Moje etapa ve Villarrealu skončila, oznámil záložník Hernández

20.05.2018, 20:32
Aktuality
Na novou výzvu se chystá Rodrigo Hernández. Mladý španělský záložník za měsíc oslaví dvaadvacáté narozeniny a jako dárek si nadělí přestup za lepším. Prozradil to po včerejším zápase s Realem Madrid, který byl jeho posledním v dresu Villarrealu...

Rodri se s fanoušky na El Madrigal rozloučil povedeným výkonem. Žlutá ponorka ve druhé půli dokázala smazat dvoubrankové manko a nakonec získala bod za remízu 2:2, Hernández přitom v 70. minutě připravil snížení pro Martíneze a pět minut před koncem se podílel i na vyrovnávací trefě Castilleja.

"Skončila jedna etapa, Villarrealu jsem nesmírně vděčný. Je to zvláštní klub a navždy zůstane v mém srdci," rozloučil se Rodrigo Hernández.

21letý středopolař zatím neprozradil, kam povedou jeho další kroky, jasno v tomto případě ovšem už delší dobu mají média. Už od prosince se mluví o chystaném stěhování fotbalisty do Atlética Madrid, to má zaplatit dvacet milionů eur hned a dalších pět milionů případně doplatit v závislosti na bonusech.

"Chci nadále růst jako hráč a nastupovat k těm nejdůležitějším zápasů v lize i pohárech. Zde moje etapa skončila," prozradil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak pojd zpatky domu

Reagovat
Messiáš

Nový Busquets. Super kauf od atletů

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tu nechápu, chce hrát a rozvíjet se, myslím že Villareal by byl pro něho jěště 2 roky dobrý tým, ted prestoupí do Atleticu a tam se nemusí prosadit a odsedí sezonu na lavce...

Reagovat
Frantszek

řekl bych, že Villareal bude rozebranej do posledního šroubu. Fornalse taky někdo vezme, Castilleja to samé.

Reagovat
Messiáš

Fornals zustane, Castillejo mozna ne, ale vrati se Pedraza z Alavesu, kterej se krasne vyhral, plus cekam, ze Villareal vykoupi 50% od Espanyolu za Gerarda. Nejaci hraci odejdou, ale ponorka je v tomhle dobra, poskladaji tym, ktery bude bud stejne dobrej nebo lepsi jako minulej rok. Osobne jsem zvedavej, jestli udrzi Roberta Soriana, protoze ten je podle me klicovej :)

Reagovat
Phillipinho

Soriano je klicovej? Vzdyt pod Callejou skoro vubec nehraje...

Reagovat
Messiáš

Koukam na to, to mi dost uniklo, videl jsem ted zapas s Realem, tak mne musel ovladnout dojem, ze ma neotresitelne misto v sestave, ale taky mi nedoslo, ze jiz nehraji 4-4-2 v drtive vetsine, kde Soriano mel misto prakticky vzdy. Byval o nej velikej zajem v Italii a drive se mluvilo i o Barcelone, ktera ted teda nedava absolutne s nim smysl. Kazdopadne bych se jej nezbavoval.

Reagovat
Frantszek

Taky mi Soriano nepřišel jako hráč, na kterého by se v této sezoně spoléhali. Trigueiros, Castillejo, Fornals, Hernandez byli těmi, kdo byli nepostradatelní. Také o tom vypovídají minuty. Byť byl Soriano první měsíc zraněnej (myslím)

Ještě jsem zapomněl na Baccu. Ten půjde taky do řitě. (do AS doufám )

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klíčový byl leda Bruno Soriano (letos bohužel dlouho zraněný), Roberto snad nikdy, osobně jsem od něj i Sansoneho čekal o dost víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna minulou sezónu patřil Roberto určitě k tomu nejlepšímu, tahle sezóna je od něj ale dost špatná (ať už vinou častých zranění nebo rozestavení, kde se podle mě nemůže úplně najít). Co se týče Sansoneho, tak ten měl minulou sezónu perfektní start, jenomže pak přišel takovej ten klasickej koloběh zranění-návrat, zranění-návrat... a do toho ta změna systému. Ono se teda vlastně teda ani nedá říct, že by byli nějakým zklamáním, protože do systému 4-4-2, do kterého přicházeli, perfektně pasovali a když nebyli na marodce, hráli dobře. Všechno teď bude záležet asi jenom na tom, co bude chtít Calleja příští sezónu hrát, každopádně doufám, že šanci dostanou a nějak se je do té naší hry zakomponovat podaří.

Klíčový byl pro nás rozhodně Bruno Soriano, kterýho tuhle sezónu perfektně zastoupil právě Rodri.

Reagovat
Raul=Real

Aby hral v Atleticu pravidelne, potrebuje posadit Gabiho a Thomasa ...Je to realne

Reagovat
FC Porto FC

Gabi se tam bude třepat věčně?

Reagovat
Raul=Real

no Gabi ma v lete 35, avsak na vcerajsej Torresovej rozlucke nevyzeral, ze by sa chcel uz lucit aj on

Reagovat
Phillipinho

Rodri je lepsi

Reagovat
Raul=Real

Az tak jednoznacne? V tych par zapasoch, ktore som pozeral a akurat hral Thomas, tak mi prisiel skvely

Reagovat
Phillipinho

Lepsi nez Gabi. Jo Thomas je vybornej, letos se neskutecne vytahl a patril k nejlepsim. Jeste ale potrebuje zapracovat na vyrovnanosti a na presnosti prihravek. Kazdopadne zaloha Koke, Saul, Thomas, Rodri se mi hodne libi.

Reagovat
Raul=Real

Zaloha vyzera pekne, no mam pocit ze by ste potrebovali nejake cistokrvne AM, ktore urobi za sezonu 10-15 asistencii...Koke ani Saul to nie su...nieco na styl Ozila, ci Jamesa alebo Isca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takový hráč by ten tým dostal do jiný dimenze. Často je tam moc síly na úkor kreativity a je to pro mě nekoukatelný. O to víc, až nebude k dispozici Griezmann.

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel Cholo takovyho hrace v tymu nechce...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně tam chybí jeden kreativnější hráč s volnější rolí, něco jako kdysi Diego nebo do čeho měl dorůst Oliver. Ale je úctyhodný, že celá záloha je produktem akademie, klobouček.

Reagovat
Kluivert9

Není už jistej i ten Dendoncker?

Reagovat
Phillipinho

To si nemyslim, ze zakladalo na pravde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělá posila za nádhernou sumu. Toho Atletům budou zanedlouho všichni závidět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele