Heynckes vdechl do týmu nový život, prohlásil Ribéry

30.10.2017, 14:57
Aktuality
Do pohody se po návratu kouče Juppa Heynckese vrací mnichovský Bayern. Podle dlouholeté opory Francka Ribéryho návrat ostříleného lodivoda přinesl týmu potřebný impuls...

Mnichovskému velkoklubu se nevydařil vstup do letošního ročníku, což před necelým měsícem znamenalo odchod Carla Ancelottiho, jehož místo zaujal Jupp Heynckes.

Zkušený lodivod se tím vrátil do známého prostředí, kde ještě nedávno sbíral jeden úspěch za druhým, právě jeho návrat má na FCB pozitivní vliv a to se ukazuje i na trávníku.

Bayern Mnichov od nástupu staronového kouče vyhrál čtyři zápasy ve všech soutěžích, navíc po penaltovém rozstřelu postoupil přes RB Lipsko do dalšího kola DFB-Pokalu.

Franck Ribéry si návrat trenérské legendy pochvaluje, neboť podle jeho slov je to právě Heynckes, kdo dokáže z hráčů dostat maximum. "Dává hráčům sebevědomí, hodně s námi mluví, podařilo se mu do týmu vdechnout nový život," nepochybuje o vlivu ostříleného harcovníka Ribéry.

Právě bývalý francouzský reprezentant prožil pod vedením 72letého stratéga zřejmě vůbec nejúspěšnější roky své aktivní hráčské kariéry. "Když zde byl poprvé, měli jsme společně zvláštní a upřímný vztah a právě Jupp Heynckes je zodpovědný za to, proč jsem tehdy podával tak dobré výkony," ohlédl se zraněný křídelník za úspěšnými roky 2011 až 2013.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, fanoušek Arsenalu, taky tě zdravím.

Reagovat
smazaný uživatel

finále LM je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Max ctvrtfinale

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš co řikat reále celý to vyhrajem!!!!!!!!!

Reagovat
vladino10

Už aj opticky je vidno, že to je lepšie ako pod carlom.. Niekedy máme problémy v zálohe (dvojka vidal tolisso), útok je potom odrezaný a hráme totálnu sracku- avšak aj vtedy máme obranu, na rozdiel od carla(alebo aj Pepa), skalopevnu..drží, súperi sa nedostávajú do šancí..s tým môžeš podľa mňa niečo uhrať aj keď sa smerom dopredu nedarí..

Samozrejme sa tu nechcem teraz dohadovať, že či máme iba na 1/4 alebo aj na semifinále, ale viem si predstaviť, že by sme narobili problémy hocikomu..

Reagovat
smazaný uživatel

bude se konat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už nový život do týmu určitě nevdechneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš si jít blejt pod Manchaster?

Reagovat
smazaný uživatel

jo padej!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

SHITčester spojené hovienka

Reagovat
cr7sux

a to vymyslels sam?

Reagovat
technecium

Upřímně, mám radši slabší Bayern, protože když Němci táhnou týmově za jeden provaz, obvykle to špatně končí

Reagovat
Dufan

No jako jednou vyhráli na penalty, proti oslabenymu soupeři. Pak proti soupeři kterej hrál skoro celej zápas v 10. Zase bych ještě tolik nejasal. To možná jediný, co se mi na Bayernu momentálně líbí, je právě Jupp. A tomu úspěch přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je že oba soupeři byli Lipsko a to je potřeba z Německej hřišť úplně vymítit!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
papanegra

Jen protože maj dobrou koncepci a hrajou s mladým týmem vysoko ? :) myslím, že jsou horší týmy

Reagovat
johan14

To isté mi napadlo. Hraje Bayernu do karát že Dortmundu odišla forma. Ešte je skoro na oslavy.

Reagovat
Bayern +

Však Ribéry hovorí práve o tom vdýchnutí nového života a dodaniu sebavedomia, (ktoré bolo za Ancelottiho na úrovni momentálneho Kölnu), nikto sa tu nechváli výsledkami. A ak by aj áno, mal by pravdu.

Reagovat
Dufan

Píší, že vyhráli poslední čtyři zápasy ve všech soutěžích. Tak výsledek zápasu je výhra. Samozřejmě je ten impuls v podobě Juppa znát a ikdyz nejsem úplně žrout Bayernu, tak pod jeho vedením před pár lety se mi přesně tahle jeho mašina líbila že všech nejvíc. Přímočaré, ofenzivní a v mnohých případech naprosto pro soupeře devastující fotbal. To byla prostě pecka. A jsem rád že je zpět ve hře. Právě je aby to nebylo předčasně. A je vidět že to sebevědomí už do nich proudí velkejma škopkama jak na oktoberfestu. Otázka je jestli to bude stačit, a to hlavně v LM.

Reagovat
fabec1222

A ty mu ho zas bereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, další PL blitkař. Ještě pod MU je čisto.

Reagovat
fabec1222

?

Reagovat
popltak

Snad už brzo ukončí kariéru. Jeden z nej póvlů v Bayernu a fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojené hovná majú z Heynckesa traumu? Prečo vlastne?

Reagovat
Rudnevs

Ešte by som sa vrátil k jednej z udalostí 10. kola - Po góle Vincenza Grifa v Sinsheime tréner domácich Julian Nagelsmann z frustrácie zahodil pet fľašu medzi divákov a jedného z nich trafil. Nagelsmann sa okamžite ospravedlňoval a hneď po konci zápasu išiel na tribúnu osoravedlniť sa i osobne. V rozhovore spomínal, že fľašu nechel hodiť na tribúnu ale do múru, samotný fanúšik v rozhovore spomenul že sa to môže stať a že emócie k tomu patria. Kto to však odsudzuje je Stefan Effenberg, ktorý vraví že pre neho je to “Mega-Skandal” a hovorí že Nagelsmann je akoby pod ochrannou rukou pretože je mladý a neskúsený, ale že keby sa to stalo jemu, tak by to tri dni rozoberali novinári. Pan Effenberg asi nechápe, že pre Nagelsmanna je to prvý takýto “prehrešok” (navyše ešte neúmyselný), zatiaľ čo on bol “známa firma” a nemá to nič spoločné s Nagelsmannovým vekom a skúsenosťami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tiger je legenda

...môže si komentovať čo sa mu zachce

Reagovat
Rudnevs

Môže komentovať čo sa mu len zachce, to mu nikto neberie. Ja taktiež môžem komentovať čo sa mi zachce a medzi to patrí i Effenberg a jeho komentáre. Legenda to síce je, ale taktiež je to debil a desný nesympaťák, rovnako ako trebárs Jancker.

Reagovat
vladino10

OT: Schalkes Leon Goretzka habe sich angeblich für einen Wechsel zum FC Barcelona entschieden und soll dies seinem Berater Jörg Neubauer mitgeteilt haben. Das berichtet Mundo Deportivo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele