Rodrigo: Chci zůstat hráčem Valencie

03.04.2018, 12:59
Aktuality
Valencia prožívá skvělou sezónu, ve které usiluje o návrat do Champions League, na čemž má velký podíl Rodrigo. Odchovanec Celty Vigo se tím dostal do spojení s odchodem, sám ale něco takového zavrhuje...

Sedmadvacetiletý útočník se ve velmi útlém věku přesunul do Realu Madrid, nedokázal se však prosadit, načež jeho další kroky možná překvapivě směřovaly do Benficy.

Na portugalské scéně Rodrigo naplnil svůj potenciál a bylo pouze otázkou času, kdy se bude stěhovat zpátky do Španělska, nakonec si jeho služby zajistila Valencia.

Ta si nyní k angažování španělského reprezentanta může gratulovat: Rodrigo sice během prvních tří sezón zaznamenal pouze deset ligových branek, ovšem letos jich má na kontě již 14 a společně se Simonem Zazou, který dokázal skórovat dvanáctkrát, tvoří úderné duo.

Mladý útočník se během uplynulých týdnů stává terčem přestupových spekulací, zájem o jeho služby má mít Atlético Madrid, avšak Rodrigo možný odchod neplánuje. "Nemám zájem o odchod do jiného týmu. Jsem ve Valencii šťastný. Nejsem si vědomý zájmu Atlética Madrid a doufám, že ještě hodně dlouho zůstanu na Mestalle," vyhlásil ke své budoucnosti Rodrigo.

Autor: Jiří Vojík / fichajes.net

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by som sa čudoval, ak odišiel, keď toľko čakal kým sa dostane na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Má svoju kvalitu ale na Griezmana nemá. Uš sa teším na útok -Griezz,Messi,Suarez a Dembele a v zalohe Couts s Busquecom

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost pravdepodobne, ze Griezmann bude iba vysedavat na lavicke nahradnikov.

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybujem hráč jeho kvalít nemôže byť na lavičke Určite bude hrať v základe spolu s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Vysedávat bude Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde to nejak vymisli.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nedopadne, pretoze ten musi mYsliet poriadne makko teda

Reagovat
smazaný uživatel

A brániť bude len Busquets Vyznáš sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,dojebal som sa až potom mi došlo že nehrajem Fifu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A radím ti zmeniť si status FC Barcelona z vedľajších obľúbených klubov na hlavné

Reagovat
smazaný uživatel

Idem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,vedeli by ste mi prosím niekto poradiť ohľadom dostupnosti lístkov na domáce zápasy Realu Madrid?Potreboval by som vedieť,či je napríklad šanca,že sa človek bez nejakej permanentky dostane k nejakým slušným lístkom napr. na clasico,prípadne v akej cenovej relácii sa tie lístky pohybujú...ďakujem

Reagovat
Gazdo

Ano da sa ale musis v predstihu

Reagovat
andycek1

Uplne v pohode pokiaľ to nie EL Classico, Madridské derby alebo vyradovačka v LM tak určo ano.

Ja som bol september 16 proti Villarealu a bolo 67 000 takže ani vypredané nebolo a určite odporúčam pokiaľ nechceš drahé vstupenky a zároveň dobre vidieť. Tak sa daj za bránu do stredného patra

Reagovat
VP85

Zajímavé paradoxy v článku. Sedmadvacet let - mladý hráč. Nevím, zda ve fotbalovém světě je to úplně mladý hráč. Pomalu se dostává do nejlepších let (27-30 let). Mladého hráče bych si představoval asi tak do 25 let. Teda alespoň dle mého soudu.

Na Pyrenejském polostově zazářil a tak se vrátil zpět do Španělska. Jako by Španělsko nebylo také součástí Pyrenejského polostrova.

Reagovat
wishmaster

Presne toto ma napadlo pri čítaní tohto článku

Reagovat
ttopi

Do měsíce:

Rodrigo odchází do ...

Klasickej průběh před přestupem. Nikam nechci, nikam nejdu. Ale když dáte víc, začnu chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata by mohol rozpravat

Reagovat
Phillipinho

Naprosto krasnej priklad toho, co dokaze trener udelat se sebevedomim hrace. 2 roky zpatky utocnik, na kteryho se piskalo a byl pro smich a momentalne pod Marcelinem jeden z kapitanu, vybornej shadow striker a mel by byt utocnikem cislo jedna na MS v Rusku

Reagovat
Frantszek

To nepřeháněj. Aspas či Costa jsou rozhodně v pořadníku před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Costa určitě ne, ten je solidně mimo, Aspas je zajímavá možnost.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak španělským útočníkem číslo jedna asi těžko bude. Viděl bych to na Aspase, i když Celtě se teď tolik nedaří, a jako dvojku zkušeného Costu. Moratu hlavně nechat doma.

Reagovat
netopier

Môj najoblúbenejší hráč. Zo začiatku keď sa mu nedarilo a fans na neho pískali sa nevzdával a stále makal na sebe, aj keď bol vo vela zápasoch doslova drevený tak to kompenzoval bojovnosťou a bolo na ňom vidieť snahu zlepšovať sa.

Reagovat
Frantszek

Byl by blázen, kdyby šel do Atletica. Jen kvůli penězům, protože aby nahradil Griezze, to musí sám vědět, že na to nemá. Tím neříkám, že je špatný. Ale zapadá do hry Vale spíš.

Reagovat
Reggie

A pokud si takhle tvrde vybojoval misto na Mestalle, tak by to byla fakt blbost. Musel by dokazovat i v Atleticu, ze na to ma, kde je konkurence samozrejme uplne jinde..

Reagovat
Phillipinho

Ta zprava s tim Atleticem je pekna blbost.

Reagovat
REPLIKATOR

nikam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele