základní část, 28. kolo
24.10.2011 14:00 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Lokomotiv Moskva 1:2

Lokomotiv urval cenné tři body z půdy Spartaku Nalčik. Vítězný gól vsítil obránce Ján Ďurica v 87. minutě, přitom Slovák přišel na hřiště teprve o minutu dříve.

Nalčik byl překvapivě v prvním poločase lepším týmem, domácí měli více míč na kopačkách, obléhali pokutové území Lokomotivu, ale chyběla jim lepší finální fáze. Lokomotiv byl nebezpečný na začátku utkání, kdy měli nadějné příležitosti Maicon a Glušakov.

Ve 39. minutě byl Nalčik za aktivitu odměněn vedoucí brankou, Koncedalov z přímého kopu sice orazítkoval pouze břevno, ale míč se odrazil k dorážejícímu Gridněvovi a ten rozvlnil síť branky "železničářů" - 1:0.

Po změně stran Lokomotiv přidal na aktivitě a v 63. minutě bylo vyrovnáno, Glušakov se opřel do odraženého míče z rohového kopu a mířil přesně k tyči - 1:1.

Lokomotiv pokračoval v nátlaku, ale zároveň si musel dávat pozor na aktivního útočníka Mitriševa, který zadáky hostů neustále zlobil. V 87. minutě se nakonec štěstí přiklonilo pro moskevský tým, Ďurica po minutovém pobytu na hřišti využil hrubé chyby gólmana Fredrikssona, který neudržel v ruce centrovaný míč - 1:2.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele