Slovácko bude hledat náhradu za trenéra Svědíka. Tento moment může pomoct mně i klubu, uvedl

15.04., 15:24
Aktuality
Martin Svědík (© Profimedia)

První velká trofej v historii klubu i premiérová účast v základní skupině evropských pohárů. Slovácko urazilo během posledních let obrovský kus cesty, další kroky však bude muset celek z Uherského Hradiště dělat bez svého učitele - Martin Svědík (49), který v moravském klubu strávil šest sezon, po skončení aktuálního ročníku nebude pokračovat ve funkci hlavního trenéra. "Cítil jsem, že se čas naplnil," uvedl úspěšný kouč pro klubový web.

"Ač mám ve Slovácku smlouvu ještě na rok, cítil jsem, že se náš čas naplnil. Vážím si toho, co jsem tady prožil a vážím si také toho, že to vedení klubu vzalo a domluvili jsme se, že po téhle sezoně skončím. Není to rozhodnutí, které bych udělal na základě pár týdnů, je to dlouhodobější úvaha a považoval jsem za férové říct to Slovácku s předstihem, aby vedení mohlo reagovat a hledat nového kouče. Nechtěl jsem klub dostat v tomhle směru pod tlak a do problémů," uvedl Svědík, jenž má platný kontrakt s aktuálně šestým celkem FORTUNA:LIGY do 30. června 2025.

Svědíkův konec nemá spojitost ani s momentální nevalnou formou - Slovácku se na jaře nedaří a momentálně táhne sérii tří porážek. "Jsem přesvědčený, že tenhle moment může pomoct mně i klubu. Svou práci tady dokončím na sto procent, to vědí všichni ve vedení, celý realizační tým i hráči," řekl bývalý kouč Mladé Boleslavi či Jihlavy.

Bilance Martina Svědíka jako trenéra Slovácka. (©Livesport / Profimedia)

Svědík do dnešního dne odkoučoval na lavičce Slovácka 214 soutěžních zápasů, během nichž dovedl své svěřence ke stovce výher. Ty největší zaznamenal proti pražským "S" - Slavii dokázal na lavičce uherskohradišťského celku porazit sice jen jednou, Spartu však hned pětkrát. Vůbec nejslavnější vítězství si rodák z Pardubic připsal 18. května 2022, kdy jeho svěřenci předčili Letenské ve finále domácího poháru 3:1.

Právě díky zisku první velké trofeje v klubové historii si Slovácko zajistilo účast v posledním předkole Evropské konferenční ligy. Premiérové působení v základní skupině evropských pohárů si následně Svědíkův soubor vykopal proti švédskému AIK Stockholm a v konkurenci Partizanu, Kolínu a Nice, které dokonce Slovácko zdolalo 2:1, se rozhodně neztratil.

"Martin Svědík nás požádal o uvolnění z trenérské funkce ke konci právě probíhající sezony. Byť má se Slováckem smlouvu do léta 2025 a z naší strany byl zájem o dodržení tohoto kontraktu, představenstvo klubu nakonec rozhodlo, že jeho žádosti bude vyhověno formou vzájemné dohody. V další kariéře a zejména pak v osobním životě, mu přejeme všechno nejlepší a děkujeme za profesionálně odvedenou práci," řekl po zasedání představenstva ředitel klubu Petr Pojezný.

"Prožil jsem ve Slovácku šest sezon, bylo to krásné období a nezapomenutelné věci: Vyhráli jsme domácí pohár, hráli jsme Konferenční ligu, to byly pro mě i celý klub nádherné momenty, ale úžasná byla celá ta cesta, po které jsme se takhle vysoko dostali," ohlédl se za svým angažmá Svědík a vzápětí dodal: "Na to budu vzpomínat a vždycky se sem budu rád vracet. Po tak dlouhé době to sice bude těžké loučení, ale končím s tím, že se rozcházíme jako přátelé."

Svědík ve skromném prostředí ukázal své nesporné kvality. Slovácko skončilo pod jeho vedením dvakrát na čtvrté příčce ligové tabulky a logicky se tak trenérovo jméno skloňovalo s řadou zajímavých tuzemských adres. Svědíkova budoucnost je však zatím nejasná. "Důležité je zmínit, že na rozhodnutí skončit nemá vliv třetí strana, je to jen mezi mnou a Slováckem. Co bude dál, to upřímně nevím. Nabízí se nové angažmá, nebo pauza od trénování, kterou bych využil hlavně směrem k rodině, případně na sebevzdělávání a stáže v zahraničí," dodal úspěšný kouč.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
28
22
4
2
62 : 22
70
2
Slavia Praha
28
21
5
2
58 : 20
68
3
Viktoria Plzeň
28
18
4
6
63 : 32
58
4
Baník Ostrava
28
13
5
10
43 : 33
44
5
FK Mladá Boleslav
28
11
7
10
47 : 44
40
6
1. FC Slovácko
28
11
6
11
36 : 37
39
7
Slovan Liberec
28
10
8
10
44 : 44
38
8
Sigma Olomouc
28
10
6
12
37 : 39
36
9
FC Hradec Králové
28
9
9
10
31 : 36
36
10
FK Teplice
28
9
8
11
29 : 35
35
11
Bohemians Praha 1905
28
7
10
11
26 : 38
31
12
FK Jablonec
28
6
10
12
34 : 44
28
13
FK Pardubice
28
7
7
14
27 : 38
28
14
FC Zlín
28
5
9
14
36 : 60
24
15
Dynamo České Budějovice
28
6
4
18
30 : 58
22
16
MFK Karviná
28
5
6
17
28 : 51
21

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (169)

Přidat komentář
Bobr15

Díky za vše, trenére!

Reagovat
oli9

Díky za skvělou jízdu. Nejenže díky němu je Slovácko v první lize. Ale užili jsme si Evropu, vyhráli pohár a byli vepředu v tabulce

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Kucka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mimalu

Reagovat
romeo351

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kily

Reagovat
STR

Reagovat
kulych

;

Reagovat
Cotton

Reagovat
KubaM

Reagovat
kecipep

Reagovat
thewall

Šádek a Brabec mají nad čím přemýšlet ...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Z pohledu konzistence je lepší varianta Trousil, než Svědík

Reagovat
thewall

To neumím posoudit, ale volný Svědík bude určitě předmětem úvah.

Reagovat
kecipep

klauzule mu ještě rok trvá.

Reagovat
Pablos

To fakt asi je blbost né ? Prostě ukončení na dohodu… bude volnej trenér.

Reagovat
PISTOLERO

Ne, má to být smluvně ošetřeno.

Reagovat
Pablos

To by mě zajímalo jak ? Nic moc mě nenapadá… když opuští klub, né že nebude trenérem, ale prostě konec v klubu. To by muselo být formou pokuty, že by šel trénovat jinam… a to se mi taky nezdá.

Reagovat
Spejbl

Kéž by.

Reagovat
kecipep

dohoda je dvoustranný akt, kde může být specifikováno ještě mnohé. Byli bychom blázni, kdybychom ho pustili zdarma. Kdo ho bude do 30.6.2025 chtít, ať jej vykoupí

Reagovat
Alan

Ale v tom članku ke to napsané jasně. Svědík prostě jde zadara s tím se smiř..

Reagovat
kecipep

není to pravda.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pablos

To je info kdy se hlede trenér do repre. To není argument… ale jen tvá úvaha. Úplně na stejné úrovni jako klidně ta má

Reagovat
kecipep

Chápu, ale já vám tu jen povídám fakta, nejde o mou úvahu či přání Věřit tomu nemusíte, nikoho nenutím. Pokud by někam šel, tak se stejně o tom bude mluvit.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Pablos

Ok pockáme až půjde. Ale fakta právě si nepředložil, protože je ani nemůžeš mít Fakta jsou smlouva nebo ofiko vyjadření Slovácka aspoň o tom.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pablos

Tím nechci říct, že nemůžeš mít zákulisní info a že nevíš víc, než někdo z druhé konce republiky. Jen prostě mi to nedává smysl… tak fakt beru jen ty ofiko fakta, sorry.

Reagovat
kecipep

Ok, fakty jsem si naběhl, ale rozumíme si.

Reagovat
Axelrose

V tom případě ho tedy stále platíte?

Nebo myslíš, že bude rok bez příjmu?

Reagovat
icka

Takže ho dál platíte?

Reagovat
kilobyte

Takže ho budete platit dál?

Reagovat
Pablos

Tak může to být, že on se klidně vzdává platu… to asi by šlo. Ale konec v klubu, určitě ve mě neevokuje, že mu může nějaká smlouva běžet. Konec trenéra, tam prostor je.

Reagovat
Salfovic

Jakože bude ještě rok pod smlouvou, ale nebude brát prachy

Reagovat
Pablos

I za mě blbost… viz. jiné mé reakce. Jen úvaha.

Reagovat
kilobyte

Jenže to je blbost, aby se vzdal platu, ale pořád byl rok vázaný Slovácku. Taková dohoda by pro Svědíka nedávala smysl. Co by z toho měl? Že by za výkupné mohl jít po konci sezóny do jiného klubu? To by mohl i bez té dohody.

Reagovat
mistr129

Měl by z toho to, že by příští rok nemusel trénovat Slovácko

Reagovat
thewall

A nebudete za blázny, když ho budete ještě rok platit a k tomu nového trenéra?

Nebo si myslíš, že můžeš někoho vázat zadarmo?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kecipep

Smlouvy a dodatky mohou obsahovat to, na čem se obě strany dohodnou. Slovácko ho platit nebude, protože chce primárně odpočívat a už v klubu být nechtěl (vyděláno má dost a pauzu si může dovolit). V rámci dobrých vztahů mu bylo vyhověno s podmínkou, že přeci nenecháme utéct klauzuli při zájmu jiného klubu. Klidně si to pojmenujte jako konkurenční doložku z pracovněprávního práva.

Reagovat
Salfovic

Nevěřím, že by s tímhle Svědík (nebo prakticky kdokoliv) souhlasil.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pablos

Jj tohle jediné mě napadlo jako možné případně (že můžeš mít pravdu), nějaké takové to ošetření jakože pokutou, protože tu konkurenční pokutu ve smlouvě jsem měl taky už jednou

Reagovat
kecipep

Reagovat
Mupi

Není to náhodou tak, že pokud zaměstnavatel dá do smlouvy konkurenční doložku, tak musí zaměstnanci zároveň za ni platit jinak je neplatná?

Reagovat
thewall

Ono to může být nastaveno různě, ale protihodnota by tam měla být. Proč jinak do toho taky jít. Může to být i formou výrazně vyšší mzdy, která by kompenzovala budoucí omezení v uplatnění.

Ale řekl bych, že konkurenční doložka v trenérské profesi je úlet a myslím, že se nepoužívá.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
kilobyte

Když mluví o tom, že se domluvili, tak asi těžko nechají běžet smlouvu.

Reagovat
ednkfdzkgfd

to maji vsichni krome sparty a slavie

Reagovat
Sosi

A Zemek se Skopalem taky

Reagovat
Salfovic

To už bylo jasné dávno.

Reagovat
exse

Přál bych mu Plzeň, pokud potvrdí svoje kvality, tak s tím kádrem může klidně prohánět eska. Navíc by tak nešel do Baníku, kterej by zas vytáhl nějakou vykopávku a tím nám ulehčil zisk 4. místa.

Reagovat
ACSeRw!n

proc az po sezone ? ze by nebyla nahrada ?

Reagovat
thewall

Těch šest let něco znamená a taky může jít o otázku financí (Slovácko má prý problémy).

Reagovat
C-M@ster

Jak píšou v tom tweetu: 1.FC Slovácko vyhovělo žádosti trenéra Martina Svědíka, který požádal o předčasné ukončení smlouvy k datu 30.6.2024.

Takže žádost Svědíka byla po konci sezóny, jelikož je zřejmě předběžně dohodnutej na tu další s Adolfem Šádkem.

Reagovat
thewall

To by ale znamenalo, že Svědík lže. Protože jasně řekl, že nic domluveného nemá.

Reagovat
Salfovic

Tak tohle lhaní je u trenérů kteří jdou pryč, ale ještě musí dotrénovat sezonu, časté a celkem pochopitelné.

Reagovat
thewall

Svědík se mi nezdá jako ten typ. Stačilo by říct, že má jasno o budoucnosti, ale víc do konce sezóny neřekne nebo prostě to nechat být bez komentáře.

Reagovat
Pablos

Jako dáš raději na nějákého kluka z EF ?

Reagovat
thewall

Jakože na C-Mastera? Ne, ne.

Věřím Svědíkovi

Reagovat
Pablos

Tak tou reakcí mi to tak přišlo… že jako to připouštíš, že Svědík lže, na základě random drbu V tom případě ale ok

Reagovat
thewall

Jsem tam měl ještě jasný dovětek, který jsem bohužel smazal a tím znejistil EF

Reagovat
Pablos

Reagovat
Sosi

a proc by koncil hned? Seriozne dojede sezonu, v tom nevidim nic spatnyho...

Reagovat
GrimeBaller98

Tak a ted bych se o Slovacko bal, starej kadr, legendarni trener je pryc, cekam boj o zachranu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

A ještě mají nějaké problémy s majiteli, ne?

Reagovat
GrimeBaller98

Prijde mi, ze ano, pan Zemek uz asi nema prostredky nebo nevim proc. Ale ego maji az do stropu

Reagovat
Beči

A ještě k tomu nemají prachy.

Reagovat
AjaxFans

No, bude to zajímavé teda

Reagovat
oli9

Prostě realita.. 12 místo a kolem něj

Reagovat
Spejbl

Budem rádi, když (do dvou sezon) neskončíme jak Zbrojovka...

Reagovat
ratusek

Václave, jednej

Reagovat
delfin

Dokážu si ho představit v Baníku a Plzni, nebo že by chtěl zkusit zahraničí. Asi jen tak na "blind" výpověď nedal.

Reagovat
kecipep

neumí vůbec jazyk

Reagovat
Rohlik se šunkou

To ho naucime

Reagovat
ACSeRw!n

tenhle telocvikar do zahranici ?

Reagovat
delfin

Šilhavý taky nacpou všude.

Reagovat
O.Giroud

Podbrezová

Reagovat
Uwe háže buly

Polsko/Kypr asi bez problémů

Reagovat
dave30

Mě by zajímalo, proč mnohým vadí, že má některý trenér před trenérskou licencí vystudovanou pedagogickou fakultu? Opravdu je to o tolik méně než třeba Trpišovský, který před tím, než se uživil trénováním, tak dělal barmana nebo číšníka? Trenérská licence se dělá většinou na FTVS v Praze, kde studují i tito tělocvikáři. Takže oni mají v podstatě tu vysokou školu 2 krát. Mnozí trenéři se rekrutují z řad bývalých hráčů (Hapal, Látal, Straka), kteří měli možná max. maturitu (možná ani tu ne...). Ale dobrá, hráli vrcholově. Ale takový Brückner, ten ani vrcholově nehrál (má snad 2 starty v lize), a při tom jaký to byl trenér. Takže proč ty řeči o tělocvikářích (vysokoškolsky vzdělaných lidech)?

Reagovat
GORANGA

Zrovna Svědík je výborný trenér a shazovat ho přes jeho vysokoškolské vzdělání

Reagovat
Nuno čomes

To spis zaslouží obdiv. V těchto kruzích to běžné vůbec není.

Reagovat
dave30

Já to tak také vidím. Ale některé příliš ostré tužky to vidí jinak. Už jsem toto označení ("tělocvikář") zaznamenal u Jílka.

Reagovat
Nuno čomes

Ostré tužky co vůbec nejsou ostré, asi tak

Reagovat
dave30

Reagovat
Sosi

"Ostré tužky co vůbec nejsou ostré" jsou tupé tužky

Reagovat
Sosi

nesrovnavej ho s Petrousem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
georgeo

Nastal konec jedné éry, té nejúspěšnější v historii klubu. Nezbývá než smeknout klobouk a poděkovat trenérovi - on je tím hlavním důvodem úspěšného období. Jako správná legenda přesně ví, kdy má odejít.

Aktuální situace v klubu, slabé výsledky jak aktuálně u A týmu, tak u mládeže, ale nevěstí nic dobrého. Pomaličku se vyklízejí dobyté pozice a nastane horší období. Ale stejně při velikosti města, ekonomické síly klubu, je malý zázrak to co se podařilo.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Slovacko, Zlin a Olomouc druha liga a Brno treti cim mene Asijskych tymu, tim lepe

Reagovat
ratusek

co máš v plánu s Baníkem?

Reagovat
ACSeRw!n

Balkan cup

Reagovat
thewall

Se musiš rozhodnout, jestli Balkán nebo Asie. Ať víme, do čeho jdeme.

Reagovat
icka

nezklamal

Reagovat
Mass

Reagovat
dave30

Další z těch který je přesvědčen, že v Průhonicích je půjčovna velbloudů a dál na východ je poušť? Tak jestli budeš více uspokojen po zápase v Chrudimi, Vlašimi či s Táborskem, tak ti přeji hodně zážitků...

Reagovat
ACSeRw!n

diky

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Už se ví o náhradě? Šáhne se do vlastních rezerv?

Reagovat
BLS

To snad ne, ale mohl by se vrátit Trousil :)

Reagovat
Salfovic

Pokud by nezůstal v Plzni, tak by to byla pro Slovácko určitě zajímavá možnost.

Reagovat
Uwe háže buly

může to být součástí dohody, důvod proč pouští Svědíka zdarma.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
pobody's nerfect

Ještě poprosím spadnout do prostredni skupiny a uhrát poháry

Reagovat
Salfovic

V Olomouci si na ty prasečí hlavy najali cizince, mazané (expreska v 11:29)

Reagovat
Mikyruv Knir

Jako chtel jsem ho v Baniku, ale to co letos predvadi je proste hruza.

Reagovat
Cuntona

Rád bych ho viděl v Baníku, ale tipl bych si, že půjde domů.

Reagovat
Pablos

Vlastně Pardubičák a ty budou bez trenéra… tvl, to mě nenapadlo, že by šel klidně do horšího… ale nereálné to není no klidně.

Reagovat
Cuntona

Tezko říct, jestli by chtěl do Baníku po tom konci minule. V Plzni asi ještě zůstane Koubek. Řekl bych, že ty Pardubice se celkem nabízejí.

Reagovat
Pablos

To je zapomenuto s tím Baníkem… vždyť je tam i jenej majitel všechno za tu dobu né ? Pro mě Plzeň, Baník favorit… u Plzně si myslím, že hlavně by měli Koubka ještě chtít… tak mi zbejval Baník, ale ty Pardubice… ok, nikdy mě nenapadli.

Reagovat
Salfovic

Nebyl v Baníku celou dobu třeba Bělák ?

Reagovat
Pablos

Já jsem ze západních čech, mně nedávej otázky ohledně dalného východu

Reagovat
thewall

Nebyl. Přišel až za Brabce.

Odkaz na článek se zajímavými informacemi ohledně jeho příchodu (měl o něj zájem Katapult ). Plus pro mne neznámé info o jeho otci, který měl mít vazby na Berbra.

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/michal-belak-fotbal-znojmo-ostrava-brno.A180113_075438_fotbal_par

Reagovat
Kily

není to zapomenuto, už tehdy klub rozhodnutími a finančními prostředky řídili lidé, kteří tam jsou i dnes, navíc je tady pořád ta důležitá věc, že s Baníkem jednal i přes platnou smlouvu u nás. Jeho letní návrat k nám je i z finančního hlediska ještě méně pravděpodobný než to, že reprezentace vyhraje ME

jinak za něj to u nás byla suverénní jízda. Já měl štěstí/smůlu a s ním ještě hrál a jako hráč byl u začátků jeho trenérské kariéry, kdy nás jeho tréninky plné hry a nápaditosti strašně bavily (na druhé straně samozřejmě bylo odporné nabírání fyzické kondice a s tím spojené zvracení, kdy jsme si všichni kontrolovali, jestli jsme nevyhodili i plíce). V divizi a ČFL to byl neskutečný válec, soupeři tady pravidelně dostávali čtyři, pět, nebo šest kusů, jelikož vůbec nevěděli, co mají dělat s rychlým napadáním a kombinačním fotbalem plným pohybu. Dost v rozporu s tím se tedy nesly venkovní výsledky, nebýt špatných podmínek v Chrudimi, tak jsme si tehdy museli počkat na postup do druhé ligy

Reagovat
Salfovic

No vida, máme tu i bývalého spoluhráče a svěřence Svědíka

Reagovat
Sosi

Pojď synu

Reagovat
Salfovic

A ty sis druhou ligu taky zahrál ?

Reagovat
Kily

ee, na to jsem byl kopyto a navíc už tehdy zbytečně moc chlastal

Reagovat
thewall

Myslím, že Cuntona a Pablos naráželi na vyhazov z Baníku, ne na odchod z Pardubic. Ale možná se pletu.

Reagovat
Nuno čomes

Nemyslel to tak, že je zapomenuto, jak to bylo v Baníku?

Reagovat
Kily

asi jo, stejně jako reakce výš, já viděl spojení s Pardubicemi a rovnou psal

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Salfovic

On je to Pardubičák Já ho měl vždycky za Moraváka.

Reagovat
AjaxFans

Teď už je na půl moravak

Reagovat
Beči

Fakt si nemyslím, že trenér jeho kvalit by šel v nejlepším trenérském věku do Pardubic, byť se tam narodil. To je za mě naprosto nereálné. Pokud bych se mýlil, neváhejte mě v tom pak vykoupat

Reagovat
Cuntona

Otázka jestli bude v něčem lepším místo. Koubek asi zůstane. Hapal možná taky, pokud udělá poháry. V Liberci Kováč, v Bolce Holoubek. A víc ambiciózních klubu asi není. Slovensko, Polsko?

Reagovat
Imos

Ten Kováč furt jistota není, by Svědík k nám v pohodě mohl jít

Reagovat
Uwe háže buly

Jedine do Slovanu místo Weisse, který by šel po euru k repre. Ale čekám Plzeň.

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň se nabízí. V létě ho Šádek oslovil, ale Svědík odmítl z důvodů nejasností kolem nového majitele, což by mu mohl Šádek odpustit.

Reagovat
veikko

Krom jiného člověk musí ocenit i ten skauting na úrovni

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Ok. Příště pošleme Mejdra.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Beči

Wiesnera.

Reagovat
Salfovic

Mejsnera a mají pořešenou celou stranu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ten vytvori alespon content na youtube

Reagovat
Uwe háže buly

Už jdete do prdele s tím slovem content

Reagovat
meno

Konťas

Reagovat
Imos

ono "obsah" taky nejlepší a tvorba je zas někdy moc honosné na tu kvalitu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Jinak mi příjde, že všichni pracujeme jen s ČR ligou… ale třeba zmizí někde v Polsku klidně.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Mohl by vytáhnout Zbrojovku a udělat dělo z Alijagice

Reagovat
thewall

Nepůjde trénovat do MSFL

Reagovat
Salfovic

Z MSFL až do evropských pohárů

Reagovat
St. Pauli

CSM scenar!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Svěďa je borec

Reagovat
Zdechlina

Díky za vše, Trenére! Byla to super jízda, ale všichni jsme věděli, že se blíží konec. Stejně, jak jsem před sezonou avizoval naše umístění.

Teď se zase budeme plácat na dně tabulky a pár kol před koncem se budeme plácat po ramenách a říkat si "Už jsme zachránění, je to tam." A nebo půjdeme rovnou do druhé ligy.

Nicméně díky Svědíkovi jsem cítil opravdovou hrdost, fandit Slovácku, ať už při jízdě v Evropě, nebo když jsme slavně poráželi Slavie a sparty nebo Plzně. Díky Svěďo a hodně štěstí v dalším klubu

Reagovat
oli9

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Beči

Reagovat
Mupi

a za tu spartu s malým s

Reagovat
pingla

Reagovat
FCSL

Trpišovskej zase zkurví nadstavbu a po sezoně do Slavie

Reagovat
Shevchenko

Nemusí zkurvit nadstavbu, když kurví i základní část.

Reagovat
oli9

Ty posledbi sezónu jsme si už prostě užívali a každému bylo od podzimu jasně, že to nepotrva věčně..

Ten fotbal pod ním byl pro nás skvělý i každy fanda Slovácka se divil, že tu ještě je... Každý rok to slepoval, restartoval u nás hodně hráčů.. Jurecka, Kliment, Kalabiska... Hodně hráčů posunul výkonnostně výš.. Holzer, Tomic, Sadilek, Havlík...

A když apelovat na to že chce přivést posilu a toho a toho hráče tak mu vedení nevyhovělo... A na jaře v klubu něco není v pořádku.. To on že Slovácka udělal to co je. Kvalitní tým..

Já doufám že nebude žádný Kordula, Palinek, atd..

Osobně bych dal šanci Honzovi Barankovi který mi přijde jako jeden z mála perspektivních...

Reagovat
AjaxFans

Slavný Diego Simeone Dej pokoj

Reagovat
Imos

Trousil by byl ideální

Reagovat
waran852

Dělá dobře, rychle pryč -podpora od vedení žádná, prachy žádné hráči tam pr*ají manželky spoluhráčů .... no myslím slovácko pude příští sezonu hooodně dolů.

Reagovat
Xaver

V Live, Bay nebo Barce bude volno, ... pojď synu !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele