Premier League - souhrn 32. kola: Manchester United uhrál s Liverpoolem remízu

06.04., 15:33, aktualizováno 07.04., 21:03
Komentáře a souhrny
Momentka ze zápasu Manchester United - Liverpool (© AFP)

Liverpool už po víkendových zápasech 32. kola anglické ligy není jejím lídrem. Může za to remíza na půdě Manchesteru United 2:2 a také Arsenal, který zvítězil na půdě Brightonu 3:0. Na třetí příčce se nachází Manchester City, který porazil Crystal Palace 4:2.

Tottenham Hotspur - Nottingham Forest 3:1

07.04.2024 19:00

Góly: 15. Murillo (vl.), 52. Micky van de Ven, 58. Pedro Porro - 27. Chris Wood

Hráči Tottenhamu zvládli utkání 32. kola Premier League a díky domácí výhře 3:1 nad Nottinghamem poskočili v tabulce mezi čtyři nejlepší celky. Spurs sice na svého soupeře ze spodní části tabulky vlétli a donutili jej k rychlému vlastnímu gólu, zbytek úvodního dějství ale působili nebezpečněji hosté a poločasová remíza jim mohla být málo. Po změně stran však převzali otěže duelu zpět do svých rukou hráči v bílém a díky výstavní trefě Mickyho van de Vena mohli slavit. Hostujícímu kouči Nunovi Espíritovi Santovi tak návrat na místo, kde prožil nepovedené tříměsíční angažmá, nevyšel.

Kohouti sice v městském derby na půdě West Hamu drtivou většinu zápasu dominovali, nakonec však vybojovali jen remízu a nechali si utéct důležité body v boji o nejlepší čtyřku. Šanci na nápravu měli proti o záchranu hrajícímu Nottinghamu, který se však v minulém kole vzchopil a po sérii velmi nepříznivých výsledků zdolal po hladkém průběhu Fulham.

Jako první překvapivě zahrozili hosté, když si Murillo všiml vyběhnutého Guglielma Vicaria a vypálil, i když se nacházel jen pár metrů před vlastním vápnem. Ambiciózní pokus skončil jen těsně vedle levé tyče. Nakonec se brazilský bek do brány přece jen trefil, naneštěstí pro něj ale srazil centr ze strany za záda vlastního gólmana. Zvýšit náskok mohl Brennan Johnson, jenže osamocený zblízka namířil pouze do Matze Selse. Zaváhání hosté využili vzápětí, když se z podobné pozice na druhé straně nemýlil Chris Wood. Ještě hůře mohlo být pro Tottenham po půlhodině hry. Ryan Yates vyslal zpoza vápna pumelici, kterou Vicario vyrazil jen k Woodovi. Zkušený útočník ale prázdné brány nevyužil a napálil balon do tyče. Na druhé straně se rozezvučela branková konstrukce také, když sražený centr Johnsona skončil na břevně.

Druhý poločas začal ve vysokém tempu, když už po pár desítkách sekund pálil Pierre-Emile Höjbjerg zpoza vápna. Fanoušci se už zvedali radostí ze sedadel, ale proti ráně do šibenice se natáhl Sels. Méně starostí měl následně belgický gólman s pokusem Johnsona, jenž sice pálil po centru ze strany do odkryté brány, avšak prostor mezi tyčemi vůbec netrefil. Nakonec to byli přece jen Kohouti, kteří udeřili. Van de Ven překvapil soupeře nádhernou pumelicí z dálky poslanou přesně do levé šibenice. Klid na kopačky hráčů v bílých dresech přidal po chvíli Pedro Porro z povedeného voleje. Ve zbývajícím čase domácí soupeře k ničemu nepustili, naopak ještě mohl skórovat Heung-Min Son, když se uvolnil, ale jeho projektil vyrazil Sels na tyč.

Spurs tedy nápravu po vloženém kole zvládli a udrželi si těsný kontakt s nejlepší čtyřkou. Jejich dalším soupeřem bude 13. dubna Newcastle, Nottingham sehraje duel o důležité body ve stejný den proti Wolves.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Chelsea FC 2:2

07.04.2024 18:30

Góly: 32. Jayden Bogle, 90+3. Oliver McBurnie - 11. Thiago Silva, 66. Noni Madueke

Fotbalisté Chelsea nedokázali potvrdit velkolepý obrat s Manchesterem United a ve 32. kole Premier League pouze remizovali se Sheffieldem United 2:2. The Blues se přitom dostali stejně jako proti Rudým ďáblům brzy do vedení, když se po rohovém kopu prosadil Thiago Silva a ačkoliv po domácím vyrovnání šli ve druhé půli znovu do trháku, vaz jim zlomil gól Olivera McBurnieho ze třetí minuty nastaveného času.

Poslední Sheffield naposledy odvážně vzdoroval silnému Liverpoolu a chvílemi dokonce bojoval o bodový zisk. K zázraku však nedošlo a Žiletky se nadále krčily na úplném dnu Premier League. Mnoho nadějí nevkládaly ani do duelu s Chelsea, jež mimo jiné překvapivě ztratila s oslabeným Burnley. Naposledy však dokráčela k vítězství 4:3 nad Manchesterem United, při kterém hattrickem zazářil její spasitel Cole Palmer.

Londýnský celek začal utkání velmi aktivně, což potvrdil Noni Madueke proběhnutím po straně. Z úhlu však Iva Grbiče nepřekvapil, vybojoval alespoň rohový kop. K jeho rozehrání se postavil Conor Gallagher, jenž centrem našel nabíhajícího Silvu, který nikým nenapadán s přehledem umístil balon přesně k levé tyči. Žiletky ukázaly ofenzivní choutky až po půlhodině hry. Dalekonosnou ránu Gustava Hamera ještě dokázal Djordje Petrovič zlikvidovat, o pár chvil později si však neporadil se zakončením z úhlu a Jayden Bogle vyrovnal.

Po poločasové přestávce mohly Žiletky otočit vývoj duelu. K hlavičce se totiž procpal McBurnie a jen těsně minul pravou tyč. Domácí rozhodně nehodlali nechat favorita v klidu, což ukázal i Hamer, jenž se odhodlal k ráně zpoza vápna, ale také mířil nepřesně. Nakonec to byli Londýňané, kdo se prosadil. Madueke podnikl povedené sólo, při jehož konci dělovkou propálil vše před sebou. Palmer, jenž střelci asistoval, mohl po chvíli navýšit vedení. Proti jeho povedené ráně pod břevno vytáhl ještě lepší zákrok Grbič. V závěru zachránil Petrovič svůj tým po hlavičce Jacka Robinsona. Srbský gólman ovšem zůstal krátký na ránu McBurnieho z bezprostřední blízkosti a The Blues v závěru ztratili vítězství.

Chelsea tak nenavázala na velkolepý obrat s United a s posledním Sheffieldem remizovala. V dalším kole přivítá 15. dubna Everton, Žiletky o dva dny dříve zamíří na stadion Brentfordu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 2:2

07.04.2024 16:30

Góly: 50. Bruno Fernandes, 67. Kobbie Mainoo - 23. Luis Díaz, 84. Mohamed Salah (pen.)

Fotbalisté Liverpoolu remizovali ve 32. kole Premier League na hřišti Manchesteru United 2:2. Pikantní souboj otevřel ve 23. minutě Luis Díaz, přičemž se jen zázrakem jednalo o jediný gól hostů v úvodním dějství. Red Devils v něm naopak nevyprodukovali jedinou střelu, což se jim na Old Trafford přihodilo poprvé od října 2015. Rychle po změně stran ale Bruno Fernandes vystihl uspěchanou přihrávku mezi obránci a z velké dálky přehodil brankáře. Rudé ďábly dokonce poslal do vedení výstavní ranou Kobbie Mainoo, bodový zisk pro Reds tak musel zachraňovat až v 84. minutě z penalty Mohamed Salah. Ten dal na tomto ikonickém stadionu už šestý gól, nikdo jich v roli hostujícího hráče nedal více.

Rudí ďáblové prožili v posledním utkání s Chelsea jízdu na horské dráze, když prvně heroicky otočili nepříznivé skóre 0:2, aby v posledních minutách nastaveného času zase o všechno přišli. Hráči Liverpoolu měli jistě na paměti poslední vzájemné měření sil v FA Cupu, kdy to byli naopak oni, kdo v posledních okamžicích prodloužení inkasoval a ukončil pouť před branami semifinále.

Utkání začalo v obrovském tempu, když už ve druhé minutě Alejandro Garnachom úspěšně obešel brankáře, jehož následně překonal. Nepohlídal si však ofsajdové postavení. Vzápětí se hosté hnali v přečíslení dvou proti jednomu, které zakončoval Dominik Szoboszlai, avšak André Onana vytasil skvělý zákrok. Neuběhlo ani 20 minut a letní posila Liverpoolu z Lipska pálila znovu. Jeho náběh defenziva nepokryla, avšak balon proletěl vedle levé tyče. Štěstí manchesterské obrany vyprchalo před polovinou prvního dějství, když při rohovém kopu zůstal osamocený Díaz a ten již chybu potrestal.

Nevyužitých příležitostí z konce první půle hosté litovali hned po změně stran, když na Old Trafford zvedl diváky ze sedadel Fernandes. Portugalec vystihl nepřesnou přihrávku mezi obránci a neostýchal se vypálit z takřka poloviny hrací plochy, čímž překvapil vyběhnutého Caoimhína Kellehera a vyrovnal. Náskok si hosté mohli vzít vzápětí zpět, nicméně rychlý protiútok zakončoval Darwin Núňez mimo tři tyče. Hosté ubrali z tempa, čehož v 67. minutě využili Rudí ďáblové. Mladý Mainoo vypálil z otočky a jeho pokus se zakroutil mimo dosah Kellehera. S blížícím se koncem utkání se hnali Kloppovi svěřenci vpřed. V 79. minutě znovu nehlídaného Díaze vychytal Onana. K dorážce se přiřítil Salah, jenž z úhlu přestřelil. Po chvíli ovšem Egypťan dostal příležitost k nápravě při pokutovém kopu po faulu Aarona Wan-Bissaky. Penaltu s přehledem proměnil poté, co si zkušeně počkal, kam Onana skočí. V nastavení se ve vápně opět objevil nepokrytý Díaz, hrdinou se ale pro svůj tým nestal, neboť balon poslal příliš vysoko.

Manchester United se tak remízou s Liverpoolem částečně vykoupil z předešlého promarněného utkání. V dalším kole zamíří 13. dubna na hřiště Bournemouthu, Reds přivítají o den později Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Arsenal FC 0:3

06.04.2024 18:30

Góly: 33. Bukayo Saka (pen.), 62. Kai Havertz, 86. Leandro Trossard

Arsenal zdolal ve 32. kole Premier League Brighton na jeho vlastním stadionu 3:0. Na zdánlivě nedobytné pevnosti zvané Amex Stadium, kde Racci padli v aktuálním ligovém ročníku teprve podruhé, Kanonýři poprvé udeřili ve 33. minutě díky úspěšnému pokutovému kopu Bukaya Saky. Po změně stran pak favorit navzdory logické sázce na pevnější defenzivu skóroval ještě dvakrát, což se může v konečném účtování jevit jako důležitý fakt. Na vyrovnaném čele tabulky, v níž Londýňané opět poskočili na první příčku, totiž může v titulové otázce rozhodovat právě skóre.

Po titulu toužící Arsenal čekalo v průběhu dubna hned osm soutěžních zápasů. Ten první proti Lutonu zvládl navzdory výrazné rotaci v sestavě. Další překážkou v pořadí byl venkovní souboj s nevyzpytatelným Brightonem, který před svými fanoušky padl pouze v jednom ligovém duelu v sezoně. Dařilo se mu i v utkáních s Kanonýry, když z posledních šesti vzájemných střetnutí prohrál jen dvě.

Svěřenci Mikela Artety si v úvodu zápasu vytvořili několik nadějných příležitostí. Nejprve po precizně zahraném přímém kopu Martina Ödegaarda hlavičkoval Gabriel jen těsně vedle. Blízko prvnímu gólu byli rovněž Saka s Gabrielem Jesusem. První jmenovaný se ukázkově zbavil obránce a kroucenou střelou na zadní tyč málem zvedl diváky ze sedadel.

Minutu nato zkusil svoje štěstí ranou z hranice pokutového území i brazilský útočník, zuby si však vylámal na skvělém Bartu Verbruggenovi. Ve 33. minutě podrazil Tariq Lamptey v pokutovém území Gabriela Jesuse a možnost v podobě penalty bez zaváhání využil Saka. V závěru první půle vytáhl David Raya parádní zákrok proti nebezpečnému projektilu Julia Encisa.

Kanonýři započali druhé dějství ve stejném duchu jako to první. Na nadýchaný centr Kaie Havertze si nejvýše naskočil Gabriel Jesus a balon poslal hlavičkou s odrazem o zem jen těsně vedle Verbruggenovy brány. Nizozemský brankář musel předvést své umění o chvíli později, když se do míče opřel Ödegaard.

Zaslouženou druhou trefu přidal hostující celek v 62. minutě, kdy pohlednou kombinační akci zakončil do odkryté brány Havertz. Na něj chtěl navázat střídající Leandro Trossard, jehož jedovatou střelu konečky prstů vyškrábl Verbruggen. Belgický křídelník si spravil chuť v 86. minutě, kdy po samostatném úniku krásně přeloboval Verbruggena.

Arsenal tak připravil svému soupeři teprve druhou domácí ligovou porážku v sezoně. V příštím kole přivítá 14. dubna Aston Villu, Brighton se o den dříve představí v Burnley.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1:2

06.04.2024 16:00

Góly: 33. Pablo Sarabia (pen.) - 73. Lucas Paquetá (pen.), 85. James Ward-Prowse

Wolves prohráli ve 32. kole Premier League na svém hřišti s West Hamem 1:2. Zápas přitom měli rozehraný lépe, když po úvodním dějství díky proměněné penaltě vedli. Ve druhé půli, do níž už nezasáhli čeští reprezentanti Vladimír Coufal a Tomáš Souček, však hráli prim hosté. Nejprve Kladiváři rovněž z bílého bodu pro pokutový kop srovnali a v 85. minutě dokonali obrat poté, co se přímo od rohového praporku trefil obávaný exekutor standardních situací James Ward-Prowse.

Když se Wolves ohlédli v tabulce směrem dozadu, měli prakticky splněno, jelikož o jejich záchraně nebylo pochyb. Gary O’Neil však spřádal o poznání smělejší plány, do evropských pohárů totiž mohlo při souhře okolností proklouznout až osm nejlepších celků Premier League. Tato informace byla zásadní i pro před utkáním sedmý West Ham, který měl na Vlky tříbodový náskok.

Úvodní dějství duelu patřilo jednoznačně Vlkům. Herní dominanci mohl v gól přetavit Pablo Sarabia, který však v těsné blízkosti branky napálil pouze Lukasze Fabiaňského. Ve 31. minutě byly problémy Kladivářů ještě výrazně zvětšeny. Po skluzu Emersona v pokutovém území následovala letos již 10. penalta zahrávaná proti týmu Davida Moyese. Zahrávat ji šel právě již zmiňovaný španělský forvard Sarabia, který i s podporou štěstěny nedal odražením míče od pravé tyče gólmanovi sebemenší příležitost zakročit.

Emerson zdánlivě dokázal svou chybu odčinit krátce po hodině hry, ke gólové hlavičce se však dostal pouze díky svému nedovolenému zákroku a videorozhodčí tak vyrovnávací branku musel zneplatnit. V 73. minutě se již Emerson zapsat do dějin zápasu pozitivním písmem dokázal, jeho kop odvracel rukou Max Kilman a z následného pokutového kopu dokázal pečlivě utaženou ranou k pravé tyči srovnat skóre Brazilec Lucas Paquetá. Šest minut před koncem zápasu dokonali hosté senzační obrat, Ward-Prowse se neskutečným způsobem prosadil přímo kopem od rohovém praporku. Dlouhé 10minutové nastavení málem zachránilo Wolves, gólové hlavičce Kilmana ovšem předcházel ofsajd brankáři clonícího Tawandy Chirewy.

Na rozdíl od předchozích pěti vzájemných duelů, v nichž pokaždé vyhrál tým vedený jako domácí, tak tentokrát vyhráli hosté. Wolves se v příštím kole představí 13. dubna v Nottinghamu, West Ham přivítá o den později Fulham.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 1:0

06.04.2024 16:00

Góly: 45+2. Dominic Calvert-Lewin

Fotbalisté Evertonu zdolali ve 32. kole Premier League na vlastním stadionu Burnley 1:0, a ukončili tak dlouhou sérii 13 ligových duelů bez výhry. V samém závěru úvodního dějství předvedl fatální chybu hostující gólman Arijanet Murič, jenž zaváhal s rozehrávkou a napálil dotírajícího Dominica Calverta-Lewina, od něhož se míč odrazil do brány. Cestu za vyrovnáním zatarasil hostům v 67. minutě Dara O'Shea, který po faulu v roli posledního muže uviděl červenou kartu.

Před Karamelkami stála mimořádně důležitá zkouška, neboť na ligové vítězství čekaly od poloviny prosince a v případě porážky by se jim Burnley přiblížilo na rozdíl pouhých čtyř bodů. Zásluhu na zlepšení výkonů nováčka měl třeba dánský záložník Jacob Bruun Larsen, jenž se trefil dvakrát v posledních třech duelech a v součtu gólů už vyrovnal svou nejproduktivnější sezonu z německého Hoffenheimu, odkud přišel do Anglie na hostování.

První minuty nepřinesly fanouškům příliš vzrušení, úvod byl plný tvrdých zákroků a hrálo se zejména mezi vápny. Přímý kop z nadějné pozice rozehrával ve 34. minutě hostující Josh Cullen, balon však poslal vysoko nad břevno. Ovace z úspěšného zásahu si tak diváci užili až v nastaveném čase první půle, kdy předvedl fatální chybu gólman Murič, jehož pozdní rozehrávku vystihl Calvert-Lewin, od kterého se míč odrazil přímo do odkryté sítě.

Druhé setkání s kosovským brankářem skončilo pro forvarda Evertonu před hodinou hry neúspěšně, když Murič vykryl dobře mířenou ránu do levého dolního rohu. Chvíli nato mohl navýšit náskok Abdoulaye Doucouré, hlavičku z ostrého úhlu ovšem mezi tři tyče nevměstnal. Burnley se postupně dostalo pod tlak, v němž se k záchranné brzdě v roli posledního obránce uchýlil O'Shea, a uviděl tak červený kartonek. V 75. minutě udržel naděje svého celku Murič, když skvěle vytáhl ránu Calverta-Lewina k levé tyči. Závěrečné minuty se dohrávaly zejména na obranné polovině domácího celku, avšak další přesný zásah již nepřišel.

Everton ukončil dlouhé čekání na ligovou výhru a vzdálil se sestupovým vodám. Příště se Karamelky vydají 15. dubna na výlet do Londýna na stadion Chelsea, Burnley již od dva dny dříve hostí Brighton.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 0:1

06.04.2024 16:00

Góly: 81. Bruno Guimarães

Fotbalisté Fulhamu prohráli ve 32. kole Premier League s Newcastlem 0:1. Domácí v první půli dominovali, jejich útočným snahám ale bezchybně čelil slovenský brankář Martin Dúbravka. Po změně stran se hra vyrovnala, z čehož nakonec Straky vytěžily zásluhou Bruna Guimaraese vítěznou branku. Eddie Howe si tak zřejmě mnul ruce po upuštění od taktiky ordinované v posledních pěti venkovních ligových duelech, které nabídly v průměru pět gólů na utkání.

Předpovídání výsledků Fulhamu se v letošní sezoně rovnalo věštění z křišťálové koule. Zatímco v polovině března přejel Tottenham, následně remizoval v Sheffieldu a po tragickém prvním poločase, který kouč "ocenil" brzkým trojím střídáním, padl v Nottinghamu. Newcastle se rovněž nemohl opřít o konzistenci výkonů a na pátou pozici ztrácel 13 bodů, do evropských pohárů se ale nakonec mohlo podívat až osm nejlepších týmů.

Bezmocný Newcastle pouze sledoval přesné kombinace a rychlé akce domácích, kteří v úvodní dvacetiminutovce naprosto dominovali. První branku utkání se jim však stále nedařilo vstřelit, na čemž měl velkou zásluhu slovenský brankář Dúbravka. Po půl hodině hry se ale hosté vzchopili a hned z toho mohli vytěžit vedení. Anthony Gordon napřáhl za hranicí šestnáctky k nebezpečné střele, k jeho smůle však skončila jen pár centimetrů vedle levé tyče. Další šanci měl šikovný Angličan ve 37. minutě, kdy si pohrál s obranou Fulhamu a z úhlu pálil opět těsně mimo. Dvě minuty nato měl po chybě hostujícího obránce obrovskou příležitost Rodrigo Muniz, slabou střelou doprostřed brány ale Dúbravkovi větší potíže neudělal.

Druhé dějství začalo na rozdíl od toho prvního vyrovnaným fotbalem. Stále stejně hladový ovšem zůstal Gordon, který v 51. minutě technickým obstřelem na vzdálenější tyč prověřil Bernda Lena. V 60. minutě měl na druhé straně dobrou příležitost z hranice šestnáctky Andreas Pereira, jeho ránu k pravé tyči ale zastavil bezchybný Dúbravka. V 75. minutě se dokázal prosadit obránce Newcastlu Fabian Schär, rozhodčí Sam Allison ale po konzultaci s videorozhodčím odhalil faul, který gólu předcházel. V 81. minutě už ale Fulham na mizernou produktivitu skutečně doplatil. Guimaraes se na hranici šestnáctky dostal k dorážce a tvrdou střelou k levé tyči překonal marně se natahujícího Lena.

Vzájemné utkání tak skončilo už pošesté v řadě výhrou Newcastlu. Ten v příštím kole přivítá 13. dubna Tottenham, Fulham se představí o den později na hřišti West Hamu.

Více informací k zápasu

Luton Town - AFC Bournemouth 2:1

06.04.2024 16:00

Góly: 73. Jordan Clark, 90. Carlton Morris - 52. Marcus Tavernier

Fotbalisté Lutonu zdolali ve 32. kole Premier League na vlastní půdě rozjetý Bournemouth 2:1, a prolomili tak 11zápasové čekání na soutěžní vítězství. Výbornou formou oplývající Třešně poslal do vedení krátce po změně stran Marcus Tavernier, sympaticky hrající Kloboučníci ale zásluhou premiérové trefy Jordana Clarka mezi anglickou elitou srovnali. V 90. minutě navíc stihl dokonat obrat Carlton Morris, čímž hostům alespoň částečně oplatil fiasko z nedávného vzájemného klání, kdy navzdory třígólovému náskoku nakonec padli.

Luton se ve vloženém kole musel popasovat s těžkou situací, když na hřiště Arsenalu cestoval bez řady opor. Nakonec se s tím svěřenci Roba Edwarda poprali se ctí a jen dvakrát inkasovali. Sedm zápasů před koncem soutěže ale nutně potřebovali sbírat body, navzdory sympatickým výkonům totiž nadále zaujímali sestupovou 18. příčku. Mnohem lépe na tom byl Bournemouth, jenž se třemi výhrami v řadě přiblížil horní polovině tabulky.

To, že jsou Cherries ve formě, bylo znát hned od úvodních minut. Aktivitou zaujal zejména Tavernier. Ten se nejprve blýskl skvěle zahraným přímým kopem, po kterém však zazvonilo pouze břevno. Krátce nato o sobě dal anglický křídelník vědět podruhé, když se uvolnil na hranici pokutového území, ale jeho skrytá rána mezi nohama obránce skončila jen těsně vedle branky. Smůlu svého kolegy se snažil protrhnout Justin Kluivert, nicméně ani při něm štěstěna nestála. Svou střelu z rohu velkého vápna totiž nasměroval jen do vzdálenější tyče.

Po změně stran se mohl konečně radovat Tavernier. Ten se prezentoval učebnicovým prvním dotykem a následně levačkou obstřelil Thomase Kaminskiho. Následně málem zvýšil vedení hostů jejich nejlepší střelec Dominic Solanke. Po jeho ráně z hranice šestnáctky však zvonila potřetí v zápase pouze branková konstrukce. I přesto, že fotbalisté Lutonu tahali po celý duel za kratší konec, se kýžené trefy dočkali. Lví podíl na ní měl Clark, jenž si po drzém průniku narazil s Lukem Berrym a následně zakončil přesně k bližší tyči. Diváci byli v nastaveném čase účastni nečekané otočky. Centr z levé strany totiž za záda Neta uklidil Morris.

Bournemouth se tak po čtyřech domácích duelech v řadě vrátil na hřiště soupeřů porážkou. V příštím kole přivítá 13. dubna Manchester United, Luton se tentýž den představí na stadionu Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brentford FC 3:3

06.04.2024 16:00

Góly: 39. Ollie Watkins, 46. Morgan Rogers, 81. Ollie Watkins - 59. Mathias Jørgensen, 61. Bryan Mbeumo, 68. Yoane Wissa

Aston Villa remizovala ve 32. kole Premier League na vlastním hřišti s Brentfordem 3:3. První dějství nabídlo jedinou střelu na bránu, tu však dokázal Ollie Watkins zužitkovat. Hned po výměně stran na něj navázal Morgan Rogers, poté ovšem přišel bleskový obrat ze strany Včel, během nějž dvakrát asistoval Sergio Reguilón. Ke slovu se ale v závěru znovu přihlásil Watkins, který se tak v této sezoně přímo podílel na 28 brankách Villans. Navzdory jeho skvělé formě hrozí The Lions po další ztrátě pád ze čtvrté příčky.

Jen necelý poločas trvaly naděje Aston Villy na bodový zisk z Etihad Stadium. Těsně před odchodem do kabin se ale nepochopitelně rozestoupila zeď a Phil Foden rozjel z přímého kopu svou cestu za hattrickem, po němž musel tým z Birminghamu skousnout první venkovní prohru roku 2024. Brentford naposledy vyzval Brighton a bezbrankovou remízou protáhl čekání na výhru na osm po sobě jdoucích duelů.

První růžky v utkání ovšem vystrkovaly právě Včely. Už krátce po rozehrávce musel na poslední chvíli čistým skluzem odstavit Leon Bailey od míče Reguilóna, který si nabíhal do vápna. Záhy pálil do boční sítě z přímého kopu Bryan Mbeumo. Premiérový obtížnější zákrok si připsal hostující gólman ve 25. minutě, kdy se roh Johna McGinn zakroutil k bližší tyči, Mark Flekken byl ale pozorný. Na statisticky první přesně mířený pokus si diváci počkali až do 39. minutě, kdy po centru McGinna hlavičkoval Watkins, Fleckken pak sice jeho ránu vyrazil do tyče, od ní se však míč odrazil pár centimetrů za brankovou čáru.

Dalšího přesného zakončení se ochozy dočkaly půl minuty po změně stran a ve Villa Parku znovu vypukla gólová radost. Rogers si navedl míč do vápna a překvapivou ranou na bližší tyč nedal prostor pro reakci Flekkenovi. Po hodině hry ovšem přišel naprostý rozklad domácí obrany. Toho nejdříve využil Zanka, který pálil naprosto osamocený z prostoru pro penaltu, krátce nato z podobné pozice vyrovnal z voleje Mbeumo. Pohromu pak dokonal v 68. minutě Yoanne Wissa, jenž se znovu ocitl naprosto nehlídaný v předbrankovém prostoru a míč jednoduše dorazil do sítě. I domácí ovšem našli síly na odpově. V 81. minutě zase využil neúspěšného výběhu Flekkena Watkins, jenž druhou brankou v utkání srovnal. Další přesné zakončení už utkání nenabídlo, a konečný výsledek tak kopíruje počet střel na branku.

Aston Villa tak po těžkém direktu od Citizens doma pouze remizovala. V příštím kole se představí 14. dubna na hřišti Arsenalu, Brentford přivítá o den dříve Sheffield United.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 2:4

06.04.2024 13:30

Góly: 3. Jean-Philippe Mateta, 86. Odsonne Édouard - 13. Kevin De Bruyne, 47. Rico Lewis, 66. Erling Haaland, 70. Kevin De Bruyne

Fotbalisté Manchesteru City porazili ve 32. kole Premier League Crystal Palace 4:2. Již ve třetí minutě sice zaplněný Selhurst Park uvedl do varu přesný zásah Jeana-Philippa Matety, následně ale začali na londýnském stadionu úřadovat The Sky Blues. Hlavní postavou úspěšného obratu se stal Kevin De Bruyne, jenž se při 250. startu v nejvyšší anglické soutěži za Citizens v první půli zaskvěl krásnou ranou do šibenice, k níž po změně stran přidal další trefu i asistenci na nakonec vítěznou branku Erlinga Haalanda. Hlavně zásluhou hvězdného Belgičana se tak obhájce titulu alespoň dočasně dotáhl na vedoucí Liverpool.

Orli z Londýna se v této sezoně sedmkrát setkali s týmy ze současné elitní pětky a šestkrát prohráli. Jediný získaný bod vybojovali právě v prosincovém souboji se Citizens, když se Michael Olise proměněnou penaltou z 95. minuty postaral o jeden z nejpřekvapivějších výsledků sezony. Aktuální forma Crystal Palace ovšem jeho napodobení nenasvědčovala, jelikož od začátku února porazilo jen předposlední Burnley.

Přesto už ve třetí minutě po dlouhé přihrávce od Adama Whartona utekl Mateta hostující obraně a míč s odrazem od levé tyče poslal do brány. Po šokujícím úvodu začali dominovat Citizens. V 11. minutě vyslal zpoza šestnáctky halfvolej Rodri, ale Dean Henderson vytáhl skvělý zákrok. Honba za vyrovnáním se Manchesteru vyplatila, protože zanedlouho vypálil z levé části velkého vápna De Bruyne a výstavní ranou do vzdálenější šibenice umlčel většinu diváků v Selhurst Parku. O chvíli později se řítil sám na bránu Haaland, ovšem norského kanonýra vychytal rychlým výběhem Henderson. Po půlhodině hry obral soupeře o balon Jordan Ayew a vytvořil přečíslení tři na jednoho, které však sám zakončil střelou do břevna.

Ani ve druhé půli se diváci nenudili. Už ve 47. minutě si ve vápně našel míč Rico Lewis, jenž ho umístil k levé tyči. Hosty bleskový gól uklidnil, zároveň ale nepouštěli balon od kopaček, a tak se k němu Crystal Palace dostávalo jen obtížně. Po hodině hry bylo pro Blue Moon ještě lépe, protože De Bruyne si naběhl ve vápně do volného prostoru a nahrávkou z ostrého úhlu našel před bránou Haalanda, který jednoduše kopl míč do sítě. Belgický záložník měl svůj den a za chvíli to znovu potvrdil, když po Rodriho sklepnutí napálil míč k levé tyči a zvýšil vedení Citizens. Orli v závěru zápasu ještě upravili skóre, když centr Odsonneho Édouarda usměrnil nohou do brány Jeffrey Schlupp.

Manchester City tak na úvod víkendového programu nezaváhal a došel si pro tři body důležité v cestě za obhajobou titulu. V příštím kole přivítá 13. dubna Luton, Crystal Palace se představí o den později v Liverpoolu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
31
22
5
4
75 : 24
71
2
Liverpool FC
31
21
8
2
72 : 30
71
3
Manchester City
31
21
7
3
71 : 31
70
4
Tottenham Hotspur
31
18
6
7
65 : 45
60
5
Aston Villa
32
18
6
8
66 : 49
60
6
Manchester United
31
15
4
12
45 : 46
49
7
West Ham United
32
13
9
10
52 : 56
48
8
Newcastle United
31
14
5
12
65 : 52
47
9
Chelsea FC
30
12
8
10
55 : 52
44
10
Brighton & Hove Albion
31
11
10
10
51 : 49
43
11
Wolverhampton Wanderers
31
12
6
13
44 : 49
42
12
AFC Bournemouth
31
11
8
12
45 : 55
41
13
Fulham FC
32
11
6
15
47 : 51
39
14
Crystal Palace
31
7
9
15
36 : 54
30
15
Everton FC
31
9
8
14
32 : 42
29
16
Brentford FC
32
7
8
17
45 : 58
29
17
Nottingham Forest
32
7
8
17
40 : 56
25
18
Luton Town
32
6
7
19
45 : 65
25
19
Burnley FC
32
4
7
21
32 : 67
19
20
Sheffield United
31
3
7
21
30 : 82
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (724)

Přidat komentář
jk

Reguilon Ebeningball

Reagovat
Unai

Not great, almost terrible ebening

Reagovat
Pablos

Coufal a Souček střídání v poločase… zajímavý, to byla taková bída ? Pls někdo pokud možno nezaujatej

Reagovat
Pablos

Jo aha oni nešli dolu, ale na plac

Reagovat
dantetomas

Ne, nesli na plac, ale ostali v polcase v kabine

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Tak hovno šli dolu… kdo se v tom má vyznat když je to kolečko zelená nahoře, červená dole a řádky se jmenem naopak

Reagovat
Nebelung

je to hrozné

Reagovat
HOAX

Šli dolu

Reagovat
nani92
Reagovat
Werkrider

Dodatečné pokuty?

Reagovat
jk

Snad mu spoluhráči vyjádří podporu

Reagovat
Golasso

Mělo by no, ale spíš to, co udělal Estupido.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou ti simulování nevadí, však ty ani sám sebe nemůžeš brát vážně...

Reagovat
Golasso

Víc mi v těchto momentech vadí, že se netrestá tady to ohánění se prackama z frustrace . Asi je to v pohodě, když se to udělá dost rychle nebo nvm.

A lidi, co se berou moc vážně, jsou stejně většinou dementi

Reagovat
jk

Reagovat
bbbauch

Reagovat
dantetomas

Snad z toho nebude mat Ben psychicke tazkosti

Reagovat
Edgewalker

Taky to vidím nerad, má mu vynadat do kokotů a jde se dál.

Reagovat
Nizzie

To by si moc hráčů nezahrálo, ale jsem rozhodně pro.

Reagovat
kissak

Tohle fakt pobaví+dnes ještě Willock.:

https://ibb.co/p40mrRr

Reagovat
SunFells

Co se Joeovi stalo?

Reagovat
kissak

Zatím nespecifikované zranění.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Nevidel som, ale paradny vysledok a forma v sucasnosti to by sme hadam aj s tym Bayernom mohli nieco uhrat

Reagovat
Gunner14

Nádhera škoda zahozených šancí, mohla být další venkovní nakládačka.

Next up: revenge on Bayern

Reagovat
SunFells

Paráda, na Bayern bude dobrá nálada, zatímco oni jsou teď v dost troskách. Jak Kai dokáže s takovou energií hrát každé 3 dny, wow. U gólu pohybem Dunku pěkně podělal, dnes toho i dost vytvořil a to i dlouhým crossem pravou nohou

Reagovat
Gunner14

Kai je boží

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
norton

niekto by sem mohol napostovat vsetky jeble reci, ktore sme pisali (vratane mna) na Havertza na zaciatku u nas. Paradny hracik, dokonca klucovy momentalne pre nas. Nastastie Arteta knows narozdiel od nas “telkovych mudrlantov”. Uz som pochopil ze staci Mikela nechat varit a vysledok sa dostavi Kazdopadne citim, ze tohtorocny boj o titul bude legendarny, ci uz to dame alebo nie…

Reagovat
mr.Silver

amen

Reagovat
Golasso

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Letos je ta PL neskutečně nabitá a bude to jízda až do konce Z té trojice City, Pool a Arsenal Vám to přeju nejvíce , ale koukal jsem dnes na los City a jako dle mého ztratí max jednou

Reagovat
norton

tak staci ked my nestratime a je to doma

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Golasso

Letos je to paráda.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Je to vlastně jediná z TOP lig když nepočítám Portugalskou teda kde není ,,jasnej,, mistr.

Reagovat
Remt

Ještě první česká

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Acquanni

V Portugalsku už to taky je poměrně nalajnovaný. Není to jasný, ale 4 body + zápas k dobru, to už musí Sporting fakt posrat, jinak je to jejich.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Pamatujete si, jak se někteří oslové v létě radovali, když Kai nedal ani jednu volej v All Stars Skill Challange na tour?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Uz sa dole prihlasili

Reagovat
Nizzie

Reagovat
BaggioRoberto

Hosi vy si myslite, ze jste objevili Ameriku. Ale tohle vi kazdej, ze Chelsea je studnice vynikajicich hracu, s kterymi neumi hrat. Salah tam byl, De Bruyne, v Milane od nich mame Tomori, Pulisic, Loftus Cheek a Giroud. I Torres prestal davat goly v Chelsea.

Reagovat
BaggioRoberto

vlastne i Sevcenko

Reagovat
herbage

tak kdo sledoval Bundesligu, ten dávno věděl, co je Kai za poklad

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Godwinson

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
norton

nechapem co je vtipne. Ten chalanisko hra fakt paradne.

Reagovat
Trand

Nakonec dost v pohodě výhra, Brighton sice cca od 70. do 85 minuty držel míč a my jen odkopávali, ale za celý zápas si nevypracovali jedinou šanci.

Reagovat
Raff81

V první půli měli jednu nebezpečnou střelu, hodně podobnou jako ta, že které nám dalo Porto u nich na 1:0 , tentokrát si to Raya pohlídal

Reagovat
Hachim Mastour

Som rád, že sme takto pekne porazili hnusný pokrytecký hipsterský Brighton a dúfam, že do piatich rokov ten neambiciózny paklub zostúpi

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Hachim Mastour

nemam rad brighton, je to moje pravo, nie?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne

Reagovat
dantetomas

Homofob

Reagovat
Nizzie

Dobře, nemáš rád Brighton, to jde nějak poznat, ale ta přídavná jména jsou trošku zbytečná nemyslíš?

Neambiciozní paklub. Hodně, ale fakt hodně klubů by se mohlo učit od Brightonu, jak fotbal dělat.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Hachim Mastour

už si nespomínaš ako nás Brighton na čele s podvodníkom Maupayom v 2018/19 poslal do Europskej ligy?

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
oddy

Reagovat
Golasso

Taky je moc nemusím

Reagovat
Golasso

Hlavně tak vyhajpovanou transition phase neměla ani Ellen Page

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Se dívám kolik bývalých PL klubů je o patro i dvě níže , skoro celá bývalá PL

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Kai Havertz hits best goal tally since moving to PL. Arteta drove signing & despite #RMFC / #FCBayern interest, 24yo only wanted Arsenal.

Ornacle posvětil, co bystří věděli

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná pohádka.

Reagovat
SunFells

a lorici ne

Reagovat
Golasso

Reagovat
jk

Hlavně woolwich byl jediný ochotný za něj zaplatit to co chtěla chelski, konec pohádky

Reagovat
SunFells

"interest" klíčové slovo pro idioty, které znázorňuje co bylo těmito či jinými idioty odmítáno.

Reagovat
smazaný uživatel

> 24yo only wanted Arsenal

Z těch tří klubů to byla jediná reálná možnost, takže ani neměl na výběr.

Reagovat
SunFells

Pověz mi, jak sis tu složitou větu přeložil.

Reagovat
Golasso

dvacetčtyři jou neměl na výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Že ho nezajímala možnost jít do Realu (a Bayernu) a dal přednost Arsenalu. Což prostě není pravda.

Reagovat
J0EL

Povedz nam o tom viac

Reagovat
smazaný uživatel

Nic víc k tomu není potřeba říkat, ale tak dál žijte v iluzi, že máte pull.

Reagovat
J0EL

A ty ze ho nemame no

Reagovat
SunFells

to popírání jen tak nepustí

Reagovat
Talker

Interest tam možná byl, ale reálně nepřišla žádná nabídka.

"interest" tam možná byl, ale pak slyšeli, kolik si říkáme my za přestup a vyděsili se. Pak zjistili, co si říká Havertz na platu a zasmáli se a odešli.

Reagovat
SunFells

Nepřišla nabídka, co říká Ornstein značí, že by jiné nabídky byly zbytečné a jedna věc je mít zajímat se o hráče a druhá pak vyhodnotit na jakou cenu za něj jsi ochoten zajít. Je úplně v pořádku nedávat 60-65 za Havertze, snad i každý názor od goonerů byl, že platíme přes.

Tohle je ale reakce na odmítání toho, že by ty dva kluby o něj mohli mít zájem. Nikdo neřešil cenu, všichni ocasy vylučovali už tohle.

Reagovat
Talker

Zájem o Kepu měli Bayern a Real (a možná i další), ale to neznamená, že by ho chtěli na přestup za 60 mega, ale na hostovačku za pár šupů.

Já říkal v létě, že si myslím, že od Bayernu a Realu přijdou nabídky třeba 40-50, ale ve chvíli, kdy to Arsenal napálil, tak nemělo smysl spekulovat.

Reagovat
SunFells

Proč mi to říkáš?

Reagovat
Talker

Jen dodávám kontext tweetu, který posíláš?

Reagovat
SunFells

A reaguješ tím přímo na příspěvek, kde to je uvedené?

Reagovat
jk

co říká Ornstein značí, že by jiné nabídky byly zbytečné

Reagovat
J0EL

To si z toho vydedukoval?

Reagovat
bbbauch

Ze by ses zrovna ty mel nekomu smat po tom, co jsi mel problem prelozit jednoduchou vetu..

Reagovat
J0EL

Uch, si mi dal. Neviem, ci vsetky svoje obchodne rokovania v anglictine teraz nezrusim, lebo som si zle vylozil jednu vetu

Reagovat
bbbauch

Klasickej flex

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Možná je zruší obchodní partneři když, je kvůli svému špatnému překladu všechny pošleš do piče

Reagovat
J0EL

Jj, lebo takto to funguje. Vytiahni tu leben z prdele uz.

Reagovat
jk

Narážím samozřejmě na “24yo only wanted Arsenal” ty náfuko

Reagovat
SunFells

Podívej se na každý velký Artetův přestup, co o něm dobré zdroje psali a samotní hráči pak říkali.

Arteta je zaříkavač, přinutil by tě otevřít učebnici matematiky pro základní školy.

Reagovat
Golasso

Neblázni, i Arteta má svoje limity

Reagovat
SunFells

Chápu, říkám otevřít

Reagovat
jk

Ale ani z tebe by nedokázal udělat nearogantního čumáka

Reagovat
Nizzie

Ale to je pořád mnohem menší výzva než tebe naučit počítat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Jeden za dva roky není schopnej přijít na to jestli je víc 25 a nebo 26. A palcuje mu to druhej co sice ví jak funguje statistika, ale nedokáže si ani spočitat vzorek. Nojo, matematičtí géniové eurofotbalu

Reagovat
J0EL

After all this time?

Reagovat
Nizzie

Always.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Když už tak rád sleduješ Ornsteina, tak ti určitě neuteklo, když někdy v lednu psal o tom, že má Havertz největší plat v Arsenalu, co.

Reagovat
SunFells

To uteklo, zdroj? To by si protiřečil.

Reagovat
Salfovic

No Ornstein to psal.

Reagovat
SunFells

Vždyť sdílej, ukazuj.

Reagovat
Salfovic

Ty jsi fakt jak malej.

Reagovat
SunFells

Ty sem přicházíš s tímhle tvrzením, které odporuje jeho vlastním slovům a nechceš to podpořit linkem a já jsem kvůli tomu jak malý?

Reagovat
SunFells

Paráda. Víš co tam říká?

Reagovat
Salfovic

Ano. Co zas tohle bude za kličku.

Reagovat
mistr129

Kde tam říká že bere nejvíc v Arsenalu?

Reagovat
Salfovic

A kdo má víc než 275? Nikdo, v příští sezoně Odegaard.

Reagovat
SunFells

Odegaard, přesně jak Ornstein narozdíl od tvých lží tvrdí.

Reagovat
Salfovic

Odegaard od nové smlouvy-

Reagovat
SunFells

Kterou podepsal před půl rokem. Ona má snad vzejít v platnost v budoucnu? Znovu by to neodpovídalo jeho tvrzení.

Reagovat
LFCreds

Veď ma v podstate pravdu, keď prestúpil k vám, dostal najvyšší plat, až po podpise novej zmluvy ma najvyšší plat Odegaard.

Reagovat
SunFells

kde vás berou ty vole, ten klaun tu napíše tři nepravdivé tvrzení a další se tu vyrojí s tím, že má v podstatě pravdu tak, že uvede něco spekulativního.

Reagovat
Salfovic

Hele, ty klaune, tehdá jsi tu suverénně psal, že víc než Havertz bere i takovej Jesus. A své tvrzení si dosud nijak nepodložil. Celkem vtipné od někoho, kdo chce pořád po ostatních zdroje.

Reagovat
SunFells

Jen couvej a cinkej

Reagovat
SunFells

Zdá se, že nevíš. Pak bys tu asi nedával něco, co nijak tvé tvrzení nepodpořilo.

Srovnej si znovu své tvrzení s tím, co tu udáváš. Pak tu piš ještě pičoviny o kličkách

Reagovat
Werkrider

co? to ne ne?

Reagovat
Whitemedia

A nechceš občas držet tlamu? Havertz měl mít extrémní plat už i u nás a nic, škodící novinář opakovaně dělal zle.

Reagovat
Talker

9 ligových golů, duben, 7 kol do konce sezony v jednom z nejlepších týmů ligy.... Sounds about right.

Reagovat
SunFells

Tys byl největší unikát, sledoval jsi ho týden co týden několik roků a téměř každou jeho vlastnost a poziční dispozice jsi měl zle.

A 9 gólů, spíš 8 pokud tě opravdu zajímá podstatné, je jakože málo?

Reagovat
Talker

Sledoval jsem ho týden co týden a právě proto jsem rád, že je pryč.

Reagovat
J0EL

A aj preto ste teraz tam kde ste

Reagovat
SunFells

Tak si to užívej

Reagovat
Talker

Upřímně - pomohl by nám Havertz letos? Nemyslím si.

V Arsenalu, který je na špičce tabulky a má fungující tým může být užitečný jako utility player. Pro nás by byl další 2-3 roky zbytečný.

Reagovat
SunFells

Upřímně - pomohl. To jsi snad zaregistroval vaši sezónu, ono je docela běžné když hráče dál ve vývoji vyměníš za trendy, tak krátkodobě si určitě nepomůžeš k výsledkům.

Reagovat
Talker

Sorry, ale dali jsme Havertzovi 3 roky. Za tu dobu se neposunul vůbec v nějakého tahouna.

Utility hráč slušný, ale to je tak všechno.

Reagovat
Golasso

Tak jste mu měli vytvořit takové podmínky, aby uspěl. Očividně to jde.

Reagovat
SunFells

V bordelu na sešupu, kde jsi nerozeznal téměř jedinou jeho schopnost, ok. Nevím jestli tím utility chceš říct to co zamýšlíš podle toho jak to podáváš

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Tak to je super, že jsou všichni spokojení

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

"Do NOT come to Tottenham”

Ange Postecoglou ⚪️❌

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1776442719964963169

Celkem sympaťák, že se hráče snaží odradit od největší životní chyby

Reagovat
jk

Ty dneska fakt nemáš formu

Reagovat
Golasso

Já jen navazuju na kreativní výklad anglických textů tady v diskuzi

Reagovat
jk

Je pravda, že v poslední době tu jsou kreativní především fans woolwiche v obhajování svých nesmyslů.

Reagovat
Golasso

Tak určitě

Reagovat
jk

Reagovat
Pharrell

Zítra top match EPL : MU - Liverpool

Reagovat
Nikikrew

Radsej by som uvital vitazstvo Korcoka ako Arsenalu. Pici toto u nas. Dovi dopo

Reagovat
jk

Mám to stejně

Reagovat
772jozef

Reagovat
vladis271

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
captain18

Reagovat
Busby babes

me prijde hezky, ze jste si progresivne zvolili LGBT+ kandidata...

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Reagovat
FuchBlaha

smutne ale ocakavane...orbanovci sa zmobilizovali

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Reagovat
Rudnevs

Vyhrala mafia, strach a desinformacie

Reagovat
772jozef

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bowie

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Eichel

Reagovat
icemike

Reagovat
mistr129

Arsenal pořád naplno v boji o titul a můžeme se smát Slovákům, pěkná sobota

Reagovat
Rudnevs

Sorry, ale toto uz nie je situacia, kedy sa treba “smiat Slovakom”. Celý štát ovládla mafia, ktorú ľudia volili zo strachu, pretože svojho oponenta označili (naschval a chybne) za vojnového štváča, ktorý obyvateľstvo pošle do vojny na Ukrajinu. Rurálne obyvateľstvo je príliš sprosté a politika je príliš komplikovaná na to, aby tomu ľudia chápali a výsledok je takýto. Nesmejte sa nám, situácia je vážna a je zlá, sklamanie je obrovské.

Reagovat
772jozef

Reagovat
Rudnevs

Haha velmi vtipne

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
C-M@ster

Tam je nejhorší, že nedojde k tomu ze dne na den, že by Slováci vypadli z EU a NATO a stali se satelitem Ruska a voliči dostali facku.

Tam se to salámovou metodou bude posouvat a vnímal by to člověk, leda by dnes upadl do kómatu a vzbudil se až za 5-10 let.

Něco se jako u nás dělo s dezinfem kolem Havla.

Na začátku to byl "pivnidoga" nebo jak se jmenoval ten člověk.. a postupem času se začaly šířit historky, jak podváděl ženu, byl věčně ožralej, byl to prominentní Žid atd...

Postupně to dezinfo prostupovalo společností a jeden z nejpopulárnějších politiků pár let po smrti padl k těm nejmíň populárním - ne ze dne na den, ale vytrvalou antikampaní... mistrnej tah lidí kolem Zemana.

Reagovat
j_mrazik

To, co píšeš nahoře, ten odchod by facka nebyla. Oni si to přejou.

Reagovat
Rudnevs

Facka by to bola, ja stále dúfam, že nie všetci voliči Pelleho sú len totálni dezoláti. Len zlomok z toho si skutočne želá vystúpenie z EÚ a z NATO. Bohužiaľ veľa (aj normalnych) ľudí zmobilizoval strach z vojny, ktorý Pelle šíril v kampani. Zasiahol pre ľudí tú najpodstatnejšiu tému - strach o vlastný život. Viem si predstaviť, že pre veľa (jednoduchších) ľudí bolo v tú dobu všetko ostatné druhoradé a “pre istotu” radšej dali ten hlas Pellemu.

Zároveň verím, že z EÚ ani z NATO Pelle ani Smer nebude chcieť vystúpiť. Aspoň zatiaľ. Problém môže nastať, keď im EÚ bude chcieť klepnúť po prstoch kvôli ohýbaniu princípov právneho štátu, v čom podľa mňa - posilnení občanmi - iste budú pokračovať. Očakávam snahy zabetónovať sa pri moci a meniť volebný systém - tak, aby mali väčšie slovo zrovna malé regióny. Tie malé regióny, ktoré sú plné sprostých, ľahko manipulovateľných ľudí. Tradičné základne voličov Smeru.

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis si myslim, ze zlomek jeho volicu si aspon trochu uvedomuje dusledky vystoupeni z NATO/EU a ma na to nejaky nazor. ani neverim, ze vetsina vubec vi, co ty organizace jsou a co delaji..

Reagovat
Gazdo

Ved to je jednoduche.. su automaticky zle lebo ich dosadil Soros a Amerika a nam tu doteraz vladli nacisti ale nastastie my sme mali uzasneho Roberta ktory nas oslobodil… teda neviem ako ostatni ludia ale ja uz som zacal seriozne prehladavat realitky v cesku

Reagovat
j_mrazik

Velká část Slovenska by chtěla být pod nadvládou Ruska, protože Putin by tam konečně udělal pořádek.

Reagovat
Rudnevs

Nejaka časť určite, dúfam však že menšia než si myslíš

Reagovat
Kiss Me Polka!

vůbec nechápu, co se snažíš říct tím Havlem??

pořád to je s přehledem nejpopulárnější polistopadový ( a tím pádem od Masaryka) politik. To že se trochu ustoupilo od fanatického tatickovani je za mě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Což vzhledem ke konkurenci není zas tak velký úspěch...

Reagovat
Jordi Alba

Na Slovensku je něco jako volby?

Reagovat
Neutron

V podstate nie, je tu pravo prvorodeneho syna, co ale Fico dojebal, lebo jeho rod po smrti Pelleho vymrie po meci, jedine, zeby potom prevzal moc mladsi syn, ale ten to bude musiet urobit silou, inak nema sancu.

Reagovat
mistr129

Jako samozřejmě nadsázka a lidí na Slovensku je mi líto, ale:

1) Slovensko (stejně jako Česko samozřejmě) z geopolitického hlediska velký význam, takže to není pro nás průšvih jako výhra např. Trumpa, Corbyna nebo AfD.

2) pokud se díky / kvůli tomu rozhodnou ti “normální” Slováci jít do Čech, pro nás to bude jen dobře. Ale pochopitelně to přinese i další problém Slovensku, které přijde o další schopné lidi a už se to zacyklí

Reagovat
Rudnevs

No však jasné, vám to môže byť úplne jedno. Trpieť budú Slováci. V podstate všetci. Akurát nie všetci si to budú uvedomovať, pre niektorých to bude “konečne je pokoj, nemusím riešiť tú politiku a hádky” a “aspoň neni vojna”. Pre mňa osobne je to po parlamentných voľbách taká ďalšia malá katastrofa, keďže študujem obor, v ktorom sa nedá presadiť sa v zahraničí. Rovnako tak ľutujem všetkých ďalších Slovákov, ktorí odísť proste nemôžu - či už kvôli rodine alebo iným záväzkom. Som si však istý, že po posledných dvoch voľbách príde k veľkému odlivu. A krajina to pocíti. Podľa mňa to pocítila aj včera vo voľbách, pravidelným odlivom inteligencie tu ostávajú a volia sami magori.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neutron

Ak to nie je top secret aky je to odbor? Lebo nenapada ma moc toho s cim sa nevies inde ako u nas presadit. Politologia alebo cestovny ruch v SR?

Reagovat
mistr129

Hádal bych právo třeba?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Rudnevs

Ako spravne tipuje kolega nado mnou, som studentom prava. Nevravim, ze je to nemozne, ale s pravom vystudovanym u nas je presadit sa v zahranici velmi obtiazne. Napriek tomu sa snazim aspon jednym ockom skumat, akym sposobom by som to mohol spravit. Podla toho, co som pocul, by som zrejme musel ist popri studiu externe na Uni Wien, co samozrejme nie je vobec jednoduche ci uz po financnej, casovej alebo hocijakej inej stránke. Ak s tym niekto mate skusenosti alebo je tu pripadne nejaky pravnik, ktory ma skusenosti so zahranicim (ja viem, sance nie su moc vysoke, ale na ef najdes vsetko ), vsetky rady ci pribehy sa zidu.

Reagovat
O.Giroud

Staň sa úspešným streamerom, youtuberom

Reagovat
Rudnevs

To mi pride zložitejšie než vyštudovať právo A najmä mi pride, že na to musíš mať vyslovene šťastie, prísť s niečim, čo tu ešte v takej forme nie je, zaujať nejak ľudí… a to je tá ťažká časť.

Reagovat
norton

2) na druhej strane mensia konkurencia pre nas co ostaneme

Reagovat
Neutron

To je totalne typicky pristup a mentalita Slovakov a preto sme teraz tam kde sme

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
norton

preto ten facepalm na konci

Reagovat
Neutron

Ten sa neguje s tym prvym

Reagovat
j_mrazik

Tak tohle už máte u holek, ne? Hezký holky, marní kluci. I když my to máme trochu taky tak.

Reagovat
Rudnevs

Tych krajin, kde to je naopak, zas az tolko nie je

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Eichel

Reagovat
LFCreds

Sranda, ako sa zase ozývajú liberáli a progresivci a ako vždy, kto ma iný názor, ako oni, sú dezoláti, neinteligentny a sprostí ľudia, hlúpi vychodniari (v Košiciach a v Prešove vyhral Korčok ). Nevolil som Pelleho, ale aby som tu urážal ľudí s iným názorom alebo inou voľbou, ako bola moja, je cez čiaru skôr to značí o tvojej inteligenci a tebe podobnych, čo tu vypisujete tie bludy a je mi za vás trápne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rudnevs

Tak nech mi sem niekto napíše ten iný názor a nejak rozumne podloží argumentami a faktami, prečo je správne voliť Pelleho.

Prepáč, ale za mňa sa jednoducho voľba smerákov nedá označiť za nejaky “iný názor”, na to urobili príliš veľa zloby za posledných 20 rokov. Aj voľba Hitlera v 1933 bola len “iný názor”?

Každý, kto volil Pelleho, volil z hnevu, zo strachu alebo z nevedomosti. Za tým si stojím. Ak mi to niekto chce vyvrátiť rozumnými argumentami, kľudne môže. Som pripravený diskutovať na úrovni.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Rudnevs

Dakujem pekne za argumenty.

Reagovat
Luc-Luc

Ty musis byt dobrej trouba, kdyz cekas, ze tady na fotbalovym foru povedes erudovanou diskusi o tom, jaky ma Pellegriniho elektorat incentivy proste liberalne progresivisticky probruselsky kridlo vcera prohralo, tak se s tim smir, jako ja musim v CR trpet to stejny, akorat na opacnou stranu. O tom je demokracie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Mne sa zase paci ako sa ludia ohanaju liberalizmom ako nejakou nadavkou a pritom ani nevedia co to je ale maju ho spojene s Netflixovym pretlacanim LGBT+… ale ze ja vobec stracam cas. Len som chcel povedat ze ano budem urazat tych ludi co volia smer a hlas a budem im nadavat za udajne iny nazor lebo tym co tito ludia svojim hlasom vyjadruju negativne ovplyvnuju mna, moje deti a nasu buducnost. Vyjadrovanie nazoru a ovplyvnovanie rozdelenia moci v state su dve rozdielne veci

Reagovat
PP

nemlich to mám s tím ulhaným šmejdem Babišem a jeho kompars..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? uražení vychodnaru (hloupé) tu vidím jen od jednoho člověka a ten člověk se tu paradoxně vysmívá tomu, že korcok prohrál, takže ti to moc nepasuje.

Reagovat
PP

chudáci.. Fakt upřímnou soustrast. U nás jsme měli taky dva čuráky Babiše se Zemanem, ale na toho si Babiš netroufl. U vás máte loutku a mafiána loutkovodiče. Vysmívat se tomu může jen naprostý kripl.

Reagovat
vladis271

Tak to ti fakt dakujeme. Mna by ani nenapadlo sa Vam smiat ak by ste si zvolili ako my. Si normalni?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
772jozef

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
r.mrazik

Ten White žije?

Reagovat
bbbauch

Zije, pribehl zdravotnik, zastriknul ho fake tan sprejem a byl v poradku

Reagovat
J0EL

Na dedinach sa este zvyklo poliat "poranene" miesto Baldovskou. To vzdy zafungovalo

Reagovat
bbbauch

To u nas v okrese jede porad, pokud myslime to stejny

Reagovat
Neutron

Mno, tak v tej flasi od Baldovskej bola mineralka malokedy

Reagovat
J0EL

Bola tam svetena voda podla ucinku

Reagovat
mayday

Voda za krk a pojď na nohy

Reagovat
icemike

Stříkají Whita chladicím sprejem nebo spíše opalovacím?

Reagovat
bbbauch

No vsak fake tan

Reagovat
Front hell

Snad to nebude mít následky . Ty kopačky jsou strašně hloupí lidé

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Je to vlastne celkom jednoduche. Mensia cast krajiny voli tak aby sa mala v buducnosti lepsie. Ano budem generalizovat. Su to vzdelanejsi a rozhladenejsi a otvorenejsi ludia ktori nepodliehaju primitivnej a jednoduchej propagande z vychodu.

Lenze uz druhe volby po sebe ukazali, ze je tu vecsia cast volicstva (zveca ti s nizsim vzdelanim, a toto nemyslim ako urazku je to fakt), ktori vedome (ti su ti najhorsi, lebo su este aj neprajni a zavistlivi a zli) alebo podvedome volia nie tak aby sme sa mali vsetci lepsie, ale aby sa libtardi mali rovnako zle ako oni.

Cele to opet rozhodla tema vojny. Mne je az smiesne ako taka priehladna loz mohla tak opantat mojich spoluobcanov. Ruska vojna a COVID bol pre FICA ako dar z nebies. Nic lepsie sa mu v politickej kariere ani prisnit nemohlo.

Priehladny, nudny a absolutne prazdny Pellegrini utocil na Korcoka ako na vojnoveho prezidenta. Lenze on ako ten co ma uroven mu to nevracal s temou Pelle homosexualnej orientacie.

Ja by som celkom rad videl nejaku socilogicku studiu Slovenska a volebneho spravania naviazanu na sirenie internetovych konspiracnych teorii. CCA od roku 2012 a najme po zaciatku vojny na Ukrajine.

Je sialene ako to marketingovo Ficovi ide, lebo mna az ludsky urazaju tie jeho ocividne lzi a za aky odpad ma svojich volicov ked im predhadzuje take kosticky, ale hla, oni mu to papkaju.

A ten exodus mladych sikovnych do Ceska uz nikto nezastavi. A ostanu tu ucnovkari a zamindrakovani ludia bez buducnosti. Na plac tato krajina.

Dnes nutne musime vyhrat na OT lebo moja nalada je strasne down.

Reagovat
J0EL

amen

Reagovat
Luc-Luc

btw Slovaci utikaji do Ceska za kazde vlady

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nikikrew

Lenze ide o to, ze Slovaci by sa vracali domov ak by sme mali schopnu vladu ktora vie manazovat krajinu v kazdom sektore. Takto sa len utvrdzuju, ze spravili dobre

Reagovat
Luc-Luc

Jojo, to urcite.

Reagovat
dantetomas

Popravde, zijem uz 12 rokov v zahranici a domov by som sa nevratil hlavne kvoli nazorom velkej casti Slovakov. Bol som minuly rok na tyzden doma a z toho, co predvadzali niektori clenovia mojej vlastnej rodiny (nie iba ti starsi), mi bolo na grcanie. A nejde mi len o otazky ohladne vojny, kovidu ci homosexualov.

Reagovat
Nikikrew

Tazko sa mi to hodnoti, nakolko som tam dlhodobo nikdy nezil ale verim, ze by sa cast vratila kvoli rodinam a dalj by svojej rodnej zemi druhu sancu

Reagovat
Swarley

Mozne to je a kamkoliv vyrazis, tak kazda zeme ma nejake sve problemy a zvlastnosti, nikde to urcite neni dokonale a pokud tam zijes delsi dobu a postupne ti spadnou ty startovaci ruzove bryle, tak te spousta veci i tam zacne srat, ale z me zkusenosti kdo z kamaradu vyrazil do zahranici, tak se uz nevratil nebo to proste neplanuje... Samozrejme mrzi vzdy nejvic vzdalenost od rodiny a kamaradu, ale jiny důvod na navrat proste ani neni...

Reagovat
Gazdo

Na Svajciarsku mi strasne vadia vysoke obrubniky

Reagovat
Neutron

Tak naco pozeras ceske realitky, ked si v Svajciarsku?

Reagovat
Gazdo

Ja nie som vo Svajciarsku ale obcas tam sluzobne cestujem a tie obrubniky a uzke pruhy su fakt ukaz. Tu na Slovensku by to bolo na nonstop pracu policie pri odstranovani nehod

Reagovat
Neutron

Tie uzke pruhy su aj v DK a je to vec, ktora by ma najmenej trapila

Reagovat
Gazdo

Ved ja som nevravel ze je to vec pre ktoru by som sa do krajiny neprestahoval ale len ze mi to vadi dovod preco by som sa do Svajcu neprestahoval je iny a nesie meno mojej zeny

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Swarley

jo, to jsem presne myslel

Reagovat
Čenda

tak to chce vyjít do ulic a zapálit nejbližší úřad.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neutron

Presne

Reagovat
O.Giroud

Tak záleží odkiaľ, ak niekto išiel napr. do Anglicka a pod. tak tam išiel aj kvôli lepším peniazom, ale z takého Česka by sa podľa mňa vrátilo dosť ľudí ak sú mimo Prahy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

U nás to zcela pojebalo druhé zvolení Zemana.. Ten morální úpadek skupiny obyvatel byl hmatatelný i v rodinách jak říkáš..

Reagovat
Neutron

Mna velmi pobavilo, ze ludia, ktori nemozu liberalov ani vystat lebo liberalizmus je pre nich slnieckarstvo, drogy, ina ako heterosexualita a imigranti si teraz zvolili homosexualneho prezidenta, co by som v istom slova zmysle bral ako narodne obrodenie keby som nevedel, ze nazory a svetonazor tychto ludi sa ohyba ako vrbovy prutik vo vetre.

Reagovat
Luc-Luc

Asi jim to vadilo min nez americkej slouha Korcok

Reagovat
r.mrazik

kam na ty hovna chodis? na facebook SPD?

Reagovat
Mato178178

asi myslel tych ludi ze oni ho brali za americkeho sluhu, nie ze to je jeho nazor

Reagovat
Kiss Me Polka!

to ucite vzdyt tu pise same dezolatske sracky

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

To fakt nemyslel, tenhle je jasný

Reagovat
Luc-Luc

Jo, taky na sputniku

Reagovat
vladis271

Urcite, pre nich je podstatne, ze Fico je v predklone pred Putinom a minister zahranicia sa stretava s lavrovom.

Reagovat
Sandstorm

Tak se budou radši hrbit před Ruskem. Velmi chytré.

Reagovat
Rudnevs

Dezolati uz aj na Eurofotbale?

Reagovat
Luc-Luc

sprane se rika, "prorusti dezolati"

Reagovat
Rudnevs

Ja neviem čo máš za problém, či už s tými plačúcimi reakciami alebo s takymito narážkami, ale buď disktuj normálne a ukáž nejake argumenty alebo daj pokoj…

Reagovat
Luc-Luc

prestan plakat

Reagovat
Rudnevs

Kokot

Reagovat
fenixLFC

oni tu boli vzdy

Reagovat
Salfovic

Naštěstí jich je tu na poměry ,,československého internetu´´ minimum.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neutron

Ako, ze si vypatlany scouser som vedel, ale az takato silna kombinacia….

Reagovat
O.Giroud

taky vas petr.petr

Reagovat
Neutron

To je ten co stale pise o Arsenale ako nikoho nezaujimaju?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
K1ng Kyrg1os

No já teda pracuju s pár klukama že Slovenska a znám i dost holek odtamtud a řekl bych to úplně jednoduše, lidi co jsou z východu jsou slušně řečeno sedláci, holky drbnute. Jedna čítanka z osady pracovala u nás ve firmě, 22 let, 6 děcek, pracovala do první výplaty, jestli tito lidi volili Fica a teď Pelleho tak chápu

Reagovat
vladis271

Len dodam. Snazili sme sa. Nie je to o tom, ze by sme nesli volit. Caputova vyhrala s 900+ tisic hlasmi v druhom kole. Korcok ziskal 1 230 000. Oproti prvemu kolu zohnal navyse este 300k a aj tak to nestacilo.

Rozhodla bezprecedentna mobilizacia koalicnych volicov ktorych je bohuzial momentalne viac. Plus Madari volili ako im rozkazal Orban. 61 percentna ucast pri prezidentskych volbach. Fakt velka vec. Skoro ako pri parlamentnych volbach. Koalicni volici to brali okrem ako temu vojny aj ako referendum o sucasnej vlade, ako my opozicni.

Deziluzia. Skusili sme to, a aj tak nas prevalcovali.

Reagovat
r.mrazik

smutna zeme...

vice chytrych mladych odejde...zustanou ve velky mire jejich rodice a zbytek

Reagovat
Sandstorm

Bohužel vypadá to, že Pellemu se podařilo dotáhnout k volbám velkou část Harabinovych voličů...

Reagovat
vladis271

Priklad dedinka kde zijem. 2.5k obyvatelov.

Prve kolo ucast 51 percent, druhe kolo 63 percent!!

V prvom kole vyhral Pelle o 13 hlasov a 1.1 percenta. V druhom kole vyhral 60 ku 40 a skoro o 300 hlasov. Nielenze viditelne isli takmer vsetci Harabinovci u nas a dali mu to, ale este ziskal aj tych co v prvom kole neboli.

A podobne to bolo na celom SVK.

Reagovat
vladis271

Harabin mal u nas v prvom kole 196 hlasov. Cize Pelle ich dostal vsetkych plus cca 100 novych rovnako aj Korcok dostal plus cca 100 novych. U nas rozhodli uplne jasne Harabinovci.

Reagovat
Talker

Ono je možné, že Harabinovci nešli volit, ale přišli voliči, kteří brali první kolo jako automatický postup vládního kandidáta s tím, že byli mobilizováni ve druhém.

Reagovat
Neutron

Takych ludi bolo vela

Reagovat
Mato178178

nie my musime vyhrat lebo aj moja nalada je dole

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rudnevs

Súhlas do bodky. Obzvlášť jednu pointu by som vypichol - Ficovi a celej jeho partii náramne sadol covid a vojna. Symbolická pre toto je tá debata zo začiatku covidu, keď Pelle a Saková sa bavili že “toto bude drahé” a Saková odvetila niečo v zmysle že “to už nie je náš problém” Nechutne využili všetkých covidových konšpirátorov, dezolátov, rusofilov atď., ktorých sa tu zrazu nahrabalo ako šafránu. A teraz sú späť a silnejší ako kedykoľvek predtým. Ľudia už asi zabudli na to, čo bolo pred 2020. Vyhodíš ich oknom a vrátia sa dverami, nemám slov. Nebyť covidu a vojny, tak sú dávno v prepadlisku dejín.

A ešte jedna vec, neviem či sa to tu niekde riešilo, ale aká nechutná chamraď sú tí Pelleho-podporujúci slovenskí influenceri a pseudohviezdičky? Attila, Tommy Kid a ďalší títo mlátiči, plus kurvičky ako Plačková a Jasmína? Nechať sa takto jednoducho uplatiť? Je mi zle. Obzvlášť z Rytmusa, o ňom som si myslel, že je správny chlap, ale očividne je to taktiež kokot a predajná devka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Když se něco nahrabe jako šafránu, tak je toho naopak velmi málo.

Reagovat
Rudnevs

Jo sorry, naopak samozrejme Nevšímajte si to

Reagovat
Eichel

Reagovat
vladis271

Rytmaus je uz u mna level Majk Spiritus. Spirit je evidentne mimo. Rytmus nvm, mozno ale ak nie je robi to pre prachy. Onedlho bude spievat na MDZ SMERU tymto tempom.

Reagovat
Rudnevs

Rytmus mal v 2019 pesničky, kde okrem iného kritizoval celkom tvrdo vtedajšiu vládu Petra Pellegriniho a sám seba sa pýtal “prečo už rapperi nebojujú za Kuciaka?”

Je zaplatený 100%.

Reagovat
vladis271

A KUFFA cim je akoze Pelle konzervativnejsi a krestanskejsi ako Korcok? Ja Kuffu podozrievam, ze to tiez cele robil na zakazku SMERU.

Reagovat
Rudnevs

Mňa zaráža ako sa v týchto kresťanskych a konzervatívnych kruhoch ignoruje, že Pelle je teplý. Však to je už roky verejným tajomstvom a teraz, keď unikli tie fotky s Náhlikom, to musí byť jasné už ozaj každému. Že zaprel sám seba, to je taktiež pekné že jo Dnes Pelle odkázal Korčokovi, že má byť chlap. Ty buď chlap…

Reagovat
dantetomas

Neviem, kto su ti vyssie spomenuti, ale Rytmus a spravny chlap Ved to bol kokot a predajna defka uz pred 20 rokmi. Preco by sa to malo zmenit.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Jordi Alba

Já se o to nezajímám, takže vím jen to, co proběhne EF, ale i tak my je vás celkem líto, jestli se tam fakt tohle děje.

Reagovat
Nikikrew

Oni mali neuveritelne stastie. Konecne odidu, a pride covid a vojna. Idu volby a Macron spekuluje s vojakmi NATO a Pelle to vyuzije. A ti nasi spoluobcania , nevedia zaklady verejnej sfery co a ako funguje, riadia sa emociami

Reagovat
O.Giroud

netreba zabúdať aj na duo Matovič - Sulík, tiež majú nemalú zásluhu na tom, že vôbec dali šancu sa vrátiť Ficovi

Reagovat
Rudnevs

Zas na druhu stranu, kto vie ako by vyzerala Matovičova vláda nebyť covidu. Nevravím, že si to Igor so Sulikom nepokazili sami, ale určite boli obaja pod veľkým tlakom, pod akým žiadna iná vláda nebola. Tá situácia bola mimoriadne vypätá a bolo tam veľa momentov, počas ktorých jednoducho neexistovalo správne riešenie. Smeráci majú z pekla šťastie, že tam zrovna vtedy neboli.

Reagovat
Neutron

Matovic je destruktivny politik a Sulik zasa nafukany…ti sa nasli

Reagovat
O.Giroud

Skôr som narážal na to ako sa nevedeli dohodnúť kvôli im egám a teda dali vôbec šancu Ficovi. Druhá vec tiež že Smeráci tie 3 roky Matovičovej vlády v každej diskusii spomínali 10x, ale aby niekto spomínal tých ich 12 rokov to skoro vôbec max. 1x. Nechápal som

Reagovat
Gazdo

Ja sa uplne na rovinu priznavam ze som uz zacal hladat byvanie v cesku a kedze tam mam aj rodinu a polka z mojej rodiny odtial aj pochadza tak vobec neviem co som tu doteraz robil

Reagovat
Rudnevs

Ja, ako pisem vyssie, skusam zistit moznost uplatnenia v AT, pripadne aspon moznost byvania v AT

Reagovat
Busby babes

u nas to dopadne obdobne, nedopadlo to naposledy jen shodou nahod.

Otazka je, nabizi nekdo te (ted teda vetsine) alternativu? Ono poucovani o demokracii a tak je celkem k nicemu, kdyz nevis z ceho zaplatis pristi najem a tak... Aspon tak to dopadne v CR za rok nebo kdy jsou ty volby...

Reagovat
r.mrazik

Pochybuju že voliči Ano a SPD mají nějaký velký problém zaplatit nájem.

Fakt tu není nějaká Ghana.

Reagovat
Salfovic

Co je vůbec teď hlavním motivem pičování na vládu? Dva roky to byla inflace, ta je teď menší než za zmrda, takže co ?

Reagovat
jk

Drahota, dávky ukrajincům, chemtrails, kampelička, peníze na válku, mobilizace, Pekarová Adamová, burza v Lipsku, zestátnění ČEZu, nabourání vztahů se Slováky!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

*

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Zhadzovanie piesku z lietadiel u vas neficalo (saharsky piesok)?

Reagovat
jk

lol nevím o tom, naštěstí

Reagovat
Gazdo

Tak moj svagor vravel vraj je to sira z ukrajiny. To lietadla mi oproti tomu este pridu v poohode

Reagovat
TopinB

A samozřejmě KALOUSEK!

Dávky ukrajincům, protože nechcou makat a taky ukrajinci berou práci

Reagovat
Busby babes

tvl Kalousek je u casti twitteru za boha, nejlepsi ministr financi and shit.

Reagovat
TopinB

A u většiny Facebooku je za ďábla a může za všechny problémy ČR a za všechny posrané životy dezolátů

Reagovat
TopinB

The duality of man

Reagovat
Busby babes

jo no.

Pritom je to jen neschopnej ministr, co si mysli, ze ekonomiku nakopne usporama.

Reagovat
r.mrazik

Když do tebe válí už dva roky, jak je vše na hovno, tak to pak lidi opakuji.

Inflace dole, energie dole, potraviny jdou dolů, nafta nestojí kilo. Důchody za poslední dva roky vyskočily jak sviňa, Ukrajinci tady dělají práci, kterou Češi nechtějí. Prezident není pica a zahraniční politika je skvělá.

Ale samozřejmě dělá vláda i boty typu tiché víno, ČEZ, windfall, školství ( ), divoký stavební zákon.

Takže motiv spíš beru nasranost na vlastní život u těch, kteří pindaji nejvíc.

A že nemají na nájem. Co znám voliče Ano a SPD, tak to jsou lidi, kteří pracují v Německu a učitelé, policajti, důchodci ...a všichni se mají dobře. Ale určitě se budou mít ještě lépe za Pitomia, když budou pryč z EU

Reagovat
Luc-Luc

Mne vadi nekompetentnost jednotlivych ministru (predevsim finance, zdravotnictvi a prace a so.veci), vlastizradna zahranicni politika v ramci EU (migracni pakt a green deal) a cernobily svazactvi ve vztahu nejen k valce na Ukrajine ale treba i Gaze, kde probiha regulerni masakr (pocet civilnich obeti je tam za par mesicu vyssi nez za dva roky na Ukrajine).

Reagovat
Mastný Chobot

"pocet civilnich obeti je tam za par mesicu vyssi nez za dva roky na Ukrajine"

To je hlúposť, samozrejme.

Reagovat
Mastný Chobot

Ak si myslíš, že celkový počet civilných obetí na UA je menej ako 20k, tak mi je naozaj ľúto tvojej naivity a toho, ako prijímaš informácie. Viac civilných obetí ako 20k bolo podľa všetkého iba v samotnom Mariupole. Ono vieš, ťažko sa overujú skutočné počty obetí, keď ťa okupant nepustí na okupované územia a do toho ti tam stále všade vybuchujú míny a granáty, no.

Reagovat
Luc-Luc

to jsou data United Nations: https://news.un.org/en/story/2024/02/1146842, jestli mas nejaka jina tak sem s nima

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to skúsim ešte raz - ťažko sa overujú skutočné počty obetí, keď ťa okupant nepustí na okupované územia a do toho ti tam stále všade vybuchujú míny a granáty. Dáta nemá nikto a dosť možno ich nikdy ani mať nebude. Fakt je ten, že počet overených obetí a počet skutočných obetí na UA sú dve veľmi rozdielne čísla. Viď napr. tu: https://tsn.ua/en/ato/how-many-civilians-died-in-mariupol-a-city-council-deputy-revealed-a-terrible-figure-2390089.html

Sú to len odhady, samozrejme.

Reagovat
Luc-Luc

Ja zdovolenim budu vychazet z oficialnich zdroju. Pokud mas pravdu, tak se to stejne ukaze v oficialnich cislech driv nebo pozdeji.

Reagovat
Mastný Chobot

V poriadku, vychádzaj, ale tvrdenie, že počet civilných obetí v Gaze je vyšší než na UA, je hlúposť.

Reagovat
Luc-Luc

ok, tak pocet potvrzenych civilnich obeti

Reagovat
Mastný Chobot

"cernobily svazactvi ve vztahu nejen k valce na Ukrajine"

A toto by zaujímalo, ako myslíš. Aj keď sa dosť bojím odpovede.

Reagovat
J0EL

Nechapem ako niekto pride s takou hovadinou stale dookola.

Reagovat
Luc-Luc

Cernobily videni sveta - dobro x zlo a kdo neni s nami je proti nam.

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko nájsť lepší príklad v histórii ako vojna Ukrajina x Rusko.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

Mne to je jasny, ze to tobe tak pripada.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
r.mrazik

vsak je to trouba...vubec nema smysl resit ty jeho rusky kecy

Reagovat
Luc-Luc

rusky kecy

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

pro me by to bylo to, ze az na par oblasti jako je zahranicni politika jsou defakto neschopni

https://davidklimes.cz/archiv-newsletteru

asi nejlepe to vzdycky vystihuje David Klimes, aspon pro me.

Reagovat
Busby babes

https://davidklimes.cz/newsletter/185

tady je neco popsane, od nespokojenych volicu soucasne koalice, co jim vadi.

Ve zkratce řečeno: Antibabiš je stále pojítko pětikoaličních příznivců, ale aby ze statisíců zklamaných opět udělalo voliče, na to to už nestačí.

Reagovat
Busby babes

tvoje pochyby jsou hezky,a le na realite spousty lidi to nic nemeni

Reagovat
r.mrazik

Že má někdo posrany život,tak za to současná vláda opravdu nemůže. Nehledě na velmi Štědrou sociálních politiku našeho státu, kde brečí ve velkým případě jen lidi, co si za to můžou sami.

Reagovat
Busby babes

thanks for proving my point. vsadim se ze pak budes psat: to jsou ale dementi, proc voli Babise/SPD...

Reagovat
r.mrazik

tak dementi to jsou odzacatku, protoze ho voli odzacatku...na tom se fakt nic nemeni, akorat sebere tech milion propadlych hlasu ruznym Prisaham, komousum a podobne

Reagovat
masly008

Dle tvé logiky na tuto vládu nadávají jen ti co mají podle tebe posraný život?

Nenapadlo tě že na ne nadávají třeba ti co tam nemají zastoupení?

Cca 1 milion hlasů propadl tak co když jsou to oni a k tomu i nevolí Babiše.

To by ale zase moc nesedělo na ty nadávky co?

Reagovat
r.mrazik

vsak puvodne to bylo o tom,ze nema nekdo na to zaplatit najem a za to fakt tahle vlada opravdu nemuze

ze na ni nadaji i lidi,kteri se maji dobre je zrejmy. segra moji ex jezdi na demosky Rajchla...ale sedi doma v novym rodinnym dome s detma a loni byla 4x u more snad na ctvrt roku

kdo voli SPD je debil naprosto bez vyjimky a kdo ANO s Buresem, Sonym a Chcalenou,tak to v kebuli taky moc srovnany nema

nadavky nejak preziju,kdyz nekdo vidi krasne zitrky v zastoupeni Rajchla, Pitomia a Burese

https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-politalk-okamura-ukrajinci-jsou-nackove-a-to-je-jeste-jemne-slovo-40466692#utm_content=ribbonnews&utm_term=okamura&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

a ted koukam na tenhle rozhovor a sorry, jsou to curaci...

Reagovat
Luc-Luc

ty budes muset emigrovat po dalsich volbach az se upece vlada ANO + SPD, uz se na to ten kvikot u libtardu tesim

Reagovat
J0EL

Vam tupcom s tymito ideami a proruskym videnim sveta nejde o to aby ste sa mali lepsie vy a vase deti, ale o to aby sa "libtardi" (ako ich nazyvate) mali aspon rovnako zle ako vy. To je ten vacny problem tychto dezolatov s minimom sebareflexie.

Takto sa z tej biedy ale nevyhrabes no

Reagovat
r.mrazik

klasicky vemeno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

To vis ze jo mne jenom bavi ten kvikot u libtardu, kdyz prohraji volby (konec demokracie knuuu, Rusko vyhralo u nas volby knuuu). btw urcite se budu mit lip, kdyz tady eurosvazaci zavedou Euro, manzelstvi pro vsechny, green deal a jiny eurobolsevicky nesmysly z Bruselu.

Reagovat
J0EL

Ty sa nebudes mat lepsie pretoze si tupy, nie kvoli EU.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

to se ani nedivim,bo ty jsi guma

Reagovat
Front hell

To bude emigrovat každý kdo nemá nasráno v hlavě

Reagovat
Luc-Luc

Jo, nejlip do nejake slunickove zeme jako Francie nebo Belgie

Reagovat
Front hell

Nějaký ten francouzský venkov,proč né

Reagovat
Busby babes

co ty vis o zivote v Belgii tvl

Reagovat
Luc-Luc

Mam z Belgie pratele. A ve Francii jsem zil a jezdim do Parize na sluzebky.

Reagovat
Busby babes

tak je dost divny, ze meles takove kraviny

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Luc-Luc

Asi mam pech na lidi

Reagovat
Busby babes

Zil jsem v Belgii 2,5 roku a je to uplne v pohode zeme, hezka, co funguje. v mnoha ohledech lepe nez tady u nas a to i presto, ze se tam casto nemuzou dohodnout na vlade.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Přitom by člověk řekl, že mít euro, prezidenta gaye a bojovat za světový mír je vlastně super.

U nás bude hlavně záležet na tom, jeslti se podaří postavit opět koalici jako oponenta k ANO. Slovákům se to i vinou té nynější opozice nepodařilo.

Reagovat
J0EL

sme vlastne prva homofobna krajina, ktora si zvolila za prezidenta gaya

Reagovat
jk

Pro mě je nejvíc nepochopitelné jak si to srovná Pellegrini sám pro sebe, ve své hlavě. I když za tu dobu už se musel naučit oddělit ty dva světy, soukromý a politický. Stejně mi to přijde hrozný mindfuck.

Reagovat
J0EL

No pre jeho sukromie to bude problem, uz si tazko vyjde so svojim "partnerom" len tak do IT na dovolenku a zakryje sa ruskom, aby ho nikto nespoznal. Kazdopadne, Fico nanho musi nieco mat (co nechce aby sa dostalo na povrch), lebo neverim, ze moze byt az takyto "poslusny". Matovic nieco v tej svojej debilnej stavke naznacil, takze nieco na tom bude.

Kazdopadne bude to oddelovat tak, ako to bude pozadovat Fico. Teda pekne potichucky.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemá to ľahké. Za prvé si sám musí dávať pozor na každé jedno vyjadrenie, keďže sa pohybuje na veľmi tankom ľade. On má aj hodnotovo sám o sebe dosť ďaleko od tých, s ktorými sa bratríčkuje, takže to je určite ťažké preňho aj psychicky. Ale môže si za to sám a prajem mu to, čurákovi.

Reagovat
Busby babes

koalici postavi, protoze jim nic moc jineho nezbyva. Jen program: volte nas, jinak vyhraje Babis podruhe uz tak dobre fungovat nebude. Ti lide neprejdou k ANO, proste jen neprijdou k volbam.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/A_Rychlikova/status/1777211580750393369

tady imho popsala dobre co mam na mysli. bude to platit i u nas. a lidi v Praze se zas budou divit, koho to ten hloupej venkov voli no...

Reagovat
r.mrazik

kdo neni kamarad s Apolenou,tak tweet nevidi

Reagovat
r.mrazik

"'Other managers collect trophies, I collect relationships'" rika Klopp v rozhovoru

chapu,jak to mysli, jen snad si to neda do CV...preci jen majitele a fanousci by radeji ty trofeje

Reagovat
Nizzie

Jako vlastně ideální volba pro kurník.. Jen teda škoda, že už v PL trénovat mimo Pool nechce.

Reagovat
jk

Křeč

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Předvedeš další meltdown? To jako, že na "wOoLwIcH" se ftipy dělat můžou, ale na slepičí sektu nene?

Reagovat
jk

Kňů

Reagovat
Nizzie

Jop

Reagovat
Golasso

“Maybe the real trophies were the friends we made along the way"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Acquanni

Autobiografie Harryho Kanea

Reagovat
Bakary3

No, dost blbý tvrzení...

Kámoše si můžeš udělat i při titulech, nesmyslný alibisticky výrok

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
r.mrazik

vím jak to myslel, ale neřekl bych, že to byl cíl klubu

Reagovat
Jordi Alba

V CV mu stačí jméno Jürgen Klopp.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
r.mrazik

Neber to doslova

Reagovat
Kixi Syhimour

Kokoti

Reagovat
vladis271

Reagovat
Man__United

Pro nás bod k hovno ale aspoň jsme obrali Liverpool a doufám že ta chyba toho stopera při gólu na 1-1 bude znamenat netitul Liverpoolu v bude další gif hit jak tenkrát gerrard

Mohli jsme mít víc ale jsme prostě kokoti

Reagovat
Registrujisejenproto

Neskutecny pribeh

Reagovat
avicii

Tak to je znak ako hlboko klesli

Reagovat
LFCreds

Konečne máte úspešnú sezónu, gratulujem

Reagovat
Janek 7

Ty jsi picus

Reagovat
Man__United

Děkuji

Reagovat
Busby babes

zlatej bod pro nas. jako je vtipny, ze nebyt debilni penalty, tak jsme to mohli vyhrat. Pool strasne zahazoval sance. Snad je to bude stat titul aspon.

Reagovat
Registrujisejenproto

Mozna budete mit letos i double

(Prekazit to LFC v dvou soutezich)

Reagovat
Busby babes

ano, tim se muzem utesovat.

Reagovat
Vsadim gule

Mě by to pro tuto sezónu stačilo

Reagovat
Busby babes

jinak teda zas to bylo odjezdeny, v tom problem neni. ale ta kvalita v rozhodovani, nastaveni a tak... to chybi. Zas uplne stupidni penalta, AWB tam jde nesmyslne na zem ve vapne... A jako Elliot tak nejak na Vardyho no.

Reagovat
martin.b

Vtipný, jak tohle shrnutí platí pro obě strany

Reagovat
Busby babes

vy jste hrali daleko lip. vytvorili jste si daleko vic sanci a tak. to my ne. vy jste zkurcvili az zakonceni, my tu fazi predtim.

Reagovat
martin.b

ale kvalita rozhodování byla úděsná

Reagovat
Gunner14

Děkujeme top of the league

Reagovat
Busby babes

hlavne ze si nahnali skore...

Reagovat
Golasso

To psal někdo tady?

Reagovat
Gunner14

To byly 4D šachy ode mě no, zkoušel jsem EF kletbu a dívej jak to dopadlo

Reagovat
Registrujisejenproto

Bylo by jednoduche tohle hazet na jednu chybu mladeho kluka par mesicu zpet jeste z Akademie.

Pravdou je, ze Salah spalil dva goly. Dalsi meli take vice nez dobre moznosti. Achjo. Neporazit tyhle ubozaky ani jednou za sezonu je strasne nezaslouzene, ale realita, ktera teoreticky muze stat titul. A pak se bude blbe vymlouvat na zarezy na Totenhamu apod, tohle proste je fail

Reagovat
Busby babes

no jasne, posral vam to utok. tohle musi davat, tam bylo sanci na 4 dalsi goly

Reagovat
iamek

3x v proti Poolu v sezóně a ani jedna prohra . Priste bych zkusil proti nim na CB třeba dvojici Jackson - Kingdon

Kambwala Mainoo La Carrington

Reagovat
iamek

A Case teda po sezóně snad směr velbloudi. Zoufalec

Reagovat
Man__United

strašné jak šel dole během pár měsíců

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Ten propad oproti lonske sezone, to jsem behem tak kratke doby v zivote nevidel

Reagovat
iamek

Letos mel snad 2-3 dobre zápasy a úplně ten nejlepší v Mickey mouse cupu proti B týmu CP. Doufám, že ineos tohle vidí a zbavi se ho.

Reagovat
Salfovic

Jak tu někdo psal, že je to jako ve Space Jamu, když jim ukradli všechny dovednosti

Reagovat
Swarley

může být

Reagovat
Busby babes

ocividne neni plne fit.

Reagovat
neyto

Reagovat
martin.b

Quansah předvedl jinak super výkon, ale i tak mi hlava, proč do takovýho zápasu nepostaví zkušenějšího Konatého, Nevím koho vinit víc, jestli demenci našich útočníků nebo Kloppa

Reagovat
Man__United

Jinak Kambwala ale skvělý zvládl to výborně

Reagovat
avicii

Jedna z najhorších strát bodov tuto sezónu proti uplne zufalemu súperovi.. ale keďže aj nasa koncovka bola zúfalá tak môžeme byť radi za bod... dnes tie zakončenia útočnej trojky čistá katastrofa, ako som písal, kiež by tam už bol Jota na lavičke, verím ze on by tam niečo naložil ...

Reagovat
Registrujisejenproto

Jota hrozne chybi posledni zapasy mi tam chybi i TAA. Bradley byl fajn prvni mesic, ale uz je to precteny

Reagovat
SCELO

trent nechyba vobec

Reagovat
fenixLFC

ale chyba. proti niektorym superom je lepsi bradley ale proti inym zas trent. ono trent moze hrat to co hrava bradley, ved v tom bol jednym z najlepsich hracov na svete. a je rozdiel ked mozes rotovat trenta s bradleym nez ked musis rotovat bradleyho s gomezom. je pravda ze dufam ze trent nebude znova hrvaat toho invertovaneho beka (minimalne nie stale), ale zaroven chces mat dalsie moznosti do zakladu aj na lavicku

Reagovat
cubazi

Liverpool žiaľ na titul nemá

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hai

Salah Szoboslai Nunez dneska na pest jeste se stridajicim Jonesem

Reagovat
vladis271

Uplne napisane vo hviezdach. Ked nedas svoje sance zasluzis si toto. Toto malo byt do polcasu o dva mozno tri goly a bolo by vybavene. Co to chceli hrat na 0:1? Fakt s tymto profesorskym futbalom. Skoro sa im to vypomstilo so Sheffieldom nepoucili sa, tak im treba. Este mozu byt radi za tu penaltu.

Reagovat
cubazi

Po sezone predať Nuneza

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Hlavně Salaha, jestli si Saudi ještě nerozmysleli ten nesmysl.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Futbalu absolútne nerozumieš keď toto dokážeš napísať

Reagovat
fenixLFC

ved je to cubazi. on nanho picuje cely cas rovnako ako v minulej sezone ked si furt nasiel nejakeho obetneho baranka. teraz par tyzdnov drzal hubu lebo nemohol na nikoho moc nadavat tak teraz vyuzil po dlhej dobe sancu

Reagovat
772jozef

totálny traged

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

do Arsenalu za 30... a another 30 mil down the drain pls

Reagovat
Neutron

Reagovat
LFCreds

Dalšia strata s premiernym klubom, škoda slov

Reagovat
Janek 7

Sileny. Nevyhrat ani jeden zapas proti trapnemu United je vazne k zamysleni. Tohle je bude stat asi titul. Takovyhle zoufalce dneska neporazit? To proste nechapu. Muzeme byt radi za penaltu. To co dneska zahodil utok nema cenu komentovat. Prvni pulku to melo byt 0:2, 0:3 a nikdo by se nemohl divit. Opet doplaceni ne profesorsky fotbal. Za me jde tohle za Kloppem.

Reagovat
avicii

Blbosť..mne to neprišlo profesorske, len strašne laxne zakončenia, nesprávne realizácia finalky

Reagovat
fenixLFC

dnes to bolo vsetko mozne len nie profesorsky vykon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
pingla

škoda, tu rudou lůzu jsme měli doma porazit, bod je z toho zápasu málo

Reagovat
Swarley

Tak dalo se to vedeni udrzet, zbytecny zakrok ve vapne, ale tak to je porad dokola

Reagovat
pingla

asi tak druhý poločas nebyl z naší strany nijak špatný oproti přechozím zápasům

Reagovat
Luc-Luc

Nemame na titul, nedokazem tyhle zapasy se slabym souperem kontrolovat. Jeste ztratime.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Golasso

Když se dívám zpětně na tu penaltu, tak se divím, že to VAR nevrátil nebo že se to aspoň nějakou dobu nezkoumalo. Ten padal hodně ochotně a brzo.

MU . Dycky jsem vám věřil.

Reagovat
Salfovic

Úmyslně se zahákl a spadl. Další penalta úplně z prdele.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Ale jako na první pohled to fakt vypadalo jasný, takže se ani tak nedivím, že to neviděl rozhodčí, spíš že se k tomu fakt nevrátil VAR

Reagovat
Salfovic

V Anglii už se u VARu člověk nediví ničemu, viz ta rudá Prasemira.

Reagovat
vitasrp

Tak k tomu nebyl důvod, protože furt tam obránce MU udělal obranný zákrok, překřížil dráhu pohybu hráče Liverpoolu a ten si holt počkal na kontakt, aby mohl spadnout.

Jinak řečeno jasná penalta, i když ho Bissaka hned nepodrazil. Něco jinýho dělal Vardy, když běžel vedle obránce, úmyslně vyšlápl z dráhy, aby došlo ke kontaktu s obráncem a pak spadl.

To je pak contact initiated by attacking player a to by mělo být oceněno žlutou kartou za simulování.

Reagovat
Golasso

Ok, díky za vysvětlení . Takto napsané to dává smysl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

davno som po zapase nebol tak nasrany jak teraz jasne, stane sa ze sa zahodia tutovky (najma ta szoboszlaiovi co vychytal onana). ale dopice, jedine co potrebujete je zachytit uvody polcasu. ale nie, quansah tam vymysla picoviny a daruje najzbytocnejsi gol ever. pred ktorym nemali nic ale zrazu sa zobudil stadion aj united a uz to bolo peklo.

co ale nechapem je preco to hrame tak hrozne riskantne az hlupo. united nestiha, mame miliardu volnych hracov, sancu na precislenia, volny priestor. nie, miesto toho si szobo, maca, elliot a na konci najma jones povedia ze to vezmu na seba a skusia prejst cez protihraca. jasne, ked to vyjde tak uvolnia dalsie miesto. ale ono to nevychadza, dostava supera do sanci a zrazu horime. miesto aby sme hrali na ich slabiny tak hrame presne to co im vyhovuje...

najvacsi problem toho zapasu bol ale absolutne zufaly salah. nie kvoli tomu ze spalil miliardu sanci, ale toto bol jeho pravdepodobne najhorsi zapas za nas (minimalne si uz veeeelmi dlho nepamatam takyto vykon). to bola co lopta tak strata, odovzdavka jednej za druhou. uplne splnal definiciu koncoveho hraca, uplne vsetko unho skoncilo....

nevysli ani striedania. okej, elliot aspon bojoval a na tom kridle robil vacsiu paseku ako salah. ja chapem ze ten bol striedany minule a dvakrat za sebou to nedal ale rozhodne mal ist dole namiesto nuneza. my sme miesto toho stiahli prave nuneza s endom aby hrota hral neviditelny a loptu zbytocne dlho drziaci gakpo (pripadne zufaly salah) a jonesa ktory rovnako stracal loptu za loptou. uplne sme stratili stred pola a hrali to presne do kariet united...

neskutocne hlupa strata porovnatelna s tou na lutone. hlavne sa ale ukazuje ze v tych najvacsich zapasoch robime neskutocne hlupe chyby- dnes quansah, na arsenale vvd a alissonom. vdaka bohu aspon za bod a aspon aky taky naskok pred city ale toto malo byt za tri body...nestratit na evertone, vo villa parku a doma so spurs (+na craven cottage), to bude nesmierne narocne....

Reagovat
Registrujisejenproto

Souhlas, zaps prohral Salah. Spalene golovky, zadupane sance. Elliot mnohem lepsi

Reagovat
Registrujisejenproto

*mozna neprohral zapas, ale titul dost pravdepodobne. Jakoze cekal jsem, ze to same vyhry nebudou do konce roku, ale ztratu jsem cekal az nekde s WHU nebo tak neco. Tohle je strasny fail

Reagovat
Giwdul

Mně se dnes z toho útočného tria nelíbil nikdo. Salah dnes nebyl o mnoho horší než Nunez a Diaz - oba tam vymýšleli chujoviny a Diaz navíc také zbytečně ztratil plno míčů a zahodil šance. Zvláště v prvním poločase mě dnes ještě nehorázně sral Szoboslai. To, že zahodil nějaké šance, bych ještě bral, ale co předváděl v rozehrávce, jsem absolutně nechápal. Snad třikrát tam naprosto zbytečně ztratil míč a ničím tu zálohu neoživil. Podle mě škoda, že dnes od začátku nehrál Eliott právě místo něj. Ten to dnes jako jediný dobře oživil. Snažil se i Gomez, ale on do těch posledních minut, kdy se tlačí na bránu soupeře, není typologicky moc vhodný.

Reagovat
fenixLFC

szoboszlai ale dalsie lopty vybojoval a aj v medzihre bol fajn. len ma celu sezonu problem s tym ze dava prihravky pozde. ale suhlasim s tym ze castokrat zbytocne stratil. diaz s nunezom boli v klidu, diazovi by som vycital len tu debilnu prihravku na paty salaha+ tiez tam niekolkokrat zbytocne drzal loptu. nunez posral apr finalnych prihravok a aj ked jeho vykon nebol zdaleka idealny, tak salah bol z tej ofenzivy zdaleka najhorsie...

ono ale zalezi co sme chceli hrat pretoze nie je nahoda ze vsetci robili rovnake chyby. tam bolo castokrat miesto na stranach ktore sa dalo vyuzit a roztiahnut hru aby sa do stredu uvolnil priestor. ale my sme namiesto toho vsetko furt tlacili na stred a snazili sa preniknut cez stoperov. a okrem uvodu sme sa ani moc nepokusali o prihravky do druhej vlny do vapna kde ten priestor bol a odkial united dostava goly pravidelne. plus si klasicky hraci trochu zavadzali pri rychlych prechodoch...

Reagovat
Man__United

Za 8 dní jsme získali 2 body, ale mohli jsme mít 9 a posrali jsme to jen a jen sami, to je neskutečné hloupí ti hráči jsou

Reagovat
Giwdul

Buď už ticho. Dnes děkuj všem fotbalovým bohům, že jste nedostali nebakl, a těš se z bodu. Jediný způsob, jak ti vaši současný tragici dokážou něco uhrát proti fopce, je podobný typ haluze, jako jsme viděli dnes. Jinak jste naprosto k smíchu.

Reagovat
Man__United

Reagovat
iamek

Ztráta titulu volí očividně hodně

Reagovat
Giwdul

Bodejť by ne. Tebe by to nesralo po takovém zápasu?

Reagovat
forrest

Ale ale… tady to nekdo tezce nese, co…

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Ty jsi taky k smíchu no

Reagovat
iamek

Proti varu se hraje těžce

Reagovat
oli9

Ty vole jde na vás za 3zaoqsy pomalu 100 střel.. Spíš bych řekl že jste v každém zápase mohli dostat 5 gólu

Reagovat
Acquanni

Buď realista, jak Brentford tak Live měli vybrat o 3,4 góly.. S Chelsea tam fakt byla reálná možnost si to vyhrát sami. Ale je pravda, že to mohlo být nakonec 9 bodů, což je ovšem spíš šílená anomálie v takových zápasech nakonec "ztratit" výhry

Reagovat
Giwdul

V případě dnešní výhry už bych v titul věřil. Myslím, že by to ty hráče nakoplo a už by pro to nějak došli, po dnešku tomu naopak nevěřím vůbec. Tohle byl zápas, kde se mohlo nahnat skóre, a ne v něm ještě ztratit body. Psychika týmu půjde po dnešku hrozně dolů. MU až na prvních deset minut prvního poločasu a čtvrt hodiny po tom haluzáckém vyrovnání totálně megatragičtí. To snad ani není možné, že takovou šmudlu proti hlavnímu rivalovi předvádí doma tým top6. A nevyhrát to - ostuda ještě 100x tak velká. O chybu mladýho kluka vůbec nejde, ale to, co se neproměnilo v prvním poločase... k tomu není slov. Pořád říkám, že po odchodu Maného jsou protiútoky Liverpoolu spíše slabina toho týmu, než přednost. Neskutečně špatná řešení. Kolikrát měli v té první půli přečíslení? A nic z toho. Hrozně bolestivé se dívat, jak zahazují šanci za šancí.

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

ja som si tiez pre seba vravel, ze ak sa dnes vyhra ukopeme titul. Ale nevyhrali sme. Nie dobrou hrou MU ale nasou blbostou.

Reagovat
r.mrazik

Text tweetu jako kdyby tam nebyl.

Ale tohle jsou penalty tyvoe...

https://x.com/absolutebruno/status/1777010358374248846?s=46

Reagovat
iamek

Neskutečné

Reagovat
Busby babes

tohle se piska, proste nemuzes hracum skocit pod nohy no.

Jako kdyby VAR rekl: Ellito inicioval kontakt... tak bych to vysvetleni pochopil, ale imho tohle neni uplne moc ten pripad. AWB dela nejdriv ten skluz.

Reagovat
r.mrazik

Ten kontakt pád nezapricini..já fakt nevím, jestli tohle pískat.

Reagovat
Salfovic

NE.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle za me je penalta.

Btw dost mozna by VAR foukal penaltu i bez toho, nebyla tam ruka par sekund predtim?

Reagovat
r.mrazik

To po pravdě nevím jestli tam byla ruka. Nic jsem ne zahlédl.

Reagovat
vladis271

??

Reagovat
r.mrazik

Že nevím, jestli tohle pískat nebo ne, protože awb ho netrefil a pád začal bez něj.

Reagovat
Luc-Luc

To je jasna penalta, co tady zkousis?

Reagovat
r.mrazik

Ty se tím vůbec netrap

Reagovat
pingla

zkurvenec Elliott, padá napřed a jeho pravou nohou si vlastně kopne do AWB

Reagovat
mistr129

když padáš napřed, tak to není faul? Samozřejmě jsem fandil United, ale jasná pětka

Reagovat
pingla

když padáš napřed, tak se tomu obvykle říká simulace. jasná pětka to nebyla ani náhodou, kdyby mu AWB v tom pádu trefil jednu či druhou nohu, tak nenapíšu půl slova, ale tohle je velmi přísná penalta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wazza228

Skočil pěkně na Younga no nejdřív skočit, ale šikovně tam strčit nohu.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Přesně jak jsem viděl ten gol tak jsem si na Machedu vzpoměl , snad nedopadne stejně

Reagovat
Man__United

Snad jeho kariéra bude pokračovat jiným směrem

Reagovat
fenixLFC

a hrozne potrebujeme aby sa vratil jota co najskor. ked ma salah/nunez zly den a ma to vyriesit gakpo tak sme v riti...

Reagovat
avicii

Hovorím majú sa vrátiť do tréningu tento týždeň on Trent aj Alisson pokiaľ viem..

Reagovat
Giwdul

Rozhodně. Ale také je otázka, v jaké se vrátí formě.

Reagovat
stiflerovamama

Ja neviem či máme túto sezónu nejaký blok v tom, že nevieme pridať ďalšie góly a miesto toho, aby bolo 0-4 tak v lepšom prípade získame bod. Dnes zase úplne šialené zlé riešenia protiútokov, zakončenie a namiesto toho, aby sme to pohodlne vyhrali a dali im boura tak sme radi za remízu. Súhlasím, že Quensah hral okrem tej chyby super ale aj tak si myslím, že v takomto zápase proste má nastúpiť Konaté a keď nie je schopný odohrať zápasy v takom rýchlom slede tak je proste potrebné to lepšie zmanažovat tak, aby bol pripravený na takýto zápas a nie na Sheffield. Úplne zbytočná strata bodov, rovnaký zápas ako minule, ktorý mal byť vybavený už do polčasu.

A teda rozhodcovia, Maguire tam pol metra od postranného dva krát drží nášho hráča a ten to jednoducho odignoruje. Casemiro, aj keď by to už zapas neovplyvnilo, kĺzačka na členok štupľami dopredu, jasná červená za takú prasárňu a VAR ticho ....

Reagovat
Euphael

o rozhodcich mlč pitomce, piskla se vam nesmyslna penalta

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
rave

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Registrujisejenproto

Btw ted jsem jeste koukal na ten prvni gol - skoda ze to Kelleher nechytil sice by byla redka a primak, ale verim, ze pak by gola nedali

Horsi by bylo, ze by za tyden pak chytal Adrian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool hral hovno my sme so City predviedli lepší výkon

Reagovat
EL Gringo

Vtipne

Reagovat
forrest

Z poslednich 3 zapasu jsme meli mit 9 bodu a mame 2…

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

To je o 2 víc než jste si podle hry zasloužili.

Reagovat
oli9

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Wazza228

Ten 1 za stejně trapnou Chelsea jsi nám mohl uznat

Reagovat
fenixLFC

keby dostavate body podla toho co si zasluzite tak hrat o zachranu

Reagovat
herbage

TOP of the league

Reagovat
Minister

a zostať až do konca sezóny

Reagovat
havrys99

Reagovat
LFCreds

Za tu formu v roku 2024 si ten titul arsenal zaslúži

Reagovat
vladis271

Ty vole to je vikend

Reagovat
frezi

Na grc

Reagovat
Salfovic

Situace začíná být kritická, nezbývá než vsadit na titul Arsenalu.

Reagovat
martin.b

Jinak teda jak to na první pohled vypadalo jako jasná penalta, tak teda ehmm

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/nonotk1mm0/status/1777019309019005107

To tam je ještě vynechané, jak tam Gakpovi nabídl dálnici Neuvěřitelné, že hrál celý zápas.

Reagovat
vceradnesazitra

To musí být nějaké prokletí klubu aneb jak se z top hráče stane pomalý kašpar po 128té

Reagovat
Vsadim gule

Dnesk byl fakt desivy.

Reagovat
772jozef

Nunez to posral

Reagovat
Man__United

https://twitter.com/MUFCScoop/status/1777022331979812936?t=Qehj4LxXaeFWxYizk5JRcA&s=19 tady je ten zákrok přiblížený a je vidět že se ho nedotkl

Reagovat
fenixLFC

nie, vobec sa nedotkol tej zadnej nohy

Reagovat
Man__United

Jenomže to už dávno padal

Reagovat
fenixLFC

elliot donho nabehol velmi ochotne a po penaltu si siel. kontakt tam bol. ja sice podobne penalty fakt rad nemam ale tvrdit pri tom co sa piska ze to nie je penalta je blbost

Reagovat
vceradnesazitra

Sudí si to obhájí ale je to taková penalta nepenalta od klasické simulantské scouserské špíny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
rave

Reagovat
Salfovic

To že se obecně pískají píčoviny, přece neznamená, že tohle budeme schvalovat.

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

jo no, udella to chytre. Ale vzpomenu si na to, az tohle udela nas hrac a spusti to tradicni shitstorm.

Reagovat
Wazza228

To se asi spíš Elliot dotkl AWB teda

Reagovat
iamek

Mazec

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

ty zijes?

Reagovat
C-M@ster

jasný

Reagovat
C-M@ster

bohužel nyní v Praze

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tak vitej

Reagovat
Freedo

Taky mi přijde, že si spíš do něj naběhl. Tyhle penalty, kdy hráč padá dávno před kontaktem, nemám rád. Něco podobného bylo o víkendu v Old Firm Derby, zajímal by mě názor ostatních https://youtu.be/GrakQa1WGT8?si=1SmnpqnGRlcop7QF&t=163

Reagovat
masly008

Byl tam ten kontakt má koleno?

Jestli jo tak asi pentle.

On nevypadá že by padal nějak dopředu před tím kontaktem.

Reagovat
ACSMan

Tahle je jasná tady ho vzal na tu nohu, u Elliota tam nebylo nic spadl předem přes nohy Bissaky. To podle mě byla víc penalta v zápase na Etihad kdy tam Ederson chytal Garnacha

Reagovat
vceradnesazitra

Neporazit takhle slabý MU, už jen kvůli tomu si scouseři nezaslouží titul

Reagovat
Giwdul

Reagovat
O.Giroud

asio, uvidíme čo spraví návrat Trenta a Jotu ak sa teda vrátia inak už ostáva len EL. Everton a Spurs sú ešte také zápasy kde môžeme stratiť, lebo so Spurs to pred zápasom bude samé ako sa im ideme odplatiť a ja už veľmi dobre viem ako sa vie LFC odplatiť

Reagovat
fenixLFC

spurs snad doma dame ale ten vyjazd na goodison bude boliet. plus este mame villa park a za seba vidim tazky zapas aj na fulhame, v mickey mouse cupe sme sa tam hrozne natrapili, arsenal tam prehral a obecne tam mam obrovske problemy. posledne tri zapasy sme tam nevyhrali a dalsie dva predtym sme vyhrali golmi z penalt v zavere

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

chelsea, bod zlomu po zapase s united

Reagovat
Svatej

Svatej

07.04.2024

20:01

Achjo... Když ti dojde, že jsme v posledních 8 zapasech dostali 2 goly a 1 uz nam stihli dat dost zadarmo

Prodat vsechny stopery vyjma Fofany s Chilwellem a doufat, ze se nahrady povedou. Tihle vymrdanci nemaji ani gram talentu, gram zodpovědnosti, nic.

Jestli mi jeste někdo řekne, ze tihle kluci potřebují chránit, tak mu nachciju do kafe. Good guy přístup mají 2 roky a je tam nulovej progres v x smerech.

Reagovat
Svatej

Colwilem* autokorekce si dělá, co chce..

Reagovat
Snatus

Ty ses zas rozjel.

Reagovat
Whitemedia

Prašivej zločinec.. ale dobře nám tak, najmout si agenta Tottenhamu, nemohlo to dopadnout jinak.

Reagovat
janinho

Reagovat
Modřín2

Poche OUT!

Reagovat
Snatus

Bod dobrý, čekal jsem po MU porážku.

Reagovat
Snatus

Jinak v létě snad přijde dobrá nabídka na Enza, místo něho potřebujeme někoho stabilního do středu zálohy, aby mohl Palmer hrát nad nimi.

Reagovat
O.Giroud

Thiago

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
blade115

V tenhle moment už je asi vyhazov Pochettina opodstatněný, otázky ale teda je, jestli to vůbec něčemu pomůže. Jedna věc je, že tam není žádný systém, tomu ta změna prospět může, ale druhá je ta, že ti hráči dělají naprosto neuvěřitelně debilní rozhodnutí, úplně trapné individuální chyby a většina z nich nemá ani zbla vítězné mentality. A do toho ta šílená marodka.To tam může sedět kdokoliv, ale pokud si dál Disasi bude dávat vlastňáky, Thiago nahrávat na góly soupeřům a zraněných bude v průměru vždy tak 8 hráčů, tak to bude pořád to samý.

Reagovat
Snatus

Vyhazov Pochettina si nemůžeme ekonomicky dovolit, ten odtrénuje celou sezonu.

Reagovat
Modřín2

Výměna na postu trenéra je už bezpodmínečná. Stejně v létě dojde k obměně soupisky a souhru už nemůžeme nechat na tragickém tělocvikáři.

Reagovat
Euphael

Tak aby doslo k obmene, museli byste se zbavit x hracu coz nebude prdel ze jo

Reagovat
Modřín2

To nebude prdel a navíc to schytají odchovanci.

Reagovat
Salfovic

To už snad budou muset prodávat i dorostence.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Talker

Neříkám, že Poche je skvělý, ale ten kádr je fakt na facku. Tuchel s tím nedokázal nic udělat, Potter byl v prdeli, Lampard taky a Poche je taky. Můžeme se bavit, že je to v trenérovi, když ale vystřídáme 4 trenéry za rok a půl, vyměníme kompletně kádr, tak musíme začít hledat problém jinde, než jen v té pozici kouče.

Celou sezonu hrajeme prakticky s jedním, max dvěma zdravými krajními beky, kteří se točí v tom, kdo zrovna bude zdravý a kdo se zrovna bude vracet po zranění.

Do zálohy nemáme jedinou alternativu kromě Chuca, tam jsou všichni ostatní permanentně mimo (a i Chuc se vrátil po dlouhém zranění).

Do ofenzivy k Palmerovi akorát Sterling, Madueke a Mudryk, kteří vypadají všichni jako teenageři. A pak Jackson. Vidím tam u některých potenciál, ale zároveň i spoustu problémů. A s jedním ofenzivním hráčem prostě neurveš skvělý výsledek.

Oba golmani bojují o to, kdo bude nominován na toho nejhoršího v lize. A jeden z nich se pro jistotu zranil, samozřejmě.

Stopeři jsou jediní, kteří jsou relativně zdraví a je tam hloubka, ale kupí chyby. Stejně jako ostatní hráči. A samozřejmě se točí zranění, dlouhodobě Fofana, teď Colwill, předtím Silva, předtím Bads...

Klidně ať vyhodí Pocheho, ale reálně, kdo uspěje s kádrem v tomhle stavu? Tohle jde za Boehlym, medical a scoutingem z velké části. Přivést X skleněných hráčů, uspěchat návraty těch hráčů po zranění, bez pořádného golmana, bez pořádného útočníka.

Tyhle podmínky jsou prostě absolutní průser a je jedno, kdo to vede. Jo, možná se to o něco zlepší, ale bude to i tím, že snad doléčíme hráče do příští sezony, poučíme se s tou péčí o hráče a přivedeme špičkového golmana a útočníka.

Když měl takovouhle marodku Tuchel v zimě, tak byl taky naprosto v hajzlu. Problém je, že poslední rok a půl tuhle marodku máme prakticky permanentně.

Reagovat
blade115

Jo, já souhlasím. Klidně ať někdo nový přijde, třeba ta hra dostane nějakou tvář a budeme tam vidět snahu o nějaký herní systém. Nevím sice, kdo by to měl takhle spasit, ale budiž, pokud lidi věří, že Poche je ta žába na prameni.

Ono ale pokud se nezmění nic jinýho, tak budeme pořád narážet na tu marodku, na průměrnost mnoha hráčů a ještě nějakou dobu i na jejich nezkušenost. Plus je teda otázka, nakolik je to udržitelný - bez Evropy se brzo dostaví finanční problémy, spousta těch hráčů nebude chtít hrát střed tabulky a začne se to sypat. A pokud to chtějí řešit prodejem odchovanců, tak přijdou k tomu všemu ještě o fanoušky, pak už ať v tom klubu vážně poslední zhasne.

Reagovat
Talker

Tak ony ty snahy byly, že jo. Protočili jsme 4 různé trenéry během 2 sezon.

Druhá věc je, kdo k nám bude ochotný jít. Liverpool hledá kouče, Barcelona, Bayern, MU bude dost možná hledat a kdo ví kdo ještě. Klidně můžeme být v řadě na nového trenéra na nějakém 5.-7. místě a nakonec zbude na nás 10. volba, protože pokud třeba někdo vezme Inzaghiho, tak i Inter bude najednou před námi.

Já se fakt bojím, že skončíme s Mourinhem, protože vedení si bude chtít usmířit tu nejagresivnější a nejhlasitější část fanoušků a ti prostě Mourinha žerou.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jkb

Chelsea potřebuje hráče za miliardu, aby uhrála bod proti nejslabšímu týmu v lize.

Reagovat
Snatus

Nebuď na nás zlý, my se snažíme!

Reagovat
Modřín2

Ani to by nám nepomohlo. Stačilo by tělocvikáře vyměnit za trenéra.

Reagovat
jk

Reagovat
Whitemedia

Chelsea potřebuje trenéra.

Reagovat
jk

Výkon nic moc ale tři body v pohodě. Konečně sme měli i trochu štěstí v zakončení, už to bylo potřeba. Forrest tragický. V příštím kole to už taková pohádka nebude, snad ten tým chybně na konec sezóny ještě trochu formu. Každopádně 4. flek a zápas k dobru, kdo by to po odchodu HK čekal…

Reagovat
Thelvin

Teď nás čekají čtyři zápasy pravdy, kdy se ukáže, jestli na ty poháry máme. Ještě že jsme na tom 4-5 místě tak poodskočení...

Reagovat
janinho

tak ak by sme zvladli zapas na NUFC, zatial co AV hra na Arsenale, tak si myslim ze ten 4.flek uz Spurs ubrania. aj ked potom pojdu 3 tazke zapasy...

ale ja verim tomu, ze mozeme este Arsenalu pokazit oslavy titulu a doma ich mozeme dat. City maju ten zreb luxusny, LFC tam ma 2-3 tazsie zapasy. Momentalne by som asi vsadil na City. ta strata vcera s MU bude LFC mrziet.

Reagovat
jk

To jak můžeme ovlivnit boj o titul je vlastně docela vtipný. LFC na Anfieldu neporazíme, ale obrat o body woolwich v NLD doma určitě je možné.

Reagovat
janinho

strasne si zelam aby sme s arsenalom vyjebali. arteta by skakal 3 metre od zlosti jak na gumicke

Reagovat
fenixLFC

skoda ze ange berie kazdy zapas ako pripravu hracov a nie je zatial tak spaty s klubom ako bol martinez v evertone. ze by v zaujme vlastnych fans vypustil zapas na anfielde

Reagovat
jk

Tohle se určitě bude hodně řešit a s tím jak si dokážeme tyhle klíčové a vyhecované zápasy komplikovat tuším nějaký průser. Pentle nebo červená v prvním poločase mě vůbec nepřekvapí

Reagovat
Golasso

Tady se kují nějaké slepičí pikle

Reagovat
janinho

ak vam prekazime boj o titul, tak z toho bude dalsie paradne DVD do zbierky uspechov Spurs

Reagovat
jk

NUFC, chelski a LFC away. Těžko bych hledal pro nás horší kombinaci zápasů. Navíc kromě obrany jsou někteří klíčoví hráči fakt z formy.

Tohle bude fakt hodně těžký a klidně se může stát, že z těch čtyř následujících zápasů získáme třeba dva body.

Reagovat
Thelvin

A to bych řekl, že dvě remízy jsou ještě docela optimistické. Hrozný los v době, kdy formu prostě nemáme.

Na druhou stranu, třeba jim to pomůže zabrat a překvapí

Reagovat
jk

Tak furt věřím, že na bod s chelski i Newcastlem máme. A NLD je absolutně nevyzpytatelné. To bude vyhecované jako prase, Havertz bude simulovat od první minuty a budou se snažit vyprovokovat Romera

Reagovat
Thelvin

Jinak řečeno, Romero v sedmnáctý minutě červená

Reagovat
jk

Pokud se nepletu tak letos ještě nedostal ani žlutou. Kluk se sice polepšil ale u rozhodčích už je zapsanej…

Reagovat
Thelvin

Žlutou ne, ale červenou dostal. Legendární zápas 1:4 s Chelsea

Reagovat
jk

Tak dostal. Vlastně s West Hamem

Reagovat
Thelvin

A dostal i tu žlutou, čumim blbě. Arsenal, Liverpool, WHU, Newcastle a WHU podruhé. A i kdybys "letos" myslel ne sezonu, ale kalendářní rok, tak je tam furt ta z minulého týdne proti WHU

Reagovat
jk

Jj myslel jsem 2024, ale zapomněl jsem na ten WH. Poslední zápasy hraje úplně topově a až na jednu vyjímku si už nepamatuju ty jeho blikance při odebírání míče, jako chelski třeba. Snad mu to vydrží

Reagovat
Thelvin

Nezakřiknout!

Reagovat
Whitemedia

Zločinec has said it was a fair result. He adds that the players were tired, and it was a struggle to compete against teams like Sheffield United.

chcípni

Reagovat
jk

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

(Facebook Vše o the Blues) Mauricio Pochettino: „Pokud dnešní zápas zanalyzujeme, pak remíza je pro oba týmy spravedlivým výsledkem. Všechny týmy v Premier League jsou dobré. Dnes jsme inkasovali v posledních minutách a máme z toho opravdu špatný pocit, ale musíme jít dál. Náš tým dává hodně gólů, ale zároveň jich hodně inkasuje. Musíme najít správnou rovnováhu, které se nám aktuálně nedaří dosáhnout."

Hledáme rovnováhu

Reagovat
Wazza228

Škoda, že ji nehledal Madueke proti nám.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Čenda

Reagovat
martin.b

Reagovat
Salfovic

Měl už Sheffield v nějakém zápase tét sezony vyšší xG než soupeř ?

Reagovat
tweek

Tak jak to teda je? kdo to má teď ve svých rukou? Arsenal nebo Liverpool?

Reagovat
Salfovic

To se radši neptej, teď je to moc komplikované.

Reagovat
jk

Tohle je výsada fandů woolwiche.

Reagovat
tweek

Díky za odpověď, posílám samolepky a klíčenku

Reagovat
J0EL

Jemu by sa viac zisla kalkulacka

Reagovat
jk

Hlasuje 9 z 10 fandů woolwiche

Reagovat
Busby babes

City

Reagovat
forrest

A je to tady zase… Woolwich ve svych rukou

Reagovat
pobody's nerfect

Oba. Oběma stačí vyhrát všechny zápasy a mít lepší skóre než soupeř. Což má momentálně mnohem blíž Arsenal.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
mr.Silver

Hmm, podle mě nic neobvyklého.

Reagovat
Salfovic

Nebylo to pod pás, takže v pořádku.

Reagovat
jk

Těch WTF rozhodnutí tam bylo víc. Třeba proč Yates nedostal za tu gestikulaci směrem k rozhodčímu žlutou kartu. V druhým poločase Danilo. Špatný výkon rozhodčích.

Reagovat
masly008

no jenže tohle bylo za stavu 1:1 v prvním.Argumentovat žlutou za gestikulace když za tohle nedá jasnou red je už blbost.

Reagovat
jk

Ta žlutá je snad konkrétně za tohle v pravidlech ne? Když tam na rozhodčí ukazoval tu obrazovku…

Reagovat
r.mrazik

Je to možný. Já zahlédl jen tohle a že nedostal červenou je prostě úlet.

Reagovat
jk

Docela jsem čekal, že ho vylije no.

Reagovat
LaVolpe

To je jasná redka.

Reagovat
Thelvin

Měl jít ven, no Rozhodčí a VAR zápas vůbec nezvládli

Reagovat
Miguel19

Bez překvapení, alespoň bodík

Nevím, co bychom dělali v Evropě. Poche měl k dispozici celou přípravu a naši hráči mají fyzičku na cca 30 minut zápasu a to ještě musíme hrát jeden zápas týdně. Fakt by měl zajímalo, jak ta příprava vypadala. Tam není jedinej hráč, co je schopný odehrát dva zápasy týdně.

A jak může mít tým vítěznou mentalitu, když ji nemá ani trenér? To je fakt tragédie ty jeho kecy.

Ale už je zlomenej i Víťa, už chybí jenom vedení.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to zvláštní, on je známej tvrdou přípravou a Gacon testama a kdo ví čím vším a pak máme snad nejhorší druhé poločasy ze všech normálnícj zýmů

Reagovat
Busby babes

Klopp on Arsenal visiting Old Trafford: "Arsenal is a good football team and if [United] play like today, Arsenal will win that game, I'm 100% sure. I'm really sorry to say that but this is a matter of fact. We should've won both games and didn't. That's our fault."

Reagovat
Salfovic

Ale je to pravda.

Reagovat
SunFells

Jurgene ty lišáku, ten Hag se sebou stejně nic nebude dělat než ten Arsenal přijede

Reagovat
martin.b

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Tak v té době už budeme dohrávat sezonu s kompletní U18 takže ta šance na výhru je opravdu vysoka!

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/jnevesera/status/1777062350668898398?s=46

Kambwala překvapil. Proti takovému týmu zahrál povedený zápas.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

Willy Kambwala's game by numbers vs. Liverpool

100% ground duels won

100% tackles won

29 passes completed

3 clearances

2 interceptions

Reagovat
iamek

Pokud zůstane zdravý ( byl téměř dva roky out ), tak příští rok může být klidně místo Evanse nebo Lindelofa a ušetří nám nějaké peníze v prestupaku.

Reagovat
r.mrazik

vypada herne docela dobre, uvidime pristi sezonu

Reagovat
Jesfey

Dneska zápas vyhraný individuálními kvalitami, jinak opět ohromná bída. Kdo ví, jak by ten zápas vypadal, kdyby Wood dal tu tutovku a Maddison byl vyloučen (pitomec).

Teď nás čekají těžší soupeři, hra na brejky by nám měla více sedět, ale pokud naši aktuálně lepší záložníci budou všichni sedět a budeme hrát tu stejnou blbost, tak to vidím mizivě.

Reagovat
Thelvin

Nevim jestli se o nějakých našich záložnících dá říct, že jsou "lepší" - podle mě jich všech šest je úplně z formy Nad vodou nás drží Vicario a Porro

Reagovat
andkoo

s Vicariom ste trafili jackpot

Reagovat
Jesfey

Tak především GLC chodí vždycky na posledních pár minut nebo už když se ten zápas dohrává. Jinak Bentacur a Hojbjerg za mě dobrý, Bentacur včera nejkreativnější, Hojbjerg si svoji práci vzadu odvedl a hrozil střelami z dálky, akorát tedy dělá chyby v obraně, ale to Bissouma poslední dobou taky.

I ten Porro několik posledních zápasů neviditelný, ale s tím poločasovým střídáním se více dostával dopředu.

Reagovat
Thelvin

GLC mě hrozně mrzí, já bych ho do základu místo Madse dal.

Reagovat
martin.b

@NicoSchira

Talks in progress for Ruben #Amorim to #Liverpool as new manager. He is ready to leave #SportingCP, which ask the payment of the release clause

Reagovat
Man__United

Man Utd have started 31 different back lines in 43 matches this season:

1.AWB, Varane, Martinez, Shaw

2.AWB, Varane, Martinez, Dalot

3.AWB, Lindelof, Martinez, Dalot

4.Dalot, Lindelof, Martinez, Reguilon

5.AWB, Lindelof, Martinez, Reguilon

6.Dalot, Lindelof, Evans, Reguilon

7.AWB, Lindelof, Evans, Reguilon

8.Dalot, Varane, Maguire, Amrabat

9.Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat

10.Dalot, Maguire, Evans, Lindelof

11.Dalot, Varane, Evans, Lindelof

12.Dalot, Varane, Maguire, Reguilon

13.Dalot, Maguire, Lindelof, Reguilon

14.Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw

15.AWB, Maguire, Lindelof, Shaw

16.AWB, Maguire, Shaw, Dalot

17.Dalot Maguire, Shaw, Reguilon

18.Dalot, Maguire, Varane, Shaw

19.Dalot, Evans, Varane, Shaw

20.AWB, Maguire, Evans, Dalot

21.AWB, Kambwala, Evans, Shaw

22.AWB, Varane, Evans, Dalot

23.Dalot, Varane, Martinez, Shaw

24.Dalot, Maguire, Martinez, Shaw

25.Dalot, Varane, Maguire, Shaw

26.Dalot, Varane, Maguire, Lindelof

27.Dalot, Lindelof, Varane, Amrabat

28.Dalot, Varane, Evans, Lindelof

29.Dalot, Lindelof, Varane, AWB

30.AWB, Maguire, Varane, Dalot

31.Dalot, Kambwala, Maguire, AWB

Reagovat
Herbmeister

A pak se lidi diví, proč to drhne

Ještě na zamyšlenou - představte si, že Mainoo nevystřelil z mládeže letos. S takovou by jsme byli v druhé půlce, protože záloha by byla úplně v háji.

Reagovat
Busby babes

ono ta obrana neni tak uplne problem smerem dozadu (i kdyz by ETH asi chtel hrat vejs nez s Maguirem nebo Lindelofem jde) ale spis pri rozehravce a zakladani utoku no.

Nicmene vetsi problem je to, jak jsem pak nastaveni, jak velkej prostro nechavame v zaloze, kde pak nestihaji a obrana musi resit spousty situaci no.

Reagovat
Herbmeister

Jj, je to tak. Jako obránci jsou všichni na bránění dobří.

Podle mě je spíš problém v sehranosti obrany+zálohy. Když pokaždé hraješ v jiném složení, tak sehranost chybí, hráči neví, co od sebe navzájem očekávat a pak to vypadá jak z okresu někdy to přebírání hráčů. Kdyby to byla FIFA, tak je to v pohodě, protože ti hráči mají kvalitu jako takovou v pohodě. Bohužel, fotbal je i o chemii mezi hráči a tady to prostě drhne letos.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

preberanie hracov a kiksy v obrane su jedna vec, ale u vas je ten priestor pred obranou tak volny ze to je vyslovene systemova vec vychadzajuca z toho, ze zaloha nie je schopna ubehat cely priestor, ze sa niektori pri pressingu nepretrhnu alebo naopak su aktivny az moc takze len uvolnuju priestor. nemate dunkcne"spustace" pressingu, utocna a zalozna rada nespolupracuju a tym odkryvaju obrancov. nie vsetko sa da hadzat na zmeny v obrane

Reagovat
Herbmeister

pěkný postřeh.

V dnešní době ti musí 11 hráčů spolupracovat, aby to fungovalo. Press udává ta přední 4 nebo 6 a když v ní máš pasažéra Rashforda a k tomu úplně z formy Bruna, tak to moc od předu nefunguje. Pak by obrana měla být výš, aby zmenšila prostor pro tu zálohu, která by to měla pokrýt. Ale když se z Casemira, co byl náš nejlepší hráč minulou sezónu, stane invalida, co neudělá rychlý krok, tak to taky moc nejde. Máme strašně moc problematických míst a pak se to prostě sype, no. Uvidíme, příští sezónu, jak to bude vypadat

Reagovat
SunFells

S Maguirem nebo Lindelofem Proč nejmenuješ toho umpa-lumpu, který to znemožňuje nejvíc. Ti dva pod Olem zdárně hráli nejvyšší def. lajnu, kterou jste měli za celé roky.

Reagovat
Busby babes

protoze s nima dvema nemuzes hrat moc postupne zezadu? napriklad. Navic treba i Maguire ztratil uz nejakou rychlost a s nabehy za obranu ma proste problemy.

Jinak hraje letos fajn, smerem dozadu je dobrej, coz ostatne pisu, jen proste musime hrat jinak

Reagovat
SunFells

Já reaguju na tu vysokou lajnu, ale nevadí Navíc hrát nízko znamená častěji i znovu budovat. ten Hag hraje ale nízko, loni ještě níž, od začátku, Maguirova rychlost nezmizela asi v 29 letech, nebyl bych ani moc přesvědčen, že nyní strádá v porovnání s Littlesandrem a stále brání v channelech lépe než on. Sis na to vypickoval snadné oběti namísto favorita.

Reagovat
Busby babes

tak jo

Reagovat
Busby babes

"Nicmene vetsi problem je to, jak jsem pak nastaveni, jak velkej prostro nechavame v zaloze, kde pak nestihaji a obrana musi resit spousty situaci no."

doslova to tam pisu. ale ty stejne prijdes s timhle

Reagovat
Herbmeister

tak díky. Díky bohu, že hráči s věkem neztrácí rychlost. Díky za připomenutí

Reagovat
SunFells

Reagovat
mojmira

S vaší hrou byste hlavně v tý druhý půlce být měli. Že jste tak vysoko je zázrak.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Herbmeister

Momentálně ano. Ale je to liga a podzim tě v tomhle může zachránit.

Reagovat
O.Giroud

Nič moc, my sme museli v obrane hrávať Hendersona, Fabinha a tuším aj tak sa LM uhrala ak to bola tá sezóna čo dal Alisson gól

Reagovat
herbage

řádky 11 a 28 identické, 9 a 27 taky

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

podle me je to myslene trochu jinak. spis ve smyslu, jak jsme tocili ruzne kombinace. ze moc zapasu po sobe neodehraje ta obrana ve stejnem slozeni

jinak by to muselo byt rozepsane na 43 radku pri 43 zapasech ?

Reagovat
fenixLFC

prave keby to myslel ako to pises tak tam je 43 riadkov. ale ked vymenuva 31 kombinacii ktore ste mali pouzit tak mat tam rovnake kombinacie nie je spravne

Reagovat
Busby babes

proc? napises kombinaci. kdyz ji pak pouzijem v dalsim po sobe jdoucim zapase, tak ji znovu nepises. Kdyz ji pouzijes za pul roku znova tak jo.

Anebo je to proste blbe napsane.

Reagovat
fenixLFC

suhlasim s tou druhou spravou ze je jedno ci ich je 29 alebo 31. ale ked napises "31 different back lines" tak sa predpoklada ze to je 31 rozdielnych kombinacii

Reagovat
Busby babes

jako realne je asi fuk, jestli to je 31 nebo 21

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele