Premier League v kostce (9. kolo)

20.10.2015, 16:50
Názory a komentáře
Další kolo Premier League máme za sebou. Devátý týden přinesl řadu gólových přestřelek, ale i nudných zápasů. Jeden z nich zároveň znamenal debut Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu - někdejší šéf Borussie Dortmund začal v Anglii remízou na půdě Tottenhamu. Ještě horší start zaznamenal Sam Allardyce, jehož Sunderland prohrál ve West Bromwichi...

Na čele stále zůstává Manchester City, který díky Sterlingovi a Bonymu rozstřílel naivní Bournemouth. Nováček soutěže se stále sveřepě drží aktivního ofenzivního stylu, který ale proti silným soupeřům zákonitě ovoce nenese. Víkend byl katastrofální pro všechny "bažanty" - Watford jasně prohrál s Arsenalem, ještě větší ostudu si ale utrhl Norwich, který dostal od Newcastlu "šestku".

Pro Magpies byla nedělní kanonáda vůbec první výhrou v Premier League, díky níž se dostala ze dna alespoň na osmnáctou pozici. Dole zůstává taky sousedé ze Sunderlandu a Aston Villa. Ta podlehla obhájci titulu z Chelsea, Blues nyní sídlí v klidném středu tabulky. Na City však stále ztrácí propastných deset bodů; nejblíže čelu jsou Arsenal a Manchester United, které jsou jen dva bdy pozadu.

Víkend vůbec nevyšel brankářům. Obrovské chyby, které stály týmy body, předvedli Brad Guzan právě z Aston Villy, Adam Federici z Bournemouthu (dokonce dvakrát) nebo Costel Pantilimon. Poslední zápas si za rámeček nedá ani John Ruddy z Norwiche, jenž pustil každou z šesti střel Newcasltu.

Zápas 9. kola: Newcastle vs. Norwich

Strhující zápas v Newcastlu byl jediným duelem nedělního programu Premier League. Sám o sobě však fotbalovému fanouškovi úplně vystačil. V St. James Parku padlo celkem osm branek, z nichž hned polovinu zařídil nizozemský záložník Georginio Wijnaldum. Na vítězství 6:2 nad Norwichem má velký vliv i jeho spoluhráč Moussa Sissoko, jenž hned tři góly pro své spoluhráče připravil a prsty měl i v dalších dvou.

Nejzajímavější částí utkání byla střední pasáž prvního poločasu, kdy padlo během dvaceti minut hned pět gólů. Tehdy ještě Norwich "žil"; definitivní pojistku na důležité tři body vtiskly Straky po hodině hry, kdy se v rozmezí dvou minut prosadil Mitrović a Wijnaldum. Korunou na tom všem je skutečnost, že Newcastlu k šesti gólům stačilo přesně šest střel. John Ruddy zažil bez pochyb jeden z nejhorších dnů fotbalové kariéry.



Gól 9. kola: Aleksandar Mitrović

Wijnaldum se sice trefil hned čtyřikrát, ale tu nejkrásnější trefu zápasu i celého kola si připsal jiný borec. Trefa Aleksandara Mitroviće navíc byla také nejdůležitější, jelikož definitivně uhasila naděje Norwiche na zvrat v ději. Gólu předcházel lahodný centr Moussy Sissoka, jenž balón posadil milimetrově na hruď svého spoluhráče - Mitrović si míč nechal spadnout na zem a halfvolejem nedal Ruddymu sebemenší šanci.



V lepší kvalitě si můžete gól prohlédnout v sestřihu utkání výše.

Zákrok 9. kola: Simon Mignolet

V letošní sezóně se snad už vymanil z nevyrovnaných výkonů ze začátku minulého ročníku, Simon Mingolet předvádí v dresu Liverpoolu velmi solidní výkony; ten nejlepší si schoval na první utkání pod vedením Jürgena Kloppa na hřišti Tottenhamu. Belgický brankář jej navíc okořenil brilantním zákrokem proti střele Clintona N’Jieho, která by bez jeho hbitého reflexivního zásahu zapadla přímo k zadní tyči.



Video obsahuje dva Mignoletovy zákroky, vítězný je první z nich.

Hráč 9. kola: Georginio Wijnaldum

Sobotní zápasy Premier League ozvláštnila řádka hráčů nadstandardními výkony; všechny však strčil do kapsy nizozemský záložník Georginio Wijnaldum, který v utkání jeho Newcastlu proti Norwichi nasázel hned čtyři góly. Pomohl tak Newcastlu odlepit se ze dna tabulky a sám se dostal na dělenou druhou příčku mezi elitními ligovými střelci. Od serveru WhoScored.com dostal dokonce absolutně nejvyšší možnou známku - čistou desítku.

Wijnaldum načal svůj gólový účet už ve čtrnácté minutě, kdy po Sissokově přihrávce do vápna prostřelil Ruddyho křížnou ranou na zadní tyč. Druhou branku přidal v šestadvacáté minutě, tentokrát svým oblíbeným způsobem - hlavičkou - opět po centru Sissoka. Na hattrick si však musel počkat až do minuty číslo 66, kdy mu na hlavu naservíroval míč Janmaat. Poslední a nejkrásnější trefu si pak nechal na závěr zápasu; z nějakých dvaceti metrů za pomoci Whittakerovy teče téměř vymetl šibenici.

Břídil 9. kola: Adam Federici

Bournemouth to s brankáři nemá jednoduché. Minulé kolo přišli Cherries o dva body vinou nepochopitelné minely Artura Boruce; ten se navíc ještě ke všemu zranil těsně před zápasem na hřišti Manchesteru City. Do brány tak musel jeho náhradník Adam Federici, který ihned ukázal, že svého konkurenta z brány asi jen tak nevyšoupne. Druhý gól do své sítě Bonymu daroval, když neudržel snadný centr, čtvrtou branku zase "vytvořil" nedorozuměním se Surmanem po dlouhém míči od Joea Harta.





Sestava 9. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Nejlepší gólman devátého kola byl liverpoolský Simon Mignolet, který na hřišti Tottenhamu vychytal čtyři střely soupeře a udržel čisté konto. Obzvlášť jeho zákrok proti střele N’Jieho byl výtečný. Ze stejného zápasu se do sestavy kola dostal i stoper Jan Vertonghen, jenž zase v dresu Kohoutů kraloval zadní řadě a s výjimkou první dvacetiminutovky prakticky nepustil hosty do žádné příležitosti.

Čisté konto svému týmu pomohl udržet taky Nacho Monreal, zadák Arsenalu zažívá skvělou sezónu a výborný výkon předvedl i na hřišti Watfordu. Skvěle zahrál i pravý bek Stoke City Glen Johnson, jenž sice díky bídné hře Swansea neměl moc práce, ale faktem je, že nebezpečnému Monterovi nedal ani "čuchnout". Z pozice stopera na hřišti Evertonu dominoval Chris Smalling, jenž navíc asistoval u vítězného gólu Manchesteru United.

O poznání větší konkurence však byla v záložní řadě, kde zazářilo hned několik borců. Mezi nimi i Ander Herrera z Manchesteru United - právě on nicméně zůstal upozaděn například místo Manuela Lanziniho z West Hamu. Kladiváři porazili Crystal Palace 3:1, za což mohou vděčit právě Argentinci, který celý zápas hýřil aktivitou a v závěru kromě vítězného gólu přidal ještě asistenci. To Raheem Sterling nastřílel Bournemouthu z netradiční podhrotové pozice dokonce hattrick.

Skutečnými králi devátého kola jsou však záložníci Newcastlu United. Pravý halv Moussa Sissoko po nevýrazném začátku sezóny kreativně explodoval a prsty měl hned v pěti gólech svého týmu. Na dva přihrál kanonýrovi Georginiu Wijnaldumovi, který potupil Johna Ruddyho čtyřmi góly. Za svůj výkon si vysloužil i titul Hráč 9. kola.

Nebýt jeho úchvatné střelecké show, uzmul by si pro sebe pozici nejlepšího hráče Wilfried Bony. Při absenci Sergia Agüera se chytil šance za pačesy a utkání s Bournemouthem ovládl. Dva góly dal, na další přihrál a jednu asistenci mu odepřel chybující čárový rozhodčí, jenž neuznal branku Iheanachovi. Dvě trefy má po sobotě na kontě taky Jamie Vardy z Leicesteru City. Nezastavitelný kanonýr ukradl výhru Southamptonu, trefil se už v šestém zápase v řadě a s devíti góly vládne střelcům Premier League.

Statistické okénko 9. kola

- Jamie Vardy se dvěma góly zasloužil o remízu Leicesteru v Southamptonu, celkem jich má už devět a upevnil si jasnou pozici v čele tabulky střelců (napříč všemi top ligami je pak třetí za Lewandowskim a Aubameyangem); navíc se stal teprve čtvrtým Angličanem v tomto století, který se trefil v 6 po sobě jdoucích zápasech

- Newcastle v neděli rozstřílel Norwich 6:2 a odlepil se ze dna Premier League; k šesti brankám mu přitom postačilo přesně šest střel

- ve stejném utkání zazářili především dva hráči, Georginio Wijnaldum nastřílel 4 góly a Moussa Sissoko si připsal 3 asistence; Wijnaldumovi se to povedlo jako teprve druhému hráči Newcastlu v Premier League (po Shearerovi), stejně jako Sissokovi (po Andy Coleovi)

- Chelsea porazila Aston Villu i za pomoci vlastního gólu Alana Huttona; "Own goals" je nyní se 3 góly nejlepší střelec Blues (před dvougólovými Diegem Costou a Willianem)

- Wayne Rooney vstřelil gól do sítě Evertonu a pomohl Manchesteru United k výhře 3:0; celkem už jich má v Premier League na kontě úžasných 187, čímž se dostal na dělenou druhou příčku v historii s Andym Colem

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (395)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro nejlepšího střelce Chelsea "own goals"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

bargain

Reagovat
fenixLFC

Simon je vobec prvy hrac liverpoolu v zostave kola nie?

Reagovat
hribco

Moreno

Reagovat
fenixLFC

ale kto by si to pomyslel ze do zostav sa z liverpoolu dostanu prave defenzivni hraci

Reagovat
hribco

Tak Moreno sa tam kvoli defenzive fakt nedostal...

Reagovat
Usty

Kdepak, už 4. po Morenovi, Sturridgovi a Milnerovi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Coutinho byl ještě....

Reagovat
Usty

Reagovat
r.mrazik

ten Navas u toho golu...on tu levou nohu ma stejne proto,aby nemusel jenom skakat po pravy

jinak Ander!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych hrozně poděkovat Van Gaalovi, že posadil Depaye a vytáhnul mi tak Vardyho z lávky

Jinak super report Usty, kde jsou ale sakra anši hráči?

Reagovat
Usty

čí hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea...

*naši

Reagovat
Usty

Byl tam Azpi až do včerejška, kdy ho překonal Johnson Jinak všude o parník lepší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa za Lanziniho a 433

Reagovat
Usty

Za Lanzinim byl pořád ještě lepší Herrera... a spíš než Costu bych tam dal teda Williana.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol tam ísť jedine Costa, ale pri výkone Vardyho a Bonyho tam podľa mňa zaslúžene nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by ste podobny clanok mohli spravit aj o najlepsej lige sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa dlho snažíš, ale žiaden z tvojich trollov nemal potrebnú úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musim na sebe este popracovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mr.Mike

o Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum má ten náběh na hlavu naprosto paradni. Připomíná Ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to momentálně se Siemem? Definitivně odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom podivnym 4-2-2-2, co teď hrajeme, je na jeho postu Pérez/Wijnaldum a ty těžko posadí. Definitivně kdo ví, ale jednoduchý to mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, že v španielski komenátori vravia Ayoze, má to aj na drese a angláni mu hovoria Perez

Reagovat
smazaný uživatel

u anglánů je běžný označovat přijmením a ne křestnim jako v hispánský kultuře no.. stejně tak je to u Sanchéze ... Alexis a Ayoze je ještě fajn, ale kdyby se to mělo sjednotit, tak pak musíme řikat Matovi Juan a Silvovi prostě David?

Reagovat
smazaný uživatel

tak najlepšie je písať/hovoriť, to čo majú na drese, resp. ich "futbalovým" menom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

zostava kola sa zobrazuje, v nej je aj hráš Spurs= super práca USTY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Ten Navas pred tim golem Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol kola teda nevím nevím... díra v obraně jak vrata... Ani ten gól sám o sobě nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

V jednoduchosti je krása. Během 10 vteřin od vlastního vápna ke vstřelení gólu. Ukázková, profesorsky provedená akce. Pérez to udělal parádně ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě gól kola jednoznačně Payet.. bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se si vybavit co měl Mignolet za práci kromě toho wondersaveu. Ještě ho nastřelil Kane, ale jinak jsme ho moc neprověřili... Brankářsky slabé kolo?

Reagovat
Usty

Reagovat
cristiano.K.

tři klíčové zákroky, jinak nastřelení Kaneho byla 100% šance

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ok.

Reagovat
Bennhy

...navíc se stal teprve čtvrtým Angličanem v tomto století, který se trefil v 6 po sobě jdoucích zápasech

ktorí sú zvyšní traja?

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mezi ně nepatří.

Reagovat
Mimalu

našel jsem jen dva, James Beattie 2002-03 a Michael Owen 2002-03, třetího netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge 8krát po sobě aspoň jeden gol

Reagovat
Mimalu

Cuadrado natrvalo přestoupí do Juventusu

Juventus podle informací "Gazzetta dello Sport" natrvalo získá Juana Cuadrada. Ten momentálně ve "Staré dámě" hostuje z Chelsea, ta pak bude podle předem dohodnutých podmínek za trvalý přestup inkasovat 22 milionů eur.

Rychle podepsat než si to rozmyslí

Reagovat
fenixLFC

usty, simonov zakrok je uz blokovany

Reagovat
Usty

je to opravený

Reagovat
Mimalu

Jinak k tomu Sterlingovému gólu na 4:1 - Navas má levou nohu jenom na opírání nebo chtěl dát Bournemouthu ještě šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Marku Ustohale mignoletuv amazing save se nenačítá dopíči

Reagovat
Usty

máš tam hned two amazing saves!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas raz ignorovanie hráčov gunners....Ak tam je Nacho tak určite tam musí byť aj Bellerin napríklad, Ozilove 2 asistencie ani nespomenuté...škoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak na jedno kopyto s kohutniarmi

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě, hlavně se nerozbreč

Reagovat
Counter

Tak se na Ustyho musí, fandové Spurs ukázali cestu. Jen tak dál, bojuj!

Reagovat
Mastný Chobot

no Alexis = no fun

ale Nacho má tento rok nabehnuté na najlepšieho beka ligy. Pri ňom som sa asi ťažko pomýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vlani bol najlepsi lb, tento rok to len potvrdzuje..celkovo mame podla mna v time oboch najlepsich bekov ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co spaniel, to hviezda Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, takový Xisco byl fantastickej, škoda, že už odešel z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

> Kane

Reagovat
smazaný uživatel

v lehčích ligách to útočníkům pálí líp, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Mastný Chobot

no... zas pŕŕ

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy, ktory z nich pojde do City

Reagovat
alcantara

alcantara01.02.2013 00:35

Ak potvrdi standard, mal by patrit medzi to najlepsie na LB.

Ja som vedel, ze nejaky Gibbs mu moze max snurky zavazovat na kopackach

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Ale musel se nejdřív naučit bránit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kiwwi

Jevo31.01.2013 23:59

Takže prišiel som predchvíľou. Akože Wenger si robí srandu? Nehovorím, že Monreal je zlý, práve naopak, ale dať takú pálku za 2ku na LB, ktorý ani nemôže hrať v LM. Ale tak útočníka som ani nechcel, radšej nech je miesto v lete pre Jovetiča

kiwwi01.02.2013 00:04

len aby to nebola o chvilu vasa jednotka

YungGooner01.02.2013 00:05

Gibbs je odchovanec a miláčik, bude hrávať určite.

kiwwi01.02.2013 00:07

njn, na tom si manazeri urcite stavaju, ked maju v time lepsiu kvalitu

ked ho kvalitativne vytlaci, tak bude jednotka

YungGooner01.02.2013 00:09

samozrejme, že si na tom stavajú, takí ako Arséne zvlášť. Preto hrával minulý rok Gibbs, hoci Santos mal lepšiu formu, preto hrával Ramsey na krídle, hoci sme mali Arshavina...

kiwwi01.02.2013 00:12

ale prosim ta kto bude hrat lepsie a podavat konzistentnejsie vykony, tak bude hrat...a hlavne o tomto hracovi sa pise ze je dost silny a ako pozeram tak aj IP, cize ak bude hrat dobre, tak Gibbs sa s tymi jeho 2 tyzdnovymi navratmi moze uspokojit tak s poharmi

YungGooner01.02.2013 00:19

to určite.

Reagovat
kiwwi

akurat tam malo byt *non IP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
Kucka

Reagovat
tomasinho

Jurgen Klopp is said to be weighing up whether to exercise a recall option on Lazar Markovic, to end his loan spell with Fenerbahce this January. It has been revealed that the terms of Markovic’s season-long move to the Turkish giants include an option to recall him in January.

Reagovat
fff

Vcera som nad tymto prave premyslal.

Kloppovi sa podla mna hodi, rychly, work rate super a napr. Na poste kde hral proti Spurs by mu to mohlo ist.

Ale poslat Markovica na hostovanie povazujem za jeden z najdebilnejsich tahov co BR urobil.

Reagovat
tomasinho

Asi dost věřil Ibemu, který je ale úplně k hovnu zatím.

Reagovat
tomasinho

A taky to nebyl jeho hráč prostě, tvrdohlavý deluded no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved neukazal nic v LFC a neukazal zatial nic ani vo Fenerbahce, hoci toho odohral malo. Kvoli comu je v tomto pripade irelevantne. Podla mna z hovna bic neupletie ani Klopp.

Reagovat
tomasinho

Ale BR ho odepsal úplně nesmyslně, nedal mu v příprav pořádnou šanci se aspoň ukázat. Jasně, ukázal zatím prd, podle mě na ten přestup nebyl ready ještě, ale mohl se aklimatizovat, zvykat si. Plno posil se ukáže až další sezony.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

No ta priprava bola cela zla, to je jasne.

Reagovat
fff

Mlady v novej lige, nehral na svojej pozicii takze podla mna velmi tazko ho hodnotit. A hlavne ani v priprave mu nedal sancu.

Reagovat
cristiano.K.

tady je chyba na obou stranách a větší na Rodgersově. Ono když neumíš zpracovat balon, tak je v podstatě jedno na jakém postu hraješ. Jeho přístup mi přišel taky slabý. Nicméně když nastoupil na svém postu,tak zahrál solidně.

Reagovat
fff

Tak neviem, ci mal problem s pristupom. Minimalne teda behal a makal vzdy. Ano futbalovo to bolo samozrejme horsie. No poriadnu sancu nedostal.

Reagovat
cristiano.K.

já u něj na wingbackovi neviděl takové zaujetí jako když hrál v ofenzivní trojici. U něj byl hlavní problém první dotyk a celkově herní inteligence, kdy nahrával do míst,kde už nikdy nebyl nebo naopak na paty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Bellerin?

Reagovat
Mastný Chobot

snáď nie v Barcelone, keď som ho zrovna tak vychválil

Reagovat
smazaný uživatel

kua som sa zlakol ze zostava na bayern bez neho

Reagovat
Mastný Chobot

Douglas vs Pupuchy, to by bolo žúžo

Reagovat
smazaný uživatel

pupuchy je lepsi v defenzive, hector nevie branit

Reagovat
I am Mancunian

ujebany kubo

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci sa chapeme, ja som to myslel ironicky, neviem ako to myslis ty

Reagovat
I am Mancunian

ved aj ja, ale teraz si to skazil cele

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som ze sa toto moze stat ale nebol som si isty ci poznas nase gunnerske realie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ja ze dnes nehraje..

Reagovat
Mastný Chobot

Q: You’ve just signed a new contract, but do you see yourself returning to Barcelona?

"Nobody has ever asked me this before (laughs)! I came to Arsenal to stay here, I’m not thinking about going back. I’m happy and I’m playing. It’s my fifth season and I feel like this is my home. I see it as very difficult to leave."

skončila doba, keď sa od nás odchádzalo do Barcelony/City, teraz to bude už len naopak.

Reagovat
FUnk

spise podle toho by mel jit v lednu pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

celý Cesc

Reagovat
mr.Silver

Nema on matku Anglicanku? Nebo to je Toral?

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Toral asi s tým krstným menom

Reagovat
Counter

Toral.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to je?

Reagovat
Mastný Chobot

Hector

Reagovat
alcantara

Sergi Roberto>Bellerin

Reagovat
Mastný Chobot

vy máte svojho, my máme svojho. My by sme nemenili za nič, vy si robte, čo chcete.

Reagovat
alcantara

Obaja sme aktualne spokojni, uvidime, co prinesia buducnost.

Reagovat
SunFells

Ten, co ho měl každý culé za šmatláka a vyhazoval ho z týmu, když hrál na svém běžném postu, hraje teď obstojně na bekovi, jo?

Reagovat
alcantara

Netusim kto ho vyhadzoval a netusim, kto ho nazyval smatlak. Bol to taky15-20. hrac kadra, ktory nikomu nevadil a ked bolo treba, zalepil v ramci moznosti zostavu. Teraz hraje velmi dobre na bekovi a obstojne v zalohe

Reagovat
niflheim

Už vidím, jak tuhle citaci tady budete házet za dva roky a zvracet na ní

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

22:00 England Brazil U17. Ten Lincoln je fakt taká star do budúcnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si?

Reagovat
smazaný uživatel

Není divu, že jsme Bayern sfoukli jak svíčku. Arsenal totiž už druhou sezonu dokazuje, že je nejlepší tým na světě. Letos to bude minimálně treble, protože co tento tým dokáže, to se ani Barceloně v nejlepších letech nepovedlo.

Reagovat
cristiano.K.

100. pro Simona Mignoleta

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jazdec

Reagovat
vladis271

OT:

Čo hovoríte na tie posledné novinky, že sme možno najbližšie k objaveniu interterestrálneho inteligentného života v histórii? A ak hej, mali by sme sa ich pokúsiť kontaktovať? Za mňa určite nie.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

hlavně ty nikoho prosím tě nekontaktuj nebo jsme v prdeli

Reagovat
minoLFC

veď píše že NIE

Reagovat
Swarley

halo? som vlado, zo zeme, nikoho nechceme, už tak mame imigrantov a Kloppa...hlavne neničte naše satelity, tym nas kompletne paralyzujete...jaj ty kkt, spoiler, no nič, vlado končí...

Reagovat
Jardin

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mada

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

divnej humor

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ty vole

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny inteligentny zivot vo vesmire neni . A keby uz nahodou bol tak je tak daleko ze neni sanca aby sme sa s nim stretli alebo uz mas davno maju ako TV show .

Reagovat
Mastný Chobot

takže si vlastne pripustil všetky varianty. Diplomat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre tak neverim ze je aspon 1 inteligentny zivot vo vesmire aj pre celkovu jeho neskutocnu velkost .

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

naopak, šance, že je ve vesmíru inteligentní život je při jeho velikosti prakticky jistá.

Reagovat
smazaný uživatel

niaky argument ?

Na inteligentny zivot potrebujes dokonalu hviezdu / galaxiu / nahodu .

Hviezda vacsinou su 2/3 slorane systemy tam si mozes skrknut inteligentny zivot . Potrebujes 1 hviezdu .

Potrebujes dokonaly mesiac bez ktoreho by zivot tu asi nebol . Pre urcovanie dna / rotacie zeme . Keby by bol mesiac o nieco dalej tak mas inu rotaciu zeme a ......

Potrebujes planetu v "zelenej casti" sustavy . Potrebujes Jupiter a dokonale miesto v galaxii .A dalsich xxx nutnosti .

Nehovoriac o tom ze aj ked toto vsetko budes mat aj tak ti to nemusi stacit . Ked sa pozreme na dejiny ludstva . Tak museli prist 2 vesmirne katastrofy aby sa ludstvo vyvynulo .

Reagovat
Swarley

ale tak pokud je vesmír nekonečný, je snad i nekonečné množství možností, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale popisuješ život typu jako je na Zemi. Vznik inteligentního života vůbec nemusí mít všechny tyto požadavky.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorimu tu o inteligentnom zivote . Jednobunkove ogranizmy ktore preziju v najdrsnejsich podmienkach toho bude velmi vela . Ale urcitu evoluciu potrebujes a na to potrebujes poziadavky . Ako by si si to vobec predstavoval ?

Reagovat
smazaný uživatel

Život (nebo spíš nějaká inteligentní forma existence) taky nemusí být založena na uhlovodících, jak to známe tady na Zemi. A jak píše nahoře Swarley, nekonečný vesmír...taky můžu tvrdit, že existuje nekonečno planet s konfigurací identickou se Zemí.

Reagovat
Swarley

já se vždy zasenku na tom nekonečnu jako takovém, protože to je pro mě strašně těžko uchopitelný pojem...já chápu nekonečno jako to, co opravdu nikdy nekončí a v případě vesmíru se potom bavíme o tom, že existuje nekonečné množství variant čehokoliv, takže se dostanu až k tomu, co píšeš ty...prostě to, že pokud má být vesmír nekonečný, tak musí i existovat nejen planeta podobná zemi, ale taky identická planeta, s identickým vším a budou tam i úplně stejní lidé, kteří si teď v tuhle chvíli píšou o tom stejným...budu tam já, budeš tam i ty...a víš co je na nekonečnu nejhezčí? že ta stejná planeta s náma dvěma nebude jen jedna, ale bude jich nekonečné množství...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na tohle se mi jednou podařilo utáhnout holku

Reagovat
Swarley

jo jo, tohle zabírá...a navíc je to neuvěřitelný pocit když si pak uvědomíš, že vlastně souložíš ve stejnou chvíli v mnoha podobách napříč celým vesmírem...

Reagovat
smazaný uživatel

"v mnoha podobách" No jsem celkem rád, že tohe mě potom už nenapadlo, to bych neustál.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

a Masopust to musí zasierať zrovna tu a teraz

Reagovat
kvasha16

mozno to zasiera aj inde, ale tam ho ignoruju

Reagovat
smazaný uživatel

jinde jich třeba mají víc

Reagovat
kvasha16

a niekde je mozno cele forum zlozene z masopustov

Reagovat
vladis271

vidíš? a o takúto OT diskusiu mi išlo. Si si mohol odpustiť tie pičoviny na začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

mufan no, ale pobavil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Jenom v Mléčné dráze by mohlo být minimálně milion planet, které by mohly být obyvatelné.

Reagovat
vladis271

* 100 milionov. Ale ja ho chápem, myslím si niečo podobné, len na základe inej veci. My totiž nevieme ako veľmi vzácny a nepravdepodobný môže byť vo vesmíre inteligentný život. Najpesimistickejšie odhady hovoria o 0-1 na galaxiu. Čo ak je to ešte horšie?

Nevravím, že sme sami, ale nemožno to absolútne zhadzovať zostola argumentom o nekonečnosti, či veľkosti vesmíru.

Samozrejme, ak by sme mali susedov len 1500ly od nás, tak to je iná no, to by ptm aj naša galaxia mohla prerastať životom.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jardin

"niaky argument"

Tohle bude ještě asi hodně dlouhou řádku let o pocitu než o důkazech. Já jsem třeba zastánce toho, že tam život (ať už na bázi uhlíku nebo něco, co si nedovedeme ani představit) je. Mě to vyplývá z logiky, když si vezmu počet galaxií (miliardy až biliony) a v nich stejné množství hvězd. To i při šanci 0,00 bůh-ví-na-kolikátou dá slušnou řádku potenciálních hvězd (a to je vlastně výpočet potenciálních hvězd pro život jaký známe my, nebereme v potaz něco jiného, když nevíme co to jiné může být).

Reagovat
vladis271

Tak život tam nejaký bude určite. Niečo je možno aj na Marse.

Reagovat
Jardin

Právě, to mě dostává zpět k tomu životu ve vesmíru. Když na planetě jako Mars můžou být nějaké jednobuněčné breberky, proč na těch dalších bilionech nemohly ty breberky být taky, jen před miliardami let a dnes z nich jsou nějací vyspělí ufounové.

Anebo i ty breberky, to je taky život, ne? To chtěj lidi objevit nějakou civilizaci jako v Hvězdný bráně nebo ve Star Treku?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

s inteligentným životom sa môže skontaktovať len inteligentný život...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že je nedokážeme kontaktovat v rozumném čase, i kdyby jsme věděli, kde jsou

Reagovat
Swarley

tak pochopitelně, vždyť je před obědem !

Reagovat
smazaný uživatel

i bez tvých nemístných vtípků

Reagovat
vladis271

ty asi ani nevieš o čo ide, a hráš tu machra.

Reagovat
Swarley

20 times, 20 times...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Harakan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ZŠ uroven homoru 2x v diskusii, ale trubky Ti daju aj tak smajliky

Reagovat
smazaný uživatel

polka mufanov no

Reagovat
bbbauch

Kdyz je tenhle vtip pridanej liverpoolskou partou ve forme screenu z twitteru, davate si smajliky, kdyz si z toho udela prdel (strili do vlastnich) fanousek utd, tak se to nelibi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

jj, ale walter smith má vytříbený humor

neřešte fakt humor, však tohle měl být vtip na zesměšnění nás mufanů

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nepochopil ani jeden ten vtip

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

nj, ale 1500 svetelných rokov je už relatívne susedstvo. Ak teraz vidíme stav v akom to bolo pred 1500 rokmi, 1500 rokov by putoval signál. To je nádskok jak bulo. A to zvládajú 2. stupeň Kardaševovej škály civilizácií v čase, kedy na Zemi zanikla západorímska ríša a tunajšou krajinou si to cválali hordy barbarov.

Stále tu môže mať logické vysvetlenie, ktoré nezahrňa allienov, ale tie vysvetlenia sú podobne pravdepodobné ako mimozemšťania. Pravdepodobne (ak to fyzika umožňuje) už zvládajú cestovanie relativistickými rýchlosťami. To by dopadlo ako keď Cortez natrafil na Indiánov.

Reagovat
smazaný uživatel

1) ta pravděpodobnost, že jde o inteligentní život je furt naprosto miniaturní.. noviny se to budou snažit prodat jakože jsme nejblíž k objevení, ale reálně je to tak posun z 0,00001% pravděpodobnosti na 0,001%.

2) viz. owny.. ten "život" je 1500ly daleko. Předpokládám, že nějakej kontakt by byl pomocí radiových signálů, jenže když už jen světlo tam letí 1500 let, tak není těžký si spočítat, že nějakej kontakt je fakt dost z ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký odkaz? Rad by som si to precital.

Reagovat
vladis271

http://technet.idnes.cz/nasli-jsme-mimozemstany-083-/veda.aspx?c=A151019_131234_veda_mla

v angličtine je toho určite viac, ale myslím, že aj v tom článku je odkaz na ten výskum, pozorovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Jardin

Četl jsem ten článek někde na idnesu a v komentářích se ten článek hodně kritizoval. Byl tam odkaz na originální článek, ve kterém se nic takového (= seriozního o možné civilizaci) neobjevovalo. Takže to pořád je v rovině jak píše imp, max jsme se posunuli z 0,0000 % šance na 0,000 %.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že někde ve vesmíru inteligentní život je, protože tady na Zemi zatím rozhodně nevzniknul

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej něco o poslancích a hurá na novinky.cz

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi neznáš monty pythony, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejasná narážka. Nedávno jsem tu zkoušel něco s Ministry of Silly Walks a nikdo se nechytil (a to jsem přímo jmenoval název).

Reagovat
smazaný uživatel

aha tohle bylo zase v "Meaning of Life", ale možná ne úplně přesně tak jak jsem to tu napsal

Reagovat
kvasha16

taketo komenty milujem

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Omicron Persei 8 existuje, kde vládne mocný Lrrrrr, vládce galaxie.

Reagovat
patas92

Sníme jim všechny Poplíky a pak to svedem třeba na Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad nám pak nevezmou naše spodní rohy.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

bože, oni ten článek upravili ještě víc než to udělalo Rudý právo na novinkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa 15 nebo PES 15?

Reagovat
smazaný uživatel

PES 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí ten rozdíl v hratelnosti za 20ecek?

Reagovat
r.mrazik

porad hraju PESk15...ale tak na mych 5 zapasu za mesic to staci

Reagovat
smazaný uživatel

u mě by to právě nebylo víc, tak mě zajímá jak je na tom hratelnost.. naposledy jsem hrál FIfu 2002, takze pocitam... neco se zmenilo

Reagovat
r.mrazik

jestli mas PC,tak PESko urcite nekupuj...tam je nejaka divnoverze

pokud mas PS4,tak stahni dema a vyzkousej...

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. ok :-) to jsem chtel vedet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gameplay je rozdiel. Za 20 € asi nie no

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že lepší PES než fifa? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite áno.

Reagovat
Maresma

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teda - je to na PC, takže PC verze porovnávat.. čtu, že PES je ošizený, ale nikde nepíšou v čem?

Reagovat
r.mrazik

hlavne graficky...je to porad na starym enginu (nevim,jak se tam projevi umela intelignece,fyzika,kolize a pod...)

Reagovat
smazaný uživatel

gameplay je rovnaký, grafika je o trochu horšia.

Reagovat
smazaný uživatel

PES je skvělej.

Reagovat
Mimalu

no já bych šel do FIFY už jen kvůli onlajnu, ten je neporovnatelně lepší, ale i celkově mi FIFA minulý rok přišla lepší, letos to PES docela dohnal, ale pořád ten rozdíl v mulťáku hraje pro FIFU

Reagovat
smazaný uživatel

na PC jednoznacne FIFKA

Reagovat
GeneralGoat

PC PES je divnej, strašně lehce tam padají góly, na nejtěžší není problém vyhrát 5:0 nad Realem za Olympiakos a tak... Ale online to může být dobrý, nevím

Reagovat
Svatej

Rozhodně Fifa. PES jsem dřív taky x let kupoval a tý změny nelituju. Fifa je mnohem plynulejší, koukatelnější a reálnější. V Pro Evu si vždycky přjdu jak kdyby to hráli roboti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa.

Reagovat
Pigeon

pes 16 lepsi grafika, mnohen fotbalovejsi, fifa 16 lepsi v licencich, online hrani, arkadovka. u fify si po case najdes zpusob jak strilet goy. akce budou pak totozne. u pes 16 to neni. fakt musis hrat fotbalove a premyslet, aby sis vytvoril sanci. minus u pes je ze strely placirou v 16 vetsinou konci golem ale jak rikam, dostat se tam je celkem problem. hraju na pc, xboxovy ovladac a parada. opravdu simulator fotbalu. fifa - arkada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Happy Arsene? Wenger is the ONLY manager in the world to have defeated Guardiola's Barca & Bayern. Impressive.

Reagovat
smazaný uživatel

Poraziť vtedajšiu Barcelonu s Messim na vrchole bolo fakt ťažké, ale poraziť súčasný Bayern sa dá úplne vpohode.

Reagovat
Counter

Zatím to letos nikdo jiný nedokázal

Reagovat
13

Wolfsburg

Reagovat
Counter

Tak na penalty v superpřáteláku, to se nepočítá

Reagovat
Wat

Úsměvný, jak hned každej začne hledat něco, čím to znehodnotit, přitom to je docela hezkej unikát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nechcem znehodnotiť, to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Better than trophy.

Reagovat
Trand

Konečně chytáš mentalitu fanoušků Arsenalu.

Reagovat
fff

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/lazar-markovic-hits-out-brendan-10303682

Dost hracov po tom, co odisli z timu resp. po tom, co BR u nas skoncil, sa v otazke ich vztahu s BR vyjadruje negativne. Agger, Downing, Carroll, Balotelli, Markovic, Sakho a este som mozno dakoho aj zabudol.

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší to bylo u Downinga, ten celou přípravu hrál v áčkových sestavách a pak mu BR řek "bude lepší když odejdeš"

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že ten seznam chceš mít co nejdelší, přesto bych tam Balotelliho radši nepsal. Jeho postoje a názory nejsou ve slušném světě zrovna dobré měřítko.

Reagovat
kiwwi

zatial len mirror, ale podla mna je to bude do leta naberat na obratkach

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-winger-eden-hazard-wants-6673855

Reagovat
nani92

jeden z dvojice Mourinho - Hazard po sezone v Chelsea skončí, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

A každýmu je jasný, komu by dali fanoušci přednost

Ale tomuhle nevěřím, klasická "told his teammates.." blbost...

Reagovat
vladis271

Reagovat
BrainBlender

Hazard do vysneneho Realu a Perez necha DDG na pokoji, protoze svou hvezdu bude mit. Navic ma Real malo kridel + Ronaldo starne

Reagovat
smazaný uživatel

co tam po DDG ked maju Navasa

Reagovat
smazaný uživatel

za 150 mega v pohode..Eden podepsal novou smlouvu takze za min nepude

Reagovat
Whitemedia

se Real zase plácne přes kapsu

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby sa spamätal a začal hrať svoj level.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

kto by potom isiel z kola von? lebo kym by nejaku hviezu nepustili Hazard by tam podalm na nesiel

Reagovat
fff

Klopp interjects when Lucas is asked about him: "Will you always ask the players about the manager? If he thinks I'm am idiot he can't say!"

A bol vcelku nasraty z Rossiterovho zranenia, pretoze sa zranil po tom ako odohral 3 zapasy za 5 dni (neviem kolko minut realne).

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál 90 minut proti Makedonii, 90 minut proti Finsku a 90 minut proti Itálii. 270 minut během 5 dní. Tolik odehráli už jenom Clarke-Salter z Chelsea a brankář Woodman.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfackal by som trénera, co ho hentak pretazil

Reagovat
Mastný Chobot

http://news.arseblog.com/wp-content/uploads/2015/10/bayern.jpg

K tomu včerajšiemu betónu. Ak takto vyzerajú štatistiky tímu, ktorý betónuje, tak to potom hej.

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

owny si vás tu pekne vodí..

Reagovat
Mastný Chobot

keby to písal len on, tak sa s týmto neobťažujem

Reagovat
J0EL

Pisali to len vsetky sliepky, ktore to nedokazali vcera rozdychat, takze nema to zmysel.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že owny to trollí, ale ti ostatní to evidentně myslí vážně.

Reagovat
J0EL

Tak Sandro je retard na pohladanie, a teda aj samostatna kapitola. Ale owny to uz "troli" tak casto a okato, ze uz si tiez nemozes byt nicim isty.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné taky je, že nejsi schopen vlastního názoru. Tuhle frázi "owny trollí, zatímco ostatní to myslí vážně" tu teď čtu co hodinu. Stádo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ty patříš mezi ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo máš píchlé v uchu, nebo vypálené v prdeli?

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba prosit, nechystám se.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Tak ona je jen otázka času, než s ním lidi ztratí trpělivost jako s dalšími místními šašky, pokud bude takhle pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale střely nevypovídají o ničem, že jo. Betonuješ na vlastní půlce, ne v soupeřově šestnáctce

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter
Reagovat
tunkic

A neznamená náhodou beton taky bezmyšlenkovitý odkopávání balónů někam do pryč a totální rezignace na útok??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ,kdyby i Eden ,tak po Matovi Schürrlem,Kevinovi by nám zbyl Willian a Oscar.. Krásně Mourku. A můžem začít budovat znova.. Prostě do ted nechápu odchody Maty a Kevina i když mám Mourinha rád,tak tohle tři roky zpátky vědět,tak nechám udělat petici at nechodí a je mě u zadku kolik toho vyhrál.. ani se Edenovi nedivím ,kdyby fakt chtěl jít,protože takovýho hráče nebude bavit hrát levýho beka. Jakmile se mu nechá volnost v přestupech,tak to níčí klub

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Souhlasim v to, že mi ten kdr příjde na několika postech slabší než předtím a nikoho to neděsí. Je sice fajn, že tenhle kádr je přizpůsobivější, ale na úkor ryzí kvality. Je to škoda

Reagovat
Miguel19

No, s tím Oscar bych moc nekřičel. Ten už mohl být pryč teďka.

Reagovat
nani92

300. proti hejtu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tak ma napadlo, PL Slováci, tí čo by mohli. Nedáme stretko v TT pri príležitosti novembrového prípravaku v City Arene proti Švajčiarom?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

ale nemam peniaze, tak keby ma niekto zalozi..

Reagovat
smazaný uživatel

A prasknuty mobil. Ty asi moc neskorujes u zien, co?

Reagovat
I am Mancunian

a to som fakt pekny, ale ten prekliaty mobil

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

vypýtaj si od brata

Reagovat
Mastný Chobot

cigaretu

Reagovat
smazaný uživatel

mozme spravit crowdfunding

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

mohli by ste vyskladat aj na ten iphone teda, nech nie som sam

Reagovat
Mastný Chobot

Mohli by sme, no

Reagovat
Mastný Chobot

ale jedine, ak sa pôjde piť

Reagovat
vladis271

šak všetko ostatné je len zámienka.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
alcantara

Tam by som mal byt, uz sa na teba a tvoje mudre nazory tesim, vlado.

Reagovat
vladis271

vstup len pod podmienkou kladnej a pravdivo vyhodnotenej odpovede na detektore lži, pri otázke: "Je EPL najkvalitnejšia ligová súťaž na svete?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cize myslis ten isty detektor, na ktorom bol Prochazka?

Reagovat
alcantara

V ktorom vesmire?

Reagovat
minoLFC

LFC má nejakú prípravu s City Arene?

Reagovat
nani92

ja sa tam chystám, aj ked neviem či budem chcieť zažiť nejaký štadion okrem Pasienkov..

Reagovat
Mastný Chobot

Vyzerá to, že Alexis cez víkend dostane voľno, takže útok Walcott - Giroud - Ox?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pobavil ma ten Wenger a Guardiola na druhom obrázku

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj mna pobavil hlavne druhy obrazok

Reagovat
smazaný uživatel

mame podobny humor

Reagovat
Mastný Chobot

ešte tá krv je srandovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necakane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no docela zásadně mi tam chybí dveře se znakem Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

wat??

Reagovat
Wat

Reagovat
Mastný Chobot

tak tak, odkiaľ predsa ten Guardiola vyšiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

nedostal se petr touhle nulou pred calamity jamese

marne hledam clanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele