Přibyl dostal podmínku

22.09.2011, 13:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
centos
Reagovat
centos

Plus tedy ještě čtu, že sparťani vykradli Ďolíček - spousta vlajek, šál a triček fuč. A prý postrádají i 23 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

To vykradli bohemáckým ultrasákům sklad?

Reagovat
centos

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Tohle vykrádání skladů se mi moc nelíbí.

Reagovat
centos

Mně taky ne, to je normální zlodějina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale začali to lidi od nás. Tehdy jak štípli dvě vlajky z toho fanshopu Slavie. I když to jsem bral ještě trošku jinak. Jednak proto, že považuju za zvláštní a nesprávné, když ultras prodávají své zboží v oficiálním klubovém fanshopu a pak, bylo to "aspoň" za provozu toho obchodu. Ale tyhle dvě vykrádačky (sparťanský kumbál s vlajkama+bohemácký sklad), to je už moc.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže to, že sparťani vykradli fans shop, to je "dobře" ale zbytek je špatně. Taky dobrý, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis nevšiml, že jsem řekl, že se mi nelíbí, jak sparťani vykradli ten bohemáckej sklad? A pak ani z krádeže ve fanshopu jsem neměl radost, ale považuji za o něco méně špatné než ty dva vykradené sklady.

Reagovat
smazaný uživatel

je to ÚPLNĚ to samé. Vykrádačka tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ne, protože ty dvě vlajky, co sparťani vzali byly vystavené na veřejně přístupném místě v oficiálním fanshopu Slavie. Není to zrovna čestný způsob, jak si vlajku přivlastnit a v tomhle ohledu ta získaná vlajka ztrácí svou cenu. Ale není totéž jako když se v noci vloupáš do zamčeného objektu a sebereš co se dá. Mimochodem, co si myslíš o tom, když ultras prodávají svoje vlastní produkty v oficiálním klubovém fanshopu?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to ukradnuté, není to vybojované v boji či na stadioně, to je ten rozdíl. Je to prostě cikánská loupež a je to naprosto stejný jako když se pak vkrádáš do kumbálu. Nevybojoval sis to ale ukradnul, furt nevidíš rozdíl?

Ohledně fans shop ultras. No, je to sice taky "proti modernímu fotbalu" ale zas máš větší okruh pro zájemce, kteří třeba nemůžou na výjezd atd... Takže se to dá pochopit. Co vím, tak i smRodi z Ruchu mají svůj fans shop

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš a ty sis nevšiml, že jsem to označil za nečestný způsob a že ta vlajka nemá cenu, jako ta získaná v boji? Ale prostě ty vykradené kumbály vidím jako horší věc.

Větší okruh zájemců, víc peněz, ultras s. r. o.. To že si šálu ultras může koupit kdejaký jouda z jiného klubu a pak jí vydávat za získanou v boji atd., to taky není zrovna supr.

Reagovat
smazaný uživatel

nečestný způsob ale pak hned napíšeš něco ve stylu, že je to menší zlo. Přitom je to úplně stejný.

Ano, to máš pravdu ale co si budem povídat, starý dobrý časy, kdy ultras měli celkem dost peněz od fanoušků, co přispěli do čapky, tak ty už začínají být bohužel minulostí. A peníze na výrobu chorea atd. potřebuješ. U nás je to zatím při starým, buď v kotli anebo přes net. Díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna slávistům chodí do kotle hodně lidí, takže bych neřekl, že by měli problémy s penězi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je jejich boj, proč mají fans shop. Mě je to, abych ti řekl upřímně jedno, kde co mají, neřeším je :)

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby ti to trhalo žíly. Jen jen taková zajímavost. Stejně jako to, že si ultras Slovácka šli převzít cenu od nějakého média (radio, teď to nevím přesně).

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, to se mi taky nelíbí. Anebo ta pseudosoutěž od Sportu, která určuje nej ultras a pak jim dá peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat na ně. To je jen trapná snaha jak dostat ultras pod svůj vliv. Dáš jim peníze na choreo, ale s podmínkou, že tam nebude napsáno nic sporstého, urážlivého, že to bude z nehořlavého materiálu, který jde recyklovat.

Reagovat
centos

viz hooligans.cz

Reagovat
smazaný uživatel

a jaká je pravděpodobnost že ten stadion někdo opravdu postaví???

Reagovat
centos

Já právě vůbec nevím, co to je zač. Kdo to udělal a proč a tak.

Reagovat
Liquid

tak už i Rokycany si všimli, že spolek Bohemians 1905 vznikl neprávoplatně http://praha.idnes.cz/clanek.aspx?c=A110922_180409_fotbal_pes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele