Secco: Tottenham změnil názor, Tiago zůstává

29.01.2008, 14:28
Aktuality
Tiago bude i nadále bojovat o místo v základní sestavě Juventusu. O portugalského záložníka měl zájem především Tottenham, londýnský klub ovšem o hráče ztratil zájem a sportovní ředitel turínského vekloklubu Alessio Secco prohlásil, že Tiago nikam neodejde...

"Obdrželi jsme několik dotazů ohledně Tiaga. V posledních dnech ho sledoval Tottenham, ale nyní změnil názor. Navíc již není dostatek času, abychom mohli celý přestup dojednat. Tiago není na prodej a dostane čas, aby dokázal své kvality," řekl Secco v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

Tiago do Juventusu přestoupil před letošní sezonou z Lyonu a nedokázal se adaptovat podobně jako další velká posila do zálohy - Argentinec Almiron. Ten již odešel na hostování do AS Monaco, Tiagovi tím však konkurence neubyla. Dnes odpolede se totiž turínskému týmu upsal Mohamed Sissoko, za něhož do Liverpoolu putuje suma 8,2 milionu liber.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tiago je kvalitny hrac a spravili sneho lamu ... skoda

Reagovat
M11

za to ze hraje tuzku muze jen on

Reagovat
smazaný uživatel

no v juve toho vybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že tam nechce dělaj zněj akorát čůráka

Reagovat
smazaný uživatel

ten si tam prd zahraje měl přestoupit....PL by mu slušela...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele