základní část, 28. kolo
22.10.2011 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 1:1

Ačkoliv Kubaň doma po nevýrazném výkonu jen remizovala s Křídly Sovětů 1:1, místo v první osmičce zaručující boj titul jí nikdo nevezme.

Domácí se museli obejít bez svého nejlepšího střelce Traoreho a na jejich výkonu to bylo znát, očividně jim chyběl zakončoval kvalit útočníka Pobřeží Slonoviny. Každopádně si Kubaň v prvním poločase vytvořila dvě stoprocentní gólové šance, ale Bucur nevyzrál na Veremenka a Zelao minul branku z výborné střelecké pozice.

Křídla byly produktivnější, svůj jediný gólový moment využily. V 41. minutě na sebe mladík Jakovlev natáhl dva protihráče a přihrál volnému Koromanovi, jehož střelu z velké vzdálenosti stačil gólman Belenov vyrazit, ale jen před dorážejícího kanonýra Kornilenka - 0:1.

Kubani se podařilo vyrovnat ve 49. minutě. Rumun Varga obelstil obránce a přesným centrem našel Davydova, který jen nastavil hlavu a poslal míč mezi tři tyče - 1:1. O minutu později mohla Kubaň vést, ale Né v koncovce selhal. Domácí měli nadále kontrolu nad míčem, ale do dalších šancí se nedostali, a tak utkání skončilo smírně 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele