Rodgers zvažuje, zda prodat Aggera

08.08.2012, 14:44
Aktuality
Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers nyní řeší velké dilema. Manchester City totiž zatoužil po obránci Danielu Aggerovi a svému konkurentovi už poslal několik nabídek. Rodgers se rozhoduje, jestli si dánského reprezentanta nechá, nebo ho dobře zpeněží.

"Žádný manažer nechce přicházet o své klíčové hráče. Ale zároveň každý hráč má svoji cenu," vyjádřil své úvahy Rodgers. Citizens podle anglických médií začali své nabídky na třinácti milionech liber, nyní se už údajně dostaly k dvacetimilionové hranici.

Manažer Reds o Aggera nechce přijít. "Střední obránci jsou prémiové zboží. Vezměte si Thiaga Silvu, jak byl oceněn. I Daniel má vysokou cenu. Patří k nejlepším v Evropě na svém postu, proto o něj nechci přijít. Pokud ale přijde nabídka, musíme zvážit, co je nejlepší pro klub, nejde jen o sportovní perspektivu. Proto jsem realista a nemohu nic vyloučit," doplnil Rodgers.

Liverpool zatím na přestupovém trhu nepatří k nejaktivnějším klubům. Na Anfield Road dorazil Fabio Borini, Reds naopak prodali Dirka Kuijta s Albertem Aquilanim, Maximu Rodríguezovi skončila smlouvy. Nyní Liverpool jedná o příchodu Joea Allena a odchodu Craiga Bellamyho.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (1582)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele