Slavia na to tak dlouho čeká a takhle to zakopeme, litoval Bílek

18.08.2016, 22:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Rarášek

Spartaaaaaaaaaa ♥♥♥

Reagovat
Rišan

To se tu snad ještě nestalo, otrávení fandové k debaklu Slávie nenapsali ani řádku! Ani se jim nedivím. Ten výsledek je ponižující sám o sobě, ještě větší ponížení je zápas sledovat v tv a největší pak za to dokonce platit. Navrch číst ty kecy o hratelném soupeři. Samozřejmě, že Anderlecht patřící do vyšší střední třídy evropských klubů je hratelný, ale ne pro Slávii a v dnešní mizérii ani pro Plzeň či Spartu. Finančně a hráčsky nejskromnějšímu Liberci by měla ta trojice a my s ní líbat prdel!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jindra umí.

Reagovat
Beči

Reagovat
$$CaptainKokotko

Oni nastoupi do druheho polocasu, dostanou gola, oni vypadaji, ze si mysli, ze neni mozne dostat gola, jako kdyby takhle moznost neexistovala . Pak tam zmatkuji a jsou jak posrane kundy . Souper mel kvalitu, ale ta priposranost. Celkove kdyz jsou nase tymy pod tlakem, tak ta posranost a psychika je x krat horsi nez u jinych tymu

Reagovat
smazaný uživatel

No stoperům to ve slávce letos vůbec nejde a v brance maj vemeno. Jediny pozitivum byl dneska Frydrych.

Reagovat
didosh

ty dva goly měl chtnout...ten gol hlavou to byl obrovská bomba...

Reagovat
C-M@ster

Viděl jsem jen sestřih a vypadalo to, že je Slavia v prvním halfu slušně válcovala... škoda výsledku.

Reagovat
didosh

No jo no ..Bílek seš slabý na tom stoperu...

Reagovat
smetos

Reagovat
vanGomm

Slavia v naší lize hraje špatně.Neporazit Zlín ani JIhlavu hovoří za vše.Ona ovšem nehrála dobře jak ve 2. tak ve 3.předkole,tak se to dalo čekat i s Anderlechtem.Zde už to bylo vidět v celé nahotě.Ohledně postupu je hotovo.Na rozdíl o 10% (Uhrín) si myslím,že do Belgie už jedou pouze na výlet.Co se týká ostatních,tak z 5 týmů už jsou dva venku (Boleslav,Slavia),Plzeň je na prahu vyřazení z LM i když ta má EL vlastně zaručenou.Ovšem ani Sparta si nemůže být jistá 0:0 bývá dost ošidný výsledek.Liberec je na tom nejlépe,ale i zde bych to na žádnou velkou jistotu neviděl.Z 5 týmů můžou pokračovat v nejlepším případě 3 v tom nejhorším i klidně jeden.Ať tak,nebo tak moc velké šance naším týmům,nebo také týmu pak ve skupinách nedávám.Po průběhu všech předkol toho naše týmy totiž moc nepředvedly a mnohdy postupovaly se štěstím.

Reagovat
Irek

Tak prvni dva soupeře jsme poslali domu (ač se stestim) a na Anderlecht už to nestačilo, jako úplnou ostudu bych to neviděl, ostuda by byla vystriknout v prvním predkole, což se o chlup nepovedlo :) určitě to nebylo (vysledkove) nejhorší, nicméně herní projev je tragicky... Uhrin hraje moc ustrasenej fotbal i proti trpaslikum, tam je něco špatně

Reagovat
kattos

Reagovat
Mr.Mike

nevim co čekali a to sotva postupili přes ty první dvě předkola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele