Rossi míří z Fiorentiny do Levante, čeká ho zdravotní prohlídka

22.01.2016, 13:19
Aktuality
Giuseppe Rossi si po několika letech znovu zahraje španělskou ligu. Italský útočník v posledních měsících marně bojoval o návrat do základní sestavy Fiorentiny a letošní sezonu dohraje na hostování v Levante, kluby jsou domluveny a hráč míří na zdravotní prohlídku...

Součástí dohody mezi oběma kluby má být i opce na trvalý přestup, která údajně bude činit pět milionů eur.

"Levante a Fiorentina se dohodly na příchodu Giuseppe Rossiho do konce sezony, jemuž brání už pouze úspěšná zdravotní prohlídka. Hráč do Valencie přicestuje dnes odpoledne," stojí v prohlášení španělského celku.

Rossi dříve hrával za Manchester United, Newcastle a Parmu a hodně o sobě dal vědět díky působení ve Villarrealu, kde se stal jedním z nejlepších útočníků Primera División. Během tohoto angažmá ovšem začaly vážné problémy s kolenem, vazy si přetrhl hned dvakrát a smůla ho pronásledovala i po odchodu do Fiorentiny.

Za Violu stihl během tří let odehrát 41 soutěžních zápasů a nastřílet 19 branek, v probíhajícím ročníku se na trávníku objevil šestnáctkrát, v drtivé většině ovšem do utkání zasahoval pouze jako střídající hráč.

Zatímco Fiorentina může v Itálii pomýšlet na mistrovský titul, Levante má ve Španělsku zcela jiné starosti. Po dvaceti kolech je se ziskem čtrnácti bodů na posledním místě tabulky a trápí ho i špatná ofenzíva. V tomto ohledu vedení doufá, že se Rossi rozvzpomene na své působení ve Villarrealu, za nějž ve 192 duelech zaznamenal 82 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ked bol zdravy, bol paradny, top level.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Tak v Levante bude král, teda pokud bude zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

zase on nemat problemy so zraneniami tak by bol kralom nielen v levante

Reagovat
jester Radka Bejbla

S tim souhlasim, mel, nebo porad ma velky potencial

Reagovat
veikko

V Iráku a Levantě?

Reagovat
Tomanatura

Pepito

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi,Balotelli,El Sharawy jejich kariera měla být hvězdná..Teď je takovej náš Zaza strčí do kapsy všechny najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom je z nich práve Zaza najdrevenejší ...

Reagovat
Furia Ceca

To ke strašnej kec...

Reagovat
Furia Ceca

* je

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl nejlepší v Ponorce

Reagovat
Pettirosso

to je krok ty vole

Reagovat
10

že zrovna poslední tým tabulky španělský ligy byla nejlepší varianta, to mi přijde dost smutný...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, buď se s Levante udrží nebo půjde do MLS

Reagovat
OranžováKarkulka

Podle některejch zdrojů by měl v létě jít do Villarrealu, přičemž ten je od Levante (předměstí Valencie) vzdálenej asi 50 km a měl se údajně nějakym způsobem podílet i na tomhle hostování... Což by i docela dávalo smysl, Villarreal má teď vepředu plno a daří se jim. V Levante má všechny předpoklady se chytit a vyladit do léta formu, co jsem je letos viděl, tak ten tým dojíždí hlavně na nemohoucnost útočníků, šance si vytvářet dokážou.

Reagovat
10

aha, takhle to smysl dává

Reagovat
-Carles-

Divná voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu a Rossi do Levante? dobre posily

Reagovat
Free_player

A ví, že je Levante poslední jo

Reagovat
Messiáš

Radši bych ho viděl v Betisu, což je klub, kterej má pochopitelně vyšší ambice než Levante, nicméně Valencijský region asi v tom taky hrál velkou roli. Strašně mu fandím..., uvidíme co jeho zdraví, holt je to skleněnej kluk, Levante snad přibudou góly, Ghilas se nechytl podle představ, ale Rossi , Cuero a snad i Atsu budou zajímavé posily v boji o záchranu, kterou jsem jim až doteď nepřál... achjo

Reagovat
Pettirosso

Ty tomu Levante neprejes kazdej rok

Reagovat
Sasha

jsem chtěl napsat, že ta opce je pro violu pěkně nahovno, ale oni vlastně spadnou a bude tam souhlas hráče, takže je to jedno:o)

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravotně je to Rossický

Reagovat
Zark

párkát jsem ho viděl tedka.Po těch vleklých zraněních hodně změnil styl, rychleji to dává od nohy, protože má strach. strach jít do souboje, 1 na 1, raději volí nahrávku a dělá to z něj spiš trequartistu. už nevěřím že bude sázet plno branek, ale pri dobrem zdravi snad jednou ještě něco trhne

Reagovat
smazaný uživatel

no to jdi do prdele ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak už tady i padlo, spekuluje se o Villarrealu od léta. Teď mají plno, ale měli se nějakým způsobem podílet i na současný hostovačce. Stejně je neuvěřitelný, že takový hráč skončí v Levante. Ještě dneska si pamatuju, jak jsme řešili, jestli vzít jeho nebo Alexise. Strašná škoda, co s ním zranění udělala.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele