Sneijder láká zájemce: Za dobrou nabídku odejdu

07.08.2011, 19:49
Aktuality
Spekulací už bylo kolem něho od otevření přestupového okna napsáno hodně a Wesley Sneijder nyní opět promluvil, aby ve všem udělal trochu jasno. Nizozemský záložník Interu Milán prohlásil, že za dostatek peněz je k dispozici a vybídl tak případné zájemce, aby neváhali. Inter o něj tak dost možná přijde.

Sneijder je celou dobu spojován s Manchesterem. Zatímco původně o něj měli mít z anglického průmyslového města pouze United, v posledních dnech se hlasitě mluví také o bohatých Citizens. Obě mužstva ovšem spojení s šikovným Nizozemcem odmítla.

"Všechno, co vím, je, že Inter potřebuje peníze a já jsem za správnou nabídku připraven odejít. Po přátelském zápase s Anglií budu mít pět dní volna a doufám, že se během nich moje budoucnost vyřeší," sdělil Sneijder pro Voetbal International.

Zároveň bývalý záložník Ajaxu a Realu Madrid přiznal, že s žádným klubem ještě nejednal. Osočení Sira Alexe Fergusona a Roberta Manciniho tak byla založena na pravdivých základech.

"O zájmu Manchesteru United a City může říci jen to, že jsem ani s jedním klubem nemluvil, takže o své budoucnosti toho moc nevím," dodal Sneijder, jenž má v Interu kontrakt až do roku 2015 a neočekává se, že by byl k mání za levno.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (408)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele