Škrtel ztratil vědomí, nyní už je v pořádku

09.03.2015, 14:53
Aktuality
Nepríjemný pohľad sa naskytol divákom sledujúcich duel medzi Liverpoolom a Blackburnom. Súboj FA Cupu už po dvoch minútach prerušil pád slovenského kapitána Martina Škrtela, ktorý ostal nehynbe ležať po dopade na zem kvôli súboju s protihráčom. Ako sám neskôr uviedol, stratil vedomie, ale je už v poriadku.

Lekári vtrhli na hraciu plochu už po pár minútach, dôvodom bol nepríjemný pád bez kontroly na zem v podaní Martina Škrtela. Opora zadných radov Liverpoolu musela byť na hracej ploche ošetrovaná 8 minút, no dôležitejšie bolo, ako sa cíti sám kremenitý obranca.

Na znak pohody ukázal pri odchode z ihriska na nosidlách oba palce hore, ale i tak najmä domácim divákom i slovenským fanúšikom muselo zvierať srdce. Niečo vyše dvoch týždňov pred kvalifikačným duelom sa tisli obavy do hlavy iste aj trénerovi Jánovi Kozákovi.

30-ročný handlovský rodák by sa však mal dostať späť do tréningu už v priebehu budúceho týždňa. Už v neskorých nedeľňajších hodinách totiž Martin Škrtel sám uviedol, že jeho zranenie by vôbec nemalo byť také vážne, ako sa na prvý pohľad zdalo. "Všetko je v poriadku. Na chvíľku som stratil vedomie, ale som šťastný, že to nie je nič vážne," odfúkol si Škrtel, ktorý však opäť prejavil nezlomnú vôľu bojovníka, keďže sa chcel vrátiť späť na trávnik. "Chcel som pokračovať ďalej, ale všetká česť doktorom, ktorí ma nepustili späť - sú to pravidlá!" dodal.

Jedno pozitívum zranenie predsa len má, holohlavý obranca bude mať čas na trávenie chvíľ so svojou rodinou.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokial si po prebudeni nevykrikoval Glory glory Man United alebo Hajra Magyarorszag, tak je vsetko v poriadku, hlava prazdna

Reagovat
smazaný uživatel

ty šovinistický skurvený sráč, ešte sa niekedy hraj na Slováka, ty kokot.

Reagovat
celeb

nech si hovori kto chce - co chce, pre mna s Terrym a Kompanym jeden z najlepsich stoperov PL.

Keby sa viac venoval fotbalu ako podpore roznych pochybnych politickych individui, bolo by to este lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Kompany rozhodně nepatří mezi špičky PL.

Reagovat
Pipo123

Jediné čo mám na nom rád je že počúva Kontrafakt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele