Bayern nechce uspěchat rozhodnutí o Robbenovi a Ribérym

13.12.2017, 17:30
Aktuality
Čas nejde zastavit a moc dobře to vědí i Arjen Robben a Franck Ribéry. Oba křídelníci patřili k klíčovým postavám Bayernu Mnichov, jejich angažmá u německého mistra se ovšem chýlí ke svým koncům. Nizozemec i Francouz mají smlouvy pouze do konce června příštího roku a v nadcházejících měsících budou hrát o nové...

Ribéry přišel do Bayernu v roce 2007 a získal sedm německých titulů, Robben ho v týmu doplnil po dvou letech a bundesligovým mistrem se stal šestkrát. Oba patřili ke klíčovým postavám nezapomenutelné sezony 2012/2013, ve které Bayern triumfoval v lize, poháru i Lize mistrů.

"Franck a Arjen se zde zapsali do historie a víme, co v nich máme. Oba jsou pro nás velmi důležití. Ale důležité je to, jak budou pokračovat. Tuto otázku rozhodně nechceme zodpovědět v blízké budoucnosti, každopádně chystáme vážná jednání. Řekněme, že k nim dojde zkraje jara," prozradil předseda bavorského celku Karl-Heinz Rummenigge.

Ribérymu ani Robbenovi se nevyhýbají často především svalová zranění, v Bayernu navíc musejí i oni počítat s velkou konkurencí. Tu po sezoně ještě zvýší Serge Gnabry, jehož vedení koupilo z Werderu a následně pro letošní sezonu odeslalo na hostování do Hoffenheimu.

"Nemáme v plánu nechat Gnabryho v Hoffenheimu, hodláme ho po sezoně přivést zpět a zabudovat do týmu. I přes zranění, které ho postihlo, jsme s jeho dosavadními výkony spokojeni. Zvláště si pamatujeme jeho dva góly proti Lipsku," říká Rummenigge.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (46)

Přidat komentář
cr7sux

Ribéry přišel do Bayernu v roce 2007 a získal sedm německých titulů, Robben je v týmu o dva roky déle a bundesligovým mistrem se stal šestkrát.

Reagovat
valloire

přečti si to znova

Reagovat
Darren Fletcher

opravili to

Reagovat
valloire

to pak jo

Reagovat
cr7sux

pokud je robben v tymu o dva roky dele, tak by mel mit snad vice ci stejne titulu, ne?

Reagovat
cr7sux

a v clanku uz to opravili

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ttopi

Reagovat
Darren Fletcher

obaja mi boli vzdy dost nesympaticki ako aj cely bayern ale musim uznat, ze uz len za tie dlhe roky odvedene v sluzbach jedneho klubu si zasluzia palec hore.

(vidno, ze som zacal hrat vo FUT bundesligovy tim :D)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak citim, ze Franck este tuto sezonu zahviezdi, no na dlhsiu dobu by som mu uz zmluvu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě kvůli tomuhle jsem nechápal, proč Bayern prodal Costu.

Reagovat
mayday

Možná i kvůli nim dvěma.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mal fajn prvy polrok, potom ako keby vypol.

Reagovat
Jardman

Costa je slabej, tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrál hrozně?

Reagovat
mesyas

Ribery tam už nemá dávno co dělat, zbytečně zabírá místo.

Reagovat
Doplh11

Taky by mě docela zajímalo jak to bude s Juanem Bernatem,protože ten má smlouvu už jen na 18.měsíců a ještě ani Rummenigge nebo Salihamidžić ještě nepronesli zda mu bude taky prodloužená smlouva já bych mu to docela přál aby ji prodloužil ale to se uvidí kdy to bude každopádně jsem zvědav jak na Arjena či Franka jak to bude ale je škoda že letos byl poslán na hostování které se pak změní na přestup Douglase byl to skvělý hráč,škoda že mu nedával tolik prostoru Carlo ..

Reagovat
Rich

O Bernatovi se moc nemluví, to je pravda, ale osobně si myslím, že ho pustí Bayern a koupí lepšího hráče. Dost možná, že někdo z rezervy se dostane na jeho místo.

Reagovat
vladino10

Costa bol skvelý hráč tak prvy pokrok v Bayerne, potom herne "zomrel" aj pod pepom aj pod carlom..okrem toho vraj v Nemecku nebol šťastný a napriek mizerným výkonom chcel zvysovat plat..zrejme mu neurobilo dobre, že sa stal za dva mesiace hviezdou

Reagovat
Jardman

Já bych si tě dovolil opravit, prvý půlrok.

Reagovat
vladino10

Autokorekcia

Reagovat
Contraguy

Já myslím, že pro obě strany bude lepší, když Bernat změní dres. Ne, že by mi tak vadil, ale myslím, že on potřebuje pravidelně nastupovat. A může se tak dát sem tam šance Friedlovi (mimo toho dokáže zahrát ještě na dalších postech - DM, CB), jež se v premiéře za první tým uvedl více než dobře. Ideální by bylo najít hráče, co zahraje krajního beka na obou stranách, neboť Rafinha by rád domů do Brazílie za rodinou. Případně, když nikdo takový nebude k dispozici, tak asi dát šanci Felixovi (Götze), ale ten je primárně CB.

A co se týče Costy, tak je dobře, že odešel.

Doufám, že Frank po sezoně skončí, ty léta, a hlavně ta zranění, jsou už na výkonech znát. Prioritou by pak mělo být přivést Draxlera. Frank tak skončí na vrcholu, jako jedna z klubových legend. A Bayern by získal mladýho perspektivního Němce.

Reagovat
Rich

Vůči oběma hráčům jsem dost skeptický. Robben ještě možná dá nějaký ten gól, takže ještě asi jednu tu sezónu by za Bayern mohl odkroutit. Ale Rybery už na to nemá. Je pomalý, dělá zbytečné chyby a celý zápas pomalu nic nepředvede. Takže on by letos v létě buď měl už skončit a nebo prostě odejít.

Rozhodně v létě by to chtělo přivést posilu na křídla. Pravděpodobně Bayern bude chtít získat Draxlera, což jako náhrada za jednoho z nich je dostačující. Do Bayernu se taky vrátí Ghnabry s hostování a Rummenige tvrdí, že jeho hostování už nebude prodlouženo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby vam dal niekto otazku, ktory z tych dvoch je lepsi, co a preco by ste odpovedali ?

Reagovat
Jardman

Robben - rychlejší, platný 1 na 1, o rok mladší. Ribéry už tu rychlost moc nemá, 1 na 1 snad ještě letos se mu nepovedlo, avšak byl dost zraněnej, teprve se rozehrává, třeba mě právě dnes vyvede z omylu, neboť ho mám osobně radši. Ale roky nezastavíš, to je jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Momentálne určite robben,ribery túto sezónu ešte snáď ani nemal dobrý zápas..púšťa sa medzi dvoch hráčov, nevychádza mu to atď..

Ak by sa trošku pokúsil prispôsobiť tomu, že tá rýchlosť napríklad už nie je taká ako byvala, tak by ešte mohol pomôcť..

Reagovat
Bakary3

Vzdycky Robben !

Reagovat
OnderCZ

Až na jednu sezonu, kdy by vyhrál Ribéry, tak pro mě vždy Robben. Ale z pohledu sympatií nemám rád ani jednoho, nicméně jejich fotbalové kvality jsem vždy uznával.

Reagovat
Rudnevs

Ale Robben v je v súkromnom živote sympaťák, akurát na ihrisku sa správa/správal ako neskutočný egoista.

Reagovat
OnderCZ

Věřím, že mimo hřiště může být v pohodě. Jen mě docela dost štvalo a pořád štve to jeho simulovaní, kdyby si tohle odpustil, tak s ním nemám problém vůbec.

Reagovat
blackhawk88

Ribery aj v dnesnom zapase ukazuje, ze na to uz nema a predlzovat s nim zmluvu len z dovodu, ze pre Bayern spravil toho vela, je hlupost

Reagovat
smazaný uživatel

Par let zpet kdyz byl Ribery a Robben jeste v plne sile, neslo s Bayernem hrat, moc si pamatuju ty souboje dvakrat 2:0.Jejich cas vyprsel a Bayern takove velikany v nejblizsi dobe tezko nahradi.Bayern je vyborny, ale tehdy tyhle dva neslo branit..

Reagovat
blackhawk88

cas nikto nezastavi a ich koniec sa blizi, Ribery uz mal skoncit v lete

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,takych hracov sa malokedy naraz podari dostat do jedneho muzstva,Budu mi chybat obaja,Robben bol kedysi BOHH

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny kridla, za me to byla nejlepsi kridla poslednich let, absolutne hraci kteri rozhodovali klicove zapasy.S Bayernem slo hrat jen kdyz jeden z nich chybel, pak se tym mohl soustredit eliminovat jednu stranu, ale oba na place, to neslo.Tak kvalitni kridla uz ani nejsou, kde se na tyhle dva frajery hrabe Neymar.Tohle jsou ikony.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Robeena by mohli este rok podrzat,ten pri tych svojich zraneniach vzdy polku sezony neodohral tak nieje taky opotrebovany:)

Reagovat
smazaný uživatel

Velikáni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Chtělo by to do budoucna nějakého nového borce...Hazard, Grizi, Sané, Sánchez jsou asi scifi, ale Mertens, Insigne, G.Martins, I.Williams, Promes, Draxler nebo Malcom by nebylo špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann zas také scifi neni,to isté aj Alexis ale ten sa rozhodol zostať v Arsenale.Hazard by bol za Ribéryho adekvátna náhrada a Sané tak skoro zo City neodíde.....Mertens je už starý,Insigne by bol fajn,dosť mi Ribéryho pripomína.Žiadnych Portugalčanov,Španielov alebo juhoameričanov by so k nám už nechcel.No a Draxler,Thauvin a Malcolm sú zo všetkých spomenutých najpravdepodobnejší

Reagovat
Seydou Doumbia

Thauvin na mě nikdy neudělal dojem. Pro mě to je takový spratek. Malcolm by nebyl špatný. Draxler u mě hodně klesl jak šel ze Schalke do Wfl. Není to spíš podobný hráč jako James? Dobrý ve středu ale na křídlo nemá úplně potřebnou rychlost?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že Thauvin sa občas nevie chovať normálne,ale na ihrisku patrí vždy k platným hráčom,vie vytvoriť mnoho šancí pre tím a aj si nájsť sám dobré miesto k zakončeniu.Malcolm je super,ale mohol by dopadnúť ako Douglas Costa a toho sa bojím.Draxler je na krídle lepší ako James,ale viac ako ľavý záložník než ľavé krídlo.Okrem toho je to Nemec,mladý a perspektívny a tiež by bol viac taký tvorivý celok.Potrebujeme kreativitu v ofenzíve,vytvárať šance pre Thomasa,Lewu,Robbena a iných z pred-šestnástkového pásma,a presne na to sú takýto záložnici ako Draxler

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky. Jinak co takový Lemar?

Reagovat
smazaný uživatel

V tej úžasnej sezóne keď vyhrali ligu a všetko im tam sadlo,to bol jediný hráč o ktorého sme sa zaujímali(vraj aj o Bernarda Silvu,ale to sa nikdy nepotvrdilo).Najväčší adept na Lemarove získanie sa vtedy stal Arsenal,ktorý aj podal nejaké ponuky,všetky boli nad 60 miliónov,ale Monako ich odmietlo.Myslím,že keď toto videli u nás,rozhodli sa odstúpiť od jeho získania a zamerali sme sa na Gnabryho.Bayern by nedal za jedného hráča,ktorý mal dobrú len jednu sezónu,nikdy viac ako 60-70 miliónov,ani toľko nie.Teraz je Lemar už passé,okrem toho sa mal vyjadriť že ak by mal naozaj odísť preč z Monaka,malo by to byť do Liverpoolu,do ktorého mal vraj ku koncu prestupáku aj reálne ísť...Teraz keď sledujem jeho nevyrovnané výkony v Ligue 1,som aj rád že sme ho za takú pálku nekúpili,hoci by to bol lepší prínos pre tím ako je Gnabry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele