Ruská Premier Liga preview - 22. kolo

20.09.2008, 09:04, aktualizováno 21.09.2008, 08:16
Previews
Nedělní program nejvyšší ruské soutěže je velmi pestrý, pozornost poutají především dva duely. Kazaň bude bránit náskok na čele tabulky na hřišti Spartaku Moskva. Síly změří také nejsilnější týmy posledních let - CSKA se Zenitem. Tomsk hostí Těrek, FK Moskva přivítá Nalčik.
Luč-Energija Vladivostok - Lokomotiv Moskva  (sobota 10:00)
Pro brankáře Lokomotivu Marka Čecha bude mít utkání 22. kola na hřišti Luč-Energije Vladivostok zvláštní příchuť. Právě z dálného východu, kde byl oporou, přestoupil za lepším do Moskvy.

Na českého brankáře je směřována velká pozornost. Několik týdnů po svém odchodu z Vladivostoku si zahraje proti "svým". "Hodně se mluví o tom, zda bude Čech v brance Lokomotivu, ale my na to nemyslíme. Koneckonců, je to náš soupeř, jako všichni ostatní," řekl Dmitrij Smirnov pro oficiální stránky Vladivostoku. Marek Čech minulý víkend debutoval v brance Lokomotivu na půdě Nalčiku a svým výkonem hodně přispěl k výhře 1:0. "Perfektní zápas odchytal Marek Čech, který nás dnes několikrát podržel," pochválil ho po utkání trenér Rachimov.

Čtrnáctý Vladivostok, který ve 21. kole podlehl CSKA 1:4, nebude chtít doma prodat svou kůži lacino. "Lokomotiv je Lokomotiv, klub s velkou tradicí a dobrou výkonností. Ale všiml jsem si, že v této sezóně si klub neudržuje stabilitu. V jednom utkání prohrají, v dalším zase vyhrají. V Grozném podlehli Těreku 1:2, s CSKA taky prohráli, ale potom vyhráli v Nalčiku. Krom toho si můžete vzpomenout na náš první zápas v Moskvě, kde Lokomotiv vedl 2:0, ale dvě minuty před koncem přišel o vítězství. Na konci pak Luč-Energija mohla vyhrát, ale neměla štěstí," všiml si domácí Bulyga.

Čtyři žluté karty nepustí do hry střelce vítězné branky proti Nalčiku Torbinského, třízápasový trest si za červenou kartu vysloužil mladý obránce Kambolov. Po úspěšné operaci třísel je Spahič, od fotbalu si nějaký čas odpočine, nyní se léčí v chorvatském Dubrovníku. Dalšími marody v Lokomotivu jsou Jefimov, Pereyra, Minčenkov, Levenec a Fomin.
Luč-Energ. - pravděpodobná sestava:
Stojkič - Leandro, Dmitrij N. Smirnov, Novkovič, Kristič - Vujovič, Damjanovič, Pavljuček, Dancev - Bulyga, Asildarov.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
M. Čech - Janbajev, Baša, Rodolfo, Sennikov - Kocis, Maminov, Glušakov, Biljaletdinov - Odemvingie, Syčev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Chimki - Saturn Moskevská oblast  (sobota 12:15)
Saturn pod taktovkou nového trenéra Röbera zatím neprohrál, vzestup formy chce potvrdit v podmoskevském derby na hřišti posledních Chimek, které nutně potřebují bodovat.

FK Chimki jsou každým uplynulým kolem v těžší pozici, na nesestupové příčky už ztrácí čtyři body a navíc se hráči a fanoušci už 380 minut neradovali ze vstřeleného gólu. Nepomohl ani příchod zkušeného Jegora Titova, který prohlásil: "Nemám myšlenky na sestup z Premier Ligy. Ve smlouvě mám položku, že v případě sestupu klubu do druhé ligy můžu odejít. V první divizi prostě hrát nebudu. Lepší je dokonce skončit."

Trenér Sergej Juran při pohledu na stav kádru určitě nejásá. Kvůli červené kartě stojí jednička Berezovskij, kterého v brance nahradí Čičkin. Zranění nepustí do hry pilíře obrany Radkova, Stepanova a Jovanoviče. Dobrou zprávou je naopak otevření supermoderní Chimki Arény s kapacitou 18 tisíc diváků. Možná je to trochu moc, v Chimkách je totiž populárnější basketbal a fotbal jde tak trochu stranou.

Nový trenér Jurgen Röber bezprostředně po svém příchodu přinesl tápajícímu Saturnu výsledky. Ambiciózní klub porazil Luč-Energiji a Tom Tomsk a vyhoupl se na dvanáctou příčku. Marodka Saturnu je také celkem rozsáhlá, chybí Gerk, Shilla Gadžijev a Vorobjev.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Čičkin - Samusevas, Trivunovič, Gabriel, F. Kudrjašov - Dinejev, Pilipčuk, Rebeja, Titov, Pilipčuk, Sabitov - Nizamutdinov.
Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Zelao, Ďurica, Nachušev - Al.Ivanov, Igonin, Eremenko, Karjaka - Kiričenko, Topič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara  (sobota 14:30)
Čtvrtý Amkar Perm hostí v rámci 22. kola ruské ligy Křídla Sovětů Samara. Liga směřuje do finiše a obě mužstva mají ambice se minimálně udržet na stávající příčce.

Ve skvělé formě je český útočník Jan Koller, který se v posledních dvou ligových zápase zapsal mezi střelce a při poslední výhře Samary proti Chimkám (3:0) byl u všech tří branek. Samara si může mnout ruce, že Koller je důležité fázi sezóny ve formě.

Letošní senzace ruské ligy Amkar Perm je stále velkým kandidátem na evropské poháry. Na čtvrté příčce ztrácí jen pouhý bod na Dinamo Moskva. Minulý týden svěřenci Miodraga Božoviče porazili zachraňující se Šinnik Jaroslavl. "Byl to velmi důležitý zápas pro oba týmy. Důležitější byl samozřejmě pro Šinnik než Amkar. Ale hráli jsme lépe, měli jsme více šancí a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli," řekl Božovič po utkání.

Obránce Amkaru Miklos Gaál prodělal operaci a jako jediný hráč Amkaru Perm víkendové utkání proti Samaře mine.

Křídla Sovětů Samara jsou ve formě. Po Tomsku (4:0) si smlsla také na Chimkách, které porazila 3:0. Stínem byly žluté karty pro Belozerova a Bobera, které jim vystavily stopku v následujícím těžkém utkání. Na marodce Samary je kolumbijský záložník Juan Escobar. Nejlepší střelec Samary Jevgenij Savin nenastoupí po vzájemné dohodě obou klubů.

Překvapením bylo nenasazení opory zadních řad Matthew Bootha, trenér Leonid Sluckij to odůvodnil slovy: "Matthew přiletěl den před zápasem, měl náročný let. Proto měl za sebou jen jeden trénink a bylo složité zjistit, jak na tom je. Navíc zmeškal utkání v Tomsku, tudíž dva týdny spolu hrálo duo Jarošík – Belozerov. Booth je zajisté hráč základní sestavy, ale po těchto událost jsme se rozhodli neriskovat a začít utkání v této sestavě." Boothowi se totiž narodila dcera a následující týden hájil barvy reprezentace.

V zápasech Amkar – Samara platí, že domácí tvrz je nedobytná. Devět utkání totiž neprohrálo domácí mužstvo, naposledy Křídla porazila Amkar na stadionu Metallurg 2:0.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Čerenčikov, Bělorukov, Fedorov - Peev, Drinčič, Dujmovič, Volkov - Sikimič, Kušev.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Oh Bum Suk, Booth, Jarošík, Budylin - R. Adžindžal, Kovba, Taranov, Oleg Ivanov, Tichonov - Koller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.70 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dinamo Moskva - Šinnik Jaroslavl  (sobota 17:00)
Druhé Dinamo, které po odchodu Dannyho herně i výsledkově strádá, čeká o záchranu bojující Šinnik Jaroslavl. Modrobílí se budou chtít po předchozích nezdarech výsledkově chytit proti trpaslíkovi.

Dinamo po odchodu Dannyho? Ze dvou utkání pouhý jeden bod a hra, které schází nápad. Ve 21. kole Dinamo nestačilo na vedoucí Rubin, tím pádem Kazaň setřásla posledního pronásledovatele, teď má totiž klub z Tatarstánu na čele devítibodový náskok právě na druhé Dinamo. To navíc bude mít co dělat, aby uhájilo stávající druhou pozici. Jeden z nejslavnějších ruských klubů čekají ve zbývající části ligy krušné chvilky. Napravit reputaci si můžou svěřenci mladého trenéra Andreje Kobeleva proti Šinniku, který se krčí na patnácté příčce. Do branky Dinama se opět nepostaví zraněný Vladimír Gabulov, kterého nahradí Litevec Karčemarskas. Drobné šrámy si proti Rubinu Kazaň přivodil Marcin Kowalczyk, ale proti Šinniku bude fit. Portugalec Cícero, který kvůli vleklému zranění promeškal první polovinu ruské ligy, se pomalu dostává do formy.

Šinnik má na Dinamo dobré vzpomínky, v lize zatím jen třikrát zvítězil, jednou však proti favorizovanému Dinamu 3:2. Hostující tým je takřka v kompletním složení, chybět bude jen zraněný Polák Gorawski.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Karčemarskas - Kowalczyk, Kolodin, Fernandes, Kowalczyk - K. Kombarov, Wilkshire, Semšov, Chochlov, D. Kombarov - Keržakov.
Šinnik Jaroslavl - pravděpodobná sestava:
Pesjakov - Oleksič, Djordjevič, Vještica, Polovinčuk - Volkov, Laizans, Semočko, Bojarincev - Buznikin, Monarev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 3.95 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tom Tomsk - Těrek Groznyj  (neděle 11:30)
Nový trenér Tomsku Valerij Nepomniasčij zažije křest ohněm v duelu proti Těreku Groznyj.

65letý trenér Tomsku nikdy netrénoval v Rusku. "Můžu říct, že tady není nic, co by spustilo paniku, ale situace v týmu není snadná. Cílem pro zbývajících dvě ligových kol je hrát naší hru a posbírat co nejvíce bodů. Doufám, že toho dosáhneme," řekl Nepomniasčij. Tomsk je v tabulce až třináctý a jednoznačným cílem bude udržení sibiřského celku v nejvyšší soutěži, což vzhledem k aktuální formě (z pěti zápasů čtyři prohry) nebude vůbec jednoduchý úkol. Trenér Nepomniačij nemůže kvůli zranění poslat do hry Mičkova a Mladenova.

Těrek Groznyj se taktéž pohybuje ve spodních patrech tabulky, ale je v mnohem lepší situaci a k sestupovým příčkám mu chybí relativně daleko. Pro Těrek je důležitá podpora domácího publika, což se potvrdilo proti Zenitu, na neutrální půdě prohrál vysoko 1:4. V závěru snížil Bendz, který vytlačil ze sestavy slovenského zadáka Radoslava Zabavníka. Těrek má totiž zakázáno kvůli opakovaným incidentům fanoušků hrát v Grozném. Do Tomsku s Těrekem letí uzdravený Lachijalov, naopak obránce Dolgov je stále na marodce.

Tomsk si chce po výsledkových nezdarech vrátit na svou stranu nespokojené fanoušky a na utkání proti Těreku Groznyj mají vstupenky zdarma. A navnadit je můžou na kladnou sérii proti Těreku, třikrát v řadě s ním totiž zvítězili, naposledy v této sezóně na jeho půdě 3:1.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Stoica, Jokič, Jevsikov, Catyncus - Klimov, Koncedalov, Tarasov, Skobljakov - Širko, Archipov
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Lika - Romanovič, Džabrajlov, Iliev, Omeljančuk - Petre, Bendz, Margaritescu, Kuzmičev - Bouli, Pancu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.10 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Petrohrad - CSKA Moskva  (neděle 14:00)
Jsou konečně ve formě a rádi by ještě promluvili do boje o titul. Řeč je o fotbalistech Zenitu Petrohrad a CSKA Moskva, kteří se v taháku 22. kola ruské Premier Ligy postaví proti sobě.

Zápas Zenitu a CSKA může mít několik označení. Kupříkladu "souboj držitelů Poháru UEFA" nebo "souboj posledních dvou vítězů ruské ligy". Není proto žádným překvapením, že momentálně je vzájemné měření sil těchto dvou mužstev vrcholem ruské ligy. Je na co se těšit, Zenit i CSKA se po nepřesvědčivých výsledcích v poslední kolech dostaly do herní pohody a výsledcích obou je to znát.

Zenit poslední dvě ligová kola s přehledem vyhrál, s ambiciózní Samarou na jeho hřišti vysoko 3:0 a Těrekem Groznyj na neutrální půdě v Machačkale 4:1. Skvěle se tým holandského trenéra Dicka Advocaata prezentuje také na evropském poli. Po triumfu v evropském superpoháru nad favorizovaným Manchesterem United 2:1, se ukázal v dobrém světle na hřišti neméně slavného Juventusu FC, ale štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Italů, kteří se mohli těšit díky trefě Alessandra del Piera z hubeného vítězství 1:0.

Svěží vítr vnesl do řad Zenitu Petrohrad Portugalec Danny, který přišel za rekordních 30 milionů eur z Dinama Moskva. "CSKA je silný soupeř, ve kterém je hodně zkušených fotbalistů, ale budeme hrát na výhru. Zatím ještě není nic ztraceno a je stále ještě možné Rubin dohnat," řekl Danny. Čerstvý reprezentant Portugalska byl v pátek oficiálně představen fanouškům Zenit a následujícími slovy je určitě nepotěšil: "D je první písmeno mého jména a pod tímto číslem jsem hrál. Nic společného s fotbalovým klubem Dinamo to nemá." Bude stačit toto vysvětlení fanouškům Zenitu? Uvidí se na stadionu Petrovskij, který bude tradičně narván k prasknutí.

Fotbalisté CSKA neprohráli v osmi po sobě jdoucích ligových kolech, z posledních čtyř navíc vzešli vítězně. V sedmi z nich brankář Igor Akinfejev nekapituloval. Až útočník Vladivostoku Igor Ševčenko jej dokázal překonat, "Koně" přesto zvítězili vysoko 4:1. Uprostřed týdne CSKA zvládlo první utkání 1. kola Poháru UEFA na hřišti chorvatského Slaven Belupo, výhru zařídili dvěmi brankami Brazilec Vágner Love, s devíti zásahy nejlepší střelec ruské ligy.

Chvála ze všech stran se valí na mladičkého Alana Dzagojeva, vycházející hvězdu armádního klubu. Jeho příchod do druhého poločasu zápasu Poháru UEFA proti Slaven Belupo byl ve znamení herního vzestupu CSKA. Dzagojev se za několik málo měsíců vypracoval na jednu z největších opor armádního klubu. Jeho spolupráce s Vágnerem Lovem přináší CSKA úspěchy, jak si povede proti Zenitu? Mladičký ofenzivní záložník jistě doufá, že lépe než tomu bylo v prvním utkání proti petrohradskému týmu (0:0), kde se nechal zbytečně vyloučit.

Olej do ohně přilil před ostře sledovaným utkáním zadák Zenitu Ivica Križanac. "Momentálně je Zenit dvakrát silnější než CSKA. Kromě toho jsem přesvědčen, že máme nejlepší tým v Rusku, nehledě na to, které místo zaujímá," řekl chorvatský zadák, který stále věří v obhajobu "Ale v tomto okamžiku je Rubin největším aspirantem na titul."

Podle záložníka CSKA Jurij Žirkova má Zenit Petrohrad velkou výhodu v delší regeneraci. "Nyní směřuji všechny myšlenky na Zenit. Myslím si, že jeden den odpočinku navíc pro Petrohrad bude mít vliv na utkání." Zenit totiž odehrál své utkání ve středu, zatímco CSKA o den později.

Oba týmy nastoupí v nejsilnějším možném složení. Zenitu chybí kvůli zranění jen náhradníci Tekke, Širokov a Lombaerts, CSKA může počítat s kompletním kádrem.

Už tři roky neokusilo CSKA chuť vítězství na stadionu Petrovskij. Poslední vzájemné měření sil skončilo bezbrankovou remízou a fanoušky dobrého fotbalu svou nepohledností zklamalo. Napraví to aktéři obou celků v neděli?
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Križanac, Puygrenier, Šírl - Zyrjanov, Tymoščuk, Denisov - Danny, Aršavin - Pogrebňak
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Odiah, V. Berezuckij, Ignaševič, A. Berezuckij - Krasič, Semberas, Mamajev, Žirkov, Dzagojev - Vágner Love.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.85 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Moskva - Rubin Kazaň  (neděle 16:00)
Rubin Kazaň se představí v Lužnikách proti neoblíbenému Spartaku Moskva. Neoblíbenému z toho důvodu, že Spartak tým trenéra Berdijeva sesadil z oblaků přesvědčivým vítězstvím 3:0.

Domácí prohrou proti Spartaku Rubin přišel o šňůru vítězství, která se zastavila n sedmi zápasech. V následujících kolech pak Rubin začal klopýtat a krize vyvrcholila tím, že málem přišel o vedení v soutěži, které si držel od prvních kol. Bude se historie opakovat? Nyní má Rubin pětizápasovou šňůru a neohroženě míří za titulem, což některé ruské deníky považují za hotovou věc.

Spartak není ve formě, sebedůvěru si zvedl ve čtvrtečním duelu Poháru UEFA na hřišti Baníku Ostrava, české mužstvo porazil 1:0 a především výkon ve druhém poločase naznačil, jak moc Spartaku chyběla sebedůvěra, ta totiž přišla po vstřeleném gólu.

Dánský kormidelník Michael Laudrup, který seděl na lavičce Spartaku poprvé, už však směřuje všechny myšlenky na zápas s Rubinem Kazaň. "Je důležité zapomenout na utkání s Baníkem, abychom se plně soustředili na Rubin. Jen tak se řádně připravíme na duel s lídrem ligy, bude to podle mě těžká zkouška pro oba týmy," řekl Laudrup. Spartak se momentálně pohybuje ve středu tabulky, na vedoucí Rubin ztrácí propastných dvanáct bodů.

Spartaku stále chybí dvě zraněné ofenzivní esa – Nikita Baženov a Welliton.

Rubin Kazaň minulý týden setřásl svého posledního přímého pronásledovatele Dinamo Moskva, které porazil brankou Sergeje Rebrova 1:0, před startem 22. kola měl na čele devítibodový náskok.

Rubin měl čas na odpočinek na rozdíl od Spartaku, který sehrál ve čtvrtek těžké klání v Poháru UEFA. Trenér Kurban Berdijev si může mnout ruce při pohledu na stav marodky, po operaci kolena rehabilituje pouze zkušený brankář Kozko, který je však v týmu dvojkou. Po nemoci se vrátil tahoun Gökdeniz Karadeniz. Do utkání však nezasáhne kvůli čtyřem žlutým kartám stabilní člen Stjepan Tomas, debut v základní sestavě tak čeká (což naznačil trenér Berdijev) posilu z Amkaru Alexeje Popova.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Šiškin, Filipenko, Jiránek, Fathi - Bystrov, Mozart, Kováč Sajenko - Dzjuba, Prudnikov
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Šaronov, Popov, Kvirkvelija - Noboa, Sibaya, Semak, Rebrov - Karadeniz, Bucharov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Moskva - Spartak Nalčik  (neděle 17:00)
FK Moskva hostí na stadionu Eduarda Strelcova Spartak Nalčik. Právě proti Nalčiku si připsali fotbalisté FK Moskva vůbec první vítězství v tomto ročníku, když zvítězili přesvědčivě 3:0. Nalčik tak má co oplácet.

Domácí tým ve čtvrtek podlehl v 1. kole Poháru UEFA FC Kodaň a potvrdila se slova ukrajinského trenéra Olega Blochina, který jasně prohlásil, že prioritou je domácí soutěž. V té FK Moskva zaznamenal progres, "měšťané" se po dobrých výsledcích vyhoupli na devátou příčku, nárůst formy potvrdili proti městskému rivalovi Spartaku Moskva, které porazili 2:1. V dresu FK nenastoupil žádný Čech. Tomáš Čížek marodí s kolenem a Roman Hubník zahřívá v lepším případě lavičku náhradníků. Na marodce je také jednička FK Moskva Jurij Ževnov, kterého v brance zastupuje Amelčenko.

Spartak Nalčik je naopak z formy. Poslední špatné výsledky (tři prohry a jedna remíza) donutily činovníky kavkazského Spartaku zorganizovat společné posezení pro všechny hráče, které má za účel stmelit kolektiv. Párty se zůčastnili i marodi Vasin (kotník) a Džachmišev (problémy se stehnem). Záložník Patjak je připraven nastoupit.
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Amelčenko - Kuzmin, Okoronkwo, Godunok, Dacosta - Samedov, Rebko, St.Ivanov, Česnauskis - Strelkov, Bracamonte.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Kisenkov, Džudovič, Amisulašvili, Jatčenko - Gogua, Samsonov, Mašukov, Šjarnas - Kalimullin, Siradze
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň21136231:1545
2.Dinamo Moskva21106527:2136
3.CSKA Moskva2198431:1635
4.Amkar Perm21105623:1635
5.Křídla Sovětů Samara2189431:1733
6.Spartak Moskva2189434:2933
7.Zenit Petrohrad2087536:2531
8.Lokomotiv Moskva2077624:2128
9.FK Moskva2168722:2326
10.Spartak Nalčik21741019:2325
11.Těrek Groznyj21741019:3125
12.Saturn Moskevská oblast2066819:2124
13.Tom Tomsk21641117:3022
14.Luč-Energija Vladivostok2139916:2918
15.Šinnik Jaroslavl20361120:3115
16.FK Chimki21281122:4314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomanatura

Už to není tajemství! Za bombastickým přestupem jednoho z nejlepších současných fotbalových útočníků světa Romana Pavljučenka ze Spartaku Moskva do Tottenhamu Hotspur stojí česká agentura Sport Invest International (SII).

No netušil jsem, že je to jeden z nejlepších na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chimki dneska nejspsi hrajou o jednu s poslednich realnejch moznosti na udrzeni - budu jim drzet palce, i kvuli novymu stadionu, kterej si druhou ligu nezaslouzi ..... Samara doufam (a verim), ze Amkar porazi. V nedeli jsem hodne zvedavej na vysledek Spartak - Rubin. Jestli Kazan vyhraje, rek bych ze titul uz bude hotovej - s tragickou hrou Spartaku sanci maj velkou.

.... a nejvic sem samozrejme zvedavej na slagr kola - ZENIT!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samaře chybí hodně hráčů, budou to mít těžké. Spartak - Rubin vidím na remízu nebo výhra domáýcích. A Zenit - CSKA, ať to skončí jakkoliv, ale snad bude skvělý fotbal.

Chimki si netroufnu tipovat, poženou je diváci, kteří mají vstup zdarma, ale Saturn se pod vedením Robera zvedl, vidím to na remízu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele