Souhrn zápasů Ligy národů - pondělí 15.10.

15.10.2018, 22:43
Komentáře a souhrny
Anglie přehrála Španělsko a slaví premiérové vítězství v Lize národů. Mezi elitou uspělo rovněž Švýcarsko, které porazilo Island. Bosna a Hercegovina zdolala Severní Irsko a vyhrála i třetí zápas po sobě. Stoprocentní zůstává Finsko a tři body slaví i Lucembursko. Zápasy Estonska s Maďarskem a Běloruska s Moldavskem skončily nerozhodně...
Liga A - skupina 2

Island - Švýcarsko 1:2

15.10.2018 20:45

Góly: 81. Alfred Finnbogason - 52. Haris Seferović, 67. Michael Lang

Druhým jistým sestupujícím národním týmem z nejvyšší skupiny A je po reprezentaci Polska Island. Seveřané po dvou jednoznačných prohrách poprvé zabrali a byli v Reykjavíku Švýcarsku vyrovnaným soupeřem, ovšem i tak nakonec prohráli 1:2 a se skóre 1:11 s nulovým počtem bodů na kontě již přesun o patro níže v Lize národů neodvrátí. Švýcaři naopak díky této výhře zůstávají v boji o první místo a postup do závěrečné vyřazovací fáze.

Strůjci švýcarských branek byli Haris Seferović a Michael Lang, ovšem klíčovým mužem zápasu byl brankář Yvon Mvogo, jenž si připsal přinejmenším tři prvotřídní zákroky a význačnou měrou tak přispěl k vítězství. Čestný úspěch domácích zaznamenal až devět minut před koncem Finnbogason.

Mladý debutant Mvogo výjimečně zaskočil za obvyklou jedničku Sommera a poprvé naplno ukázal své kvality v závěru první půle proti pokusu Gylfiho Sigurdssona. Jeho protějšek Hannes Halldórsson takřka nepřišel s míčem do styku až do jednapadesáté minuty, když musel zneškodnit ránu Zubera, ovšem hned minutu nato již inkasoval, neboť Seferović využil perfektního centru Xhaky a přesnou hlavičkou otevřel skóre.

Poté, co Mvogo znovu podržel svůj tým reflexivním zásahem z bezprostřední blízkosti po hlavičce Finnbogasona, udeřili efektivní Švýcaři podruhé. V sedmašedesáté minutě se znovu země helvétského kříže prosadila ze vzduchu, když Shaqiriho pas zasunul do sítě Michael Lang. Domácí se sympaticky nevzdali ani s dvoubrankovým mankem, na závěr utkání zatlačili soupeře k vlastní šestnáctce, a dokonce sahali po vyrovnání, neboť devět minut před koncem snížil Finnbogason dalekonosnou pumelicí, Fabian Schär měl co dělat, aby následně hlavou na brankové čáře odvrátil druhý gól a poslední slovo měl nakonec Yvon Mvogo, jenž vytěsnil konečky prstů i tvrdou ránu Sigurdssona.

Švýcaři tak s šesti body dohnali doposud vedoucí Belgii, která má zápas s Islandem k dobru, a následně si to se Švýcary na jejich půdě rozdá v přímém boji o první místo. Island již proti Belgii bude hrát jen o čest.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko32019:36
2.Belgie22005:16
3.Island30031:110
Liga A - skupina 4

Španělsko - Anglie 2:3

15.10.2018 20:45

Góly: 58. Paco Alcácer, 90+8. Sergio Ramos - 16. Raheem Sterling, 30. Marcus Rashford, 38. Raheem Sterling

Anglický národní tým si na třetí pokus připisuje první vítězství v Lize národů, a to vítězství z řady těch vůbec nejcennějších. Albion totiž díky prvotřídnímu výkonu v první půli opanoval v Seville duel s domácím Španělskem a dramatizuje situaci na čele skupiny 4. Tým Luise Enriqueho v druhé půli již jen zamezil debaklu a dvěma góly stanovil konečné skóre 2:3.

Gareth Southgate v posledních zápasech upustil od rozestavení na tři obránce a přechod zpět k čtyřčlenné defenzivě jde Albionu k duhu. Už proti Chorvatsku měli Angličané řadu slibných příležitostí, které se jim vinou špatného zakončení i nedostatku potřebného štěstí nedařilo proměnit, ovšem jak se ukázalo, pouze si střelecký prach pošetřili na Španěly.

Lepší vstup do zápasu přitom měli domácí. Hned po pár minutách odvracel Eric Dier na poslední chvíli nepříjemnou ránu Rodriga a chvíli nato měl průlom skóre na kopačce Marcos Alonso, jenž se po následném rohovém kopu ocitl sám na zadní tyči, kde ve skluzu dělal vše pro to, aby uklidil míč do odkryté sítě. Místo toho však bek Chelsea jen napálil padajícího brankáře Pickforda, který o svém zákroku ani neměl ponětí.

Poté, co Angličané přežili hektickou úvodní desetiminutovku, zavelel k boji Eric Dier v podobě neohleduplného zákroku na Sergia Ramose, za který si vysloužil žlutou kartu a sympatie příznivců Liverpoolu na stadionu či u televizních obrazovek. Po čtvrthodině hry pak Albion šokoval favorita i fotbalovým způsobem, když Rashfordovu parádní kolmici převzal Raheem Sterling a svůj samostatný únik zakončil nekompromisní ranou pod břevno.

Španělé se inkasovaným gólem nenechali rozhodit a nadále pokračovali v trpělivé kombinaci ve středu pole s drtivým procentuálním držením míče, jenže nabuzení Angličané je do žádné větší šance nepouštěli a sami naopak při každé příležitosti vyráželi do nebezpečných protiútoků. V třicáté minutě tak sevillský stadion oněměl podruhé, neboť Harry Kane v obležení bránících hráčů chytře počkal na Rashfordův náběh, ideálním způsobem se průnikovou přihrávkou trefil forvardu Manchesteru United do kroku a David de Gea byl v brance i tentokráte zbytečný - 2:0.

Aby toho pro zaskočené domácí hráče i diváky nebylo málo, sedm minut před koncem první půle rozjetí Angličané předvedli třetí exkluzivní akci večera a potřetí také skórovali. Autorem klíčové přihrávky se stal Ross Barkley, jehož nadýchaný oblouček opět perfektně ladil s pohybem Harryho Kanea za španělskou obranu. Anglický kapitán následně z voleje sklepl míč volnému Sterlingovi, kterého již čekala snadná práce uklidit míč do sítě z bezprostřední blízkosti. První půle tak skončila šokujícím tříbrankovým vedením Angličanů.

Po změně stran měli Španělé co napravovat a Luis Enrique může být alespoň spokojen, že jeho hráči nesložili zbraně a místo toho v druhé půli podali podstatně lepší výkon. Asensiova tečovaná rána ještě skončila jen na boční síti Pickfordovy brány, ovšem krátce před uplynutím hodiny hry se La Roja přece jen dočkala snížení. Pobyt Paca Alcácera na hřišti by se v tu chvíli dal snadno vyčíslit ve vteřinách, když se forvard Barcelony ve službách německého Dortmundu uvolnil po rohovém kopu na přední tyči a výtečnou hlavičkou umístil míč přesně pod břevno.

Pro Anglii mohlo být záhy ještě hůře, neboť Jordan Pickford se nechal obrat o míč Rodrigem a ve snaze svou hrubku napravit se útočníkovi Valencie vrhnul pod nohy na hranici pravidel. Sudí Marciniak však stejně jako v případě zákroku na Sterlinga několik minut předtím žádné provinění proti pravidlům neviděl a hra pokračovala dále.

Závěr utkání si již Angličané bezpečně hlídali, a když už se Sergiu Ramosovi povedlo přesnou hlavičkou stav zdramatizovat na rozdíl jediného gólu, stalo se tak v poslední sedmé minutě nastavení a sudí Marciniak již s konečným hvizdem nepočkal ani do rozehrání ze středového kruhu. Anglie tedy může slavit prestižní triumf, vrací Španělům nedávnou prohru ve Wembley a zamotává výhrou 3:2 situaci ve skupině 4. Španělé sice nadále s šesti body vedou, ovšem jejich náskok před Angličany se před výjezdem do Chorvatska ztenčil na dva body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Španělsko320110:46
2.Anglie31114:44
3.Chorvatsko20110:61
Liga B - skupina 3

Bosna a Hercegovina - Severní Irsko 2:0

15.10.2018 20:45

Góly: 27. Edin Džeko, 73. Edin Džeko

Edin Džeko si vynikající formu z AS Řím přivezl i do bosenské reprezentace a dvěma góly zařídil její vítězství v domácím utkání proti Severnímu Irsku. Bosna a Hercegovina je tak po třech zápasech nadále stoprocentní a na prvním místě má v tuto chvíli už šestibodový náskok. Severní Irsko je naopak na posledním místě bez bodu.

Severní Irové neodehráli na stadionu Grbavica v Sarajevu vůbec špatné utkání, jenomže doplatili na zahozené šance, které měli v obou poločasech dostatek. Právě hosté zahrozili vůbec jako první, po přihrávce Davise se na penaltě objevil Savilla, jenže levačkou trestuhodně minul Šehićovu branku! Na druhé straně přestřelil branku Edin Džeko, ale hra se pak opět rychle přestěhovala před Šehiće a po ráně Savilla zachránila domácí branková konstrukce! Po dvaceti minutách mohli Irové klidně vést, jenže všechno bylo jinak.

Ve 27.minutě dostal Edin Džeko ve vápně přihrávku od Višćy a chladnokrevně zakončil. Bosna a Hercegovina vedla 1:0 přestože do té doby nebyla lepším týmem. Jenže vedoucí branka domácí pořádně nakopla a jen o tři minuty později sudí nesprávně neuznal Džekovi další branku. Pjanič v lahůdkovém momentu přehodil zeď, aby Džeko rovnou z první nedal Peacock-Farrellovi žádnou šanci. Radost však byla zbytečná.

Útočník AS Řím byl nejvýraznější postavou zápasu, před koncem prvního poločasu i na začátku toho druhého měl dvě velké příležitosti na navýšení výsledku, jenže Peacock-Farrell ve druhém případě výborně zasáhl.

Po hodině hry se zase připomněli Severní Irové a stálo to za to, jenomže Whyte pálil opět do tyče! A tak po přihrávce za obranu přesně zamířil Džeko a druhou brankou v podstatě rozhodl o vítězství. Ve zbytku zápasu se Bosna a Hercegovina zatáhla, ale Irům nebylo umožněno ani snížení. Ze závěrečného tlaku vzešla třetí tyč v zápase o kterou se postarali hosté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bosna a Hercegovina33005:19
2.Rakousko21011:13
3.Severní Irsko30031:50
Liga C - skupina 2

Finsko - Řecko 2:0

15.10.2018 20:45

Góly: 46. Pyry Soiri, 89. Glen Kamara

Už jen krůček od celkového vítězství ve skupině stojí Finové po domácí výhře 2:0 nad Řeckem. Domácí se popasovali se soupeřem až po změně stran, navíc už v prvním poločase přišli o svého nejlepšího střelce Pukkiho.

Pro Finy nezačalo utkání zrovna šťastně. Ne že by je Řekové nějak výrazněji zaměstnávali, ovšem už po čtvrthodině hry musel pro zranění odstoupit nejlepší finský střelec Temu Pukki a to byla pro Suomi obrovská ztráta. První poločas jinak nabídl spíše bojovnou partii s mírnějším držením balónu na straně Řeků. Evropští šampioni z roku 2004 ale žádnou větší gólovku neměli, nepřesná střela Bakasetase ze 33.minuty byla jen slabým odvarem.

Pro vývoj utkání byla zcela zásadní druhá půle. Řekové hned po změně stran vystřídali a prakticky po nástupu na hřiště bleskurychle inkasovali. Špatně odvráceného balónu se zmocnil Pyry Siori a přesnou koncovkou zařídil Finům vedení. Otřesení Řekové mohli vzápětí po druhé inkasovat, ale Tuominenova dělovka skončila těsně nad. Proti stejnému muži pak v 66.minutě dokázal rychle vyběhnout Barkas. Řecký brankář měl najednou více práce a ránu Toivia z přímého kopu rovněž vyrazil na rohový kop.

Finové byli v závěru zápasu jasně lepším týmem a Řekové jakoby snad ani nechtěli vyrovnat. Devět minut před koncem orazítkoval tyčku Lod a Finové stále vedli jen 1:0. Zahozené příležitosti mohli domácí mrzet, protože vyrovnání měl na kopačce Koulouris, ale skákavý balón naštěstí pro Suomi skončil vedle.

Definitivně vymalováno bylo až v poslední minutě zápasu. Lod předvedl perfektní práci s balónem, zbavil se dvou hráčů a pak naservíroval přihrávku na skórujícího Glena Kamaru. Druhý zásah už znamenal jistotu domácího vítězství.

Více informací k zápasu

Estonsko - Maďarsko 3:3

15.10.2018 20:45

Góly: 20. Siim Luts, 70. Artur Pikk, 79. Henri Anier - 24. Dominik Nagy, 54. Ádám Szalai, 81. Ádám Szalai

Velmi zajímavého průběhu se dočkali diváci na stadionu v Talinnu, kde viděli hned šest branek a nakonec divokou remízu 3:3. V duelu plném zvratů budou spokojenější Estonci, kteří získali ve skupině 2 svůj vůbec první bod. Naopak hosté po premiérové remíze definitivně přišli o naději na vedoucí příčku zaručující závěrečnou fázi o evropský šampionát v roce 2020. Maďarsko je momentálně třetí se čtyřmi body.

Domácí výběr v předchozích třech střetnutích prohrál a rozhodně si brousil zuby na první vítězství, ke kterému neměl daleko ještě zhruba čtvrt hodiny před koncem. Maďaři v dosavadním průběhu prohráli dvakrát a k udržení naděje potřebovali naplno bodovat, na suverénní Finsko mají manko nedostižných osmi bodů. Do utkání lépe vstoupilo Estonsko, když se dostalo do vedení ze své první vážnější příležitosti po dvaceti odehraných minutách.

Ještě předtím kryl gólman Gulácsi přízemní střelu z dvaceti metrů od Vassiljeva, vzápětí si po krásné průnikové přihrávce za obranu a rychlé nabídce od Henriho Aniera seběhl do předbrankového prostoru Siim Luts a z pěti metrů usměrnil balón v pádu pod horní tyčku. Hosté však na sebe nenechali s odpovědí příliš dlouho čekat, za další čtyři minuty totiž vyrovnal třiadvacetiletý záložník polské Legie Varšava Dominik Nagy.

Ten se ve skluzu opřel do míče z hranice pokutového území a jeho skákavý pokus zapadl kolem brankáře Aksalua ke vzdálenější konstrukci. V nastavení první půle mohl stejný hráč dokonce otočit vývoj, ale přízemní střelu dokázal vykopnout nohou pozorný Aksalu. Maďarsko se přeci jen poprvé a naposledy dostalo do vedení v 54. minutě, kdy se prosadil kanonýr německého Hoffenheimu Ádám Szalai.

Po chytrém pasu za obranu od Sallaie si krkolomně zpracoval balón na prsa a ze čtyř metrů obstřelil Aksalua. Podruhé vyrovnáno bylo zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy střílený centr Pikka nešťastně tečoval střídající Máté Pátkai a míč obloučkem zapadl za pozdě reagujícího Gulácsiho. V 79. minutě podruhé vedli domácí po rychlém kontru a chladné hlavě Aniera, jenomže o dvě minuty později jim sebral radost z vítězství aktivní Szalai, jenž skóroval podruhé v tomto střetnutí po rohovém kopu a následné razantní hlavičce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Finsko44005:012
2.Řecko42023:46
3.Maďarsko41125:64
4.Estonsko40133:61
Liga D - skupina 2

Lucembursko - San Marino 3:0

15.10.2018 20:45

Góly: 4. David Turpel, 65. Danel Sinani, 73. Vincent Thill

Lucembursko se vzpamatovalo po sobotní porážce v Bělorusku (0:1) a nyní proti San Marinu nezaváhalo, jednoho z největších outsiderů evropské části podruhé zdolalo v poměru 3:0. Díky klopýtnutí svého největšího rivala se opět posunulo do čela tabulky skupiny 2 s devíti body a dvě kola před koncem má na něj náskok jednoho bodu. Hosté zůstávají na poslední čtvrté příčce s nulovým bodovým ziskem a s hrozivým skóre 0:13.

Domácí vstoupili do zápasu skvěle a vedoucí branku vstřelili již ve 4. minutě. Na levou stranu obdržel nahrávku Jänisch a poté krásně odcentroval ke vzdálenější tyči, kam si naběhl David Turpel a zblízka snadno usměrnil míč do sítě. Jasný favorit mohl zvýšit svůj náskok zhruba deset minut před přestávkou, tentokráte se ale vytáhl připravený brankář Benedettini a po přízemní střele odvrátil balón nohou do bezpečí.

V 51. minutě ojediněle zahrozili hosté a byli celkem blízko ke své první vstřelené brance v Lize národů. Po přímém volném kopu rozehraném nakrátko napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Simoncini a kroutil míč k bližší konstrukci, nicméně plachtící gólman Schon vytěsnil balón konečky prstů na rohový kop. Za další dvě minuty vypálil na druhé straně Vincent Thill a jeho projektil z dvaceti metrů vyškrábl famózní Benedettini jednoruč nad horní tyčku.

Hosté si výrazně zkomplikovali situaci v 54. minutě. Gasperoni totiž udeřil loktem do obličeje Philippse, obdržel žlutou kartu, a protože už jednu měl z prvního poločasu, tak předčasně opustil hrací plochu. Vedení Lucemburska pojistil v 65. minutě Danel Sinani. Jednadvacetiletý záložník Dudelange zpracoval nahrávku od Barreira a vystřelil z dvaadvaceti metrů, jeho křižný pokus zapadl k levé tyči kolem marně se natahujícího Benedettiniho.

O osm minut později uzavřel gólový účet Thill. Teprve osmnáctiletý talent hájící barvy druholigových francouzských Mét obdržel zpětnou nabídku do volného prostoru od Turpela a z první ze sedmi metrů nekompromisně propálil hostujícího strážce, který čekal ránu do opačné strany. Ve zbývajících dvaceti minutách se střetnutí pouze dohrávalo a výsledek se tak neměnil.

Více informací k zápasu

Bělorusko - Moldavsko 0:0

15.10.2018 20:45

Góly: -

Bělorusko nedokázalo navázat na minulé důležité vítězství s Lucemburskem (1:0) a tentokráte se v domácím prostředí pouze rozešlo smírně bez branek s Moldavskem. Ani ve druhém vzájemném souboji těchto protivníků tak nebyl k vidění jediný gól, větší zklamání určitě zažívá domácí výběr. Ten je v tabulce na druhé příčce s osmi body o bod za vedoucím Lucemburskem, hosté jsou třetí s pěti body a stále udrželi šanci na vedoucí pozici.

I přesto jsou Moldavané ve složité situaci. Jestliže chtějí dosáhnout na závěrečné play-off o evropský šampionát, tak musí ve dvou zbývajících utkáních zvítězit a zároveň doufat v zaváhání soupeřů. Momentálně to vypadá, že rozhodující bitvu o první místo spolu v polovině listopadu sehrají Lucembursko s Běloruskem. Pondělní duel byl od začátku hodně opatrný a vyrovnaný, vyložených možností se zrodilo vskutku poskrovnu.

Hosté sehráli skvělé utkání po taktické stránce, dokonce měli častěji balón v držení, na druhou stranu za celých devadesát minut ani jednou nevystřelili mezi tři tyče. Domácí se snažili hrát trpělivě a čekali na své příležitosti, jenomže k nějakému kloudnému zakončení se dlouho nemohli dostat. Výrazně přidali až v závěrečné dvacetiminutovce a vypracovali si dvě gólové příležitosti, ale v koncovce neměli štěstí.

Diváci se dočkali prvního většího ohrožení na stadionu v Minsku až v 71. minutě. Na hranici pokutového území se opřel do odraženého míče Kendyš a krásně mířil do vzdálenějšího horního rohu, avšak s ukázkovým zákrokem jednoruč se vytasil brankář Koşelev a balón odvrátil na rohový kop.

Bělorusové se v žádném případě nechtěli smířit s bodem a v nastaveném čase měl rozhodnutí na kopačce střídající Drahun. Ten po pětadvaceti minutách pobytu na trávníku vyslal technický pokus ze střední vzdálenosti a orazítkoval břevno, Koselev by byl naprosto bez šance na úspěch.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Lucembursko430110:19
2.Bělorusko42206:08
3.Moldavsko41212:45
4.San Marino40040:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bosna a Fínsko sú veľmi milým prekvapením tejto jesene.

Reagovat
smazaný uživatel

to Finsko nechápu

Reagovat
Coutinho10

tak ze porazili doma Řecko, tak to zase az tak velky prekvapeni neni, ale minule v Estonsku meli stesti, kdyz prezili sance soupere a oni pak v 90 min. rozhodli a 1:0 vyhrali i prvni 2 zapasy diky rychlymu golu, takze obrana jim drzi (nekdy se stestim), ale to uz je vec druha

Reagovat
ADM

Spain - England

Shots on target 8:3

Shots off target 15:0

Corners 12:0

Full time - 2:3

Anglicko utrpelo víťazstvo či ako to tam vyzeralo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, trpelo Španielsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

1. polocas Anglie zahrala suprove, co se tyka organizace hry a produktivity, ale 2. polocas uz Španelsko trochu vic zabralo, ale Anglie si ten naskok uz pohlidala

Reagovat
Xavi

De Gea klasika. Tři střely, tři góly. Pokračuje ve formě z MS, i když ty góly nebyly jeho, ale zase jsem z něj cítil nejistotu.

První poločas Anglie tři brejky... Druhej poločas už jen simulovali, zdržovali a polehávali. Na Paca jasná penalta. Pikford Rodrigo taky zajimavej souboj. Celkově to Anglie strašně uhaluzila, i když vedli tři nula.

Reagovat
FUnk

….už jen simulovali, zdržovali a polehávali-> Taková ta španělská klasika

Reagovat
Xavi

Ne, taková ta klasika, kterou dělají všichni, ale fandové Anglie a PL mají vždycky plno keců, jak se to na ostrovech nedělá, přitom to udělají při každé příležitosti.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
mistr129

Reagovat
GjøvikFF

Na ostrovech se to dělá, nicméně je třeba se taky zamyslet nad tím, kdo tam tohle svinstvo dotáhl. V 90. letech a době předchozí jsi tam o tohle téměř nezavadil, zatímco ve Španělsku a Itálii je to standard od doby, co sleduju fotbal...přes 30 let.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo, na ostrovech se to nedělá. Ale jakmile si přijede někam na jih, chytnou ti hráči nějakou španělskou chřipku či co.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tym ma De Gea?

Reagovat
mithro

de gea klasika

Reagovat
Xavi

Za reprezentaci jo.

Reagovat
sunakashi

De Gea jako za něco mohl? Vy jste fakt mentáli...Podle mě posledních pár let nejlepší brankář na světě. Bez něho bychom byli s Manu úplně v řiti....

Reagovat
Xavi

Však pisu, že góly nebyly jeho. Nicméně na MS to byla, co střela, to gól. Nejhorší výkon gólmana od 1966, aspoň statistický. Včera za góly nemohl, ale zas na mě působil nejistě.

Reagovat
GjøvikFF

Ještě že ten fotbal není o statistice. Příště by totiž asi musel přemluvit Ramose, aby na něj cvičně párkrát za zápas vystřelil a jemu se tak zlepšila čísla

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Spalovač šancí

To by se nemuselo povést

Reagovat
sunakashi

Přesně jak píše GjovikFF , statistika je v tomhle případě hodně proti DDG ,ale vůbec to o ničem nevypovídá---Na mě nejistě nepůsobil, a jestli jo ,tak jen proto ,že mohl být nervozní .když viděl ,jak trapně obránci brání. Což bylo vidět i po obdržených gólech, jak na ně nasraně řval, protože fakt bránili jak šulíni. A btw. ten třetí gól svým super skokem ještě málem vykopl na tyč ;-)

Reagovat
Neutron

ty vole a sucasny stav United nazyvas prosim ta ako

Reagovat
Benfica

ani náhodou nepatrí medzi najlepších brankárov na svete..

Reagovat
Y.N.W.A

Bylo to o Španělsku... Anglie předvedla co ji zdobí - skvěle připravená a plnící taktiku, jen ta kvalita ve středu a vzadu tam celkově není... španělé si to prohráli sami ležérní hrou vzadu - například co u prvního gólu předvedl Alonso bylo na vystřídání, u druhého zaspali oba stopeři plus Jonny (to už máme kompletní obranu) a u třetího se na bránění vys*alo rovnou celý mužstvo... tragédie dozadu... formu předvedl opět Pacoš

Reagovat
ADM

Diky všem

Reagovat
ratusek

Finsko

Reagovat
sunakashi

Podle španělského obránce Sergia Ramose by anglický útočník Harry Kane obstál i ve španělské LaLize. "To, čím vyniká Premier League je hlavně fyzická náročnost, ale je tam i spousta kvalitních hráčů. Třeba Harry Kane je fyzicky velmi silný, ale také schopný po technické stránce. Překvapil tím už hodně obránců. Mě ale nepřekvapí," - HE HE PŘEKVAPIL TĚ TY NAMYŠLENÝ ŠULÍNE !!!

Reagovat
dinss

Škoda, že mu Dier něco neudělal. Jedna z největších sviní běhajíc po fotbalových hřištích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele