Tévez: Od odchodu z Boky jsem takhle intenzivně netrénoval

06.08.2013, 16:56
Aktuality
Hodně zodpovědně bere Carlos Tévez přípravu na novou sezonu. Argentinský útočník v létě přestoupil z Manchesteru City do turínského Juventusu a sám přiznává, že podobně intenzivně trénoval naposledy před více než osmi lety...

"Pracuji hodně tvrdě a únava je něčím, co k tomu patří. Od svého odchodu z Boky Juniors jsem takhle intenzivně netrénoval," přiznal Tévez v rozhovoru pro internetové stránky Juve.

Tévez v Evropě prošel také West Hamem a Manchesterem United, nyní si zvyká na italské prostředí a snaží se maximálně vyhovět představám trenéra Antonia Conteho. Staré dámě se ovšem zatím nedaří, na turnaji International Champions Cup prohrála s Evertonem i Los Angeles Galaxy a zahraje si o předposlední sedmé místo s Interem Milán.

"Cílem je připravit se na Supercoppu a takové zápasy, jako ten proti LA Galaxy, slouží jako užitečná příprava. Conte hodně dbá na taktiku a je velmi dobře připravený. Snažím se co nejrychleji přizpůsobit novému systému a přenést do praxe to, co po mně Conte žádá," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele