Ruská Premier Liga souhrn - 22. kolo

20.09.2008, 11:58, aktualizováno 21.09.2008, 19:11
Komentáře a souhrny
Kazaň vyhrála nad Spartakem a opět se přiblížila k zisku titulu. CSKA vyhrálo jasně v Petrohradu a stále může snít o titulu. Dinamo nemělo problémy s Jaroslavlí, Perm vyhrál těsně nad Samarou Perm. Vladivostok doma prohrál s Lokomotivem, stejně tak FK Moskva s Nalčíkem, Chimki porazily Saturn, Tomsk si poradil s Grozným...

Luč-Energija Vladivostok - Lokomotiv Moskva 2:3

20.09.2008 10:00

Góly: 6. Šamil Asildarov (pen.), 60. Levan Gvazava - 32. Dmitrij Syčev, 61. Peter Odemwingie, 63. Dmitrij Sennikov

Vladivostok v dalším boji o udržení přivítal Lokomotiv Moskva. Doma na stadionu Dinamo mužstvo Luč-Energie pravidelně obírá o body většinu mužstev, tentokrát ale nestačilo na Lokomotiv Moskva. Po dramatické přestřelce se z vítězství radovali hosté.

Zvlášní příchuť mělo utkání pro českého brankáře Marka Čecha. Ten před třemi týdny přestoupil do Lokomotivu Moskva právě z Vladivostoku. Po výtečném výkonu v minulém kole proti Nalčiku dostal důvěru i dnes proti svému bývalému zaměstnavateli. Výrazným oslabením byla však absence reprezentačního záložníka Torbinského, který nemohl nastoupit kvůli karetnímu trestu. a zranění obránce Spahiče.

Domácí Vladivostok začal utkání aktivně. Hned v páté minutě Asildarov našel přihrávkou v pokutovém území Bulygu, toho v poslední chvíli zastavil Gurenko a kopala se penalta. Pokutový kop proměnil Asildarov a domácí šli rychle do vedení. Po úvodním šoku převzal iniciativu Lokomotiv a hlavně Odemwingie se Syčevem proháněli obranu Vladivostoku. Ve 32. minutě se hostům podařilo srovnat, když po rohu skóroval právě Syčev.

Druhá půle nabídla vyrovnanější hru. V 60. minutě vyrobila obrana Lokomotivu hrubku na hranici pokutového území, po níž se trefil Levan Gvazava. Jenže hned po rozehrávce se hrubkou hostí nechala inspirovat obrana Vladivostoku. Po její chybě se na osamoceného brankáře Stojkiče vyřítili Odemwingie se Syčevem a první jmenovaný srovnal na 2:2. Bleskový obrat o dvě minuty později dokončil obránce Sennikov gólem na 2:3. Během několika minut padly tři góly a diváci ve Vladivostoku se měli tentokrát opravdu na co koukat.

Stav 2:3 vydržel až do konce utkání a především výborný výkon dvojice Odemwingie-Syčev přidělal Vladivostoku další záchranářské starosti. Lokomotiv si připsal cenné vítězství a pokračuje ve stíhání pohárových příček.

Více informací k zápasu

FK Chimki - FK Saturn 2:1

20.09.2008 12:15

Góly: 58. Martin Jakubko, 90. Aleksandr Antipenko - 63. Dmitrij Loskov

Chimki porazily ve svém premiérovém zápase na novém stadionu Saturn díky brance Antipenka z 90. minuty, stále tak živí naději na udržení v nejvyšší soutěži.

Utkání se neslo ve slavnostním duchu, domácí v prvním zápase na novém stadionu rozhodně nechtěli před svými fanoušky prohrát. Čemuž nasvědčovala i aktivita na hřišti, domácí daleko více drželi míč, větší šanci si však nevypracovali.

Diváci se tedy nebezpečnější akce dočkali až po půl hodině hry, nevyprodukovali ji však domácí nýbrž hosté. Po samostatné akci se dostal do zakončení Nachušev, jeho pokus ale gólman zlikvidoval.

Domácí odpověděli šancí bývalého hráče Saturnu Jakubka, jeho pokus, ale v síti neskončil. Na druhé straně skončila stejně šance Marka Topiće, s jeho pokusem si poradil Čičkin, který strážil branku domácích.

První poločas tak skončil 0:0, míč sice více drželi domácí, ale nebezpečnější byli hosté, kteří však selhali v zakončení.

Po přestávce byli aktivnější hráči Chimek, jejich snaha se nakonec dočkala odměny v podobě gólu, který vsítil již zmiňovaný Slovák Jakubko. Gólová akce začala u Rumuna Şoavy, který našel přihrávkou slovenského útočníka, ten poté obehrál Ďuricu a zakončil.

Nicméně hosté se nevzdali a dokázali vyrovnat. Aktivní Okoronkwo nacentroval z pravé strany do pokutového uzemí, ve kterém se k míči dokázal prodrat a následně srovnat skóre Dmitrij Loskov.

Začínalo se tedy od znova, oba týmy chtěly vyhrát. Větší touhu po třech bodech však prokázali hráči Chimek. V nastaveném čase zahrával roh Şoavă, jeho přesný centr našel v pokutovém území Antipenka, který vyhrál vzdušný souboj s Okoronkwem a zajistil tak svému týmu všechny body.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara 1:0

20.09.2008 14:30

Góly: 63. Nikola Drinčić

Ve velmi nudném zápase Amkar dokázal porazit šťastnou brankou Drinčiče Samaru 1:0. Za hosty mohl v nastaveném čase vyrovnat Koller, který trefil břevno.

V zápase aspirantů na evropské poháry měla jasně navrch oslabená Samara, té scházeli čtyři hráči, jmenovitě Escobar, Bober, Belozerov a Savin.

Utkání začali oba soupeři opatrně, poté se více osmělili hosté, kteří byli s přibývajícími minutami stále více aktivní. Naopak Amkar bránil a vyčkával, kdy se mu naskytne příležitost k protiútoku.

První vážnější zákrok v utkání si připsal Narubin po střele Leiltona. Poté gólmana domácích vystrašil Koller, ale jeho hlavička v brance neskončila. Na druhé straně protiútok Amkaru zakončil nepřesně Peev.

Domácí fanoušky pak znovu vylekal Koller, ale ani českému útočníkovi se nepodařilo vstřelit branku. Stejně si o chvilku později vedl Leilton. Když už se hráči chystali jít do kabin, po vzdušném souboji upadl nešťastně Korejec Oh Bum-Suk, který utrpěl otřes mozku a musel být vystřídán. Místo něj přišel na hřiště debutující Šustikov.

Na začátku druhého poločasu učinili domácí taktickou změnu, když začali hrát na dva útočníky. Obrázek hry se přesto moc nezměnil. Utkání tak rozhodl moment ze 62. minuty, když rohový kop v podání Drinčiče skončil k překvapení všech přítomných v síti.

Hosté se snažili vyrovnat, ale přímý kop Budylina zlikvidoval Narubin. Největší šanci utkání si hosté schovávali na závěr, Kollerovu střelu však zastavilo břevno.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Šinnik Jaroslavl 2:0

20.09.2008 17:00

Góly: 15. Igor Semšov, 90. Igor Semšov

Dinamo dokázalo porazit Šinnik, který zůstavá na posledním místě díky dvěma zásahům Semšova.

Dinamo nechtělo nechat nic náhodě a za vítězstvím šlo od samého začátku zápasu. Hned první vážnější akci se navíc podařilo proměnit ve vedoucí branku. Wilkshire nahrál do pokutového území, kde se k míči prodral Igor Semšov a přesnou ranou otevřel skóre.

Domácí poté mohli několikrát svůj náskok navýšit. Nejprve nemířil přesně hlavou Keržakov, poté co mu Kombarov prodloužil centr Chochlova. V další šanci se ocitl Kolodin, jeho střelu však gólman Pesjakov kryl. Na druhé straně byl před brankářem o míč čistě připraven Lajzans.

Druhý poločas začal podobně jako skočil ten první, tedy tlakem domácích, kteří si vypracovali slibné šance. Jako první tu svou zahodil Keržakov, dále si před brankou hostů počínali neúspěšně Semšov a Kiril Kombarov.

Poté tempo hry ochablo, Dinamo začalo bránit, zatímco Šinnik si připravil pouze jednu šanci. Střelu Semočka však Karčemarskas kryl. Domácí navíc v nastaveném čase přidali další branku, podruhé v zápase se trefil Semšov. Na tomto gólu má nemalou zásluhu Alexandr Keržakov, který míč Semšovovi naservíroval na zlatém podnose.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Těrek Groznyj 2:0

21.09.2008 11:30

Góly: 6. Đorđe Jokić, 29. Dmitrij Tarasov

Tomsk si poradil s Těrekem, který prohrál podruhé v řadě a jeho dnešní soupeř ho v tabulce přeběhl.

Domácí byli v prvním poločase mnohem aktivnější a podařilo se jim brzy skórovat. Z přímého kopu zamířil přesně již v páté minutě Jokič - 1:0. Tomsk se po této brance zatáhnul a začal hrát na brejky. Po jednom takovém se k zakončení dostal Maznov, ale gólman hostů Lika včas zasáhnul.

Jenže sibiřský tým přece jenom navýšil svůj náskok. Po rohovém kopu Klimova se v pokutovém území nejlépe zorientoval Tarasov, který následně skóroval - 2:0. Hosté se poté snažili snížit, ale obrana domácích odehrála fantastické utkání.

V prvním poločase dokázali domácí potěšit své fanoušky hned dvakrát.

V druhém poločase tempo hry značně odpadlo, Těrek nebyl schopen vypracovat si slibnou šanci. Oproti tomu Tom se do útoku nijak nehrnul. Ojedinělou příležitost ke skórování měli hosté v 70. minutě, domácí gólman Parejko se však proti Vlasovově střele vyznamenal.

Více stěžejních momentů se již na hřišti neudálo a trenér Valeri Nepomniaschi tak zažil vítěznou premiéru na lavičce sibiřského klubu.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - CSKA Moskva 1:3

21.09.2008 14:00

Góly: 88. Pavel Pogrebnjak - 3. Alan Dzagojev, 57. Vágner Love (pen.), 65. Alan Dzagojev

CSKA Moskva porazilo na stadionu Petrovskij Zenit 3:1. O vítězství hostů se dvěmi brankami zasloužil Dzagojev a jednou Vágner Love. Za domácí snižoval Pavel Pogrebňak. Utkání mělo perfektní úroveň a k vidění bylo nespočet gólových momentů.

Pro fanouška bylo utkání Zenit – CSKA to nejlepší, co může ruský fotbal nabídnout. Proti sobě se postavili úřadující mistr a vítěz Poháru UEFA Zenit Petrohrad a CSKA Moskva, které se stejných úspěchů dočkalo v minulých letech. V takovém zápase nemá nikdo právo na chybu. Ani brankář, ani útočník, ani trenér, ani rozhodčí. Chyba rozhodčího by způsobila velký skandál, na jedné straně by se množily pomluvy, že vše zaplatil Gazprom, na straně druhé prezident Giněr.

Zaplněný stadion Petrovskij zmrazili hosté už ve třetí minutě. Vágner Love vybídl Dzagojeva, který sice postupoval na brankáře Malafejeva z mírného úhlu, ale razantní střelou na přední tyč ho dokázal překonat. Gólman Zenitu si inkasovaný gól určitě za rámeček nedá, přední tyč si totiž měl pohlídat. Hrál se skvělý fotbal, Zenit se hnal za vyrovnáním a armádní klub se také nezatáhl do defenzívy a směle útočil.

Šancí bylo k vidění nespočet na obou stranách. Kupříkladu záložník CSKA Miloš Krasič postupoval na Malafejeva, ale zachoval se sobecky, když volil střelu místo přihrávky na zcela osamoceného Vágnera.

Úvod druhého dějství byl ve znamení tlaku Zenitu Petrohrad. Reprezentační jednička Igor Akinfejev a celá obrana však působila jistě. CSKA využilo průniku do otevřené obrany, v 57. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území Puygrenier Krasiče a kopala se penalta. Vágner Love ji s přehledem proměnil a upevnil si vedení na čele tabulky střelců. Vágner Love byl při chuti a obránci Zenitu s ním neměli lehké pořízení.

A když Jurij Žirkov na levém křídle lehce obehrál Križanace a přihrál na volného Dzagojeva, který nemohl nedat, bylo jasné, že CSKA o vítězství nikdo nepřipraví. Moskevský klub vycvičil Zenit, především z kvarteta Žirkov, Dzagojev, Vágner Love a Krasič nebudou mít zadáci Zenitu lehké spaní.

Zenit se může zlobit jen sám na sebe, jeho hráči si totiž vypracovali nespočet gólových šancí, ale jejich realizace byla bídná. Krátce před koncem se přeci jenom dočkali, útočník Pavel Pogrebňak snížil na 1:3.

Do konce utkání zbývalo s nastavením sedm minut a v těch si Zenit opět vytvořil nepřeberné množství gólových příležitostí. Bylo až s podivem, jak impotentní hráči Zenitu v zakončení jsou. V druhé minutě nastaveného času padla i červená karta, po druhé žluté šel pod sprchy obránce CSKA Grigorjev.

Zenit se po prohře proti CSKA dostal do obtížné situace a čekají ho velmi krušné týdny. Naopak CSKA je na podzim ve formě a dále může snít o titulu.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Rubin Kazaň 0:1

21.09.2008 16:00

Góly: 15. Serhij Rebrov

Branka ukrajinského veterána Sergeje Rebrova rozhodla o těsném vítězství Rubinu Kazaň na hřišti Spartaku Moskva. Hosté se sice většinu zápasu bránili, ale vedení dokázali uhájit.

Trenéra Spartaku Michaela Laudrupa čekal dvojnásobný debut – v ruské Premier Lize a na domácím stadionu Lužniki. Dánský kormidelník v sestavě udělal oproti duel proti Baníku jednu změnu, nevýrazného Rodrigueze nahradil Ryžkovem. Trenér Rubinu Kazaň na hřišti přivítal uzdraveného Karadenize, v obraně Rubinu se poprvé objevila nová posila Alexej Popov.

Spartak začal aktivně, Rubin podle očekávání vyčkával. Ve 12. minutě musel trenér Laudrup sáhnout ke střídání, český obránce Martin Jiránek si natáhl sval a na hřišti musel Martin Stranzl. Červenobílí zapomínali na zadní vrátka, v 15. minutě toho vedoucí tým soutěže využil. Po přihrávce Gökdenize Karadenize se trefil přesně do dolního rohu Sergej Rebrov, který má v posledních duelech obdivuhodnou střeleckou formu.

Každou minutou Spartak tlak na branku Ryžikova zvyšoval, ale gólman Kazaně před zraky jednoho z asistentů reprezentačního trenéra Ruska Alexandra Bordjuka nezklamal. Vychytal pokusy Prudnikova, Sajenka a Mozarta. Na druhé straně chorvatský gólman Pletikosa lapil střelu Karadenize.

V 65. minutě lapil Ryžikov střelu Prudnikova po akci Sajenka. O něco málo později si poradil se střelou svěžího Dzjuby. Spartak neměl recept na pevnou obranu Rubinu Kazaň. navíc jeho hráči často kazili finální přihrávku. V závěrečných minutách si Rubin počínal zkušeně a veze tři body ze stadionu Lužniki.

Více informací k zápasu

FK Moskva - Spartak Nalčik 1:3

21.09.2008 17:00

Góly: 83. Stanislav Ivanov - 44. Oleg Samsonov, 53. David Siradze, 65. Rustem Kalimullin

Spartak Nalčik překvapivě veze tři body ze stadionu Eduarda Strelcova, porazil totiž FK Moskva hladce 3:1.

V 5. minutě musel běloruský brankář Anton Amlčenko vytáhnout střelu Kisenkova, vytěsnil ji nad břevno. V 10. minutě brankář "měšťanů" chyboval a jen shoda okolností zachránila FK Moskva od inkasované branky, Džudovič totiž nastřelil tyč. Uprostřed poločasu se fotbalisté FK Moskva vzpamatovali a blýskli se povedenou patnáctiminutovkou. Nalčik však málem skórovat z protiútoku, ale Samsonova zradila při samostatném nájezdu technika. Tento moment se stal předehrou pro další nepříjemnosti FK Moskva.

Krátce před koncem poločasu z rohového kopu centroval David Siradze a Samsonov razantní střelou rozvlnil síť. Ani vstup do druhého dějství se domácím nepovedl, mladíček Gošokov postupoval sám na Amelčenka, ale minul. Spolupráce dua Siradze a Samsonov dnes klapala. V 53. minutě zařídili druhou branku Nalčiku s tím rozdílem, že tentokrát si vyměnili role. Přesný centr Samsonova si našel hlavičku Siradzeho a gólman Amelčenko kapituloval podruhé.

Obrana FK Moskva pořádala den otevřených dveří. Útočník Rustem Kalimullin nahradil na hřišti talentovaného Gošokova a prakticky několik minut po svém příchodu skóroval. Využil chyby Šešukova a Nalčik vedl o tři branky. Ještě předtím Kalimullin neuspěl ve velké šanci, kdy šel sám na Amelčenka.

Měšťané si v závěru utkání vypracovali několik gólových možností zkorigovat nepříznivý stav. Bracamonte po faulu na Ivanova neproměnil penaltu. Deset minut před koncem Stanislav Ivanov alespoň snížil na konečných 1:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň22146232:1548
2.Dinamo Moskva22116529:2139
3.CSKA Moskva22108434:1738
4.Amkar Perm22115624:1638
5.Křídla Sovětů Samara2289531:1833
6.Spartak Moskva2289534:3033
7.Zenit Petrohrad2187637:2831
8.Lokomotiv Moskva2187627:2331
9.Spartak Nalčik22841022:2428
10.FK Moskva2268823:2626
11.Tom Tomsk22741119:3025
12.Těrek Groznyj22741119:3325
13.Saturn Moskevská oblast2166920:2324
14.Luč-Energija Vladivostok22391018:3218
15.FK Chimki22381124:4417
16.Šinnik Jaroslavl21361220:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (102)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý výsledek Vladivostok padl,Chimki vyhrajou a máme je!!Do toho Chimki!!

Reagovat
smazaný uživatel

.... ale slusnej zapas - snad poprvy bylo ve Vladivostoku na co koukat Syčev se po dlouhy dobe herne zase probral. Vybornej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar kerzakov kde si sledoval vladivostock?aka tv to davala?

Reagovat
smazaný uživatel

Davala to ruska kabelova NTV+ ....ja sem hodnotil z textovyho prenosu. Kouknul sem se az pak jenom na ripnutej zaznam.

Reagovat
smazaný uživatel

kto podla teba postupi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, Rostov uz to ma celkem jisty, o druhyho postupujiciho to vypada jeste na poradnej boj.... ja to preju Uralu

Reagovat
smazaný uživatel

Já Kubaň Krasnodar.

Reagovat
fantomas

No jo, taky seš Kubáň.

Reagovat
smazaný uživatel

já dal neprohru saturnu,samary a vítězství dinama

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak videl... ale Samare preju vitezstvi a stejne tak Chimkam

Reagovat
smazaný uživatel

no a na druhym tiketě remíza samary a ohledně chimki? doufám,že je kinský vychytá

Reagovat
smazaný uživatel

....nj, ten Saturn se s novym trenerem hrozne zvednul, uz nejsou takovej otloukanek jako behem vetsiny sezony Ale aspon se udrzej, Saturn bych taky nechtel aby sel dolu.

Reagovat
Kubin1989

Kinský nechytá a není ani na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ted na to koukam .... k zapasu mel normalne nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale už běžte někam,pokud zase chimki zabodujou,končím s ruskou ligou a budu si sledovat tu svoji běloruskou a islandskou....

Reagovat
smazaný uživatel

"zase" zabodujou? ... myslis "zase mi prohrajou tiket"?

Reagovat
smazaný uživatel

noo,to taky ale tady nejde ani tak o ty peníze jako o to,že chimki sou poslední a saturn je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě Khimki do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeju Khimki pád už z toho důvodu,že mají velice sympatický tým a ten nový stadión co dneska otevřou je hezký a mohlo by jim ho závidět spousta týmů v české lize!!Khimki do toho!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ruská liga je trochu jinde než česká......

Reagovat
Tomanatura

Ale ne Khimki

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnej z prvoligovejch ruskejch klubu neni pod uroven Gambrinus ligy

Reagovat
Tomanatura

Jenže on říkal, že Ruská liga je jinde než Česká. Khimki nejsou jinde než týmy z GL

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že Khimki je na úrovni naši ligy sice jim fandím,ale co si budeme povídat,že!Ale co se týče zázemí a dalších věcí nedá se to srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na úrovni na špici by byl!

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bych neprehanel .... klidnej stred, nebo maximalne boj o pohary by hraly.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo to je přece špička naší ligy přece boj o poháry ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, spicku si predstavuju treba do 4. mista.... o pohary bojujou i muzstva treba kolem sedmyho.

Reagovat
smazaný uživatel

No u nás nebojujou mužstva o poháry kolem 7.místa tak jsem to myslel,že u nás by byli tak do toho 5.místa

Reagovat
Tomanatura

Kvality má o něco horší, než Boleslav. Hrál by ve středu, na špici by neměli ani nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo to můžeme nad tím spekulovat a nic nevařešíme nejlepší by byla konfrontace dvou zmíněných týmů,ale toho asi nedocílíme

Reagovat
smazaný uživatel

spanheli koukni na e-mail

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné,že ruská liga je uplně někde jinde než česká!!Pokud se chcete na něj podívat www.arena-khimki.ru

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale novej stadion a plnej dum nedělá pořád výsledek,hráči můžou být nervozní apod...

Reagovat
smazaný uživatel

no,zatím 1:1,tak se mi to líbí a chimki maj ranec žlutejch

Reagovat
smazaný uživatel

No, desnej ranec.... na zluty je to v tuhle chvili 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašnej robin hood týmu chimki....ale tady vidíš tu akci"lístek zadarmo-plnej dům-vítězství",že to nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

....ne, me akorat desne bavi to tvoje vecny rejpani do nich, tak se tim bavim jak vymejslis cokoliv aby sis rejpnul .... ja nerikal ze vyhrajou kvuli stadionu. Rikal sem, ze plnej novej stadion je taky pozene k dobrymu vysledku. Jako jakykoliv muzstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

plnej stadion je žene k remíze a ke sbírce žlutým kartám a to není rejpání,nybrž konstatování,on ten kuffour věděl,proč raději ukončit karieru než tam jít do toho mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

Kuffour neukončil kariéru jen si dal pauzu pokud nevíš!A Khimki se zachrání Jegor a Jakubko je k tomu dovedou!!Jen ho trhej ten tiket

Reagovat
smazaný uživatel

fajn,chimki v 90 minutě na 2:1,končím s ruskou ligou a doufám,že chimki sestoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo než něco vsadíš prvně to prostuduj a ne že dáš na posledního a lepšího v tabulce!!Neříkali ti že nikdo není předem prohraný a ani kurs 1.01 není vždy tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o kurs ale saturn má lepší formu a jsou na tom kvalitou lépe než chimki s veteránem titovem v čele...

Reagovat
smazaný uživatel

Veteránem?Vždyť Jegor má 31 a je v nejlepších letech!No jak vidíš tak Saturn nemá lepší formu...

Reagovat
smazaný uživatel

No, uprimne... kdybych na tenhle zapas mel vsadit (jakoze bych asi nesazel, tohle bylo fakt vo hubu zapas), tak bych asi taky vsadil stejne jako trevor (neprohra Saturnu, anebo plichtu). Ikdyz Chimki maj dobrej tym na udrzeni, tak precejenom Saturn je v posledni dobe ve forme a pod vedenim Robera hrajou slusnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky koukal na ten zápas a teoreticky na papíře to tak bylo že by tam Saturn neměl prohrát,ale chtěl jsem tam dát čistou 0 nakonec převládl rozum a nevsadil jsem to!Ale jinak mě ten výsledek velice těší přeji jim to!A trevore20 takových zápasů co Ti utečou ještě bude!Mě v úterý Arsenal mohl jsem mít 900,-,ve čtvrtek La Coruňa a kdyby vyšla mohl jsem mít 2800,-

Reagovat
smazaný uživatel

tak dávat la corunu byla blbost,já sem dal rovnou bregen,pač když to řeknu laicky,pro španěly už tam byla zima a jak se ví,týmy z jihu to na severu neumí,real před lety takhle remizoval na aik stockholm....mě ve čtvrtek zklamal hamburk...mohl sem brát trojku,i ta remíza slavie mi vyšla....každopadně,du se věnovat raději islandu a bělorusku...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale přece jenom španělský a norský fotbal je rozdíl jsem tam měl dát radši něco jiného no,pozdě bycha honiti.Ale nic se nedá dělat když nejde o život jde o hovno!No ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu se rika boj o udrzeni

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká štěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady Chimki to zvládli a dotáhli Vladivostok jsem uplně šťastný!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tohle kolo hodne zdramatizovalo boj o udrzeni - Chimki to nezvdavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen doufám,že do boje o záchranu nepromluví Jaroslavl to by naštvalo mě mám na Dinamo 1!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky,taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Dannyho je sice Dinamo polovicni, ale se Sinnikem by nemeli mit zadnej problem - vyhrajou. Kazdopadne vyhra Sinniku by v tom udrzeni udelalo jeste poradny drama

Reagovat
smazaný uživatel

jaroslavl vyhraje a já ti dnes večer potom vomlátím o hlavu prázdnej pullitr od piva...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc me? Budu snad na tom hristi ja?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale ty seš tady skoro "expert" na rusko a dáváš tady moudra,tak proto

Reagovat
smazaný uživatel

Ja moudra nedavam a zrovna vyhru Dinama by ti rek snad kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

Noo to joo další kolo Nalčik - Vladivostok,Spartak Moskva - Jaroslavl,Grozný - Chimki tak uvidíme!!

Reagovat
smazaný uživatel

nalčik za jedna,spartak 10,chimki 02

Reagovat
smazaný uživatel

Na Terek bych se bal sazet.... v Groznym prohral Spartak i CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

když někdo bojuje o záchranu,musí bodovat všude,02 to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

to je Jakubko ne s Y

Reagovat
smazaný uživatel

...nj, uz jsem videl i Yacubko. Asi se na tohohle slovaka hodne zapomina

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemelo by v tomhle zapase podal vyborny vykon, to jak si pohral pri prvnim golu s Duricou. Jinak strůjcem vítezství byl dneska Soava, dve golove asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedivím, podprůměrný útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš link na ten gol?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Arne

Už opraveno, bylo to na livku takto a já ho neznám, takže jsem to bezhlavě opsal.

Reagovat
Kubin1989

Samara musí!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že už je Čechovi tolik je to velmi dobrý golman kdby byl tak 7 let mlatší tak by měl před sebou hodně welkou karieru...

Reagovat
Kubin1989

Tak Samara nic no . A Češi se zapsali leda žlutýma kartama.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne nudnej zapas .... Amkar predvadel svuj klasickej beton a Samara neukazala skoro nic. Koukat na co bylo az v druhy pulce druhyho polocasu. Jinak si nemyslim, ze by se cesi zapsali "leda zlutejma kartama". Jarosik podle me jeden z nejlepsich hracu Samary na hristi a Koller nezahral taky vubec spatnej zapas - navic v 92. minute ho od vyrovnani zastavilo brevno (Koller na ne ma v Samare dost smulu)

Reagovat
Kubin1989

Jo? Já to bral jako podle statistiky. Kde ty zápasy sleduješ? Můžeš sem dát odkaz?

Reagovat
Kubin1989

Nebo je to snad Secret Files??

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi pres SopCast .... velka cast ruskejch prenosu je tam ve slusny kvalite a na TV je to bezchybny. Prenosy co ruska televize neprenasi se daji nejakou hodinu po zapase sehnat z kabelovy NTV+ na ruskejch torrentech - je ale treba registrace a umet aspon neco rusky

Reagovat
Kubin1989

OK díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten viteznej gol primo z rohu byl taky hodne stastnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu a nestačím se divit, tolik příspěvků. Chimkám udržení přeju, z těch tří (Šinnik, Vladivostok, Chimki) jsou mi nejsympatičtější. Už kvůli Titova a novému stadionu jim udržení přeji. Je to klub s ambicemi, který do Pervyj Divizion rozhodně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

..... a to se jeste nehral ani jeden ze slagru kola Spartak-Rubin a Zenit-CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bude příspěvků opěvující vítězství nad Zenitem, už se těším

Reagovat
One-Real

a nad prohrou Rubinu .

Reagovat
smazaný uživatel

....byl bych moc rad, kdyby to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

končím s premier liga,samara zklamala.....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že pokud někdo z dvojice Zenit - CSKA v neděli prohraje, tak se připraví o poslední reálnou šanci o titul. Ten zápas bude mít určitě grády.

Reagovat
smazaný uživatel

perm mě překvapuje,čekal sem zase víc od tomsku v této sezóně

Reagovat
Kubin1989

Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt, ze si ze zapasu nevidel nic

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to nemyslí kvůli hře, ale kvuli neproměným šancím, nebo tiketu, nebo výsledku.

Reagovat
Kubin1989

Jo tak neser!

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se...

Reagovat
Radin

Zenit zatím válí teda :-))

Reagovat
Radin

hm Rubin vede a jde si pro titul,poslední zápasy se Rebrov stává klíčovou postavou:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Zenit dostane alespoň do první trojky. Famózní duo Vágner Love a Dzagojev je posadilo zpátky na zem. Kdepak dvakrát silnější tým než CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

no,to olšovskej bude zuřit,já mu to radši říkat nebudu,stačilo,když dal dnes gol,sundal dres a pod tim měl bleděmodrý triko "zenit winners eurosupercup".. každopádně,padlo více než 2,5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA kdepak nějaký Zenit, na CSKA nikdy mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinu už asi titul vezme jen náhoda, výhra na Spartak budíž důkazem....

Reagovat
smazaný uživatel

hm,rubin kazan v lize mistru

Reagovat
Kubin1989

Co se stalo Jiránkovi, že střídal tak brzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Natáhl si sval.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro CSKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele