Ruská Premier Liga - souhrn 28. kola

22.10.2011, 13:55, aktualizováno 24.10.2011, 19:58
Komentáře a souhrny
Zenit bude vést ruskou ligu i po osmadvacátém kole. Tuto jistotu získal obhájce titulu nedělní výhrou v Rostově. CSKA kontrovalo výhrou v Machačkale, Lokomotiv otočil duel v Nalčiku. Spartak Moskva podle očekávání neměl problémy s Tomskem, FK Krasnodar může stále pomýšlet na posun do elitní osmičky. Rubin v pondělí porazil Dinamo Moskva.

Dinamo Moskva - Rubin Kazaň 0:2

24.10.2011 18:00

Góly: 59. Aleksandr Rjazancev, 68. Bebars Natcho

Černá série Dinama proti Kazani nadále pokračuje, v pondělním šlágru 28. kola Premier Ligy hostující Rubin vyhrál 2:0.

V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Rubin zahrozil nebezpečnou střelou Eremenka, kterou gólman Šunin vytáhl z pod břevna. Zajímavá byla dalekonosná střela Natcha, ale Šunin dokázal míč vyrazit a prostor následně vyčistil obránce Fernandez. Branku Rubinu naopak pořádně ohrozil Kokorin, ale jeho střelu na vzdálenější tyč Ryžikov vyrazil a pak na zkušeného gólmana Kazaně nevyzrál ani hlavičkou Kuranyi.

Ve druhém poločase se charakter utkání změnil. Dinamo i Rubin méně ztráceli míče a hráli efektivnější fotbal. V 58. minutě se Rubin dostal do vedení Rjazancev, který nedal Šuninovi krásnou křižnou střelou z rohu šestnáctky žádnou šanci - 0:1. Vzápětí mohlo Dinamo vyrovnat, ale Ryžikov opět čaroval při střele Kokorina.

Vedení si Kazaň pojistila v 68. minutě, Izraelec Natcho nádherným "angličanem" z přímého kopu překonal Šunina - 0:2. Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu a Rubin tak opět porazil svého oblíbeného soupeře.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 1:2

24.10.2011 14:00

Góly: 35. Danijil Gridněv - 63. Denis Glušakov, 87. Ján Ďurica

Lokomotiv urval cenné tři body z půdy Spartaku Nalčik. Vítězný gól vsítil obránce Ján Ďurica v 87. minutě, přitom Slovák přišel na hřiště teprve o minutu dříve.

Nalčik byl překvapivě v prvním poločase lepším týmem, domácí měli více míč na kopačkách, obléhali pokutové území Lokomotivu, ale chyběla jim lepší finální fáze. Lokomotiv byl nebezpečný na začátku utkání, kdy měli nadějné příležitosti Maicon a Glušakov.

Ve 39. minutě byl Nalčik za aktivitu odměněn vedoucí brankou, Koncedalov z přímého kopu sice orazítkoval pouze břevno, ale míč se odrazil k dorážejícímu Gridněvovi a ten rozvlnil síť branky "železničářů" - 1:0.

Po změně stran Lokomotiv přidal na aktivitě a v 63. minutě bylo vyrovnáno, Glušakov se opřel do odraženého míče z rohového kopu a mířil přesně k tyči - 1:1.

Lokomotiv pokračoval v nátlaku, ale zároveň si musel dávat pozor na aktivního útočníka Mitriševa, který zadáky hostů neustále zlobil. V 87. minutě se nakonec štěstí přiklonilo pro moskevský tým, Ďurica po minutovém pobytu na hřišti využil hrubé chyby gólmana Fredrikssona, který neudržel v ruce centrovaný míč - 1:2.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - CSKA Moskva 3:5

23.10.2011 17:30

Góly: 4. Samuel Eto'o, 86. Jan Holenda, 90. Jan Holenda - 24. Seydou Doumbia, 46. Seydou Doumbia, 62. Vágner Love, 80. Seydou Doumbia, 82. Alan Dzagojev

Celkem osm branek mohli diváci vidět na stadionu v Machačkale. Domácí tým nestačil na CSKA Moskva, se kterým prohrál 3:5. Hattrickem se blýskl Doumbia a za zmínku stojí také dvě branky českého útočníka Jana Holendy, které výrazně zmírnily porážku.

Pro bohatou Anži začalo utkání parádně. Už ve 4. minutě zahrávali rohový kop, jeden z domácích hlavičkoval a Čepčugov v brance CSKA vyrážel. Obrana armádního celku však nechala brankáře zcela na holičkách a dorážející Samuel Eto'o měl snadnou úlohu - 1:0 pro Anži. Vyrovnání přišlo za dvacet minut. Dzagoev poslal do pokutového území krásný centr a Doumbia na zadní tyči hlavou vyrovnal na 1:1.

CSKA se dočkalo obratu krátce po změně stran a na storpocent zafungovala souhra Vágnera Lova s Doumbiou. Prvně jmenovaný přiťukl právě Doumbiovi, který vstřelil svojí druhou branku v zápase - 1:2. V 62. minutě už to bylo 1:3. Dzagojev vykouzlil další skvělou přihrávku a Vágner v jasné šanci nezaváhal, v poklidu poslal míč k tyči.

Deset minut před koncem přišla velká chvíle útočníka Doumbii. V pokutovém území si pohrál s celou obranou a prakticky dovedl míč až do "kuchyně", čímž zkompletoval hattrick - 1:4. Domácí se sice odvolávali na ruku, ale rozhodčí branku uznal. Machačkala se totálně sesypala, uběhly další dvě minuty a skóre se vyšplhalo už na hrůzných 1:5. Dlouhatánský nákop Vágnera si zpracoval Dzagojev a střelou pod břevno nedal Revishvilimu žádnou šanci.

O vítězi už bylo dávno rozhodnuto, přesto se Machačkala ještě nadechla k poslednímu náporu. V 86.minutě a pak ještě v 90. minutě snížil na konečných 3:5 český útočník Jan Holenda. V prvním momentu zakončil přihrávku Žirkova, v tom druhém pak překonal hostujícího brankáře po pěkné kolmici Eto'a.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Tom Tomsk 4:0

23.10.2011 15:15

Góly: 11. Marek Suchý, 44. Ari Ferreira, 84. Dmitrij Kajumov, 89. Ari Ferreira

Spartak Moskva se doma vůbec nerozpakoval a Tomsku uštědřil v domácích Lužinkách čtyřbrankový debakl. Pod výhru 4:0 se podepsal i český obránce Marek Suchý, jenž vlastně celý zápas rozhodl, neboť jeho branka byla první a Tomsk vyšel střelecky naprázdno.

Domácí byli před zápasem velkým favoritem a tuto roli během následujících devadesáti minut jasně potvrdili. První branka zápasu přišla už v 10. minutě a postaral se o ní český obránce Marek Suchý. Ari se propracoval k hlavičce a brankář Botviniev míč vyboxoval. Naneštěstí pro Tomsk to ale bylo do míst, kde byl připravený Suchý a jeho zakončení už znamenalo vedení Spartaku 1:0.

Brzká branka hru poznamenala, Spartak se velmi brzy uklidnil a Tomsk to měl ještě složitější. Těsně před odchodem do šaten domácí zvýšili své vedení. Sosnowski chyboval, čehož okamžitě využil Dzjuba, jenž následně připravil čistou gólovku pro Ariho a ten se nemýlil - 2:0 pro Spartak Moskva.

Ve druhém poločasu borci v červeném náskok hlídali a samozřejmě měli i další šance na zvýšení. Třetí branku se ale podařilo vsítit až šest minut před koncem zápasu. Z dvaceti metrů krásně napřáhl Kajumov a Botviniev kapituloval potřetí - 3:0 pro Spartak. Tomsk už by se nejradši viděl v šatnách, ale do konce zápasu ještě zbývalo pár minut a hráči Spartaku přichystali hostům ještě jednu hořkou pilulku. McGeady předvedl s Arim velmi krásnou kombinaci. Druhý jmenovaný v žádném případě nebyl v ofsajdu, a tak mohl uzavřít svojí druhou brankou v zápase účet tohoto utkání - 4:0.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Zenit Petrohrad 1:3

23.10.2011 13:00

Góly: 49. Héctor Bracamonte - 9. Danny, 15. Aleksandar Luković (pen.), 32. Aleksandr Bucharov

Zenit Petrohrad se v Rostovu naladil na vítěznou vlnu a po vítězství 3:1 zůstává na prvním místě ruské Premier Ligy. Za hosty se trefili Danny, Luković a Bucharov. Rostovčané snížili zásluhou Bracamonteho.

Poločas z říše snů odehrál Zenit Petrohrad. Už v 9. minutě otevřel skóre tvůrce hry Petrohradu Miguel Danny, Portugalec vnikl do šestnáctky Rostovu a krásnou střelou do pravého horního rohu nedal brankáři. V 16. minutě kopal Zenit pokutový kop po faulu Smolnikova na Bucharov, míč si na puntík postavil Srb Luković a rozvlnil síť - 0:2.

Luković byl při chuti, ve 32. minutě přesným centrem našel Bucharova a útočník Zenitu hlavou zvýšil na 0:3. Tou dobou už nebyl v brance Rostovu zraněný Pletikosa, kterého nahradil Kočenkov.

Na začátku druhého poločasu Rostov snížil na 1:3, střela Bracamonteho po teči Lombaertse změnila trajektorii a zapadla za záda gólmana Malafejeva. Vzápětí mohl Rostov pořádně zdramatizovat zápas, ale střelu Grigorjeva stihl Hubočan zablokovat. Lídr působil v druhém poločase unaveným dojmem, ale ani tak se FK Rostov před brankou favorita nedokázal výrazněji prosadit.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 1:1

22.10.2011 16:30

Góly: 49. Sergej Davydov - 41. Sjarhej Karnilenka

Ačkoliv Kubaň doma po nevýrazném výkonu jen remizovala s Křídly Sovětů 1:1, místo v první osmičce zaručující boj titul jí nikdo nevezme.

Domácí se museli obejít bez svého nejlepšího střelce Traoreho a na jejich výkonu to bylo znát, očividně jim chyběl zakončoval kvalit útočníka Pobřeží Slonoviny. Každopádně si Kubaň v prvním poločase vytvořila dvě stoprocentní gólové šance, ale Bucur nevyzrál na Veremenka a Zelao minul branku z výborné střelecké pozice.

Křídla byly produktivnější, svůj jediný gólový moment využily. V 41. minutě na sebe mladík Jakovlev natáhl dva protihráče a přihrál volnému Koromanovi, jehož střelu z velké vzdálenosti stačil gólman Belenov vyrazit, ale jen před dorážejícího kanonýra Kornilenka - 0:1.

Kubani se podařilo vyrovnat ve 49. minutě. Rumun Varga obelstil obránce a přesným centrem našel Davydova, který jen nastavil hlavu a poslal míč mezi tři tyče - 1:1. O minutu později mohla Kubaň vést, ale Né v koncovce selhal. Domácí měli nadále kontrolu nad míčem, ale do dalších šancí se nedostali, a tak utkání skončilo smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Amkar Perm 1:0

22.10.2011 14:15

Góly: 70. Antonio Ferreira

Po klopýtnutích proti CSKA a Nalčiku si Těrek pod vedením trenéra Čerčesova dočkal prvního vítězství. Naopak Perm po návratu Božoviće poprvé prohrál.

Těrek měl na domácí půdě převahu, aktivitou hýřil především Mguni, který dělal obraně Permi starosti a připsal si několik nebezpečných střeleckých pokusů. Několikrát prověřil pozornost Narubina i jeho kolega v útoku Asildarov. Hostům se podařilo vyrovnat hru až ke konci poločasu, ale dusno bylo stále především před jejich brankou.

Do druhého poločasu trenér Těreku Čerčesov poslal do hry Belgičana Legeara, nový muž na hřišti oživil ofenzívu čečenského mužstva. V 53. minutě málem přihrál na gól, ale Asildarov po jeho přihrávce patou minul tři tyče. Gól visel na vlásku a v 70. minutě se ho fanoušci konečně dočkali, po standardní situaci Legeara se prosadil vytáhlý Ferreira - 1:0.

Amkar se v závěru utkání pokoušel zvrátit nepříznivý vývoj, ale Těrek dnes byl výborně připraven a obrat o body se nenechal.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - FK Krasnodar 0:2

22.10.2011 12:00

Góly: 59. Otar Marcvaladze, 90. Jura Movsisjan

Branky Marcvaladzeho a Movsisjana zajistily Krasnodaru vítězství na hřišti Volgy Nižnij Novgorod. Domácí neskórovali už ve třetím utkání v řadě a zůstávají na 12 místě v tabulce.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté často využívali schopností útočníků Marcvaldzeho a Movsisjana, ale obrana Volgy fungovala spolehlivě. Oběma týmům chyběla myšlenka, a tak se nebezpečné situace rodily ze standardních situací, po centru Tursunova mířil přesně do míst, kde stál gólman Usminskij, domácí Tursunov. V dresu Krasnodaru "standardky" skvěle rozehrává Drinčić - Tubičovi chybělo pár centimetrů, aby překonal Abajeva.

Oba trenéři byli nespokojeni s výkony svých svěřenců a o poločasové přestávce sáhli ke změnám. Na straně domácích nahradil Ahmetoviće Chazov a Krasnodar vyměnil Ruie Miguela za Kulčiho.

Krasnodar vstoupil do utkání aktivně a pohyboval se před brankou domácího mužstva. v 59. minutě převahu zúročil ve vedoucí gól, obránce Volgy Belozerov minul míč, hosté se dostali do přečíslení 2 na 1 a Marcvaladze po přihrávce Šipicina rozvlnil síť - 0:1.

Mužstvo z jižního Ruska mělo nadále převahu, ale v šancích neuspěli ani Marcvaladze ani Movsisjan. Až v 90. minutě přidal Krasnodar pojišťující gól, Movsisjan vnikl do pokutového území, lehce obehrál Crosase a mířil přesně - 0:2. Po výhře na hřišti Volgy tak Krasnodar stále živí naděje na první osmičku zaručující boj o titul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad28169355:2457
2.CSKA Moskva281510353:2855
3.Lokomotiv Moskva28157648:2652
4.Dinamo Moskva28156748:2951
5.Spartak Moskva28147744:3249
6.Rubin Kazaň28139639:2548
7.Kubaň Krasnodar28136935:2645
8.Anži Machačkala28119833:3042
9.FK Krasnodar281081038:3938
10.FK Rostov28771428:4328
11.Těrek Groznyj28771426:4328
12.Amkar Perm28691318:3527
13.Volga Nižnij Novgorod28741723:3725
14.Křídla Sovětů Samara28591418:3924
15.Spartak Nalčik28491521:3521
16.Tom Tomsk28481618:5420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co znamená elitní osmička? To bude play-off o evropské poháry jako v Holandu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky se se chtěl na to samé zeptat....uz od začátku sezony jsem překvapený jak je ta tabulka rozdelena na dve casti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli si na to koukal uz od zacatku sezony, tak se psalo porad o tom, ze Ruska liga prechazi na klasickej format podzim-jaro... takze tahle prechodna sezona se hraje jaro-podzim-jaro. Proto je to takhle rozdeleny a kazdy kolo se tu na to kazdej ptal tisickrat

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je to jedno at se zeptaj ty jim na to nemusíš odpovídat ja když něco vím tak vždycky rád odpovím

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sem snad neodpovedel?

Reagovat
smazaný uživatel

joo, ale nabrousene

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho to tu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

By někdo měl měl dát http://www.eurofotbal.cz/premier-liga/ nahoru velkým písmem disclaimer, ať se každé kolo furt lidi neptaj na to samý

Reagovat
smazaný uživatel

to se po podzimní části rozdělí na dvě skupiny tak první jde hrát o titul a ti ostatní o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už psal kolega výše, tabulka se rozdělí na 2 části, první osmička bude na jaře hrát 14 kol o titul a druhá zase o sestup (nebo spíše o záchranu ). Pak od podzimu 2012 už Ruská liga přejde na systém podzim-jaro a bude se pak hrát zase klasických 30.kol. Ale už se to zde řešilo mnohokrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pro mě nepochopitelné co předvádí Anži, celý zápas drží míč vytváří si šance, pak nastane protiútok a gol, pak zase drží míč vytváří si šance - proti útok gol, podle hry měl být výsledek zcela opační, Anži potřebuje úplně novou obranu, to co předvádí tahleta je katastrofa, pro mě nepochopitelná drtivá prohra

Reagovat
-Kopy-

Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Holenda dva góly a je nejlepší střelec Anji

Na koho to tam na konci řval Eto´o?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Holenda je frajer, vyšel dal dva goly odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý, moc pěkný lob .

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda, Suchý

Reagovat
spider_8

Gólenda

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo je borec, vlastně vymyslel všechny tři góly. A k Doumbiovi nemám slov, taková dominance útočníka mi bere dech, na hřišti si dělá bez nadsázky co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ten chybí Liverpoolu,gólovej borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho snem je hrát v Chelsea, tam bych si ho dokázal dost živě představit, pro Premier League je jako stvořený.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu buď Chelsea nebo United, jinde si ho nemůžu představit jen v CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Az skonci/odejde Anelka a Drogba coz je 1 respektive 2 roky tak bych si ho tam dokazal predstavit , na druhou stranu je tam jeste Torres a Lukaku. On hraje jenom stredniho utocnika ?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takovej utočník by se nám v liverpoolu hodil caroll to není utočník to je lemra co stalo 50 mega a suarez to taky není uplnej utočník a bellamy není nejmladší , myslím že by se nam někdo ve stylu doumbii hodil

Reagovat
niflheim

Golenda do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, mi přijde třeba lepší než Necid. Je ohromně silný a docela mě to překvapilo, ale má slušnou rychlost - pro obránce ne zrovna nejlepší typ útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

možná blbá otázka, ale ty z Plzně nebudeš co?

Reagovat
kubys

Bohumín.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jen shoda přezdívek

Reagovat
smazaný uživatel

Z Plzně se dostal až do repre ( má i titul, snad 2001 ) a hrál tam na konci 90. let v týmu se Salfickým a Řezníčkem asi nejlíp v kariéře Martin Špaňhel tak možná proto.

Jinak k porovnání Necid-Holenda mě přijde Necid jako Crouch když začínal v Poolu, na svou výšku je dobrej na zemi ale na hrota má katastrofální konstituci a když sem přemýšlel koho místo Baroše na hrot tak "rváč" Holenda tam sedí asi nejlíp ze všech protože Baroš se fláká, Pekhart s Necidem na to nemaj fyzicky a Papa s Magerou kteří mají předpoklady hrají špatné ligy.

Reagovat
SqueeZy

Doumbia střelec jsem zvědavý kam povedou jeho další kroky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, kolik by za něj CSKA chtěl. Střílí mu to v Lize mistrů, pod 30 bych nešel ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze Holenda na to vlitnul v zaveru. Hlavne jak tu nekdo psal ze nakoupili nejaky supertalentovany brazilce tak ze si skoro nekopne(o Etoovi ani nemluve).

Reagovat
M11

Golenda Doumbia valec

Reagovat
exse

Doumbia už se mi kurevsky líbil v Bernu, CSKA s ním udělalo výbornej nákup a těch 10 mega by se jim mělo bohatě vyplatit, jsem zvědavej kde skončí. Každopádně Pobřeží Slonoviny maj nehorázně nadupanej útok.

Reagovat
smazaný uživatel

to je no : kalou , drogba , doumbia , bony, gervinho

tohle by jim mohla zavidět snad každá země

Reagovat
smazaný uživatel

holenda konečně ukazal že umí a zase by mohl začít hrát základ protože tardelli to je marnost a když hraje etoo tak machačkala snad ani jednou nevyhrala , jinak doumbia to je mimo stupnici ruské ligy on je o třídu výš než ostatní jako keržakov , lazovič .

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych utocniku je v Rusku pravidelne porad dost: Welliton, Vagner, Doumbia...

Reagovat
smazaný uživatel

...ted vlastne i Eto'o. Ruska liga uz ma davno jiny meritka nez pred nekolika lety.

Reagovat
Filipow

A pomé CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

http://pelicanmag.wordpress.com/2011/10/21/sila-detske-predstavivosti-mate-ji-jeste/

Vážený pan Antoine de Saint-Exupéry a jeho Malý Princ. Troška literatury z jiného pohledu Vám neuškodí, tak se nezlobte holomci

Reagovat
herbage

útok Holenda - Eto'o, to mě poser

Reagovat
tomasinho

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý Holenda

Reagovat
fantomas

Fascinující je, že za repre se Doumbia netrefil už dva roky.

Reagovat
kubys

Tak ale taky kolik odehrál minut.

Reagovat
fantomas

Však já ho tim nechtěl nák znehodnotit, jen mi to přijde zajímavý a podivný zároveň. Třeba i to, kolik málo prostoru dostává.

Reagovat
kubys

Dneska Musoři dostanou. Rubiiin.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, oni fakt tataři chytli nějakou formu. Z toho moc nadšenej zrovna nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Natcho

Reagovat
smazaný uživatel

In other news: Torpedo Moskva ničí všechno a všechny v první divizi (FNL) a je již na 4. místě po 35 kolech (pokud se nepletu, je celkem do konce roku 38 kol a pak 14 na jaře)

Zatim ztráta 8 bodů na 2. Alanii a 13 na 1. Mordovi.

Pokud ale budou v takové hře pokračovat, můžou avtozavodci klidně skončit 2. a postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

níčí všechny a všechno a pak vyjde najevo, že jsou na 4. místě a ztrácejí relativně dost bodů na postup. To mi příjde úsměvné. Ale na druhou stranu, je to tradiční, legendární klub a ten postup jim přeju

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že na začátku sezony byli dost špatný, střed tabulky. No a teď maj šňůru nevim kolika zápasů bez prohry, většina výhry, tak docela ničej.

Reagovat
smazaný uživatel

dinamo mi urvalo koule

Reagovat
kubys

Mašina se začíná rozjíždět, hlavně na jaře mít formu! Спасибо Рубин

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jaro bude velmi dramatické, šestá Kazaň má po 28. kole jen 9 bodů ztrátu na vedoucí Petersburg a myslím (ač nerad), že se do boje o poháry na jaře dostane i Machačkala. RPL

Reagovat
smazaný uživatel

Holendu bych rozhodně zkusil v reprezentaci, ve Spartě mi přišel jako antifotbalista, ale v Rusku se dokáže prosadit proti mnohem kvalitnějším obranám a již několikrát to prokázal, je pracovitej, silnej na míči, a má i slušnou techniku a není pomalej, dal bych mu šanci obzvlášť teď, když je Necid dlouhodobě out

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Marek Suchý doufám, že bude hrát stabilně a jednou ho uvidíme na pozici stopera v repre, určitě na to má, akorát potřebuje nabít ještě více herního klidu a jistoty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele