Rossi podle agenta potřebuje hrát, odchod se zatím nerýsuje

05.12.2015, 15:43
Aktuality
Giuseppe Rossi si během kariéry prodělal několik vážných zranění kolenních vazů a po tom zatím posledním má hodně pomalý rozjezd. Italský útočník nemá jisté místo v základní sestavě Fiorentiny, čeká na první letošní ligový gól a jeho agent musí odpovídat na otázky o možném odchodu...

28letý útočník v probíhajícím ročníku naskočil k osmi duelům Serie A, další tři starty přidal v Evropské lize, v níž zaznamenal dva góly.

"Je jako pes, který se snaží dohnat svůj ocas. Aby byl znovu špičkovým hráčem, musí se znovu dostat do kondice, ale aby se mu to povedlo, musí pravidelně hrát. Je to jenom nápad, nic víc. Rozhodně se nejedná o nějaký problém nebo kontroverzi, ovšem není pochyb o tom, že pokud nebude hrát, bude pro něho těžké dostat se do dřívější formy," řekl agent Andrea Pastorello.

"K rozhodnutím trenéra pochopitelně chováme respekt, nikdy jsme o tom nediskutovali a zvláště ne v době, kdy se klubu daří. Mohl by odejít? Ne, destinace, o nichž jsem v souvislosti s ním četl, nejsou vůbec pravdivé. Počkejme a uvidíme, co se stane do Vánoc. Stejně jako všichni ostatní chce hrát, jeho situace ho zneklidňuje a bude lepší, pokud nebude číst to, co se o něm píše. Chce se vrátit a přispět Fiorentině, ale k tomu potřebuje kondici a tu získá jedině pravidelným hraním," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
BrainBlender

Začne pravidelně hrát a opět se pravidelně zraní. Bohužel, mohl být jeden z TOP TOP útočníků, ale kolena byla proti ... ale žebrák z něj není, takže zas to není konec světa

Reagovat
The Krupy

Veľmi ma mrzí, čo sa s ním stalo, pre repre to mohol byť..ja neviem...nový Vieri.

Reagovat
Josifek

"Je jako pes, který se snaží dohnat svůj ocas." - agent se s tím nemaže koukám

Rossi je sympaťák a super hráč, škoda jeho kariery, měl dobře našlápnuto, ale s tolika zraněními se nedá dost dobře vypořádat, aby to kariéru neovlivnilo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele