Přijde toho ještě více, slibuje před novou sezonou Bryan Ruiz

09.08.2012, 12:52
Aktuality
Velkou motivaci bude mít v nové sezoně Bryan Ruiz. Kostarický útočník před rokem přestoupil z nizozemského Twente do londýnského Fulhamu a zůstal za očekáváními, nyní hodlá všem dokázat, že se v něm manažer Martin Jol nepletl...

Fulham za 26letého fotbalistu zaplatil deset a půl milionu liber, Ruizovi pak sezona zdaleka nevyšla podle představ a v 27 ligových zápasech dal pouhopouhé dvě branky.

"Jakožto hráč, který se pohybuje na hrotu, mám povinnost v těchto místech pomáhat a být nebezpečný. Jsem zde kvůli tomu a je jedno, jestli mám na góly přihrávat, nebo je sám dávat," uvědomuje si Ruiz své povinnosti.

"Bylo by pěkné dát v nové sezoně více branek a sám vím, čeho všeho jsem schopen. Přijde toho ještě více. Vím, že manažer o mně mluvil jako o hráči, který může týmu hodně přispět a stále mi věří. Jestli jsem pod tlakem? To si nemyslím, je to jenom přesně to, co chci slyšet, protože do Anglie jsem přišel kvůli tomu, abych ukázal své kvality," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1402)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele