Preview zápasů Ligy národů - pondělí 15.10.

15.10.2018, 08:57
Previews
Elitní Liga A nabízí v pondělí dvě utkání - Island chce doma v Rejkjavíku oplatit Švýcarům šestigólový debakl, především ale pozornost přitahuje sevillský duel Španělska s Anglií. V Lize B hraje Bosna a Hercegovina se Severním Irskem a v případě výhry se může hodně přiblížit k postupu. Zajímavý zápas má na programu skupina C2. Překvapivý lídr tabulky Finsko hostí favorizované Řeky. Dále nastoupí ještě Maďaři v Estonsku. V déčku pak Lucembursko přivítá San Marino a Bělorusko si to rozdá s Moldavskem.
Liga A - skupina 2
Island - Švýcarsko  (pondělí 20:45)
Reprezentaci Švýcarska čeká v pondělí večer náročná práce, aby se přiblížila vedoucí Belgii, potřebuje naplno bodovat na Islandu. Vikingové sice nemají formu, ale o víkendu remizovali s úřadujícími světovými šampiony Francií a na tomto výsledku chtějí stavět i v Lize národů. Navíc Švýcarům mají z prvního zápasu co oplácet, Shaqiri a spol. Totiž hrdou severskou zemi ponížili šestibrankovým přídělem.

Výsledek 6:0 pro Švýcarsko v prvním utkání šokoval. Možná ještě před pár lety by se nad tím nikdo nepozastavil, ale v této skvělé islandské éře to byla senzace. Svěřenci Erika Hamréna nepředvedli vůbec dobrý výkon a co fanoušky překvapilo snad ze všeho nejvíce byla absence tolik obávané islandské bojovnosti. Islandu nevyšel ani druhý zápas skupiny s Belgií a po další porážce 0:3 je s nepříjemným celkovým skóre 0:9 na posledním místě. Domácí výběr sice v této skupině není favoritem, ovšem minimálně o udržení se ještě chce porvat.

Naději dal fanouškům přátelský zápas s Francií. Island vedl na půdě úřadujících světových šampionů už 2:0 a sahal po vítězství, jenomže Francouzi dokázali čtyři minuty před koncem utkání snížit a v poslední minutě i vyrovnat!

Švýcarsko sice první zápas výrazně ovládlo, ovšem bylo by naivní si myslet, že se výsledek bude opakovat. Island bude zejména v domácím prostředí stadionu v Rejkjavíku velmi silným soupeřem, navíc odhodlaným konečně uspět.

Vladimir Petkovič očekává reakci na prohrané utkání v Belgii. Jeho svěřenci byli blízko zisku cenného bodu, ale šest minut před koncem strhl vedení na stranu Belgie druhou brankou v zápase Romeu Lukaku. Švýcarsko tak prohrálo v Belgii těsně 1:2 a v tabulce zůstává na druhém místě.

Hosté jsou v utkání favoritem i díky vzájemným zápasům, které jasně převažují na jejich stranu. Výsledek z prvního zápasu už byl několikrát zmíněn, ještě ale stojí za zmínku fakt, že Island nikdy reprezentaci helvetského kříže neporazil. Historicky s ním má jen jednu remízu z kvalifikace na mistrovství světa do Brazílie. V září roku 2013 se na stadionu v Bernu zrodila divácky atraktivní remíza 4:4!
Island - pravděpodobná sestava:
Halldórsson - Magnússon, Sigurdsson, Ingason, Saevarsson - Skúlason, Sigurjonsson, Bjarnason, Gudmundsson - Sigurdsson - Finnbogason
Švýcarsko - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lang, Akanji, Schär, Rodríguez - Zakaria, Xhaka - Ajeti, Shaqiri, Zuber - Seferović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.50 - 3.52 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie22005:16
2.Švýcarsko21017:23
3.Island20020:90
Liga A - skupina 4
Španělsko - Anglie  (pondělí 20:45)
Angličané cestují do Sevilly, aby se revanšovali domácímu Španělsku. To totiž zničilo jejich dobrou náladu bezprostředně po mistrovství světa a zatím suverénně vede skupinu. Opírá se při tom o vynikající útok, který musí Anglie zneutralizovat.

Hned na úvod Ligy národů v září se Angličané ve Wembley postavili Španělsku a v jejich táboře panoval poměrně velký optimismus. Nedávno skončené mistrovství světa se Angličanům povedlo nad očekávání, i když z toho nakonec těsně nebyla žádná medaile. Španělům se naopak ruská anabáze nepovedla vůbec a zklamali na plné čáře, což vedlo k velkým změnám i na trenérské židli.

Výsledek první konfrontace ale jakékoli odhady postavil na hlavu, neboť i když Španělé prohrávali, dokázali se rychle dostat do zápasu. A ještě v první půli díky Sergiu Ramosovi dokonce otočili skóre! Díky tomuto vítězství se hráči La Roja dostali opět na předním místo a trenér Luis Enrique začal své působení tím nejlepším možným způsobem. Všeobecný optimismus pak přerostl v čiré nadšení, když Španělé roztrhali šesti góly finalistu z Chorvatska!

Před pár dny si Španělsko vystřihlo ještě povedený duel s Walesem, kterému nadělilo čtyři branky a rovněž slavilo výhru. Tým trenéra Enriqueho tak zažívá velmi povedený start a s šesti body je první. Velkou měrou mu k tomu pomáhá také produktivní útok, který nasázel už osm branek. Ofenzivní práci má na starosti také zkušený útočník Valencie Rodrigo Moreno. Ten sází góly za Valencii, ale zkušenosti má i s anglickou kopanou.

V roce 2010 působil v Boltonu a na své angažmá vzpomíná v dobrém. "Jsem moc rád, že jsem to zažil a mohl si v Anglii zahrát. Byl to neuvěřitelný zážitek, všechno velmi profesionální. Bylo to jiné, než na co jsem býval zvyklý, ale hodně mě to naučilo. Musel jsem se rychle přizpůsobit, rychle se naučit jazyk, zvyky a vůbec nový přístup k fotbalu. Anglie je o rychlosti a myslím, že mi to v mnohém pomohlo. Opravdu jsem si to užil," míní Rodrigo.

Z něj je teď Pan Nepostradatelný a Enrique na něj hodně spoléhá. O místo bude bojovat s Pacem Alcacerem, který dal naposledy Walesu dvě branky. Trenéra Enriqueho navíc netrápí žádná zranění, což jeho protějšek rozhodně říct nemůže. Gareth Southgate se potýká s absencemi Shawa, Tarkowskiho, Welbecka, Rose nebo McCarthyho, což jsou dostatečné potíže.

Angličané mají problémy především se skórováním, což bylo vidět už v prvních dvou duelech. V nich se totiž trefili jen jednou, což na hvězdný tým plný ofenzivně laděných hráčů je hodně tristní bilance. O jediný gól se v duelu se Španěly postaral Marcus Rashford a Angličané pořád čekají, kdy se o slovo přihlásí kanonýr Harry Kane, který se netrefil už v šesti duelech! Útočník Tottenhamu Hotspur ale neztrácí optimismus.

"Když za roky práce nastavíte nějaká očekávání a najednou se ocitnete lehce pod nimi, začne se mluvit o krizi. To je normální. Už má dost zkušeností s tím, jak to chodí, takže mě něco takového nerozhodí. Mou prací je soustředit se na své zlepšení a věřit, že brzy další branky přijdou. Necítím se unavený, třeba jako po mistrovství světa. Teď už jsem v mnohem lepším rozpoložení a moje výkony v Premier League to dokazují. Jsem si jistý, že i v národním týmu začnu střílet góly."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.98 - 6.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko22008:16
2.Anglie20111:21
3.Chorvatsko20110:61
Liga B - skupina 3
Bosna a Hercegovina - Severní Irsko  (pondělí 20:45)
Bosna a Hercegovina zatím vede tabulku třetí skupiny a nyní má ideální šanci na další tři body. V prostředí stadionu Grbavica v Sarajevu se totiž dostane do křížku se Severním Irskem, kterému naopak dělá sběr bodů velké potíže.

Všechny tři týmy už mají dva zápasy za sebou, takže se jede od začátku. Napínavý duel čeká na Severní Iry, kteří jsou na tom v tabulce zatím nejhůř. Po dvou duelech zatím stále nemají ani bod a na Rakousku ztrácejí tři body. Moc jim k nadějím na postup nepomáhá ani záporné skóre 1:3, které ukazuje problémy na obou stranách hřiště. V minulém kole Severní Irsko těsně nestačilo na domácí Rakousko, které poslal do vedení Marko Arnautović.

Manažer Michael O'Neill se rozhodl i pro nadcházející duel s Bosnou a Hercegovinou zůstat v tréninkovém kempu v Rakousku, kde se tým už jednou připravoval na zápasy dva roky starého Eura. A doufá, že známé prostředí bude hráčům svědčit.

"Rozhodli jsme se pro to z několika důvodů. Známe to tady, víme, co kde je a co nás čeká. Je tu taková domácí atmosféra, která nám jinde scházela. Cítíme se tady dobře. Je důležité, aby hráči byli v pohodě. Teď nás čeká hodně náročný duel a zejména ty dva zápasy venku uprostřed skupinových bojů jsou těžké. Ten los k nám nebyl úplně milý, ale s tím už nic neuděláme. Naším cílem je zlepšit své výkony a začít hrát mnohem víc organizovaně."

Moc radosti mu nedělá ani zdravotní stav dvojice Gareth McAuley a Conor Washington. Bosna naopak moc absencí řešit nemusí a může se soustředit jen na další body. Ke stávajícím šesti bodům stačilo Bosně vstřelit pouhé tři branky a velký podíl na tom má také jen jedna inkasovaná branka.

V prvním duelu se Severním Irskem rozhodly včasné branky Duljeviće se Sarićem, takže snížení Willa Grigga už moc neznamenalo. Naposled si Bosna gólem Edina Džeka poradila s Rakouskem, třebaže hosté velmi dobře bránili a soupeře k mnoha šancím nepouštěli.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bosna a Hercegovina22003:16
2.Rakousko21011:13
3.Severní Irsko20021:30
Liga C - skupina 2
Finsko - Řecko  (pondělí 20:45)
Finsko prožívá jedno z nejlepších fotbalových období za několik posledních let. A v Lize národů, která může být klíčová pro jeho účast na nadcházejícím evropském šampionátu, doslova válí. Po třech kolech je stoprocentní a čtvrté vítězství v řadě mu může s velkou pravděpodobností zajistit první místo ve skupině. Teď přivítá Řecko.

A to je asi vůbec papírově ten nejsilnější protivník ze čtyřčlenné grupy. Oba celky se naposledy střetly v kvalifikaci na EURO 2016, tehdy Řekové ve Finsku remizovali a následně doma padli. Jestli ještě chtějí v Lize národů nějakým způsobem uspět, nesmějí jednoduše prohrát. Jejich šance na zisk čela tabulky by se jinak snížily na minimum.

V případě remízy by rozhodně bylo pořád o co hrát. Protože však Řecko v září padlo na půdě Maďarska, musí tuhle nemilou ztrátu v podstatě dohánět. "Všechny týmy ve skupině jsou na stejné úrovni. V Tampere se pokusíme vysunout se co nejvíce dopředu a napadat. Bod by nás postavil do solidní pozice, ovšem my chceme tři," říkal hostující kouč Michael Skibbe.

Řekové budou postrádat zraněného Dimitrise Kourbelise, jenž v předchozím utkání proti Maďarsku střídal o poločase. Skibbe však tajnůstkařil o tom, kdo ho v sestavě zastoupí. "Předtím, než udělám nějaké rozhodnutí, potřebuji hráče vidět na tréninku. Určitě ale bude nahrazený silným a dobrým hráčem," ujišťoval fanoušky řecký stratég.

Jestli můžeme označit jednoho hráče jako hlavního strůjce dosavadního finského úspěchu, bude jím bezpochyby útočník Teemu Pukki. Ten totiž skóroval ve všech třech utkáních Ligy národů a vždy díky němu jeho tým vyhrál nejtěsnějším možným způsobem. Domácí naposledy vyhráli v Estonsku zásluhou jeho branky v poslední minutě utkání.

Do Tallinnu přitom odcestovalo mnoho finských fanoušků, kteří najednou dostali velký zájem o fotbal. "Bylo potěšením vyhrát před tolika diváky," uculoval se hrdina zápasu Pukki. "Jenže jsem jejich radost vůbec nevnímal po tom, co jsem vstřelil gól. Ani jsem nevěděl, jak mám dýchat, všichni spoluhráči se na mě vrhli k rohovému praporku."

Skibbe si moc dobře uvědomuje, že uhlídat Pukkiho bude pro jeho mužstvo velmi klíčové. Obránce Kostase Manolase a Sokratise Papastathopoulose nečeká vůbec jednoduchá pořízená: "Jsem rád, že můžu mít k dispozici takové dva beky. Avšak slušně bránit musí všichni hráči, abychom soupeře udrželi na uzdě. Chceme se na EURO 2020 kvalifikovat."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 2.89 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Estonsko - Maďarsko  (pondělí 20:45)
Bez jediného bodu i vstřelené branky se krčí na posledním místě své skupiny Estonci. Pobaltský celek se to pokusí změnit v dalším domácím vystoupení proti Maďarsku. Hostující svěřenci italského trenéra Marca Rossiho ještě mají šanci na postupové příčky, i když na vedoucí Finy ztrácejí šest bodů.

Maďaři totiž dokázali zvítězit v jednom utkání nad Řeckem a pokud by uspěli i v Tallinnu, bodově by se právě na Řeky dotáhli. Účastník evropského šampionátu v roce 2016 má navíc ještě domácí utkání s vedoucím Finskem, takže situace ve skupině Ligy C může být pořádně dramatická.

Zdali do ní nějak promluví Estonsko zůstává otázkou. Ne že by Estonci sehráli špatná utkání, ovšem po třech těsných porážkách nemají ani bod a navíc jsou stále týmem, který ani jednou nevstřelil gól. Tuto smutnou a nelichotivou bilanci chtějí domácí s Maďarskem utnout.

Estonsko má s tímto soupeřem jen malé zkušenosti. Oba celky se utkaly jen dvakrát v rámci neúspěšné kvalifikace o mistrovství světa v roce 2014 v Brazílii. Na Mundial se nedostal ani jeden z nich, ovšem Maďaři alespoň slavili vítězství nad Estonskem v obou případech a doma dokonce vysoko 5:1.

Hosté jsou dle všech předpokladů velkým favoritem i tentokrát, ovšem v Tallinnu Rossiho svěřence nečeká jednoduchá práce. Maďarům se navíc mimo svojí půdu vůbec nedaří.
Estonsko - pravděpodobná sestava:
Aksalu - Teniste, Baranov, Dmitrijev, Tamm, Kallaste - Zenjov, Vassiljev, Puri, Ojamaa - Sappinen
Maďarsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Bese, Orbán, Kádár, Fiola - Kleinheisler, Nagy, Kalmar - Szalai, Varga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.47 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Finsko33003:09
2.Řecko32013:26
3.Maďarsko31022:33
4.Estonsko30030:30
Liga D - skupina 2
Lucembursko - San Marino  (pondělí 20:45)
Lucembursko v pátek nezvládlo důležitou bitvu v Bělorusko a po nejtěsnější porážce 0:1 si zkomplikovalo cestu za vedoucí příčkou zaručující postup do závěrečného play-off o evropský šampionát. V tabulce kleslo na druhou pozici se šesti body a na Bělorusko má manko jednoho bodu. Nyní potřebuje povinné tři body v duelu s trpaslíkem ze San Marina a jakákoliv ztráta by mu výrazně zkomplikovala plány za svým snem.

Domácí výběr vstoupil do Ligy národů výtečně a před vlastními fanoušky deklasoval Moldavsko 4:0. Poté ho čekal výlet na jih Evropy a v San Marinu nezaváhal, po konstantním výkonu si domů odvezl výhru 3:0. Naposledy jel se záměrem uspět do Běloruska a za určitých okolností by určitě byl spokojen i s bodem, jenomže prosadit se nedokázal a po brance Antona Saroky ze 43. minuty odjížděl s prázdnou.

"Samozřejmě nás to mrzí, chtěli jsme navázat na předešlé výkony a to se nepovedlo. Herně to nebylo z naší strany špatné, jenomže jsme nedokázali překvapit pozornou defenzívu protivníka a jen těžko na ni hledali recept. Musíme na to zapomenout, stále máme situaci ve svých rukách. Momentálně myslíme jen na San Marino a nemůžeme si dovolit ho podcenit, je potřeba udržet koncentraci po celých devadesát minut," uvedl trenér Luc Holtz.

Ten zároveň upozorňuje, že každý zápas začíná od nuly. "Výhru Gibraltaru v Arménii také nikdo nečekal a přeci se to stalo, proto si nemůžeme myslet, že nám další tři body spadnou do kapsy. Na výsledek druhého utkání se neohlížíme, soustředíme se pouze na svůj výkon," dodal na předzápasové tiskové konferenci devětačtyřicetiletý stratég, který vede lucemburský reprezentační výběr již od roku 2010.

San Marino čeká ve skupině 2 na svůj první vstřelený gól, podle předpokladů je na poslední čtvrté pozici se skóre 0:10. Po porážce 0:5 v Bělorusku a 0:3 právě s pondělním rivalem nemělo příliš šancí v Moldavsko a vzhledem k počtu šancí protivníka mohlo být za prohru 0:2 ještě rádo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.03 - 23.90 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bělorusko - Moldavsko  (pondělí 20:45)
Bělorusko má Ligu národů rozehranou velmi slušně. Po třech kolech má na svém kontě sedm bodů a vede tabulku druhé skupiny bez jediného inkasovaného gólu. Ani zdaleka ovšem nemá vyhráno. Na jeho první místo se totiž tlačí kromě Lucemburska rovněž stále ještě Moldavsko, které před pár dny získalo své první vítězství v nově vytvořené soutěži proti San Marinu.

Domácí jako by spoléhali hlavně na dobrou práci v zadních liniích. Ne že by v útoku zaostávali, vždyť během posledních tří utkání skórovali šestkrát, pětkrát se však trefili do sítě trpaslíka ze San Marina. A to je jakási vachrlatá statistika pro hodnocení jeho ofenzívy. Následně totiž v Moldavsku branku nevstřelili a Lucembursku uštědřili jen jednu.

A že by zrovna Moldavsko bylo vyloženě oblíbeným soupeřem pro celek z východu Evropy, to se říci rozhodně nedá. V posledních čtyřech případech s ním hned třikrát remizoval, dokonce jednou prohrál. Jeho poslední vítězství se datuje až na už poměrně vousatý ročník 2004. Teď by tříbodový výsledek Bělorusko potřebovalo jako sůl.

Nejenže by tak možná definitivně vyřadilo Moldavsko ze hry v boji o první příčku, navíc by udrželo na uzdě druhé Lucembursko, které se v souběžně hraném klání střetne se San Marinem. "Už jsem to říkal už před zápasem s Lucemburskem. Teď hrajeme podruhé doma v řadě a potřebujeme získat maximum," burcoval trenér Ihar Kryvušenka.

Ten by měl mít až na vykartovaného Maksima Valadzka k dispozici kompletní kádr. "Úkol je pořád stejný, prostě nesmíme ztrácet body. Hlavní je, aby se všichni zotavili, žádné zdravotní komplikace nehlásíme," dodával. "Budeme pokračovat krok za krokem. Nemám rád dlouhodobé plány. Nejprve je potřeba udělat jednu věc, pak druhou."

Pokud hosté v Minsku utrpí svou druhou porážku, v Lize národů už zřejmě budou usilovat jen o konečné umístění a ne o případnou šanci kvalifikovat se na evropský šampionát. Ztráceli by totiž na Bělorusy hrozivých šest bodů dvě kola před koncem. "Je to opravdu důležitý zápas. Když získáme dobrý výsledek, budeme ve hře," uvedl kouč Alexandru Spiridon.

Venku se ovšem Moldavsku dlouhodobě opravdu hrubě nedaří. Z uplynulých jedenácti utkání na cizích hřištích hned osmkrát padli a vsítili pouze tři góly. "Všichni dobře chápeme naší situaci. Musíme k sobě být upřímní, víme, že favoritem je Bělorusko. Nesmíme však přemýšlet a hovořit o negativních věcech," zakončoval Spiridon.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 3.65 - 7.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bělorusko32106:07
2.Lucembursko32017:16
3.Moldavsko31112:44
4.San Marino30030:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (77)

Přidat komentář
Coutinho10

Ramos celkem sebevědomej....aby se nedivil, až ho tam Harry šoupne

Podle španělského obránce Sergia Ramose by anglický útočník Harry Kane obstál i ve španělské LaLize. "To, čím vyniká Premier League je hlavně fyzická náročnost, ale je tam i spousta kvalitních hráčů. Třeba Harry Kane je fyzicky velmi silný, ale také schopný po technické stránce. Překvapil tím už hodně obránců. Mě ale nepřekvapí," řekl před utkáním Ligy národů, ve kterém se dnes večer Španělsko utká s Anglií. (fourfourtwo.com)

Reagovat
Greny

Překvapil ho Sterling kterej se v repre trefil tak po třech letech

Reagovat
Coutinho10

cumim jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně ho pohlídal no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju, když tyhle kecy před zápasem "vyjdou"

Reagovat
Coutinho10

hezky se mu to vraci

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Anglie ma fakt hroznou zalohu, strasne nekreativni a drevena, ostatni posty celkem ok, ale ten stred je brzdi...

Reagovat
PP

Jak Diera nemusím, toto se mu povedlo..

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

2 náběhy, 2 goly.. byť ten první byl podle mě lehký ofsajd, ten druhý ve dvou proti 4 a jak nůž máslem..

Reagovat
blaugrana

6 kurz ty kokot...

Reagovat
fabec1222

Destrukce

Reagovat
Minister

Anglicko Španieli sú úplne mimo

Reagovat
Greny

Ale mají 70% držení míče

Reagovat
Mateo16

Co z toho ked v ofenzive maju 3 tragedov

Reagovat
Minister

A teda, že im to je platné...

Reagovat
Greny

Však jo narážím jen na ten jejich házenkářském styl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Anglicko v suchom tričku

Reagovat
celeb

Ramos nesklamal. Ale ak mam byt uprimny, tak vsetci z Realu a Barcy hraju uplne nkkt.

Ramos, Nacho, Asencio aj Busq. Alonso namiesto Albu? Prve 2 goly by jednoducho nepadli s Albom. Najlepsi zatial Thiago.

Toto je inak Luchov rukopis - menit fungujuci stroj dovtedy, kym sa zacne kazit.

Reagovat
Mateo16

Da sa mu celkom vycitat preco posadil Susa ked hral tak skvele proti Walesu

Reagovat
Whitemedia

Ta ofenzivní trojka Španělů je táááák strašně k hovnu

Reagovat
blaugrana

Keby SPA vyuzilo ten uvodny tlak, tak by to bolo o inom, ale bohuzel.

Reagovat
Counter

Každopádně Anglie milé překvapení, aspoň světu ukazují, že nejsou jen dřeváčtí tragédi, ale umí taky něco předvést.

Reagovat
PP

obranu mají super a dnes jim neskutečně vycházejí brejky.. Ramos s Nachem neskutečné hrubice. Toto na Buse nejde, pač je pokaždé překoplý a takové díry tam prostě nesmějí být..

Reagovat
REPLIKATOR

Ti blbečci ve španělské obraně umí akorát zvedat ruky jakože offside

Reagovat
Coutinho10

wow takovej organizovanej vykon, tolik efektivity na pude tak silnyho soupere...to jsem od Anglie snad jeste nevidel....zatim fakt top vykon a to je za nama teprve 1. polocas...uz se tesim na 2. pulku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty protiútoky Anglie jsou tak parádní a vůbec celý 1. poločas byl krásný

Reagovat
REPLIKATOR

@tfb_contact

5 min.před 5 minutami

Raheem Sterling had scored 2 goals in his previous 45 matches for England. He’s just scored 2 goals in 45 minutes. #SPAENG #ESPENG

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý gól bol futbalová dokonalosť. Druhý zase svetový Kane.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Angličani jsou jen ekonomický zmrdi!!!!

Reagovat
Mates_Matesović

Vypusťte Moratu

Reagovat
Mateo16

On da dole Saula

Reagovat
REPLIKATOR

Paco > Ronaldo

Reagovat
mimi_united

Teraz ich Španieli roztrhajú

Reagovat
blaugrana

A su v pici. Paca vypustili z klietky.

Reagovat
REPLIKATOR

Ramos

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
patas92

Nedovedu si představit, že Paco ještě někdy nedá gól.

Reagovat
Mateo16

Pickford Klasicky anglicky drevak

Reagovat
REPLIKATOR

To je kretén, jasnější penaltu jsem dlouho neviděl a on ukáže na roh

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Jacks11

To sI delas picu ne???? Jasna penalta a jasna cervena snad si za to nezapiska tak 2 roky

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně že je tam přímo u toho ještě ten brankovej šašek...

Reagovat
Mateo16

Ked vidim aky su rozklepani Anglicania tutovka ze to skonci este remiza

Reagovat
mimi_united

Už zdržujú

Reagovat
Jacks11

Hlavne mela byt penalta a redka pro to koste zrzavy

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a červená karta jasná bránkovy zbytočný no.. tu bolo to že chcel hrať a nespadol ale aj v strede poľa sú situácie kde je faul dá výhodu a po strate odpíska faul proste nezvladnuty moment.. Pickford a jeho hra nohami

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dal ten prvý gól ktorýkoľvek iný tím, tak sa ich brankár vynáša do nebies.

Reagovat
Mateo16

Ta rozohravka Anglicka pod tlakom to som uz dlho nevidel to normalne je najsilensia zbran Spanielska

Reagovat
Coutinho10

neni zluta na Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Kdo si to tam při tom sprintu Chilwella schoval hlavu do dlaní a skácel se k zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten krajný obranca

Reagovat
Mateo16

Slisny beton to je ako za Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Winksy skvelý výkon

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

parkrát ale zbytočne stratil

Reagovat
blaugrana

Paco 248 minut = 10 bramek. Do tego 10 ostatnich jego strzałów na bramkę to 10 bramek.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobaaaah

Reagovat
Jacks11

Rozhodčí neskutečnej patolízal a zm*d za tohle at chodí cela Fifa kanálama..... zastřelit na letisti malo

Reagovat
Mateo16

To chce talent vyhravat o polcase 3-0 a cely druhy polcas betonovat a aj tak sa strachovat po vedenie

Sialeny vykon od Anglicka

Reagovat
Mateo16

Paco skvely a Ceballos tiez usiel aj ked znova smerom hore 0 bodov

Reagovat
Counter

Ne no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie super . Španělská sekce: chill (well)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super teda asi nie, hlavne druhý polčas boli zbytočné chyby, ale celkovo dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas odbetonován, ale stejně jsem happy jak blecha, tak trochu přeháním

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samotná ultra defenzíva bola odohraná celkom fajn, skôr sa robili individuálne chyby + ten strašne odbránený roh na 1-3..

Reagovat
Jacks11

ty jsi patolízal to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

koliks prohral?

Reagovat
smazaný uživatel

Za snahu vrátit slovo "patolízal" do běžné češtiny Za brek ve 4/4 příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele