22. kolo
21.09.2008 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Nalčik zaskočil FK Moskva

Spartak Nalčik překvapivě veze tři body ze stadionu Eduarda Strelcova, porazil totiž FK Moskva hladce 3:1.

V 5. minutě musel běloruský brankář Anton Amlčenko vytáhnout střelu Kisenkova, vytěsnil ji nad břevno. V 10. minutě brankář "měšťanů" chyboval a jen shoda okolností zachránila FK Moskva od inkasované branky, Džudovič totiž nastřelil tyč. Uprostřed poločasu se fotbalisté FK Moskva vzpamatovali a blýskli se povedenou patnáctiminutovkou. Nalčik však málem skórovat z protiútoku, ale Samsonova zradila při samostatném nájezdu technika. Tento moment se stal předehrou pro další nepříjemnosti FK Moskva.

Krátce před koncem poločasu z rohového kopu centroval David Siradze a Samsonov razantní střelou rozvlnil síť. Ani vstup do druhého dějství se domácím nepovedl, mladíček Gošokov postupoval sám na Amelčenka, ale minul. Spolupráce dua Siradze a Samsonov dnes klapala. V 53. minutě zařídili druhou branku Nalčiku s tím rozdílem, že tentokrát si vyměnili role. Přesný centr Samsonova si našel hlavičku Siradzeho a gólman Amelčenko kapituloval podruhé.

Obrana FK Moskva pořádala den otevřených dveří. Útočník Rustem Kalimullin nahradil na hřišti talentovaného Gošokova a prakticky několik minut po svém příchodu skóroval. Využil chyby Šešukova a Nalčik vedl o tři branky. Ještě předtím Kalimullin neuspěl ve velké šanci, kdy šel sám na Amelčenka.

Měšťané si v závěru utkání vypracovali několik gólových možností zkorigovat nepříznivý stav. Bracamonte po faulu na Ivanova neproměnil penaltu. Deset minut před koncem Stanislav Ivanov alespoň snížil na konečných 1:3.

Autor: David Kubáň / Sports.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele