Suaza sledují v Anglii. O útočníkovi rozhodne Inter

24.02.2009, 16:45
Aktuality
David Suazo v letošní sezóně hostuje z Interu Milán v Benfice. Devětadvacetiletý útočník se nebrání delšímu pobytu v Portugalsku, o jeho budoucnosti ale rozhodne Inter. Suaza sleduje několik anglických týmů.

"David je šťastný v Benfice a mohl by tu zůstat i další rok," říká Don Nico, otec a agent honduraského útočníka.

Suazo v portugalském klubu zatím jenom hostuje, jeho práva vlastní Inter Milán, který za něj v létě 2007 zaplatil Cagliari čtrnáct milionů eur. V Interu se ale dvaačtyřicetinásobný reprezentant neprosadil a je možné, že se italský mistr pokusí Suaza po sezóně zpeněžit.

"Inter má v úmyslu počkat do léta a až poté se rozhodne, to my nijak neovlivníme," pokračuje Don Nico. "Anglie? Několik klubů má zájem, ale opakuji, že klíčový bude postoj Interu." Podle zpráv z Anglie má o Suaza největší zájem Newcastle.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
domingo

Nebyl on podle nějaké ankety vyhlášenej nejoblíbenějším hráčem na světě? nebo jsem si ho s někým splet?

Reagovat
alegre

Skoncil na druhem miste, ale cela ta anketa byla pekne na hlavu... Hondurasani posilali houfne hlasy, sedeli u pocitacu cele dny a jen delali klik klik klik. To same v Egypte pro tu jejich hvezdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl njeoblibenejsi, ale nejvic se o nem diskutoivalo a psalo.....

Reagovat
Bakary3

Ach jo... Fakt, to musej do Anglie všechno, co má ruce a nohy ?? ( nesnižuju jeho kvality ) Když se podívám na takovej Fulham nebo i ten Newcastle, jakej maj v tom kádru guláš...

Reagovat
vodka

fan Arsenalu tady bude mluvit něco o guláši v kádru?

Reagovat
Bakary3

Bakary je přezdívka, ale nejsem jejich fanoušek

Reagovat
vodka

aha, tak sorry.. Ale i tak si měl jako příklad guláše jmenovat na prvním místě Arsenal, pak Liverpool, následně Pompey ( i dyž tam už ta africká enkláva končí)

Reagovat
Bakary3

Jenomže v Arsenalu je už dlouho jeden trenér, kterej ví, jak s tim pracovat,i když se to fanouškovi na první pohled nezdá, to se o Fulhamu nebo třeba Newcastlu rozhodně říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Newcaslte má v základní sestavě obvykle 6 angličanů, může být i víc Harper - R.Tylar,S.Taylor - K.Nolan, N.Butt - M.Owen, S.Ameobi (A.Smith)

Reagovat
Bakary3

Kousek dole..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, s tim se dá souhlasit, tohle přestupový období to trochu zlepšilo

Reagovat
Bakary3

Uvidíme za půl roku, ale myslim, že jsou na docela dobrý cestě..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham?...ty jsi tragéd fakt

Reagovat
Bakary3

Aha, a řekni, že ne. Vždyť všechno skupujou, jenom útok Dempsey, Bouazza, Johnson, Nevland, Zamora, Kamara, Etuhu...

Reagovat
honziss

Dempsey, Johnson a Zamora jsou výborní útočníci, Kamara je dlouhodobě zraněný, Bouazza tam už nějakou dobu není, Etuhu je záložník a Nevland jako náhradník. Jaký tam vidíš guláš?

Reagovat
honziss

Navíc Dempsey je taky spíš záložník.

Reagovat
Bakary3

Tak dobře, ale já si stejně myslim, že tam vůbec těch hráčů maj hrozně moc. Navíc tam vždycky přijde novej trenér a kupuje nový, jak u nás Sparta

http://www.premierleague.cz/web/cz/soupiska/?teamId=98

Podívej se na tu stránku, já tam napočítal 33 hráčů, to je podle mě na průměrnej anglickej tým docela dost...

Reagovat
honziss

Jej, tak touhle soupiskou bych se opravdu neřídil. Napočítal jsem tam minimálně 9 hráčů, kteří už ve Fulhamu nejsou. Krom toho ne všichni jsou stálými členy A-týmu. Příště si najdi nějakou aktuálnější stránku se soupiskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je tedy pro tebe ten Fulham takový extrém, tak to abys zmínil ještě extrémnější klubu, kterých je v EPL mnoho...do teď stejně nechápu, proč zmiňuješ Fulham, když v základu hraje 6 Britů...Je pravda, že tam je několik zbytečných cizinců, ale ti stejně v létě odejdou.

Reagovat
Bakary3

Ale ono úplně nezáleží, kolik je tam Britů, podívej se třeba na Spartu, ta měla ( má ) skoro jen Čechy a Slováky, ale guláš hroznej...

Reagovat
risk je zisk

Benfika Tak zůstane.Benfika dá za něho 7 miliónů a Inter bude rád.

Reagovat
Liquid

do Slavie s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Pro Boha zivyho nebo jen spiritualniho: NE NE NE! Ja nechci v klubu kteremu fandim temer 50 let mit zadnyho Hondurasana! Ja bych tady pak s nima nevydrzel!!! I kdyz na druhou stranu bych mel Slavii na obrazovce porad. V e sportovnich zpravach vysilaji ze zapasu Benficy Kazdy dotek mice Krale Davida (Rey David). Tady skvele prihral (mic skoncil v autu), ale jeho spoluhrac tu genialitu nepochopil. Tady byl faulovan, ale rozhodci to nepisknul. Tady ho nepochopitelne v 66 minute stridaji, hrac ktery prisel misto nej si ani nekopnul.(ze dal gol se jaksi opomene).

Reagovat
smazaný uživatel

To je s Palaciosem jejich 1. hráč, kterej se dostal takhle daleko?

Reagovat
alegre

Asi ano, ale jeste jsou tu nekteri dalsi, Figueroa ve Wiganu, Costly v Birminghamu, v Italii hraji de Leon a Alvarez, v Anderlechtu Bernandez, cela rada jich hraje MLS v USA, Munoz v Mexiku.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolem nich není takový haló? Třeba přestup Palaciose do Tottenhamu musel být v Hondurasu dobře propíranej, když Tě takhle slyším

Reagovat
alegre

Ale ano, ted se mluvi o nem vic nez o Suazovi. Dnes je titulek v novinach: Palaciosuv Tottenham si polepsil o dve mista. Jen tak na okraj, jiz pred rokem unesli jeho 15 leteho bratra, zadali vykupne, ale od te doby o nem nikdo nic nevi...

Reagovat
smazaný uživatel

To by mělo v Evropě asi vědět více lidí. Asi před rokem byl v Hondurasu (?nebo nějaké středoamerické zemi) byl nějaký český novinář a byl svědkem bankovní loupeže, všechno natočil a tady se to vysílalo v jednom publicistickým pořadu. Ono ta kriminalita tam je asi velká, jak to třeba chodí na stadionech?

Reagovat
alegre

Tak ja o tom napisu clanek, at to vi vic lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na Cristiana Maidanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leon je celkem dobrý.

Reagovat
Liquid

to máš jak tady s Barošem, špatně přihraje, špatně si naběhne, ale podle rádoby odborníků to vždy pokazil záložník, který ho nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ak sme u mena Suazo, zastavil by som sa u jeho menovca Humberta, ktorý hrá v Monterrey a na minuloročnom Copa America svojimi výkonmi zaujal nielen mňa. Nikde však neprestúpil, čo je škoda, je to dobrý útočník, kdekoľvek v Európe by sa chytil i keď vekovo by do budúcna prísľubom nebol.

Reagovat
domingo

Jinak nevíte někdo, jestli může Honduras ještě postoupit na MS? jestli mají Suaza a Palaciose, tak to asi nebude marnej tým (v té konkurenci)

Reagovat
alegre

V kvalifikaci o postup je odehrano jen 1. kolo. Honduras prohral v Kostarice 0:2, USA porazili Mexiko 2:0 a Salvador remizoval s Trinad a Tobago 2:2. Postupuji prvni tri primo, ctvrty jde do baraze s patym z Jizni Ameriky. Honduras ted jede na Trinidad a pak Hosti Mexiko. Obrazek si udelej sam...

Reagovat
domingo

takže myslíš klasicky USA, Mexiko, Kostarika? to je ta kostarická liga tak dobrá? bo já jsem nikoho v Evropě po Wanchopovi nějak nezaregistroval, ještě vím, že byl někdo v Liberci...(Parks?)

Reagovat
alegre

No asi tak. Vypadalo to, ze Honduras by mohl kralovat, ale prvni zapas je vratil zpet na zem... Jinak Mexiko je velice spatne, muze dokonce dojit i k prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

4 goly v celej sezone to nie je nic prevratne obzvlast v portugalsku kde je polovica timov tak na urovni Serie B... myslim ze calcio mu sedelo, aj ked Inter je prenho pri tej konkurencii a tlaku vysoka latka, skor si ho viem predstavit v mensom klube. taka parma ked postupi spat by nebola zla. naviac ak nemal doveru mourinha pred sezonou, tazko ju bude mat po nej.

14 melkov za hraca ktory tam potom ani nedostane poriadnu sancu a beha po hostovackach hmm to je iny biznis

Reagovat
smazaný uživatel

4 goly v benfice je dobry vzhledem k tomu, ze oni davaji goly snad jenom ze standartek. souhra toho tymu je bidna, navic on byl zraneny a kdyz hraje, tak je pro ten tym hodne hodne platny, neni to jenom o golech

Reagovat
alegre

Financne si prestupem do Interu samozrejme polepsil, ale fotbalove ne. V Cagliari hral 8 let na hrotu, nikdo proti nim nebranil, dostaval mice do otevrene obrany, pronikl, vystrelil, padnul, penalta, gol. To v Interu bylo ale jine kafe, tam musel hrat do plnych a to mu nesedelo. V benfice je to obdobne. Ted hral v Kostarice a lidi na nej piskali. Bez zajmu, nedostal se do sance, skoro nebehal, bida s nouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

at zůstane kde je, dyž mu to tam jde v Anglii by se taky nechytil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele