Pro Acerbiho obvinění z rasismu není podle soudce dostatek důkazů

26.03., 16:25
Aktuality
Juan Jesus a Francesco Acerbi (© AFP)

Obránce Interu Milán Francesco Acerbi byl zbaven obvinění z rasismu. Sportovní soudce italské ligy rozhodl, že neexistuje dostatek důkazů pro tvrzení, že v zápase s Neapolí rasisticky urazil soupeře Juana Jesuse. Podle brazilského fotbalisty použil Acerbi slovo negr, italský reprezentant to ale popřel.

Kvůli podezření z rasismu byl Acerbi před týdnem vyřazen ze srazu národního týmu a přišel o přípravné zápasy s Venezuelou a Ekvádorem v USA.

K incidentu došlo minulou neděli v zápase na San Siru, v němž si Jesus na Acerbiho stěžoval u rozhodčího a podle televizních záběrů mu říkal, že ho soupeř rasisticky urazil. Po zápase ale rasismus přímo nepotvrdil a oba soupeři se po závěrečném hvizdu dokonce objali.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
-R2D2-

Reagovat
pistacik11

Čo sa stane na ihrisku ma tam ostať. Este ked to tak zobral aj super a dotknuty hrac, tak nieje co riesit.

Reagovat
Alons0

Zatímco Whinecius junior by vybrečel minimálně vědro slz a uspořádal 4 tiskovky.

Reagovat
Csaplárova past

Tak me tyhle kauzy nechavaji chladnym, ale ti fotbalisti dostavaji ruzne vzkazy i do soukromi, takze zlehcovat by se to taky nemelo

Reagovat
Raffaello

Je něco jiného, když si to řeknou ti dva aktéři mezi sebou na hřišti, oproti tomu, když banda negramotných ubožáků rasisticky uráží z ochozů.

Reagovat
snuff24

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Csaplárova past

Hodnotim jen podle clanku, ale takhle to vypada, ze pro to nebyl jediny dukaz, o nejakem dostatku nemuze byt rec

Reagovat
kilobyte

Svědectví je taky důkaz.

Reagovat
Zemun

Hlavne krive

Reagovat
kilobyte

Ne.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

Tak na Kudelu taky nebyl jediný důkaz a přesto se veřejně lyncoval

Reagovat
kilobyte

Udělal to moc okatě a pak se na to vysral. Kdyby to dohnal k CAS, tak by se možná očistil.

Reagovat
Freedo

On by i chtěl, ale myslím si, že na něj byl tlak ze strany klubu, aby už se na to vykašlal, protože potřebovali, aby se o té kauze přestalo mluvit. Vrhalo to na Slavii negativní světlo. Tehdy mě vedení zklamalo, že se za něj víc nepostavili a jméno nebylo očištěno.

Reagovat
kilobyte

Klasická Tvrdíkovina. Nejdříve si udělal PR, jak za ním stojí a pak když už z toho nebyly "body", tak ho kopnul do zadku.

Reagovat
Freedo

Vidím to dost podobně a právě kvůli tomu jsem Tvrdíka nikdy neměl rád. Úspěchy s klubem jsou hezký, ale ten jeho klubismus mu nikdy žrát nebudu. Nejradši bych byl, kdyby skončil po čínském majiteli i on a táhl za soudruhy.

Reagovat
kilobyte

On asi sám neodejde a Tykač ho jen tak asi nevyhodí. Navíc když to vypadá, že bude chtít pustit chlup. Což se bude Tvrdíkovi určitě líbit a bude to chtít pořádně roztočit.

Myslím, že se dost možná ukáže, jestli ty předešlé úspěchy byli i zásluhou Tvrdíka a nebo měl jen "štěstí" na lidi okolo.

Reagovat
pecam

Proti Kůdelovi neměli žádné důkazy, jen tvrzení nějakého kokota a dostal 10 zápasů...Mafie UEFA a FIFA neměří všem stejně a dělá z lidí vocasy...

Reagovat
Maximm9

Souhlasim s Kilobytem. Z Kudelovi strany byla totalni demence, ze se na to vysral a neresil to dale. Takhle, kdyz ten trest prijmul, tak s tim vsim vlastne souhlasil a usvedcil se sam.

Reagovat
Uwe háže buly

Asi nějakej komplot nebo já nevím.

Reagovat
JackDaniels.

pls lnk na stream SVK-NOR, diky moc

Reagovat
snuff24

Nová doba budeme brečet kvůli pár nadávkam ve vyhroceném zápase neřeknu něco jiného je když na hráče bučí diváci , řvou opice nebo hází banány..ale tohle vůbec řešit je strašná sračka

Reagovat
Zemun

Nová doba "hosť vyhadzuje vrchného "

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele