Souhrn kvalifikace o ME 2016 - pátek 4.9.

04.09.2015, 19:57, aktualizováno 04.09.2015, 22:42
Komentáře a souhrny
Dva góly Maria Götzeho pomohly Německu k důležitému vítězství nad Polskem; své skupině takto opět vládnou úřadující světoví šampioni. Netradiční střelec Gareth McAuley znovu přiblížil Severní Irsko k historické účasti na Euru, Albánci jsou po bezbrankové remíze s Dánskem neporaženi stejně jako Rumuni po výsledku 0:0 s Maďarskem. Řekové znovu prohráli...
Skupina D

Německo - Polsko 3:1

04.09.2015 20:45

Góly: 12. Thomas Müller, 19. Mario Götze, 82. Mario Götze - 37. Robert Lewandowski

Národní tým Německa v nejsledovanějším duelu pátečního programu porazil Polsko 3:1 a vyšvihl se tak do čela skupiny D, o dva body právě před Poláky. Ve Frankfurtu se hrálo velmi zajímavé utkání v dobrém tempu, přičemž domácí měli většinu zápasu převahu a zaslouženě zvítězili. Dvěma góly se blýskl Mario Götze.

Úvod střetnutí patřil jednoznačně Německu. Svěřenci Joachima Löwa se dostali do vedení již po dvanácti minutách, když se po krásné akci prosadil Thomas Müller. Jonas Hector si na levé straně vyměnil míč s Bellarabim, aby pak útočníkovi Bayernu Mnichov mohl nachystat gól na zlatém podnose.

Zanedlouho už na kostce v úchvatné Commerzbank-Areně svítilo skóre 2:0. Tentokráte se nejednalo týmovou souhru, ale o individuální akci Maria Götzeho. Třiadvacetiletý fotbalista si navedl míč do středu, na hranici šestnáctky se výborně uvolnil a pak přízemní střelou do protipohybu Fabianskeho nedal hostujícímu brankáři sebemenší nárok zasáhnout.

I v dalším průběhu dějství měli favorizovaní Němci více ze hry a z několika zajímavých pozic mohli přidat třetí branku, v té největší příležitosti však Müller nevyzrál na Lukasze Fabianskeho a do hry se tak z čista jasna dostali Poláci. Arkadiusz Milik získal balón ve středu pole a pak nádherným křížným pasem vyslal do sprintu Grosickeho, jenž vynikajícím centrem šajtlí našel přesně Lewandowskeho a ten zblízka překonal svého spoluhráče z Bayernu Neuera.

Manuel Neuer za chvíli vyrobil u něj nevídanou chybu v rozehrávce, když jeho nepovedený odkop zachytili Krychowiak a další gól v krátkém časovém sledu mohl přidat Robert Lewandowski, jenomže jeden z nejlepších brankářů světa své zaváhání napravil skvělým reflexivním zákrokem. Po následném rohovém kopu mu ještě musel vypomoct Mario Götze, který na brankové čáře vyhlavičkoval míč směřující do sítě.

Po přestávce se Götze ocitl v typičtější pozici - z úhlu se hnal sám na Fabianskeho, jenomže jedničku Swansea zachránila tyč. Na opačném konci hřiště se měla šanci na vyrovnání parta Adama Nawalky, ovšem Maczyńskeho dělovku vyrazil Neuer a Grosickeho nechtěná dorážka doskákala kousek vedle levé tyče.

Navzdory tomu, že se při nepříznivém skóre spíše čekala větší aktivita Polska, pojistku se snažila přidat německá reprezentace. Domácí si vytvořili několik příležitostí, soupeře z východu však držel vynikající Fabianski, jenž mimo jiné pochytal střelu Götzeho i hlavičku Hummelse.

Mario Götze se ale druhé trefy přece jenom dočkal. Osm minut před koncem tečoval Müllerovu ránu Glik tak nešťastně, že Lukasz Fabianski dokázal míč vyrazit pouze před sebe a třiadvacetiletý fotbalista, o němž se v letním přestupovém období hodně mluvilo v souvislosti s odchodem z Bayernu, neměl problém do prázdné brány uzavřít výsledek na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Gibraltar - Irsko 0:4

04.09.2015 20:45

Góly: 26. Cyrus Christie, 49. Robbie Keane, 51. Robbie Keane (pen.), 79. Shane Long

Irsko využilo velkého zaváhání Skotska na půdě Gruzie, na Gibraltaru potvrdilo bez větších problémů roli favorita a zaslouženě si odvezlo domů tři body za vítězství 4:0. Aktuálně je tak o bod na třetím místě právě před čtvrtými Skoty. O dva góly ze čtyř se pak postaral kapitán Robbie Keane - jednou ze hry, jednou z penalty.

Mužstvo Martina O'Neilla vstoupilo do utkání hned od začátku hodně zostra. Během prvních dvanácti minut si vytvořilo hned čtyři velké šance, ale k jeho smůle ani jedna z nich neskončila v brance. Gólman Perez se musel zapotit proti střele Hendricka a poté i s tím od Walterse. Clark trefil břevno, Walters skóroval z ofsajdu.

Vlastně však byla jen otázka času, kdy Gibraltar poprvé inkasuje. Nakonec úvodní trefa přišla na řadu ve 27. minutě a trošku nečekaně jí zaznamenal Christie. Obránce Derby County, který za reprezentaci nastoupil teprve podruhé, si vyměnil míč s Hoolahanem, udělal si kličkou prostor pro střelbu a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce.

Domácí toho směrem dopředu moc nepředvedli. Prakticky jednou jedinkrát byl v ohrožení soupeřův gólman Given, ovšem s Walkerovu střelou si poradil. Po přestávce jinak Irsko kontrolovalo hru. Ve 49. minutě se Waltersovu přihrávku snažil odvrátit Barnett, poslal míč ale jen do své tyče, od níž se následně odrazil k pohodlně skórujícímu Keaneovi.

Jen o dvě minuty později Walker ve vápně fauloval Hoolahana, rozhodčí Strahonja nařídil pokutový kop a Keane přesnou střelou k tyči do protipohybu Pereze navýšil vedení. Keana v 71. minutě nahradil Long a ten se o pár chvil později také radoval z gólu. Svou hlavičku nikým nehlídaný usměrnil přesně tam, kam potřeboval.

Více informací k zápasu

Gruzie - Skotsko 1:0

04.09.2015 18:00

Góly: 38. Valeri Kazaišvili

Fotbalisté Gruzie dokázali v domácím prostředí zdolat konkurenční Skotsko a na konto si připsali své druhé kvalifikační vítězství, které jim ještě zachovalo naději na postup na EURO 2016 do Francie. Gruzínci jsou v tuto chvíli na páté příčce se šesti body a stáhli náskok právě barážového Skotska na rozdíl pěti bodů. Tento výsledek jistě udělal radost Irům, kteří se mohou při případném vítězství na půdě Gibraltaru posunout právě na třetí pozici o bod před Skoty.

Skotsko po nečekané porážce 0:1 ztrácí krok s Německem a Polskem, vzdálil se mu přímý postup na šampionát. Skotové přitom byli od samého začátku lepším mužstvem a po inkasované trefě zavřeli svého protivníka na vlastní polovině, ovšem gólu se nakonec nedočkali. O jedinou branku utkání se postaral ve 38. minutě kanonýr nizozemského Arnhemu Valeri Kazaišvili. Poprvé v zápase zahrozili hosté krátce po čtvrthodině hry.

Nejprve se po centru Huttona z pravé strany k hlavičkovému pokusu dral Fletcher, ale v dobré pozici zbytečně fauloval gólmana Revišviliho. Ihned na to předvedl sympatický průnik po pravé straně až do šestnáctky Naismith, jenže zpětnou nahrávkou nikoho ze spoluhráčů nenašel. Po necelé půl hodině poslal Robertson ukázkovou kolmici za obranu a nabíhajícímu Fletcherovi chyběl krok k usměrnění balónu do sítě.

Gruzie skórovala zničehonic sedm minut před přestávkou. Po centru do pokutového území soupeře sklepl Mčedlidze balón zpětně na hranici ke Kazaišvilimu. Ten si ho poté posunul do strany a vypálil z patnácti metrů po zemi ke vzdálenější tyčce. Skotové mohli srovnat pět minut po změně stran. Po rohovém kopu se k míči tlačil na brankové čáře Naismith, jenže do sítě ho nedostal a navíc se dopustil faulu na gólmana Revišviliho.

Poté předvedl skvělé sólo Maloney a přihrál volnému Fletcherovi, který svou jedovkou poslal jen do pravé tyče a navíc byl nachytán v ofsajdu. V polovině druhé půle zahrozili domácí z rychlého brejku, kdy přes protihráče vypálil Mčedlidze z osmnácti metrů a brankář Marshall skvělým zákrokem vyrazil balón na rohový kop. Domácí naposledy zahrozili čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, kdy Mčedlidze mířil do boční sítě.

Skotsko si vytvořilo dvě obrovské možnosti v samém závěru zápasu. Nejprve v 89. minutě vystřelil z přímého volného kopu Maloney a díky lehké teči skončil balón těsně nad horní tyčkou. Stejný hráč zahrozil o tři minuty později, když v obrovské možnosti minul hlavou pravou tyč o decimetry a Skotové tak trochu smolně odjíždějí domů s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Německo751119:516
2.Polsko742121:614
3.Irsko733116:512
4.Skotsko732212:711
5.Gruzie72055:136
6.Gibraltar70071:380
Skupina F

Faerské ostrovy - Severní Irsko 1:3

04.09.2015 20:45

Góly: 36. Jóan Edmundsson - 12. Gareth McAuley, 71. Gareth McAuley, 75. Kyle Lafferty

Severní Irsko potvrdilo roli favorita a díky vítězství 3:1 na půdě Faerských ostrovů se dokonce vyšvihlo do čela tabulky, neboť dosavadní lídr Rumunsko pouze remizoval v Maďarsku. Klíčovým mužem zápasu se pro hosty stal Gareth McAuley, který pomohl k povinným třem bodům hned dvěma brankami.

Svěřencům Michaela O'Neilla hodně pomohl celkem brzký gól ze 12. minuty. Norwood zahrál standardku zprava centrem do šestnáctky přímo na hlavu McAuleyho, který míč bez problémů uklidil k tyči. Jenže domácí devět minut před koncem potvrdili, že ne náhodou naposledy porazili i podruhé v řadě Řecko.

Hostující celek si za inkasování mohl tak trošku sám. Po dlouhém autovém vhazování si totiž ve vlastním vápně počínal dosti nedůrazně, Nattestad následně převzal kontrolu nad balónem, stačil ještě od brankové čáry přihrát do brankového území na Edmundssona, jenž pak lehkou tečí překonal brankáře McGoverna.

Edmundsson, hrdina z listopadového klání v Řecku, sice přidal ke své první brance z Atén také druhou v tomto kvalifikačním cyklu, ale tohle utkání pro něj ve finále nedopadlo dobře. Ostatně ani pro celý jeho tým. V 65. minutě se totiž nechal zbytečně vyloučit po druhé žluté kartě za zbytečný faul na vlastní polovině.

Tenhle moment pak převážil misku vah jednoznačně na stranu Norn Iron. Faerské ostrovy za pouhých šest minut opět nedobře bránily standardní situaci, Bruntův centr si zase vyhlédl McAuleyho a ten podruhé skóroval hlavou. Tři body pak v 75. minutě ještě pojistil Lafferty, který si nakonec i pod tlakem našel prostor pro potřebnou střelbu.

V závěru druhého poločasu se ještě mohl zaradovat střídající Magennis, jeho pokus však i s přispěním Nielsena skončil na tyčce. Severním Irům ale tahle promarněná možnost nakonec určitě vůbec nevadila. Životně důležité tři body totiž stejně připadly na jejich konto a díky nim směřují za přímým postupem na evropský šampionát.

Více informací k zápasu

Řecko - Finsko 0:1

04.09.2015 20:45

Góly: 75. Joel Pohjanpalo

Řecká krize nebere konce. A to nejen ta notoricky známá ekonomická, nýbrž také ta fotbalová. Po dosavadním kvalifikačním fiasku, které vyvrcholilo domácí prohrou s Faerskými ostrovy a vyhazovem zkušeného trenéra Claudia Ranieriho, totiž evropští šampioni z roku 2004 vyhořeli i proti Finům a poroučí se s prohrou 0:1.

Kvalifikační skupina F se doposud vyvíjí opravdu mimo jakákoli očekávání. Zatímco pravidelní účastníci všech posledních velkých akcí Řekové se potácejí na samém dně, tabulce vévodí Eurem nepolíbené Severní Irsko. Tento obrázek jen podtrhly páteční výsledky, kdy Severní Irové zdolali Faeřany na jejich půdě 3:1, zatímco Řecko padlo v Pireu s Finskem. O jediný gól zápasu se postaral střídající Joel Pohjanpalo, když patnáct minut před koncem prudkou ranou překonal brankáře Orestise Karnezise.

Domácí se sice v závěru pokoušeli všemi silami alespoň vyrovnat, jenže s ranami Panagiotise Tachtisidise i Joseho Holebase si bratislavský rodák Lukas Hradecky dokázal ve finské brance s přehledem poradit a uhájil čisté konto. Seveřané tak nadále živí alespoň teoretickou naději na postup do Francie, zatímco Řekům již není z posledního místa rady ani pomoci. Za sedm zápasů totiž nedokázali zvítězit ani jednou a bez ohledu na zbylé výsledky se nadcházející evropský šampionát podívají pouze jako diváci.

Více informací k zápasu

Maďarsko - Rumunsko 0:0

04.09.2015 20:45

Góly: -

Maďarsko se s Rumunskem rozešlo bez branek a bez pohledného fotbalu. Ve skupině F se přeci jen postavení týmů mění, protože Severní Irsko svůj duel zvládlo bez vady. S bodem na kontě je Maďarsko až třetí a Rumunsko kleslo na pozici druhou.

Domácí Maďaři se spolehli na obrannou linii v podání hráčů jako Fiola, Juhász, Kádár a de Almeida, kteří bránili prostor před Gáborem Királym. Obranu Rumunska pak zaměstnávali především dva útočníci Maďarska - Szalai a Nikolić. Před rumunského gólmana Tatarusana se postavili Papp, Grigore, Chiricheş a Raţ, zatímco v záložní řadě spolupracovali Popa, Sânmărtean a Torje. Jediným útočníkem Rumunska byl vysunutý hrot Keșerü.

Prvním hráčem, který vyzkoušel své střelecké štěstí, byl právě rumunský útočník Keșerü. Jeho štiplavá rána ale vypadala nebezpečněji, než jak nakonec dopadla. Po pěti minutách od začátku hry se pokoušel prosadit kapitán Dzsudzsák, jenže jeho pokus postrádal razanci i přesnost. Napodobil jej Rumun Chiriches, který je nyní plný dojmů z působení v italské Neapoli. V prvních deseti minutách poměrně zajímavě pálil, jenže hradbu těl před sebou nepropálil.

Brankář Király musel zasahovat proti ráně ze střední vzdálenosti a nakonec svou práci odvedl dobře. Jeho pozornost ale nebyla zkoušena tak často, jak by si soupeř přál. Domácí Maďarsko se muselo vypořádat jednak s tlakem Rumunska a jednak se zraněním Rolanda Juhásze, který se zranil po pětadvaceti minutách pobytu na hřišti. Jeho místo zaujal Richárd Guzmics. Po třiceti minutách hry se zkoušel prosadit Nikolić, který volil razantní střelu doprostřed brány. Tam jeho projektil nemohl napáchat mnoho škody.

Pět minut před koncem první půle se na sebe hodně zlobil Szalai, který si z větší vzdálenosti troufl a zamířil poměrně přesně. Proti byl jen brankář Tatarusanu. V první půli jsme se mnoha akcí nedočkali a fotbal se hrál spíše na úrovni boje o míč. Po změně stran oba týmy přitvrdily v agresivitě, což se projevilo stoupajícím počtem karet. O chvíli později po skvělém centru hlavičkoval z dobré pozice domácí Guzmics, jenže pálil mimo. Další přízemní ránu si vyzkoušel Stieber, jenže i on pálil mimo tři tyče.

Dvacet minut před koncem dostali Rumuni šanci zahrávat volný přímý kop, jenže Keșerü jej nevyužil a poslal balon těsně nad břevno. Tvrdou ránu vypustil ze svých kopaček i Gabriel Torje, jenže narazil na pozorného Királyho. Posledním mužem, který zaznamenal nebezpečnou střelu, byl opět aktivní Keșerü. Pálil těsně mimo a proto se Maďarsko rozešlo s Rumunskem bez branek. Nutno dodat, že fotbal to byl pramálo zajímavý a remíza sluší oběma celkům. Maďarsko má v tuto chvíli 12 bodů, Rumunsko ještě o tři více.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Severní Irsko751111:516
2.Rumunsko74307:115
3.Maďarsko73315:312
4.Finsko72146:87
5.Faerské ostrovy72055:116
6.Řecko70252:82
Skupina I

Dánsko - Albánie 0:0

04.09.2015 20:45

Góly: -

Fotbalisté Dánska nedokázali potvrdit v domácím prostředí úlohu favorita a ve velmi důležitém zápase s Albánií pouze bezbrankově remizovali. Po šesti zápasech mají na kontě jedenáct bodů stejně jako jejich páteční soupeř, ten ovšem disponuje zápasem k dobru a má tedy o něco blíže k přímému postupu na evropský šampionát. První poločas byl velmi vyrovnaný, v tom druhém byli o sto procent lepší Dánové.

Do první vážnější šance se dostali domácí po čtvrthodině hry, kdy vypálil z dvanácti metrů z levé strany Sisto, ovšem zamířil pouze do náruče gólmana Berishy. Albánie poprvé zahrozila v polovině úvodního dějství, kdy po centru z levé strany hlavičkoval v pokutovém území zcela volný Cikalleshi a gólman Schmeichel vyškrábl balón na rohový kop. Ve 28. minutě mohli jít hosté do vedení z velmi nenápadné akce.

Skvělou kolmici za obranu načasoval Gashi a Lenjani lehkou tečí z dvaceti metrů nasměroval míč těsně vedle pravé tyče. O poločasové přestávce se kabinou Dánska zřejmě prohnala velká bouřka a na hře to bylo opravdu znát. Nejprve byl v 53. minutě na poslední chvíli zablokován hvězdný útočník Bendtner, o čtyři minuty později po rohovém kopu Jakoba Poulsena hlavičkoval z pěti metrů Jørgensen a Berisha famózním tygřím skokem míč chytil.

V 65. minutě předvedl nádhernou kolmici za obranu Bendtner, na kterou si naběhl Jørgensen, nicméně z úhlu neprostřelil nohy skvělého brankáře Berishy. O pár minut později stanul Bendtner zcela sám na penaltovém puntíku, jenže příliš otálel se zakončením a balón mu na poslední chvíli sebral kapitán Cana. Dánsko sice dokázalo rozvlnit síť v 74. minutě zásluhou Bendtnera, jenže gól nemohl být uznán kvůli ofsajdu bývalé opory Arsenalu.

O dvě minuty později poslal další vytříbený pas do šestnáctky Jakob Poulsen a k hlavičce se dostal obránce Kjaer, hostující svatyni o kousek minul. Pět minut před koncem se do poslední vážnější možnosti domácích dostával Bendtner, nicméně i tentokráte ho Cana odzbrojil fantastickým čistým obranným zákrokem. Domácím ještě mohli zbýt oči pro pláč ve druhé nastavené minutě, kdy po rychlém brejku pálil z pravé strany střídající Roshi, gólman Schmeichel svůj tým podržel.

Po závěrečném hvizdu vypukla v hostujícím táboře mohutná radost a není se co divit, vždyť Albánie je blízko k vytouženému postupu na EURO!

Více informací k zápasu

Srbsko - Arménie 2:0

04.09.2015 20:45

Góly: 22. Levon Hajrapetjan (vl.), 53. Adem Ljajić

Srbové sice před vlastním publikem porazili Arménii 2:0, konečný výsledek však neudělal radost vlastně nikomu - ani jeden z týmů už totiž, vzhledem k okolním výsledkům, nemůže na francouzské Euro postoupit přímo. První skupinovou výhru balkánského týmu zařídil vlastním gólem hostující Levon Hajrapetjan, konečný výsledek pečetil po změně stran hvězdný Adem Ljajić.

Trvalo šest zápasů, než ambiciózní srbský výběr zaznamenal svůj premiérový tříbodový úspěch; v Novem Sadu šli Balkánci za výhrou od samého začátku. Od první minuty byli na hřišti aktivnějším týmem, drželi Armény v hlubokém defenzivním bloku a aktivně se snažili otevřít skóre. Již po osmi minutách poprvé zahrozil muž zápasu Ljajić, který ze své pozice levého křídla vyslal skvělý pas do vápna; zakončující Filip Kostić však orazítkoval pouze břevno.

Na vedoucí gól se tak čekalo až do 22. minuty: také tato akce se zrodila z výrazně aktivnější levé strany. Kostić se tentokrát převtělil do role asistenta, když naservíroval centr na zadní tyč. Tam už číhali připravení Andrija Živković a bránící Armén Levon Hajrapetjan; míč se nakonec do sítě odrazil od nešťastného zadáka. Ještě před půlí mohli Srbové svůj náskok zvýšit, Aleksandar Mitrović však pálil nad břevno a Ljajiće hned dvakrát zneškodnil pozorný Gevord Kasparov.

Druhá trefa nakonec přece jen přišla, a to osm minut po změně stran. Kasparov sice v arménské bráně čaroval, když famózně vyrazil nebezpečnou ránu Aleksandara Kolarova; míč se však odrazil pouze k Ljajićovi, který z dorážky nezaváhal. Od tohoto okamžiku ubrali domácí na tempu a hlídali si pohodlné vítězství. Během poslední půlhodiny se tak nestalo vlastně nic zajímavého, nepočítáme-li ostrý halfvolej Zorana Tošiće a stoprocentní gólovou šanci Mitroviće; ani z jedné z těchto situací se však třetí branka nezrodila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko54017:412
2.Albánie53207:211
3.Dánsko63218:411
4.Srbsko61145:111
 Arménie60155:111
Bodové odečty
Srbsko-3za nedohrané utkání Srbsko - Albánie

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Řecko mi zase udělalo radost

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ta krize asi postihla uz i fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Neuveriteľné, prechovávať toľké roky zášť k sympatickej repre, ktorá vás porazila čisto. Ale zvaľovať vlastnú neschopnosť na iných, typické

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lahm kurevsky chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Prehral som velku pozicku na grecko BTS jak ja nenavidim ten narod ten futbal tu mentalitu neskutocne odporne horsie jak indovia. A toto vyhralo ME ciboha vigane zasranci najodpornejsi tim europy hnisave vredy

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, kedysi ti to islo lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Take hovor matke ked ta dokonci na zachode vecer... pojde mi lepsie ked nebudem prehravat na tutovkach 8000e svet sa zmenil

Reagovat
smazaný uživatel

njn, slabotka

Reagovat
smazaný uživatel

Datum registracie leden 2015 a bude mi pisar co a ako bolo. Ciiii dojebem ho psihicky lebo prehral a je labilny z toho sa uz nevylize ciii a ja v piatok vecer vyhonim a idem spinkat a adka ma bude mat rada

Reagovat
smazaný uživatel

dobru noc

Reagovat
bobis21

co máš proti Indům nesetkal jsem se s pracovitějšími lidmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

pan je zjavne odbornik na indov........

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
CubONE

Druhy polcas dost hore-dole, skoda. Gundogan bol famozny, oproti Bellarabimu velky rozdiel. Can uplne hrozny.

Reagovat
db18

Spíš oproti Mesutovi velký rozdíl. Karim svou roli na křídle zahrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš oproti komukoliv velký rozdíl

Reagovat
db18

Nemá smysl porovnávat ty dvě pozice, ještě když Kraim má velkou zásluhu na prvním gólu.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď se na tebe sesypou gunners

Reagovat
Counter

Pf, to my jen na takové ňoumy, kteří ho zatracují úplně.

Reagovat
Counter

Can nemá na RB co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

bellarabi hrozny :D asi sme pozerali iny zapas podla mna bol tradicne dobry :) a gundogan mal hrat v zaklade ako polka dalsich hracov namiesto lamačov z precenovanej PL (Hector, Can, Ozil)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Hector

Reagovat
stas87

Fuj,predstava Hectora v PL

Reagovat
smazaný uživatel

no mozno sa coskoro dockame :D ako v pripade Wimmera :P ale tie kraje fakt biedne nechapem preco tam dava low hracov co hraju ine posty taky vyber ma k dispozicii ako hadam ziadny trener na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer je Rakušák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Recko

Srbsko ale pozde.

Reagovat
VdV

banda vyjebaných dementů-Řecko, ti krypli nedokáží dát víc, než 2 goly za 7 zápasů...mr*ky prodejný zkorumpovaný, hlavně že šli z 1.koše a skončí za Faerama ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

jn, tam je neco spatne... pritomv Brazilii se mi libili a pral sem jim

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hlavně tipoval, že si na tenhle zápas vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

jn, podle toho kleni me to mohlo trknout

Reagovat
VdV

to je uplně fuk, i kdyby ho vyhráli 5-0 tak sou totální loseři této kvaldy, ale tímhle se to potvrdilo, špíny Evropy

Reagovat
F.Torres

já bych tipoval, že ne poprví, blbec se holt neponaučí

Reagovat
VdV

piču drž

Reagovat
xhejl

to je tak strašně roztomilý, když někdo svojí sázkařskou neschopnost svaluje na sportovce místo na sebe

Reagovat
Counter

Nj, v Ranierim to nebylo

Reagovat
Spalovač šancí

Ti Albánci snad půjdou z 2. místa

Reagovat
fantomas

A proč by ne? Podle všeho sou ohromně organizovaný a obyčejně si to zaslouží.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože jsou to provokatéři ...

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

jak se tesia este zrejme by mala zacat vojna

Reagovat
db18

(a ty se divíš... )

Reagovat
fantomas

Njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

mohl bych se zeptat, co znamená slovní spojení "obyčejně si něco zasloužit" a jak souvisí s Albánií?

Reagovat
fantomas

Normálně si to zaslouží, žádná haluz, prostě hrajou dostatečně dobře na to, aby na Euro postoupili. A... zhruba tak to souvisí s Albánií.

Reagovat
smazaný uživatel

Greci niesu žiadne prekvapenie, vedel som, že Fini tam uhraju minimalne remizu a najbližši zapas Rumunsko-Grecko čista tutovka na Rumunsko, kludne by som jebol aj 100 eur

Reagovat
lampard8

Fekir v přáteláku přetrhaný vaz v koleni a pauza 6 měsíců. Tak to je v prdeli, zrovna když se rozjel.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Vyloženě hráč do Arsenalu

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Albánsko s Dánskom.. najlepší možní výsledok.. teda iba že by to bolo 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych velkej turnaj opět Rumunsku i Maďarsku

Reagovat
smazaný uživatel

místo Maďarska radši Finsku

Reagovat
Spalovač šancí

Maďaři je to samé co Finové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani trochu

Reagovat
Milan.B

rumuni pojdu, madari asi baraz, tam zalezi od supera

Reagovat
Hurrikane

Pšontci se Skotama zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Tých Grékov mi je normálne ľúto, okrem ekonomickej katastrofy aj futbal, ktorým doslova žijú.

Reagovat
adalbertus

ľúto? vieš koho? maďarskú repre to je dačo neuveritelneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šak tuším boli spokoní s bodom, neviem teda naisto.

Reagovat
Arne

Repre je Řekům celkem u paty..

Reagovat
cristiano.K.

Can na RB v repre,mazec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele