Návrat do Fiorentiny nevylučuji, říká agent šťastného Rossiho

17.03.2016, 18:00
Aktuality
Radost z fotbalu má po delší době Giuseppe Rossi. Italského útočníka dlouhodobě pronásledují problémy s koleny a na podzim si nevybojoval stálé místo v sestavě Fiorentiny. Řešením se proto stalo hostování ve španělském Levante a jednalo se o šťastnou volbu...

Bývalý fotbalista Manchesteru United nebo Villarrealu se rychle usadil v základní sestavě a v devíti zápasech stihl dát tři góly. Další dvě trefy pak svým spoluhráčům připravil a má podíl na tom, že valencijský celek zvýšil své šance na záchranu ve španělské nejvyšší soutěži.

S blížícím se koncem sezony začne 29letého fotbalistu čím dál více zajímat, čí barvy bude hájit v ligovém ročníku 2016/2017. Levante si v lednu zajistilo opci na trvalý transfer za pět milionů eur a pokud jí nevyužije, vrátí se Rossi minimálně dočasně do Florencie, kde mu smlouva běží do června 2017.

"Návrat do Fiorentiny nevylučuji. V případě, že se Levante rozhodne nevyužít opce na trvalý přestup, bude vše záviset na Fiorentině. Rossi je v tuto chvíli šťastný, protože konečně hraje pravidelně," řekl agent Andrea Pastorello.

Rossi v minulosti v případě stoprocentního zdravotního stavu patřil k nejlepším střelcům španělské i italské ligy a své místo měl i v národním týmu. Z toho vinou zranění vypadl a je otázkou, zda dostane šanci poprat se o místo v nominaci na evropský šampionát ve Francii. "Euro 2016? Na to vůbec nemyslíme," říká na toto téma agent.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nie, nie. Ty pojdes do Villarrealu vybojovat semifinale LM. A Halilovic ti pomoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi, Gómez - takový snový útok to byl.

Reagovat
10

"snový" je docela přesný označení...jinak spolu moc k vidění nebyli

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
cetto

A co říká agent nešťastného Rossiho?

Reagovat
ryzskej

To stejné co El Brabec.

Reagovat
Zark

toto se nelíbí: kolenní vazy G. Rossiho.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Murtago

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele