juventus už údajně Portugalci dal ultimátum – buď kývne na nabídku Spurs, nebo jaro prosedí na lavičce.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechci předbíhat, ale pro Spurs super posily . Konečně se v Londýně začíná na přestupovém poli začíná blýskat na lepší časy. Super

Hlavně bych přál Tiagovi, aby dokázal škarohlídům ze Serie A, že je to velmi dobrej fotbalista

PS: Ramos jedeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci slávisti, to nedopadne dobře

Reagovat
M11

zustava stale u nas

Reagovat
smazaný uživatel

nový manager nové časy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že všichni 4 by mohli Spurs pomoct

Reagovat
alegre

Chudák Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si... přece než se zapracují do sestavy to bude taky trochu trvat a Ostrovní týmy jsou venku jak je známo poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

no venku mozna...ale co doma???to bude 4:0 jako prd..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to si pobral od Komentátorů......Fakt poloviční.....Jako že Anál remizoval s Slavií když tam hráli úplně samí Junioři fakt BIG argument.....Přece YIDOS přijedou se kouknout a budou hnát Spurs dopředu.....TAk jak myslíš....Řeknem si po tom zápáse OKIS!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie především nemá šanci ani proti současné sestavě Tottenhamu......ti obránci jsou nutní jako sůl, teď na MU nastoupili v obraně jen DVA skuteční obránci - a to ještě Lee je až 3 volba na svém postu......Gilberto a Hutton - to budou kraje jak víno.....a ten Woodgate, no nevím, je to výborný player. ale ta jeho zranění........každopádně Dawson už nesmí nikdy do základu....

Reagovat
smazaný uživatel

jn ta slavisticka obrana neni nic moc... Ze Sucheho muze jednou vyrust velmi kvalitini fotbalista, dovedu si predtavit ze za par let se muze dostat napr na uroven Metzeldera... Ale on k sobe potrebuje nekoho kdo ho bude dirigovat... A ty kraje hori... Krajcik je rovnez vlmi kvalitni hrac ale je to spise zaloznik nez obrance...

Reagovat
smazaný uživatel

ty posily až na Woodgata super a spurs by pomohly

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bruci plně souhlasím s tím Dawsonem...Pro fanoušky jiných týmů je vtipný ale pro nás infarktující... Řeknu to tak Tiago,Woodgate NE! Hutton,Gilberto JO!

Reagovat
smazaný uživatel

...pro Spurs velice dobre nakupy, otazkkou bued adaptace v novem tymu....a doufam ze to Slavii poradne natrou...

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton by si zasluzil ist do Man.utd aj oni maju onho zaujem

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi ale nezapominejte ze Spurs maji v ruce jeden z nejvetsich prestupovych trumfu: Dimitar Berbatov (odhadovana cena az 1,5 mld kc) Za tuhle castku muzou koupit vsechny ty hrace a hlavne by si meli koulit nejakeho schopneho brankare,protoze Robinson je kopyto sveta a Cerny i kdyz chyta hodne dobre az na tu posledni hrubku s tim M.utd pude po sezone pryc asi do QPR, kde mu bude rohodne lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste neco... Spusr maji jeste dalsiho hrace, ze ktero muze casem vyrust svetova extratrida: Aaron Lennon...

Reagovat
smazaný uživatel

aj bale a ten vas co je v B,asi prehanam

Reagovat
smazaný uživatel

jo bale to bude nejlepší levej obránce světa pokud se nezastaví jeho vývoj

Reagovat
smazaný uživatel

no tak naco kupili gilberta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teďka už jen sehnat opravdu kvalitního brankáře na post jedničky. A pokud to pujde tak udržet Černého, protože je to solidní dvojka, ale proti vzmáhajícímu se Q. P. Q. to bude těžké zvláště pokud mu slíbí pozici jedničky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele