Ribéry: Mým cílem je zůstat v Bayernu Mnichov co nejdéle

13.01.2018, 13:00
Aktuality
Bayern Mnichov začal druhou polovinu sezony triumfem 3:1 v Leverkusenu a nadále směřuje za další obhajobou bundesligového titulu, když má na čele tabulky už čtrnáctibodový náskok. Hodně vidět je v posledních dnech Franck Ribéry, který hraje o novou smlouvu...

Někdejší francouzský reprezentant na jaře oslaví své již 35. narozeniny a smlouva v Bavorsku mu běží jen do konce letošní sezony. V pátek večer nastoupil v základní sestavě a v 59. minutě vstřelil branku, která se nakonec ukázala býti jako vítězná.

"Mým cílem je zůstat v Bayernu Mnichov co nejdéle," nastínil někdejší hráč Marseille své další plány.

"Normálně góly spíše připravuji a hodně kličkuji mezi protihráči, ale dát gól je vždycky skvělé. Když hrajete v Leverkusenu, je to vždy složité, po tvrdé práci na soustředění v Kataru jsme ale zahráli dobře. Zároveň to i přes výsledek 3:1 bylo ošidné, Leverkusen nás dokázal dostat pod velký tlak. Těší mě, že jsem konečně fit a mohu si užívat zápasy a tréninky," raduje se.

Ribérymu se v uplynulých dnech dařilo a blýskl se již v úterní generálce proti Sonnenhofu Großaspach. V duelu s třetiligovým soupeřem odvrátil blamáž, ve druhé půli nastřílel tři góly a podepsal se tak po výhru 5:3.

"Stále máme čas a Franck to ví. V úterý dal v přátelském zápase hattrick a dnes byl velmi aktivní," chválí svého svěřence kouč Jupp Heynckes.

Ribéry hraje za Bayern už od léta 2007 a celkem za něj nastřílel 113 soutěžních branek, v historickém pořadí klubu se v tomto ohledu dělí o desáté místo s Mariem Gómezem.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kam bys chodil, včera to bylo za 1

Reagovat
Rich

Včera hrál dobře a kvalitně. Nejsem proti tomu, aby zůstal, nicméně Bayern musí myslet na budoucnost a přivést nové hráče na křídla jako náhrady za Riberyho a Robbena. Máme Comana, ten je dobrý a doufám, že v příštím zápase bude hrát, Ghnabry má přijít a možná by nebylo od věci přivést Brandta, hrál výborně včera.

Reagovat
Frantszek

Bailey hral také dobře. Docela to větral.

Reagovat
Rich

Rozhodně Bailey, Brandt a Volland nejlepšími hráči na straně Leverkusenu.

Reagovat
Bayern +

♥ 7

Reagovat
20fredy20

Frankie Arjen Philip Lahm legendy navždy

Reagovat
Jardman

Basti

Reagovat
smazaný uživatel

Kahn

Reagovat
Jardman

Bezpochyb, ale ten už je trošku starší než tihle.

Reagovat
Giovanni

Elber,Linke,Helmer,Augenthaler,Scholl,,Ziege,Babbel,Lizarazu,Sagnol,Salihamidžič,Kuffour...vtedajší FCB bol lepši ako je tento súčastny,ale to vôbec nevadi,pretože bol,je a navždy bude hlboko v mojom srdci už viac ako štyri desaťročia

Reagovat
Rudnevs

Jo Augenthaler - ten čo zaspal na striedačke a tlačovku vybavil za 42 sekúnd.

Ďalej ešte trebárs Matthäus, Klinsmann... nie som síce žiaden fanúšik Bayernu, ale tá doba bola fajn, síce som to vtedy nepozeral, ale mám napozerané zostrihy Bundesliga Pur Klassiker na DSF.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele