Recoba bude hostovat v FC Turín

31.08.2007, 17:34
Aktuality
Alvaro Recoba minimálně na jeden rok opouští milánský Inter. Uruguayský útočník již delší dobu nepatřil do základní sestavy a v soutěžním ročníku 2007/2008 bude hostovat v FC Turín...

Městský konkurent Juventusu se o Recobu zajímal již déle, k dohodě však došlo až dnes. Oba kluby jednoleté hostování potvrdily na svých webových stránkách. Jihoamerický fotbalista přišel na San Siro před deseti lety a s výjimkou jedné sezony, v níž hostoval v Benátkách, byl Interu věrný.

V útoku Nerazzurri je v tuto chvíli velký přetlak. Nejvíce prostoru zatím dostávají Hernan Crespo a Zlatan Ibrahimovič, kterým na záda dýchají letní posila David Suazo a trpělivý Julio Cruz. Odchod Recoby by měl vyřešit situaci ohledně Adriana. Prezident Massimo Moratti se nedávno nechal slyšet, že v létě uvolní pouze jednoho z těchto jihoamerických hráčů a Adriano tak podle všeho zůstane v kádru trenéra Roberta Manciniho minimálně dalších šest měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*marcocruz

Nechápzu proč u nás nedostal víc šancí, fotbalista je to skvělej.

Reagovat
HOST*

Je to looser

Reagovat
HOST*Bůh

Tak to je na tom lépe než ty.

Reagovat
Il Principino

Looser? Si málo upadl. Ten fotbalista měl jenom smůlu na zranění a navíc má skvělou kopací techniku a mohl(kdyby se mu vyhnula zranění) být jedním z nejlepších fotbalistů planety.

Reagovat
HOST*kolouch
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele