Premier League - souhrn 31. kola: Palmer zchladil Rudé ďábly

02.04., 22:26, aktualizováno 04.04., 23:20
Komentáře a souhrny
Cole Palmer (© AFP)

Arsenal proti Lutonu potvrdil roli favorita, zvítězil a posunul se na první místo tabulky. Vedoucí celek z Liverpoolu nicméně nezaváhal ve čtvrtečním duelu se Sheffieldem United a vrátil se záhy zpátky na výsluní. Nezaváhal ani Manchester City, který pošetřil největší hvězdy, a porazil Aston Villu. Strhující závěr byl k vidění na půdě Chelsea, kde zazářil domácí ofenzivní záložník Cole Palmer.

Chelsea FC - Manchester United 4:3

04.04.2024 21:15

Góly: 4. Conor Gallagher, 19. Cole Palmer (pen.), 90+10. Cole Palmer (pen.), 90+11. Cole Palmer - 34. Alejandro Garnacho, 39. Bruno Fernandes, 67. Alejandro Garnacho

Hráči Chelsea zvítězili ve fantastickém utkání 31. kola Premier League, které nabídlo plno zvratů, nad Manchesterem United 4:3. The Blues vstoupili do duelu výborně, když už v 19. minutě vedli o dvě branky. Rudí ďáblové ale po chybách v defenzivě londýnského celku dokázali vývoj zápasu otočit, přičemž o dvě trefy se postaral Alejandro Garnacho. Vše tak nasvědčovalo jejich vítězství, v šíleném závěru však zaúřadoval ve skvělé formě hrající Cole Palmer, který dvěma góly v nastavení završil hattrick, a rozhodl tak o první výhře svého celku nad týmem z Manchesteru po sedmi letech.

Zoufalý výkon Rudých ďáblů na hřišti outsidera z Brentfordu, kde čelili 31 střelám a s trochou smůly mohli prohrát vysokým rozdílem, jen opět potvrdil proměnlivou formu týmu a znamenal zvětšení ztráty na první čtyřku již na 11 bodů. Ještě hůře na tom byla Chelsea. Ta se nacházela dalších osm bodů za United, které navíc v lize nedokázala porazit od roku 2017.

Přesnou mušku už ve čtvrté minutě ukázal Conor Gallagher, který si naběhl z druhé vlny a nikým nehlídán zamířil mimo dosah Andrého Onany. Po čtvrthodině od úvodní branky Chelsea dostala výhodu pokutového kopu, když Antony fauloval Marca Cucurellu. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Palmer střelou k pravé tyči. Klidnou cestu za vítězstvím narušilo v 34. minutě neporozumění mezi Moisésem Caidedem a Benoitem Badiashilem, po kterém se řítil sám na bránu Garnacho a úspěšně snížil. Zaskočení hráčů v modrých dresech využili Rudí ďáblové po pěti minutách, kdy nehlídaný Bruno Fernandes hlavou vyrovnal.

Na začátku druhé půle se na listinu střelců mohl překvapivě zapsat Harry Maguire, jenž s míčem došel až k zakončení z úhlu, odkud ovšem přestřelil. Lépe si nevedl ani po chvíli Fernandes, když se opřel do balonu zpoza vápna. Mířil však vysoko stejně jako spoluhráč. Na opačné straně se o druhý gólový zápis pokusil Palmer dalekonosnou ranou, ale Onana proti pumelici zakročil a vyrazil ji. Nakonec přeci jen United udeřili, když při rychlém protiútoku využil Garnacho špatného vyběhnutí Djordjeho Petroviče. Dlouho se schylovalo po obratu k velkému vítězství Rudých ďáblů. V závěru Diogo Dalot při pádu nešťastně strhl Noniho Maduekeho a domácí dostali k dispozici druhou penaltu v utkání. Možnost stát se hrdinou svého celku využil Palmer, který stejně jako v prvním případě při pokutovém kopu nezaváhal. O chvíli později se na Stamford Bridge stal bohem, neboť jeho pumelici z hranice vápna tečoval jeden z bránících hráčů za Onanova záda.

Chelsea tak ve fantastickém utkání šťastně dokráčela k velkému obratu. Jejím dalším soupeřem bude 7. dubna Sheffield, zatímco Rudí ďáblové ve stejný den přivítají Liverpool.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sheffield United 3:1

04.04.2024 20:30

Góly: 17. Darwin Núñez, 76. Alexis Mac Allister, 90. Cody Gakpo - 58. Conor Bradley (vl.)

Liverpool porazil ve 31. kole Premier League Sheffield United na vlastní půdě 3:1 a vrátil se do čela tabulky. Domácí měli dobrý vstup do utkání, když už v 17. minutě využil odfláknuté rozehrávky hostujícího gólmana Darwin Núňěz. Ačkoliv nešťastná vlastní branka Connora Bradleyho v 58. minutě zápas výrazně zdramatizovala, průběžný dvoubodový náskok na Arsenal nakonec zajistil týmu z města Beatles ukázkovou trefou Alexis Mac Allister. Hosté tak nedokázali napodobit poslední vítězství svého družstva nad Reds, kterého dosáhli před 30 lety a dvěma dny.

Uplynulý víkend byl pro domácí celek mimořádně úspěšný. Nejenže Reds na vlastním hřišti otočili duel s Brightonem, kromě toho také jejich dva největší konkurenti v boji o titul, tedy Arsenal a Manchester City, vzájemně remizovali. Do duelu s jasně nejhorším mužstvem soutěže tak šli Liverpoolští s jasným cílem. Udržet si v případě vítězství dvoubodový náskok v čele tabulky.

Poslední tým Premier League nicméně mohl Anfield šokovat již v první minutě. Po dlouhém autu se balon odrazil k Jamesi McAteemu, kmenovému hráči Manchesteru City. Mládežnický reprezentant ovšem z těsné blízkosti zasáhl pouze nohu Caoimhína Kellehera. Přestože se následně jako první z branky radovali Reds, lví podíl na trefě ze 17. minuty měl gólman hostí Ivo Grbič. Ten totiž bídně načasovaným výkopem zasáhl napadajícího Núněze, od něhož se míč odrazil rovnou do sítě.

Také druhý přesný zásah zápasu doprovázela opravdu pořádná dávka smůly. Gustavo Hamer ztratil kontrolu nad svým letem a hlavičkou poslal balon kolmo oproti zamýšlenému směru, tedy pouze napříč vápnem Liverpoolu. Tam se však nacházel dvacetiletý obránce Bradley, který nešťastnou tečí nadělil jesličky Kelleherovi. Ani Hamer si vstřelené branky příliš neužil, při pádu se totiž zranil a musel okamžitě střídat. Výraznou herní převahu domácí nakonec přece jen přetavili ve tři body, nádhernou ranou do pravé šibenice se na listinu střelců zapsal Mac Allister. Konečný výsledek určila až 90. minuta, když na 3:1 zvýšil hlavou Cody Gakpo.

Liverpool tedy podle očekávání zvítězil a s jistotou zůstane na čele tabulky i po vloženém kole. Hned o víkendu jej ale čeká těžká zkouška na hřišti velkého rivala. 7. dubna totiž venku vyzve Manchester United. Sheffield ve stejný den hostí Chelsea.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 4:1

03.04.2024 21:15

Góly: 11. Rodri, 45+1. Phil Foden, 62. Phil Foden, 69. Phil Foden - 20. Jhon Durán

Manchester City ukončil bez Kevina De Bruyneho a Erlinga Haalanda v sestavě minisérii dvou ligových remíz, když porazil v zápase 31. kola Premier League hostující Aston Villu 4:1. Plány The Lions narušil už v 11. minutě Rodri, jenž otevřel skóre. Villans sice jen o devět minut později kontrovali, poté ovšem přišlo galapředstavení v podání Phila Fodena. Anglický záložník se nejprve v závěru první půle prosadil z přímého kopu, na což navázal po změně stran dalšími dvěma góly.

Rozlosování Premier League si s Manchesterem City krutě pohrálo, když mu postavilo do cesty tři konkurenty v boji o titul v řadě. Pro Aston Villu sice bylo toto označení možná přílišným, avšak její průběžná čtvrtá příčka před začátkem kola byla holým faktem. S Arsenalem i Liverpoolem se Citizens rozešli smírně, ale tentokrát už byli jasným favoritem a jakákoliv ztráta bodů nepřipadala v úchvatném závodě o první příčku v úvahu.

I proto vstoupili domácí do zápasu tím nejlepším možným způsobem, když se již v 11. minutě prosadil Rodri. Gólovou akci odstartovala milimetrově přesná přihrávka od Fodena, který našel na pravé straně Jérémyho Dokua. Belgický křídelník následně skvělým pasem pod sebe vybídl klíčového záložníka Citizens, jenž se z první nemýlil. The Sky Blues ovšem radost příliš dlouho nevydržela, jen o devět minut později totiž dokázal vyrovnat z brejkové situace Jhon Durán. Mladý Kolumbijec si před pokutovým územím fantasticky narazil míč s Morganem Rogersem a poté jej umístil placírkou k pravé tyči. V nastaveném čase se ale hráči Manchesteru City dostali k přímému kopu z nebezpečné pozice. Ke standardní situaci se postavil Foden a díky děravé zdi Villans propálil balon až do sítě.

Domácí byli i po změně stran dominantnější na míči, v 55. minutě je ale musel podržet výborným zákrokem Stefan Ortega, jenž vyškrábl nad břevno ránu od Douglase Luize. Po hodině hry ovšem přispěchali s další brankou fantasticky hrající Rodri s Fodenem. Španěl šikovně prokličkoval přes defenzivní blok hostů, předložil míč na hranici velkého vápna svému parťákovi, který jej z první poslal přesně k pravé tyči. Od Fodena to však nebylo poslední slovo, neboť v 69. minutě završil po krásné dalekonosné střele pod břevno hattrick.

Aston Villa tak skalp úřadujícího mistra ze začátku prosince nezopakovala a prohrála. V příštím kole přivítá 6. dubna Brentford, Manchester City se tentýž den představí na hřišti Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Luton Town 2:0

03.04.2024 20:30

Góly: 24. Martin Ødegaard, 44. Daiki Hashioka (vl.)

Arsenal si ve 31. kole Premier League splnil povinnost a porazil Luton 2:0. Kloboučníci přijeli na stadion jednoho z aspirantů na konečné prvenství bez řady opor, což ještě zvýšilo už tak vysoké šance domácích na vítězství. Nic na tom nezměnila ani rotace v sestavě, kterou si připravil lodivod Londýňanů Mikel Arteta. V základní jedenáctce však ponechal kapitána Martina Ödegaarda, jenž ve 24. minutě rozhodl a posunul Kanonýry do čela tabulky.

Zatímco pro šlágr na půdě Manchesteru City vsadil Arteta na ryze defenzivní taktiku, za jejíž poctivé dodržení byli hráči Arsenalu odměněni bodem, proti Lutonu se očekával opak. Kloboučníci inkasovali v průměru přes dva góly na zápas a na Emirates Stadium přijížděli v roli absolutního outsidera. Favority však nejednou dokázali pozlobit, o čemž svědčil i první vzájemný duel, v němž Londýňané dokonali obrat na 4:3 v 97. minutě.

Tentokrát ale bylo utkání již od úvodních minut v jasné režii domácích a jejich tlak nakonec vedl ve 24. minutě k první trefě. Povedenou spolupráci Kaie Havertze s Ödegaardem zakončil norský šikula zevnitř pokutového území tvrdou ranou k levé tyči. Arsenal se i nadále dostával do dobrých příležitostí. Po půlhodině hry mohl Ödegaard zaznamenat kromě gólu také asistenci, střelu Emila Smithe Rowa ale skvěle zlikvidoval Thomas Kaminski, jenž se o několik minut později vytáhl i proti Havertzovi. V závěru první půle jej ovšem překonal vlastní spoluhráč Daiki Hašioka, který si po přihrávce od Smithe Rowa nešťastně srazil míč do sítě.

Po změně stran tempo hry podle předpokladů opadlo a Kanonýři v poklidu kontrolovali dvoubrankové vedení. Kloboučníci sice měli ve druhé půli na kopačkách míč mnohem častěji než v té první, do šancí je ovšem domácí obrana, jež v roce 2024 obdržela jen čtyři ligové góly, nepouštěla. Diváci na Emirates Stadium se nakonec ve druhém dějství dočkali pouze jedné střely na branku, kterou vyslal až v 88. minutě Eddie Nketiah, Kaminski však vyškrábl míč na roh. Gunners to ale mrzet nemuselo, neboť si i přesto dokráčeli pro pohodové tři body.

Arsenal se tak výhrou nad nováčkem minimálně dočasně posunul do čela tabulky. V příštím kole se představí 6. dubna v Brightonu, Luton přivítá tentýž den Bournemouth.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Brighton & Hove Albion 0:0

03.04.2024 20:30

Góly: -

Fotbalisté Brentfordu pouze remizovali v duelu 31. kola Premier League s Brightonem 0:0 a již osm zápasů čekají na vítězství. Utkání vedoucí k jejich třetí domácí dělbě bodů za sebou příliš šancí nenabídlo, tou největší pohrdl v závěru úvodního dějství hostující Adam Lallana. Racci tak potvrdili, že jim střetnutí v hlavním městě nechutnají. Na jeho půdě už v letošní sezoně vyzvali všech sedm prvoligových zástupců Londýna a vybojovali pouhé tři body.

Hráči Brentfordu se sice zdárně etablovali mezi anglickou elitou, kam patřili už třetí sezonu v řadě, v aktuálním ročníku se však museli ohlížet přes rameno. Sedmizápasová série bez výhry je srazila až na 15. příčku, naposledy ale předvedli velmi povedený výkon, když opticky válcovali Manchester United. Brighton mohl rovněž obrat favorita, avšak brzký gól Dannyho Welbecka ze hřiště Liverpoolu nakonec k bodům nevedl.

Hned z prvního náznaku akce mohli domácí skórovat, Yoane Wissa ovšem nedokázal usměrnit mezi tři tyče míč, který mu byl z křídla naservírován na hranici malého vápna. Včely jako by se po velké šanci zasekly a nervózním výkonem přenechaly iniciativu hráčům Albionu. Ve 33. minutě se přesto dostal do obrovské šance Ivan Toney, z blízkosti ale dokázal vyslat pouze slabou střelu po zemi přímo na brankáře. Největší příležitost první půle zapsal až těsně před jejím koncem Lallana, který prudkou střelou z hranice vápna jen o chloupek minul levou tyč. V nastaveném čase byl ještě hlavní rozhodčí povolán k monitoru, aby posoudil potenciální penaltový faul, Andrew Madley ovšem Rackům pokutový kop nepřiřkl.

Tempo zápasu se po pauze zrychlilo, na gólové příležitosti byl ovšem nadále skoupý. Změnit to mohl Simon Adingra, nicméně ani on v dobré pozici nedokázal stlačit míč tak, aby mířil mezi tři tyče. Domácí zvyšovali s blížícím se koncem utkání aktivitu a poslali na trávník i nové tváře včetně Bryana Mbeuma, který se teprve nedávno vrátil po více než tříměsíční odmlce způsobené zraněním kotníku. Ani on však nedokázal najít recept na obranu The Seagulls, stejně jako na druhé straně hřiště Julio Enciso dalekonosným pokusem nevyzrál na Marka Flekkena. V nastavení měl vítězství na kopačce Welbeck, jeho pokus na vzdálenější tyč ale letěl těsně vedle.

Brighton tedy po čtyřech venkovních prohrách napříč soutěžemi v řadě získal alespoň bod. V příštím kole přivítá 6. dubna Arsenal, Brentford se představí tentýž den na půdě Aston Villy.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:1

02.04.2024 21:15

Góly: 19. Kurt Zouma - 5. Brennan Johnson

Hráči West Hamu vybojovali ve 31. kole Premier League před vlastními fanoušky remízu 1:1 s Tottenhamem. V úvodu utkání museli dohánět jednogólovou ztrátu, když už v páté minutě otevřel skóre Brennan Johnson střelou do odkryté brány. Ještě do konce první půle ale Kladiváři srovnali a družina okolo Heung-Min Sona, pro něhož se jednalo o 400. duel v dresu Spurs, už cestu ke druhému úspěchu nenašla. Dělbu bodů naopak mohla brát parta okolo Tomáše Součka a Vladimíra Coufala, jež bojuje o účast v Evropě v příští sezoně.

West Hamu se v programu nakupily souboje s týmy aspirujícími na umístění v nejlepší šestce a zatím se mu v nich nedařilo. Domácí remíza s Aston Villou by sama o sobě nebyla tragédií, za tu už se však dal považovat následný duel v Newcastlu, v němž se Kladiváři stali prvním týmem Premier League od ledna 2013, který v 77. minutě vedl o dva góly a nakonec prohrál. Tottenham naopak porazil Luton, přičemž už jeho 12. ligové utkání v řadě nabídlo minimálně tři branky.

Spurs nakročili za dalším tříbodovým ziskem od samého začátku. Už v páté minutě se totiž prosadil Johnson, když si naběhl na přihrávku od Tima Wernera. Němec nalezl Velšana nehlídaného před odkrytou bránou a ten nezaváhal. O rychlé zvýšení náskoku se pokusil po pár minutách Pedro Porro, jehož pumelice zpoza vápna proletěla těsně vedle levé tyče. Úspěšnější však už byl na druhé straně v 19. minutě Kurt Zouma, jenž skóroval hlavou po rohovém kopu. V závěru poločasu Kladiváři málem otočili skóre. James Ward-Prowse se postavil k balonu, aby rozehrál přímý kop. Při své oblíbené disciplíně ovšem nechal vyniknout brankáře Guglielma Vicaria.

Portugalský gólman musel řešit složitou situaci i na začátku druhé půle, kdy jeho schopnosti prověřil Michail Antonio. I s tvrdou ranou si Vicario poradil. Úvod závěrečné části duelu střelecky patřil Kladivářům, kteří několikrát zamířili směrem k italskému brankáři, jenže neuspěli. Postupně převahu získali hosté, avšak ani na jejich straně se nenašel hrdina, jenž by zvrátil remízový výsledek.

Hráči West Hamu tak odpověděli na zklamání z Newcastlu solidní remízou s městským rivalem. V příštím kole se představí 6. dubna ve Wolverhamptonu, Tottenham přivítá o den později Nottingham.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Crystal Palace 1:0

02.04.2024 20:45

Góly: 79. Justin Kluivert

Hráči Bournemouthu zvítězili ve 31. kole Premier League nad Crystal Palace 1:0. Hosté byli sice po většinu času méně aktivním celkem, přesto se jim jako prvním podařilo skórovat. Kvůli ofsajdovému postavení ovšem trefa Eberechiho Ezeho neplatila. Regulérní byla naopak branka Justina Kluiverta v 79. minutě, která znamenala pro The Cherries zisk všech bodů již ve třetím utkání v řadě. Třešně přitom pokaždé rozhodly až v závěrečné fázi duelu. Londýňané tak na jihu Anglie prodloužili sérii venkovních nezdarů, když na cizím stadionu nevyhráli 10 ligových utkání v řadě.

Bournemouth si v minulých kolech upevnil postavení v klidném středu tabulky, když ze čtyř po sobě jdoucích duelů s týmy ze spodku posbíral 10 bodů. Výbornou formu navíc prokazoval Dominic Solanke, jenž v tabulce kanonýrů dohnal na třetím místě se nacházejícího Mohameda Salaha. Crystal Palace však bylo jedním z jeho nejméně oblíbených soupeřů, jelikož se proti němu ani v jednom z předchozích sedmi duelů neprosadil.

Defenziva Orlů znovu odolávala nájezdům Solankeho a jeho spoluhráčů. Nikdo z fotbalistů The Cherries nemohl vymyslet průlomovou přihrávku, jež by zafungovala na obranu hostí. A tak to byl nakonec Jean-Philippe Mateta, kdo zahrozil první. Uvolnil se v soupeřově šestnáctce a z otočky zamířil do míst, kde stál připravený Neto. Míč opět převzali domácí, ale neuspěli. V závěru poločasu se prosadil Eze, kdy po několika zaseknutích prostřelila Neta. Radost mu však překazil videorozhodčí, jenž v předcházející situaci objevil ofsajd.

I ve druhé půli museli fanoušci na větší příležitost chvíli čekat. Ta se dostavila až v 66. minutě, kdy míč vedl Miloš Kerkez až na hranici vápna, odkud vystřelil. Proti jeho ráně se však skvěle natáhl Dean Henderson. Trenéři obou celků zkusili oživit hru pomocí střídání, což se nakonec povedlo Andonimu Iraolovi, když Antoine Semenyo našel ve vápně Kluiverta, který bez váhání pálil a trefil pravou šibenici. V závěru se mohl asistující hráč zapsat sám mezi střelce, neboť obdržel nahrávku v pokutovém území. Rychlé vyslání míče směrem na bránu nicméně správnou cestou nebylo, protože Henderson balon pokryl.

Bournemouth tak potřetí za sebou zvítězil. Další utkání jej čeká 6. dubna s Lutonem, Crystal Palace se ve stejný den střetne s Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

02.04.2024 20:45

Góly: 37. Jacob Bruun Larsen - 45+3. Rayan Aït Nouri

Hráči Burnley remizovali ve 31. kole Premier League s Wolves 1:1, a navázali tak na předešlé povedené zápasy s celky z hlavního města, když bodovali počtvrté v řadě. Pro domácí mohlo být ještě veseleji, jelikož je krátce po odehrané půlhodině poslal do vedení z Hoffenheimu zapůjčený Jacob Bruun Larsen. Hosté ovšem ještě do přestávky vyrovnali zásluhou Rayana Aït-Nouriho.

Burnley poprvé v sezoně drželo třízápasovou sérii bez porážky. V minulém kole navíc dokázalo dát v oslabení Chelsea dva góly, které mu nakonec vynesly bod. O další se The Clarets chtěli pokusit proti Wolves, jimž se na Turf Moor dlouhodobě nedařilo. Vlkům navíc nevyšly poslední venkovní duely, když bez vstřelené branky padli s Newcastlem a Aston Villou.

V dynamickém úvodu bylo znát, že jsou oba celky nabití motivací, nabít spoluhráči na střelu však nedokázal nikdo. Dominanci Burnley utli po 20. minutě hosté v čele s Nélsonem Semedem, jehož elektrizující mrštnost zažehla jiskru do ofenzivních snah Vlků. Do ohně vrácený míč z rohu ale nedokázal hlavou usměrnit Joao Gomes, poté si již vzali slovo znovu The Clarets. Vitinho provedl ve 34. minutě v rámci průniku do vápna správně vše až na následnou střelu, o chvíli později však již skóroval Bruun Larsen, když bravurním volejem umístil dlouhý centr přesně k tyči. Vedení si ale domácí do kabiny nevzali, druhá šance Wolves ze standardky totiž byla díky čelu Aït-Nouriho gólová.

Hosté navíc mohli jít brzy po výměně stran zásluhou stejného hráče do vedení, ránu zblízka po efektivním převzetí průnikovky ale zneškodnil Arijanet Murič. Zpětná přihrávka pak našla ve vyložené šanci střelce první branky, tentokrát ale Dánův nepřipravený pokus José Sá vyrazil, stejně jako tečovanou jedovku Wilsona Odoberta. Do konce zápasu rozvlnil síť už jen v 88. minutě z ofsajdu zakončující žolík domácích Jay Rodríguez.

Wolves tak po dvou venkovních prohrách získali alespoň bod. Další utkání Vlci sehrají 6. dubna proti West Hamu, Burnley se ve stejný den střetne s Evertonem.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Fulham FC 3:1

02.04.2024 20:30

Góly: 9. Callum Hudson-Odoi, 19. Chris Wood, 45+3. Morgan Gibbs-White - 49. Tosin Adarabioyo

Hráči Nottinghamu porazili ve 31. kole Premier League na vlastním hřišti Fulham 3:1. Domácí rozhodli o svém triumfu už v prvních 19 minutách, během nichž se prosadili Callum Hudson-Odoi a Chris Wood. Druhý jmenovaný skóroval již ve třetím duelu po sobě, přičemž teprve nyní jeho příspěvek pomohl Forestu k vítězství. The Tricky Trees se navíc v tabulce probojovali nad sestupové pozice.

Minulý vzájemný zápas se nesl v jasné režii Londýňanů, kteří zvítězili 5:0. V Nottinghamu byla ovšem podobná záležitost málo pravděpodobná. The Cottagers totiž dosud vyhráli jen ve dvou venkovních utkáních, přičemž na cizích stadionech schytal více branek pouze Luton. Forest sice na svém hřišti nezářili, před pár týdny ale trápili ofenzivy Liverpoolu či Manchesteru United až do závěrečných minut.

Domácím se zamlouvala vize brzkého gólu, když Hudson-Odoi skvěle načasoval svůj náběh na přihrávku Morgana Gibbse-Whitea a po zaseknutí do středu přízemní střelou na zadní tyč překonal Bernda Lena. Spolupráce dvou Angličanů mohla zanedlouho znovu přinést ovoce, ránu autora první trefy nicméně reprezentant Die Mannschaft tentokrát vyrazil. Forest se však brzy dočkali druhé branky, jejímž autorem byl Wood. Kanonýr ze země Pána prstenů si všiml špatného postavení Lena a z dálky poslal míč do levého dolního rohu. Marco Silva sice sáhnul při prachbídném výkonu svých svěřenců ke trojitému střídání ještě před odchodem do kabin, avšak tým ze západního Londýna znovu inkasoval. Danilo našel aktivního Gibbs-Whitea, jenž pravačkou zvýšil.

Hned po změně stran dodal Chalupářům naději vytáhlý stoper Tosin Adarabioyo. Odchovanec Citizens si našel centr Andrease Pereiry od rohového praporku a balon hlavou umístil na zadní tyč. Rozdíl mezi celky mohl být opět tříbrankový, nicméně prudká rána Neca Williamse jen orazítkovala horní tyč. I na druhé straně zazvonilo břevno. Po skvělém zákroku Matze Selse přišel rohový kop, jenž neúspěšně zakončoval Kenny Tete. Záhy pálil z dálky Willian, ani jeho pokus však hostující sektor nerozjásal.

Nottingham se tak důležitým vítězstvím přiblížil záchraně. Další duel jej čeká 7. dubna proti Tottenhamu, Fulham se o den dříve utká s Newcastlem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 1:1

02.04.2024 20:30

Góly: 15. Alexander Isak - 88. Dominic Calvert-Lewin (pen.)

Newcastle nenavázal na fantastický vítězný obrat z minulého utkání, když ve 31. kole Premier League jen remizoval na vlastní půdě s Evertonem 1:1. Straky vlétly do zápasu povedeně, jelikož se už v 15. minutě prosadil Alexander Isak. Pro rozjetého švédského kanonýra to byla z posledních čtyř ligových duelů již pátá branka. Jeho forma však domácím k vítězství nestačila, jelikož Karamelky dvě minuty před koncem srovnaly z pokutového kopu. Za bod tak mohli být hosté nakonec rádi i přesto, že už devětkrát po sobě v nejvyšší anglické soutěži nevyhráli.

Předešlé utkání Newcastlu přineslo strhující sedmigólovou podívanou, v níž Straky ukořistily tři body na úkor West Hamu po senzačním obratu v závěru. Hrdinou duelu byl dvougólový Harvey Barnes, jenž se podíval na trávník jen díky zranění Miguela Almiróna. Odchovanec Leicesteru si jistě brousil zuby i na Everton, proti němuž se v minulých dvou sezonách prosadil.

A právě 26letý křídelník se už ve druhé minutě znovu málem zapsal na listinu střelců, jenže tváří v tvář pozornému Jordanu Pickfordovi neuspěl. Na druhé straně se krátce nato dostal k nebezpečné hlavičce James Tarkowski, zblízka ale mířil těsně nad. Skóre se tak měnilo až v 15. minutě, kdy Barnes našel precizním pasem za obranu Isaka. Švédský kanonýr se neukvapil, kličkou na střed oklamal svého strážce a suverénně zakončil do dolního rohu. Další výraznou příležitost si Magpies schovali do závěru první půle, kdy z voleje pálil úplně volný Jacob Murphy. Pickford však předvedl skvělé reflexy a balon vyrazil.

Svěřenci Eddieho Howea se druhého zásahu nedočkali ani krátce po změně stran, kdy po závaru v šestnáctce Evertonu trefil tyč vlastní brány Tarkowski. Ochozy St. James' Parku proto mohly propuknout v jásot až v 58. minutě, kdy Isakův přízemní centr doklepl do odkryté sítě Dan Burn. Videorozhodčí ovšem odhalil těsné ofsajdové postavení nahrávajícího útočníka. Po hodině hry měly pořádnou smůlu i Karamelky, neboť přízemní pokus Jamese Garnera orazítkoval pravou tyč. Jen o pár chvil později zazdil ohromnou šanci Newcastlu Isak. Ten po šikovném Barnsově průniku střílel nikým neatakovaný z hranice malého vápna, napálil však jen blokujícího Vitalije Mykolenka. Zahozená možnost mohla Švéda ještě více mrzet v 88. minutě. Paul Dummett totiž stáhl na zem Ashleyho Younga a nařízenou penaltu proměnil Dominic Calvert-Lewin.

Everton tak v St. James' Parku vybojoval bod. Další duel jej čeká 6. dubna proti Burnley, Newcastle ve stejný den vyzve Fulham.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
30
21
7
2
70 : 28
70
2
Arsenal FC
30
21
5
4
72 : 24
68
3
Manchester City
30
20
7
3
67 : 29
67
4
Aston Villa
31
18
5
8
63 : 46
59
5
Tottenham Hotspur
30
17
6
7
62 : 44
57
6
Manchester United
30
15
3
12
43 : 44
48
7
West Ham United
31
12
9
10
50 : 55
45
8
Newcastle United
30
13
5
12
64 : 52
44
9
Brighton & Hove Albion
30
11
10
9
51 : 46
43
10
Chelsea FC
29
12
7
10
53 : 50
43
11
Wolverhampton Wanderers
30
12
6
12
43 : 47
42
12
AFC Bournemouth
30
11
8
11
44 : 53
41
13
Fulham FC
31
11
6
14
47 : 50
39
14
Crystal Palace
30
7
9
14
34 : 50
30
15
Brentford FC
31
7
7
17
42 : 55
28
16
Everton FC
30
8
8
14
31 : 42
26
17
Nottingham Forest
31
7
8
16
39 : 53
25
18
Luton Town
31
5
7
19
43 : 64
22
19
Burnley FC
31
4
7
20
32 : 66
19
20
Sheffield United
30
3
6
21
28 : 80
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (433)

Přidat komentář
Zaschrona

Everton have gone 13 league games without a win for the first time in 67 years.

Reagovat
pobody's nerfect

Rekordy jsou od toho, aby se prekonavaly

Reagovat
Kejza

Reagovat
Error

Byste potrebovali zapas s Chelsea

Reagovat
JimBob

moyes nula stridani ve vlozenym kole, bravo...

Reagovat
Wazza228

Buď rád, ještě by tam hodil Phillipse

Reagovat
Kucka

Reagovat
JimBob

ja vim, asi po nem chci moc, aby stridal a soucasne nepouzival Phillipse :D

Reagovat
Mato178178

preco odisli fornals a benrahma? teraz na tej lavicke nie je nikto na striedanie. chceli hrat a preto isli alebo ich vyhodil moyes?

Reagovat
Gunner14

Pohodová výhra na půl plynu, ESR

Teď na Brighton

Reagovat
J0EL

ESR bol dobry prvy polcas. Druhy uz sa len viezol s timom na zlej vlne...

Reagovat
Gunner14

Druhý poločas už jsem vymazal z paměti, ten se nemusel ani hrát

Reagovat
J0EL

Profesorsky odkopany no

Reagovat
Front hell

Zkušeně jsem viděl jen první

Reagovat
vitasrp

Info pro fandy Liverpoolu!

Kdyby měl někdo zájem, měl bych k dispozici 1 lístek na čtvrtfinále EL na zápas s Atalantou na příští čtvrtek. Cena 2500 Kč za kus.

V případě zájmu pište na vitasrp@centrum.cz. Bohužel víc toho koupit nelze, drobnou výhodou ale zase je, že když by se podařilo ten lístek využít, je velmi vysoká šance, že bych měl k dispozici vstupenku i na případný semifinále.

Reagovat
avicii

Priebeh nebol taký ako som si predstavoval ale možno takýto zápas nam da viac pred derby, jednoducho to bude každý zápas boj.. Maca je miláčik

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kixi Syhimour

Mac Allister

Reagovat
Luc-Luc

MacAllister bum

Reagovat
vladis271

uf, uf, uf.

Nevravim, ze urcite vyhrame titul. Ale ak by sme opraty ligy pustili z ruk doma proti Sheffieldu? Uz som v hlave vizualizoval ako trieskam do klavesnice.Jasne aj taketo zapasy su podcenenie posledneho doma. Ale vzdy sa to musi ukopat, a to sa aj stalo. Skoda len, lebo to sa dalo mazat skore na Arsenal.

Reagovat
Man__United

Piča co to znamenalo ten konec??? Ani jedna penalta být neměla

Reagovat
Sandstorm

První byla správně. Druhá ne. To byl dive jak prase, ale Dalot to udělal fakt nešikovně.

Reagovat
Salfovic

dive jak prase byl i u první.

Reagovat
Busby babes

Co k tomu rict no. silenej zapas, zabavnej, to jo. porad se neco delo, protoze zalohy prakticky neexistovaly. Ale takhle to zahodit... ta druha penalta teda smesna. Jak tohle muze pisknout... a pak uz nesoustredenost. Hrozna chyba a smula na tu tec no. Aspon uz ani hypoteticky tu LM nemusime resit.

Reagovat
Busby babes

v prvni chvili jsem myslel, ze byla jasna, ze mu spadl na nohy, ale to pak v opakovacce nevypadalo, ze by mu je trefil...

Reagovat
Miguel19

Přesně.

Reagovat
Busby babes

nechapes no. ale tak nastesti nam jde o to, jestli skoncime 6. nebo 8. to aspon tolik nesere.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mike Litoris

Taky jsem, hlavně po Dalotově reakci, čekal, že byla jasná a že mu lehnul na nohy. Pak tam teda asi našli kontakt nohama, alespoň podle komentátorů. Já bych ji teda nepískal, ač jsem fanda Chelsea, vůbec mi nepřišlo, že tam něco bylo.

Jinak ale teda před oběma faulujícíma klobouk, že směšně neskákali kolem rozhodčího s tím, že nefaulovali, a v klidu počkali na verdikt VARu. Ony se ty šaškárny ve fotbale podaří vymýtit, ne, že ne.

Ještě si posvítit na očividný diving.

Reagovat
Busby babes

Bosaka bych nebral v potaz, ten mele picoviny. ale tak mozna tam byl, je to fuk, ale nevidel jsem ho...

Reagovat
dantetomas

Tak oni tu penaltu vobec nerozporovali ani na TNT Sport, dokonca sa cudovali, co im tak dlho trvalo pri kontrole, Na druhej strane je pravda, ze Ally McCoist je proste skotska obdoba Ludka Zeliho. Osobne mi obe prisli dost soft

Reagovat
Busby babes

tak treba jim stacilo to strceni. to uz je subjektivni, jestli to bylo hodne nebo malo.

Reagovat
Mike Litoris

Bosáka jsem neslyšel roky, asi proto taky moc nechápu ten hate na něj, který poslední dobou vídám. Buď je to jen selektivní paměť, nebo opravdu dřív komentoval líp. Co je na něm vlastně tak hroznýho?

Já to právě sledoval na ESPN nebo něčem podobným a tam ti komentátoři zaujali podobný stanovisko.

Reagovat
Busby babes

za me je casto nepripravenej, jeho humor mi uz nesedi a tak.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vždyť ho úplně evidentne zduchnul do zad, při té rychlosti v jaké se to odehrálo úplně jasný faul.

Reagovat
Busby babes

ano strcil do nej, imho malo, ale ok

Reagovat
martin.b

v neděli čekám heroický výkon s Jonnym na stoperu

Reagovat
Busby babes

ten bdue mesic out

Reagovat
martin.b

Takže nás vynuluje Kambwala s Harrym jo

Reagovat
MystycMac

Chelsea je aka je ale toto je bezkonkurenčne najúbohejší team v histórii futbalu ....Samozrejme boli tam 2 vymyslene Penalty ale to je jedno... v Nedeľu poprosím odovzdať Liverpoolu body.

Reagovat
Mastný Chobot

Videl som len 10 minut, ale pobavil som sa naramne

Reagovat
Tomanatura

Wow.

Reagovat
FUnk

to byl fotbal a ne jak city-arsenal

Reagovat
masina_LFC

obrany sú zlo

Reagovat
PP

mě to zase přišlo jako fotbal bez záložní řady..

Reagovat
Golasso

To je jak srovnávat UFC a Clash

Reagovat
fenixLFC

Obe su picovina?

Reagovat
Glonden2

Reagovat
frezi

Reagovat
F.o.X.i.K

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Neon

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Acquanni

Přesně takový komentář jsem čekal

Zábavnější rozhodně, ale nechvalme ty týmy za to, že jsou tak tragické, že to pak jede ze strany na stranu

Reagovat
SunFells

Měl jsem vysoká očekávání a rozhodně jsem nebyl zklamán legendární hra, příště zas

Reagovat
Man__United

Madueke jasný dive!

Reagovat
icemike

Dalot neprotestoval

Reagovat
bbbauch

To bylo neco nadhernyho teda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Snatus

Palmer dneska v mezihře nulový, posral každou přihrávku. VAR nám dneska pomohl, obě penalty byly docela sporné.

Reagovat
Miguel19

Kardinální rvačka kriplů, i když jsme vyhráli, tak jsme stejně větší kriplové.

Výhra dle mého nezasloužená, druhá penalta ani hovno. Ze hry to vypadalo jasně, ale z opakovačky nevím, na základě čeho Madueke padal..

Každopádně to celej zápas vypadal, že je s Pochem ámen. Ani po druhém gólu se neradoval, evidentně vědět, co opět přijde. Až na konci projevil emoce..

Tam je podle mě jasné, že končí...

Reagovat
FUnk

neradoval se, protoze vedel, ze to poserete a do konce je daleko

Reagovat
PP

tak už jen kvůli jeho duševnímu zdraví musí odstoupit..

Reagovat
spider_8

Podle me tam bylo brinknuti o nohu, bylo videt ze pak udelal takovy dlouhy neprirozeny krok. Ale byl to fakt mikroskopicky kontakt a klidne to mohl zahrat.

Reagovat
Busby babes

pokud mu do ni brnknul, tak jo, ale v tech opakovackach jsem to nevidel...

Reagovat
spider_8

Jako ono to moc videt nebylo (jestli vubec), spis jsem vychazel z pohybu Maduekeho, ktery se po tom momentu co VAR zkoumal tak neprirozene natahl nohou. Ale ruku do ohne bych za to fakt nedal

Reagovat
Kiss Me Polka!

jednoznačně ho rukou zduchnul do zad, jasný faul

Reagovat
r.mrazik

Dotkl se mě a to se nemá!

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasny faul no, ani dalot se nevztekal. kdyz si to pustili ve varu nezpomalene, tak nebylo o cem..

a hlavne nechapu, ze tady resite nejake uplne bezpredmetne dotknuti nohou, kdyz je evidentni, ze faul bylo neco jineho

Reagovat
r.mrazik

Tohle faul není.

Posuzování fotbalu na kontakty a na balet je psycho.

Hlavně je pak směšný, když někdo nadává kopačkam že padají pořád..a přitom to tím Varem akorát podporujeme.

Reagovat
Kiss Me Polka!

samozřejmě, že to je faul, pokud jsi někdy sprintoval, tak víš i proč..

Reagovat
Bakary3

Asi to tak vidím taky, tohle není situace rameno na rameno, kde je nějaká intenzita přípustná, tady prostě stačí drcnout a útočící hráč jde k zemi a nemůže s tím nic dělat.

Reagovat
r.mrazik

boha jeho,zase tenhle vymysl kdy ve sprintu je kazdy kontakt takovy,ze musis skocit dopredu

Reagovat
Sandstorm

3 minuty před koncem už sem věřil To je totální selhání celýho týmu. A že takových zápasů už v této sezoně bylo. Jak přes kopírák.

Reagovat
Euphael

Reagovat
martin.b

Erik ten Hag tells Sir Jim Ratcliffe to be careful not to "interrupt" the progress he's made at Man United.

Já tu PL miluju

Reagovat
Sandstorm

4 minuty před koncem záběr na Ratcliffa a pak během tří minut dva góly

Reagovat
Chittak_LFC

Jj, a Bosak "Sir Ratcliffe muze byt dnes spokojen"

Reagovat
Busby babes

zas bud fer, rikal zatim muze byt spokojen

Reagovat
martin.b

Jim určitě nečeká, že se to mávnutím proutku změní, ale je to sranda a o tom to je

Reagovat
Snatus

Jinak jsem rád za Mounta, že mu ten návrat k nám zhořkl, krysa.

Reagovat
kaaspis

Jako co si budem, kdyby ty penalty hlavní nepískl, tak to VAR nikdy neotočí. Ale protože je pískl, tak budou hledat sebemenší dotyk aby mu to obhájili.

Reagovat
Snatus

pravda

Reagovat
PP

Ale v tom reálu to vypadalo docela jasně..

Reagovat
FUnk

Reagovat
icemike

přesně takhle v Anglii var funguje

Reagovat
LFCreds

Zápas nebol ideálny, ale dôležitá je vyhra, snáď nás to nakopne na nedeľu a výkon bude lepší.

Včera zápas na Etihad Stadium, dnes na Anfliede, atmosféra neporovnateľná , na Etihad kopu prázdnych miest a City fans poväčšinu zápasu ticho, počuť bolo oveľa viac fans Villy, dnes Anfield vypredaný a atmosféra pecka, nebolo minuty, aby sa nespievalo a nepovzbudzovalo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maximm9

Abych pravdu rekl, tak u kazde penalty jsem takovy

Reagovat
Shevchenko

To je tak když se utkají dva suverénně nejsměšnější kluby současnosti, jeden z nich z toho prostě musí vyjít dobře.

Reagovat
Snatus

Je až neuvěřitelné, kam se dva giganti anglické kopané dostali.

Reagovat
bbbauch

Skoro bych rekl, ze z toho oba dva vysli jeste jako vetsi jelita, nez predtim

Reagovat
MystycMac

Tak by to bolo ak by bola remíza United sú teraz bezkonkurenčne najväčší úbožiaci a nasmiech celému svetu ...

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Reagovat
Front hell

Reagovat
icemike

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
icka

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Busby babes

z tohodle zapasu nikdo dobre nevysel

Reagovat
Whitemedia

Vždyť jsme z toho vyšli jak úplní čuráci.

Reagovat
Svandik68

Nejsměšnější hlub současnosti je o dvě galaxie Zbrojovka Brno

Reagovat
martin.b

@Carra23

The billion pound bottle jobs

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
MystycMac

United mal šancu na body teraz no premrhal ... hlavne v nedeľu nech nerobia hnojstva a krásne pekne odovzdajú body Poolu...

Reagovat
mr.Silver

Chelsea bych fandit nechtěl, ale ty jejich zápasy jsou hrozně Fun to watch

Palmer je super, jeden z mála přestupů, který jim vyšel

Reagovat
Snatus

Kolik byl kurz na Chelsea v 90 minutě?

Reagovat
iamek

Var Wow . Genialni práce . Bohužel jak ukaze na penaltu, tak var tam očividně musí najít jakýkoliv kontakt. Oproti bundeslize jak rozhodčí, tak var vypadají jako frajeři z divize. Ideálně jim nedat žádný prostor pro tyhle vymyšlené penalty, ale to jde těžko.

Každopádně proti Poolu cokoliv pod 4-5 kusů bude úspěch. Ještě par zápasu a konečně bude klid

Reagovat
Snatus

Hele i ta bundesliga a var je zajímavá, třeba poslední gol Schicka byl z ofsajdu, nechápu, že se to víc neřešilo.

Reagovat
Nikikrew

Ten roh na konci, situacia ako na dedine ako sa moze toto stat United v Anglicku, amarerizmus. Inac ta 2 penalta teda za mna nie. Ale zabava dobra

Reagovat
puji

Takovou penaltu by rozhodčí nepiskal ani v éře Hornika v domácím utkání na Žižkově v 10:15. Neuvěřitelné že se tohle děje v PL.

Reagovat
icemike

Fanda barcelony komentuje penalty? Hmmmm

Reagovat
Neutron

a to sa nesmie?

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Palmer 16 fíků, stejně jako Salah.

Dneska byl teda hroznej. Ale v takovém věku mít ty koule na ty penalty. Všechny má totálně s přehledem. Parádní přestup.

Reagovat
Snatus

Po sezoně ho snad otočíme zpět do City za 120.

Reagovat
SunFells

A polovina penalt, to je brutální

Reagovat
icka

Ale zas je dává s přehledem.

Reagovat
bbbauch

Je vybornej. Na nej se v budoucnu tesim

Reagovat
PanAu

Ten za 2 sezóny odejde do Arsenalu hrát o titul a ne o 10 flek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MystycMac

Ale na Obranu United, 1 penalta prísna a druha šialenstvo...Takýmto systémom Palmer bude Top strelec PL

Reagovat
Busby babes

nastaveni 8 minut nevim kvuli cemu, tecovanej viteznej gol, 2 zraneny stoperi... kdyz se to sere...

Reagovat
Snatus

Co se stalo vlastně Evansovi?

Reagovat
Busby babes

psali ze neco s lytkem, tak asi nejakej svalovej problem

Reagovat
Snatus

S ním byste to urvali. Myslel jsem, že letošní sezonu jsme jediný tým s takovou mentalitou.

Reagovat
Busby babes

vsak stoperi nemohli ani za jeden z golu Kambwala i Maguire odehrali dobre zapasy

Reagovat
Busby babes

jinak thle je pak nevyhoda toho velkeho poctu strel. obcas nejakou proste tecujes blbe

Reagovat
Jesfey

Reagovat
iamek

Ty nastavení vysoké už dávají z principu i když nemají žádné opodstatnění. Tohle je každý zapas u všech týmu. Proč takhle nenastavuji i první poločas? Kvůli střídání, které je stejne otázka par sekund?

Reagovat
Squinty

Jenom Bissaku ošetřovali tak 5 minut

Reagovat
Aurora

Prvá možno prísna, ale že by bola druhá šialenstvo? Veď samotný Dalot si ňou bol viac istý, ako VAR, ktorý nakoniec už len potvrdil to, čo videl rozhodca.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kiss Me Polka!

nechápu, ten brekot tady, jasné pristrceni zezadu

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
icemike

Reagovat
martin.b

Palmerovi čísla jsou úplnej joke, hraje za úplný hovna a stejně má lepší čísla než Son, Foden nebo Saka

Reagovat
Snatus

Reagovat
Man__United

Tak když dává góly z vymyšlených penalt tak to hezky naskace

Reagovat
martin.b

Jasný, polovina golů z penalt, ale je mu 21 a hraje první full season v PL, give him the credit !

Reagovat
SunFells

Jedna věc je dávat mu uznání, druhá do toho porovnávat hráče, kteří hrají dlouhodobě na úrovni, na které on ještě není.

Reagovat
martin.b

jen vyzdvihuju jeho přínos, hraje v totálně messy týmu a stejně dosahuje lepších čísel, než world class borci z fungujících týmů, to prostě zaslouží uznání, o to větší, když kope první kompletní sezonu v lize.

Reagovat
SunFells

Někteří jsou produktivnější v těch týmech ve spodní polovině tabulky

Reagovat
martin.b

Každopádně pořád hodnotím chlapce, co by, pokud by nepřestoupil, měl aktuálně odehráno ca.500 min a na kontě 4-5 G/A at best. namísto toho má 24, to je prostě insane.

Reagovat
mayday

Málo těch anglických slovíček tam dáváš.

Reagovat
Squinty

Nechutná Brunova medicína?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Busby babes

Manchester United led 97th minute on Saturday and 97th minute on Thursday. Both against teams in the bottom half. They got 1 point from it

sileny

Reagovat
Jardin

Reagovat
Swarley

Bylo nad Slunce jasny, ze tohle bude show a to se jen potvrdilo... Neskutecny, co predvadime, to je jeden vedle druhyho naprosto specialni vyber labilnich hracu, to jsem fakt jeste nevidel... Opet kvalitni prace se vsim vsudy

Reagovat
Sandstorm

Jako ten obrat v závěru může dost ovlivnit budoucnost EtH. Ze zápasu otočili jsme to venku proti rivalovi z 2:0 na 2:3 a ukázali tak obrovský spirit, je během tří minut zápas zase jsem to totálně posrali.

Reagovat
Swarley

Vsak tam uz delsi dobu nefunguje absolutne nic, jako samozrejme, o tomhle se bude mluvit vic, ale tohle neni ojedinely vybuch... To je zapas co zapas to stejné dokola a bez naznaku nejake zmeny...

Uvidi se, ale dost pochybuju, ze ETH zustane..

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

imho ten zapas nerekl nic noveho ani jednim smerem. I kdybychom to udrzeli a vyhrali, tak to rozhodne neni styl, kterej bude chtit nove vedeni provozovat. a i s vyhrou bychom to pate misto nedali, si myslim. letos je to od ETH spatny a to i kdyz vezmu v potaz tu miliardu zraneni

Reagovat
Busby babes

nejvetsi problem pro ETH imho ale je, ze neni v pozici, kdy si musi udrzet job. on je v pozici, kdy ho musi ziskat a to je rozdil. a to mu teda zatim nejde no. ma asi 9 zapasu k tomu, aby to zlepsil...

Reagovat
Swarley

Nema co zlepsit, kdyz na to doted neprisel a pokud jsme byli psychicky v hovnech, tak tyhle posledni dva zapasy to odstrelili jeste uplne nekam jinam a tam uz neni ani poradne s cim pracovat... Na nejake velke zmeny ma hrace zranene, abys to zavrel a nejak to ukopal na beton, tak to mas pro zmenu celou obranu v hovnech a navic to za celou dobu ani nezkousel a tezko to bude menit... Tohle si dojedeme tech poslednich 9 zapasu, ve finale FA cupu nas odpali City a je vyreseno...

Reagovat
Busby babes

ja nevim, kde beres to, ze jsme byli psychicky v hovnech. ten tym tak nikdy nepusobil. porad ti hraci makaj a bojujou. jo, casto hrajem spatne, ale nikdy to nebylo tak spatny jako na konci Mourinha nebo Oleho. tam byl ten tym zlomenej. ted neni.

Reagovat
Swarley

Ja uz to pisu zapas co zapas nějakou dobu, vsude nam chybi krok, souboje prohravame, nemame odrazeny balony... Kazdy tym je v tomhle lepsi nez my, ok, mozna dneska to byla vyjimka, protoze hrajeme s podobne labilnim tymem... A to, co pak predvede Rash jako stridajici hrac, tak to je pro me jen tresnicka na dortu...

vim, ze to vidis jinak, ale tohle je z meho pohledu malo... S timhle se pak budeme placat s kazdym tymem v lize, protoze tam neni ta vetsi touha vyhrat... Kdyz se podivas na ty predni tymy v tabulce, tak ta agresivita, nasazeni a touha vyhrat byva proste o level jinde..

Reagovat
ZJEV

Rash byl na ránu, úplně na párku. Ten kontrast při tom napadání oproti Brunovi, který tam lítal a přitom měl v nohách celý zápas.

Reagovat
masly008

Bruno byl rozběhaný

Reagovat
Busby babes

jako ten Rahs me bavi. Hojlund tam celej zapas dela to same, nikdo ani nepipne, jen ho vsichni litujou jak nema balon. Pak nastoupi Rash a vsichni zacnou picovat jak nebeha jak zbesilej.

Chapete vubec ze ten presing neni o tom, ze jeden hrac tam bude jak magor behat? zvlast na tom hrotu. Kdyz pak byl na kridle nebo chvili i na beku, tak tam jezdil jak fretka.

Reagovat
Acquanni

To je jako bych jako fanda Arsenalu nadával na to, že Havertz/Nketiah sere na pressing a Ode tam lítá celý zápas. Ono je to očividně i o tom, co chce po kom trenér. A zrovna hrot nechceš mít utavený, ale připravený tu případnou jednu, dvě příležitosti využít naplno.

Reagovat
Busby babes

hlavne kdyz tam bude behat sam, tak ho stejne jednoduse prehrajou. ten pressing je treba mit koordinovany.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Swarley

Jj, coz se prave nestalo, kdyz tam byl moment a Antony to tahl po kridle, tak se Rash vyklusem schoval za stopery nez aby sel do nejakeho nabehu...

Ja tady neresim jen presing, ale cely pristup k tomu fotbalu a presne splňuje to, co tady celou dobu kritizuju na celem tymu... Nevyhraje souboj, vsude je o krok pozde, nema odrazene balony, nema nic... Ale samozrejme v tom neni sam, v tom lita cely tym...

A pokud vcera odehral Hojlund na hovno zapas, coz odehral a posles tam Rashe, ktery to ma ozivit a je to jeste horsi, tak to nijak Rashe neomlouva...

Tohle je prostě od Rashe a ostatních zoufale, ale kuuuuuuurva zoufale málo a proto jsme tam, kde jsme...

A to neni nejaky hejt, ja ho mam nejradsi z toho tymu, ale pokud to on sam nevidí, v cem je rozdil když daval jeden gol za druhym a s tim, jak hraje ted, tak bohuzel... Placani po ramenou, ze se jednou za zapas rozbehne mu fakt nepomuze...

Mam ho nejradsi a proto jsem na nej nejprisnejsi, on ma podstatne na vic nez to co tuhle sezonu predvadi...

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Přesně..každopádně včera hrál na pěst.

Reagovat
Neutron

ja si celkom v poslednej dobe vsimam tie nahravky ako napriklad vcera Bruno, ked uz po nejakom zavare v nasej sestnastke ziska nas hrac loptu a mam ist proste von, tak ti hraci vzdy volia nahravku tak 30cm od seba uplne na slepo do priestoru kde nikdy nikto nie je a vzdy to z druhej vlny berie super...je fajn, ze to chceme nejak rozohrat a nezajebat uplne do prdele a odovzdat loptu, ale ti hraci to proste este nikdy neurobili dobre

Reagovat
Busby babes

This season United have scored nine equalizers or winners in the 80th minute or later not including Mount's goal against Brentford last week - the joint most in the last five seasons

jinak mozna si pod tim psychicky v hovnech predstavujes neco jineho, ale imho takhle nevypada tym, co se vylozene slozi...

Reagovat
Busby babes

a jinak jasne, pravdepodobne se to zlepseni nestane a ETH po sezone skonci, to bych ted taky tipl. Pokud by teda INEOS nevidel, ze nevidi nikoho lepsiho, ale to se asi nestane

Reagovat
Neutron

takychto zlyhani sme mali niekolko, za posledne dva zapasy....dve ale bolo to aj predtym...velmi by ma prekvapilo, keby Erik zostal...

Reagovat
$dolar$

Za mě je Chelses tým se suverénně nejnižším fotbalovým IQ. A Palmer je strašně hloupej fotbalove. Sice dává goly, ale valnou vetsinu akci řeší špatně. Buď se rozhodne špatně, nebo po chvíli dobře, ale už pozdě.

Každopádně za dnešní vyhru jsem velmi rád, ale nevidím tam velkej potenciál v týmu.

Reagovat
bbbauch

Palmer mi teda fotbalove hloupej neprijde. Potrebuje se vyhrat, jasne, ale na jeho vek je vybornej. Dneska sice slabsi, ale to na tom nic nemeni.

Reagovat
Snatus

On má příšerně moc ztrát, netahá dozadu, pro moderní fotbal je dle mě nepoužitelný. Má čísla a Chelsea letos prostě táhne, ale pokud by na něj přišla nabídka 100-120, tak ho radši prodám.

Reagovat
SunFells

Kdo by ji poslal, vždyť už u vás je

Reagovat
Snatus

Reagovat
Snatus

Arsenal v poslední době od nás odkupuje zboží, tak třeba....

Reagovat
Golasso

My kupujeme jen ty podceňované

Reagovat
Snatus

Sakra Ale tak Kai zatím překvapuje, ne?

Reagovat
Golasso

Mě zase tolik ne, ale spoustu lidí jo (pozitivně naštěstí)

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
PanAu

Reagovat
bbbauch

Tak zrovna v tech ztratach neni zas o tolik horsi nez Odegaard, Foden, KdB a podobne. A hraje v joke tymu.

Reagovat
Snatus

Takhle, City a Arsenal aktivně nesleduji, takže nemohu detailně soudit, ale třeba dnes každá nahrávka dopředu v druhém poločase šla do obránce před ním.

Reagovat
Swarley

Reagovat
$dolar$

On je super šikovnej a talentovanej a má čísla, ale podívej se na jeho rozhodování. To je ztráta za ztrátou, nesmyslné pokusy o přihrávky, klicky, zpracování, střely.. všechno za mě špatně, pokaždé vybere tu špatnou možnost.

Reagovat
ednkfdzkgfd

Reagovat
Infeld Prácheňský

Normálně s tebou souhlasim, ale tohle je bohužel jasnej protimluv. "Je talentovanej a má čísla" vs "Všechno špatně". Spíš si myslim, že se ti nelíbí, než že bys objektivně reflektoval jeho výkony

Reagovat
$dolar$

Mně se líbí a včera mi dost pomohl. Ale jeho řešení situaci mě ubiji.

Reagovat
vilp

Včera tam minimálně nevyužil ani jeden overlap, pokaždý radši šel do středu a zajebal akci.

Reagovat
PanAu

Spis si myslím, ze má velký fotbalový IQ, ale má okolo sebe same kreteny.

Reagovat
Snatus

A proto několikrát narval nahrávku do obránce před ním?

Reagovat
ednkfdzkgfd

nechapu ze nema 100% uspesnost pasu kdyz se neustale snazi hrat kreativne

Reagovat
vitasrp

Přesněs. ještě k tomu, když tu přihrávku zkouší prorvat protihráči jeslema, aby otevřel prostor. Divný, že všechno nevyjde.

Na druhou stranu to v některých momentech byla totální hovadina. To jsem se taky vztekal, když mu vyjel Gusto, za ním to nezavřel záložník a on zkusil prorvat přihrávku skrz jesle.

Záložník United vzal míč a poslal rychlýho Garnacha okamžitě do brejku, to bylo bezva.

Reagovat
$dolar$

A přesně tyhle momenty jich má nejvíc co jsem od koho kdy viděl. To nejde popřít, co umí. Ale tyhle rozhodnutí můžou stát zápasy, tituly. Proto na mě působí strašně hloupej co se fotbalových rozhodnutí týče.

Reagovat
Salfovic

Tak asi se ho nezbavil Pepek jen tak pro nic za nic.

Reagovat
Aurora

V posledný deň prestupového okna prišla ponuka od Chelsea a City ponuku akceptovalo. Pep ho pustiť nechcel, ale pri konkurencii Silvu a Fodena si Palmer vypýtal prestup sám.

Reagovat
icka

Však Pepek sám říkal, že být to na něm, tak ho nepustí.

Reagovat
Grahf

Len som kuknul výsledok a...už ani neviem, čo k tomu povedať, jak je niečo takéto možné

Reagovat
Grahf

109 inkasovaných striel za 4 zápasy

Reagovat
J0EL

pragmatizmus

Reagovat
r.mrazik

Směšný Var i FA.

Obě penalty mimo a vzhledem k tomu, co jinde prochází (viz teď Dijk) tak si tam dělají z toho normálně prdel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tak to "skrceni" fakt piskli akorat Casemirovi a doufejme, ze jim doslo jaka picovina to byla a tak uz to nepiskaj.

Reagovat
r.mrazik

Tak to jsou hodný no

Reagovat
Busby babes

tak me by prislo smesny, kdyby za to dneska VVD byl vyloucenej

Reagovat
r.mrazik

Mně ne. Jemu toho prochází až moc

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Jesfey

Reagovat
EL Gringo

Riadne nezvladas

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
O.Giroud

Rodri dostal za skrteni

Reagovat
Kinky7

Rodri dostal redku taky

Reagovat
Busby babes

ok, kdy?

Reagovat
Kinky7

proti wolves na podzim

Reagovat
O.Giroud

Nottingham

Reagovat
Kinky7

a jo k sakru

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JeremyDokuuSZN/status/1706290499710017943/video/1

btw tohle ale je proti tomu Casemirovi uplne neco jineho, ne? tohle je spis uder do krku

Reagovat
Swarley

A stejne jako nas vykon, ani tohle neni zadny prekvapeni

Reagovat
Busby babes

jo a Mount mel dobry cameo. dobre bojoval a dokazal udrzet balon, aspon neco.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Jen u toho gólů měl být nejspíš u Palmera...jinak hrál dobře

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Proti Mountnovi bychom mohli hrát častěji

Reagovat
Busby babes

tak my proti vam taky. timhle stylem vetsinu vyhrajem nez prohrajem

Reagovat
Člen_zlořádu

Mě to bavilo. Výsledek nepotěšil, ale fotbal bez taktiky z obou stran, vypadá hrozně zábavně radši 4x do týdne Chelse - United, než přetaktizovaný City - Arsenal

Reagovat
masly008

Tak o střed tabulky jde hrát 4x do týdne, ale o titul to je těžší.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak to rozhodně nepopírám. U Blbý a blbější ( United x Chelsea ) se taky zasměješ víc, než u Shawshank redemption, ale furt budeš Shawshank řadit výš, i když si Harryho s Loydem viděl víckrát

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Zranění jsou jedna věc, filozofie druhá, ten Hag to za mě prostě neuchopil dobře, herní stránka je jedno velký zklamání defacto od prvního dne a zranění na to nemají fundamentální vliv. V kontextu toho, jaký klub trénuje, si nezaslouží důvěru pro třetí sezonu, prostě ani náhodou, koncepce nekoncepce.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag, “We started poorly, giving the ball away, defending poorly but we were then dominating the game after that moment. We were brilliant, we deserved to win this game. We have to

Manage this game better.”

Ten Hag, “It was chaotic. You have to deal with these situations as a team. We made wrong decisions and didn’t help each other. We didn’t keep the ball. Out of

Possession we made bad decisions.”

Ten Hag, “The penalty situation is questionable. Very soft, but we have to do better.”

no aspon nemele picoviny jako minule.

Reagovat
Snatus

Celkem sympatické, má pravdu.

Reagovat
Whitemedia

Ten náš píčoviny mele pořád.

„I am not a clown, I am a coach.“

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

We were brilliant, we deserved to win this game

The xG Philosophy : Chelsea (3.28) 4-3 (1.71) Man Utd

drogy...

Reagovat
J0EL

Tak ono penalty dost skresluju (tie maju 0,8-0,9?). Ale inak remiza by asi bola fer podla toho.

Reagovat
Busby babes

spis 0,8, tusim ze 0,76

Reagovat
Acquanni

Myslím že je to 0,79, prostě když to dvakrát odečteš, tak bez penalt to byl remízový zápas podle xG Ale tak po tom co Ten Hag argumentoval tím, že kdyby platil gól z offsidu tak by vyhráli, je tohle mini prohlášení prkotina. Navíc i když určitě dneska trenéři pracují i s těmito čísly, tak furt mají v první řadě svůj pohled na výkon/hru, než nějaký číslo ať už xG nebo hodnocení hráče.

Reagovat
J0EL

Tak zase uplne odcitat celu hodnotu je bullshit (robi to Busby celkom pravidelne ked tym argumentuje), pretoze ten hrac v "nejakej xG sanci je" a je pravdepodobne, ze by z toho nieco vytrieskal keby ho nefaulovali. A kedze su to fauly v 16tke, tak tie "sance" by mali/mohli mat celkom pekne xG na konci. Takze zmazat to 1 k 1 a tvarit sa ze sa penalty nepocitam, je proste len velmi zla demagogia.

Reagovat
masly008

Ta pentle kukuřice kdyby ho nefauloval by byla tak 0,01

Reagovat
J0EL

Nevies kde ta lopta/prihravka mohla skoncit, aj ked pri kukurici asi no

Reagovat
masly008

Tak jsem to myslel. On by to kopl za bránu.

Reagovat
Acquanni

Ale já jen napsal, že i kdybychom to celé odečetli. Samozřejmě že hlavně Madueke by měl nejspíš slušný xG kdyby neskončil na zemi.. Mě šlo jen o to, že i když se ty penalty odečtou úplně, furt neměli United víc šancí na gól podle této statistiky

Reagovat
J0EL

To bezpochyby.

Reagovat
Busby babes

no tak meli 2 penalty, to ti to xG trochu nazene

Reagovat
HalaMadrid_Flx

top zábava

Reagovat
HalaMadrid_Flx

btw Svatej žiješ?

Reagovat
Salfovic

Povedenej výběr zápasu

Reagovat
Svatej

Zeptej se mě zítra ráno

Pred lety chytim Hazardovo solo pres půl hřiště, ted tohle...je mi hrozně přáno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haa, může být!

Reagovat
Svatej

Tak jo, jsem tu na chvili, než do sebe naliju cisternu piva.

Nebudu předstírat, ze jsem celou dobu věřil, dokonce i pri golu na 3:3 jsem byl furt na dojezdu 50 minutovyho vzteku, ale teda celá ta věc je naprosto neuvěřitelná.

Prvních 20 minut byla atmosfera bozska (neuvěřitelná klika, ze se Vitovi podarilo sehnat listek do kotle, to jsem zjistil vlastně az s výkopem ) malem jsem u prvnich golu omdlel. Od vyrovnání to fanoušci United totálně válcovali a my vsichni tak nejak vedeli, ze ta banda idiotu se totálně sesype. Za tech 50 minut bylo největší vzruso buceni na Mounta, jinak jsem reálně chtěl domů.

Zbytek nema smysl popisovat. Totální mentální erekce, primitivní unga-bunga radost, prvotřídní rauš. Díky!

Reagovat
J0EL

unga bunga nerob dpc... kava na monitore

Reagovat
Busby babes

moc lepsich zapasu sis vybrat nemohl. Nic neprebije viteznej gol v posledni minute.Navic proti nam. zavidim.

Reagovat
Kucka

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ungalabunga

?

Reagovat
smetos

OT Fantasy: mel jsem C na Haalandovi a V na Palmerovi. Pokud kapitan nehral tak u jeho zastupce se to nenasobi dvema?

Reagovat
Greny

Wazza228

04.04.2024

22:46

Antony asistence fans Chelsea je mi to líto, ale našli jste nové dno.

Kdo hledá ten najde

Reagovat
Wazza228

Asistence od Antonyho je horší jak ztratit v posledních minutách. Horší by snad bylo jen dostat ten poslední gól od Sterlinga.

Reagovat
Greny

Přitáhnout, povolit, přitáhnout

Reagovat
Skalda29

Krásně se šlo spát, o to těžce se vstávalo.

To musel být dobrý výbuch ke konci. teď o víkendu ještě dostanou na budku od Live a nezbyde než to rozpustit

Reagovat
Man__United

Doufám že nám ty soft penalty v neděli rozhodčí vrátí

Reagovat
Tuxedo

Kámo neplač.. koľko penált ste vy dostali za nič.. asi najviac v PL ..

Reagovat
cr7sux

Od slavneho kloppova place ani ne, no

Reagovat
Man__United

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Tuxedo

Yes tento plač fans United stojí za to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wazza228

Nestranný divák si zápas nejspíš užil, fanoušci obou týmů měli pak spíš i utrpení nad tím, co ti hráči dokážou udělat. Fakt se jednalo o souboj kriplů a rozhodčí se do toho souboje moc rád zapojil.

Dvě hodně soft penalty plus mi přišlo, že všechny takový ty 50/50 situace byly písknutý spíš ve prospěch Chelsea. Ale na to se vymlouvat nedá. První gól jak přes kopírák celou sezónu. Přijde přihrávka (teď spíš odražený balón) do toho prostoru mezi penaltou a velkým vápnem a je z toho gól. U posledního gólu jsme pak vůbec neměli dovolit celou tu akci.

Překvapivě výjimečně fungovali obě křídla. Hlavně Antony proti Kukuřici snad poprvé v sezóně chvílemi vypadal, jako fotbalista. Každopádně penalta sice byla soft, ale šel tam jak kretén, takže je to na jeho triko. U Hojlunda si kromě přihrávky na Bruna nic moc nevybavuju, proti téhle obraně měl být vidět víc.

Dvě další zranění jsou už docela wtf... A ETH tomu dal korunku střídáním McToma. Potřebovali jsme ten střed nějak zpevnit a on tam pošle jeho. Raději tam měl dát Amada, kterej se na ty úniky mohl hodit, a Mohnta dát na střed.

Výkon Rashe po střídání byl jinak na facku.

Reagovat
Člen_zlořádu

Rashovo procházky po hřišti, mě naprosto vysíraly. Poslat o dům dál, dokud za něj někdo něco pošle. Otřesný.

Reagovat
masly008

problém je že už asi nikdo nepošle.

Reagovat
Greaber

Rashford je nesmrtelnej, ten v United ukončí kariéru

Reagovat
Csaplárova past

Tato Chelsea je snad nejvíc impotentní tým, který jsem kdy viděl. To, co předvedli z toho brejku těsně před tím čtvrtým gólem nebo to přečíslení 6 na 3 ... to vidíš každý zápas ...

A to se má prodat Gallagher a James? S Palmerem nabízí kvalitu jen tito hráči + ten Enzo

Reagovat
kitas

Aj ten Enzo, čo ja viem. Stále som v ňom nejako nenašiel futbalistu. Ale možno sa ak sa zdvihne celý tím, zdvihne aj on.

Reagovat
PP

Já zase rostu z Gallaghera.. Ten chlap oběhá hromadu prostoru, krásně se nabízí do kombinace, def. činnost taky není špatná, ale on každý druhý vybojovaný balon či nahrávku úplně dojebe nebo rovnou nahraje soupeři. Z něho bych šílel jako spoluhráč..

Reagovat
Miguel19

Jako on je pro tým důležitý hráč. Ale hraje na pozici, kde prostě potřebuješ i "fotbalistu", což on moc není.

Reagovat
Maximm9

Reeceho mam rad, ale opravdu bude tomu tymu chybet, kdyz zvladne odehrat 5-10 zapasu v sezone ? Pokud nekdo nabidne 50mega, tak at ho prodaji. Ochovanec, takze cisty zisk.

Gallagher ma fotbalove IQ houpajiciho se kone, ale to je jediny clovek, ktery na tom hristi necha vsechno a maka

Reagovat
Miguel19

James se teďka určitě prodávat nebude, když absolvoval operaci + dle fotek měl něco shodit, což by mu mohlo pomoci.

Gallagher podle mě půjde, protože potřebujeme prachy.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Já jsem si ten zápas užil, i když tam byla řada WTF momentů a Caicedo mi málem přivodil infrák. Co byste tady všichni chtěli ? všichni na fotbal koukáme pro emoce a radost z golů a výher, nemusíme se tady všichni za každou cenu pasovat do role trenéra/majitele/špičkovýho analytika/fandim týmu od roku 1954

Reagovat
Mato178178

Zdena?

Reagovat
LFCreds

Si upír?

Reagovat
Dale89

Závěrečná penalta bohužel jasná. Dalot se nechá obehrát jako jelito a ve snaze dostat se zpět před Maduekeho zakopne o jeho chodidlo (VAR zkoumal opravdu důkladně a teda měli to vyhodnotit mnohem rychleji). Při svém vlastním pádu jej ještě pro jistotu rukou přistrčí, zrovna když se Madueke šteluje na zakončení v dost možná poslední šanci zápasu. Tady není nic k divení. I při nepísknutí by to měl VAR ideálně otočit. Dalot to zahrál jako idiot, zmařil brankovou příležitost a jeho zákrok by vlastně znamenal výhru United nebýt z toho penalta.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

This was a crucial quote from Sir Jim Ratcliffe recently - and he’s absolutely right.

“In the last 11 years, Manchester United have had a lot of coaches and nobody has been very successful in that environment. That says to me there is something wrong with the environment.”

tohle bude hodne dulezite pro tu budouctnost ETH.. Jak moc Ineos vyhodnoti, ze to je proste blbe nastavene nad nim a jak moc je to vsechno jeho chyba...

Reagovat
Maximm9

Podle me uz ted vi, jestli ETH zustane nebo ne a dalsi zapasy nic nezmeni (nemate jednoduchy los). Takove ty reci ''musime to vyhodnotit'' to jsou zvasty pro media.

Reagovat
Busby babes

to klidne muze byt, ze uz ted vedi. Tenhle citat rekl asi 3 tydny zpatky.

Reagovat
Grahf

ten environment je stále na čele klubu

Reagovat
Busby babes

zachytil si tu zpravu, ze sportovni usek bude ridit INEOS?

Reagovat
Gunner14

Chudák kluk, bral bych ho za 30, takovou vlez prdelku si nepamatuji

Reagovat
LaVolpe

Bral bych ho v létě k nám.

Reagovat
martin.b

Ten Hag: "I enjoyed how my team were playing, it was fantastic. We dominated the ball, we dominated the opponent".

"We dominated the game but we made individual errors that cost us the game. What most frustrates me is that we started the game poor, with individual errors".

https://www.livesport.cz/zapas/jgBWGz49/#/prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0

O dominanci máme koukám jinou představu

Reagovat
vitasrp

Jako pokud v tomhle zápase jakýkoliv trenér mluví o dominanci, tak je prostě padlej na hlavu.

Tam dominoval možná tak ten středový kruh, který byl neustále prázdnej (přeháňka samozřejmě) a díky tomu mohly oba týmy chodit z jednoho brejku do druhého.

Reagovat
andkoo

tak UK punditi to spravne pomenovali, bol to basketbalovy zapas dvoch timov, kde ani jeden nevie kontrolovat hru

Reagovat
masly008

Tak šlo na ně pod 30 střel takže dominance

Reagovat
J0EL

miestni to volaju pragmatizmus

Reagovat
bbbauch

Tobe zas Busby s necim nahral a ty se toho drzis jak hovno kosile a jeste to pripisujes ostatnim klasik

Reagovat
J0EL

komu ostatnym?

Reagovat
bbbauch

Tak proc mluvis v mnoznym cisle?

Reagovat
J0EL

Naucil som sa od Swarleyho.

Reagovat
bbbauch

Takze delas vsechno, za co ostatni hateujes, ale porad si prijdes lepsi..

Reagovat
J0EL

Samozrejme. Ja na to tymto poukazujem. Ako Arteta

Reagovat
bbbauch

Z nej se stal hrozne deluded saso. Ja chapu, ze je na ty tiskovce nebude jebat, ale zas nemusi mluvit jak kdyby prave vylezl z Chocholouska ordinace..

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/tenhagera/status/1776162234856542317?s=46

To jsou fakt úžasný penalty.

Hlavně ta druhá, kde vůbec nic není

Reagovat
Miguel19

A to první jako nebyl faul?

Reagovat
r.mrazik

"hlavně ta druhá"

Reagovat
Miguel19

Tak včera už si psal, že i první byla mimo, takže to podle tebe evidentně faul nebyl...

Reagovat
r.mrazik

tu prvni bych nepiskal taky...ale dokazu se smirit s tim,ze nekdo jo

u te druhe je to smesny totalne

Reagovat
Maximm9

Jako sorry, prisna penalta to byla, ale najdi si tu druhou penaltu celou a ne Maduekeho pad

Tam byl kontakt, kde Dalot zakopl o Maduekeho podrazku.

Reagovat
Maximm9

A prvni penalta mas kontakt Anthony prave koleno a leve koleno kukurice. Penalty prisne, ale takove sraka videa, ze no contakt

Reagovat
r.mrazik

Jenže to už letí.

Hele..jestli vás takový penalty baví, tak si je užijte.

Mě teda ne.

Reagovat
Maximm9

Byl bych radsi za jasnejsi penalty, ale nebavi me takove sestrihane klipy

Co si budeme, kontakt tam v obou pripadech byl, ale Kukurice i Madueke to zkusil zahrat na Bruna Fernadese a proslo jim to

Reagovat
r.mrazik

tak to rekni rovnou, ze kdyby to same udelal Bruno,tak to penalta neni

jsme si to mohli usetrit a byl by klid

na kontakt sere bily tesak

Reagovat
r.mrazik

a navic kdy si vezmes, v jake chvili zacina Madueke padat...kdyz citi na sobe tu ruku...a jeste padne jak jantar

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste se na to zkus podivat i v realnem case a ne v super zpomalenem zaberu, to pises jakokdyby padal pul hodiny ty jantare..

Reagovat
r.mrazik

nech si jantara pro fotra

faul to neni a klidne se zeser

Reagovat
Kiss Me Polka!

s jantarem jsi přišel ty, fotriku

Reagovat
Greny

Takový Sparťanský ale kontakt tam byl jasná penalta

Reagovat
SunFells

Pěkně ustřižené u té druhé VAR zkoumal kontakt před tím na základě kterého Dalot šel na zem.

Reagovat
r.mrazik

Tak Dalot se rozkašil sám a ne kvůli kontaktu

Reagovat
SunFells

Jde dolů po tom momentě, kde to VAR zastavil kdy jejich nohy byly u sebe, tak asi ne.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Busbybabes10/status/1776212347394093534

tady to mas cele. Ja tam ten kontakt do nohy nevidim, ale jestli rozhodci ano, tak cajk. Vzdycky ty minikontakty hajim, protoze te to fakt hodi na zem kdyz bezis. i kdyz ten hrac udela krok navic, tak uz na tom kroku navic vidis, ze to neni uplne prirozeny, ze uz telo jde do padu nebo naslapuje mimo puvodni trasu a tak. Tady to imho neni a Madueke tou pravou nohou, kde byl pripadny kontakt nijak neuhyba...

Jinak ho mel proste Dalot sestrelit pred vapnem, vzit kartu a ubranit primak no

Reagovat
kissak

prostě je vidět, že do videa zasáhla AI

Reagovat
Busby babes

wtf?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

nic tam neni,

hlavne jde videt,ze madueke zacne padat,az kdyz citi na sobe tu ruku

je to normalni dive

nekde jsem videl zakrok na hoilunda ze zapasu s arsenalem...vsak to je uplne jiny level a tam vubec nic

je to komicky,jak se na tom videu hledalo jen neco,aby tu penaltu odpiskali a neudelali z cerny svine kopyto

Reagovat
SunFells

Já vím jak ten záběr vypadal, říkám, že ho editor vtipně vystřihl. V této kvalitě je ještě hůře poznat jestli se dotkli, ale ta Dalotova reakce tomu odpovídá. Je i možné, že Dalot to riziko při kroku poznal a snažil se stáhnout nohu trochu pod sebe aby se vyhnul kontaktu a těžiště ho dostalo do placáka, ale on ani nějak neprotestoval se mi zdá a zasunul ksicht do trávy, což by bylo dost netypické kdyby si nebyl vědom viny.

Reagovat
Busby babes

Dalotova reakce je irelevantni imho. ten vi, ze do nej strcil. tam proste kontakt je a on vi, ze to neokeca tohle. ale jasne, prispelo to k presvedceni rozhodciho no. to je fakt.

ale za me je ten kontakt v tom strceni malej na to aby padnul a bylo to na penaltu. na pulce by imho rozhodci spis rekl hrajte dal. ale zase, je to subjektivni vec. pro nekoho jineho to bude dostatecne strceni a tak... jen jsem chtel teda ukazat ten vetsi zaber, mas pravdu, ze takhle ustrizene to vypada vselijak.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakoze sdilet tu dememtni video od nejakeho retarda z tiktoku a na zaklade toho argumentovat..

u te prvni na cucurellu vylozene lze, evidentni kontakt a faul. u te druhe zase je video samozrejme pusteno az pote co k tomu faulu davno doslo (nejdriv rozhozeni, a pak zduchnuti do zad pri velke rychlost, zatimoci se madueke snazil zakoncovat) a opet se soustredi ne nejaky nesmyslny dotek nohou pri padu

Reagovat
r.mrazik

tak to je super,ze k "faulu" doslo driv,ale madueke spadne az kdyz na sobe citi ruku

Reagovat
Kiss Me Polka!

madueke byl rozhozeny po kontaktu od dalota, v tu chvili se snazil zakoncovat a zaroven do nej dalot pri tom jeste strcil zezadu rukou.

to ze nespadl hned po prvotnim kontaktu, ale snazil se pokracovat ve hre, je naopak pozitivni pro maduekeho a imo duvod proc to nakonec jako penaltu posoudili

Reagovat
r.mrazik

tak jo...je to hrdina

Reagovat
icemike

Prvni jasný faul kolenem, druhá je ustřižená, aby nebyl vidět kontakt. Nechoď na internet, když to neumíš.

Reagovat
r.mrazik

diky za vysvetleni IT odborniku

Reagovat
r.mrazik

A Rash se krásně účastnil...prodat. Hned.

https://x.com/tenhagera/status/1776171234935402645?s=46

Reagovat
Bakary3

Tyvole, z toho je člověku na blití

Dle Varana jeden z novodobých vojáků...

Reagovat
Jardin

To je zápal pro hru. Je šance že by po něm šel Arsenal? S historií nakupování podobných hráčů z MU/Chelsea bych se nedivil.

Reagovat
r.mrazik

nejvic asi PSG, i kvuli platu

Reagovat
masly008

no jako 4 ka na LW proč ne.Pokud vezme tak 50 000 týdně max.

Co myslíš?

Reagovat
Jardin

no brainer

Ale zas - Arteta by si ho mohl chtít piplat jako Kaie, oživit ho. Je ale pravda, že jsem ho bral jako hrot a on je spíš křídlo, tam máme teď plno a je třeba řešit jiné posty.

Reagovat
masly008

Jenže Rash je spíš rychlostní typ.Kai chodí do soubojů a dle všeho hraje dost takticky a může hrát více postů.

Jako Rash u nás na hrotu by vypadal podobně jako Eddie.

Reagovat
andkoo

a to nastupil v 66.minute, cize bol na ihrisku 17 minut

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bakary3

Tyjo, co na tohle jako chceš říct, čím to omluvit?

A já nedokážu pochopit, co mu na tohle řekne trenér u videa, jakože dobrý? A pak ho postaví příště zas? Tvl, mi hlava nebere

Reagovat
Busby babes

tak se koukni jak desne napadaj hrotaci kdyz ma obrana mic pod kontrolou. a je tam na to sam navic. jako muze tam letet jak Bruno obcas, jen teda Bruna jen jednou prihravkou dostanou ze hry no. Kdyz se prohodili a na hrotu byl Antony a Rash na kridle/pravym bekovi, tak tam behal dost. dole mas video v obdobne situaci s Hojlundem. Najdu ti milion takovych s Haalandem

Reagovat
masly008

Ale toho Fernandese mohl dohrát, zase tak daleko od něj nebyl a borec by to hrál buď pod tlakem nebo to vrátil.

Presovat sám stopery když si to můžou dát s golmanem je spíš hloupost hráče než chytrost a zápal.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě

Však na to úplně dlabe. Tohle "pressovani" na oko je na facku

Reagovat
Busby babes

"Presovat sám stopery když si to můžou dát s golmanem je spíš hloupost hráče než chytrost a zápal."

souhlasim.

Reagovat
Freedo

Koukám, že ty si to vždycky nějak obhájíš. Minule to bylo vytržené z kontextu a Rash celou dobu srdnatě běhal, akorát ho zabrali ve špatnou dobu. Teď se dozvíme, že hrot vlastně vůbec pressovat nemusí, když má soupeř míč pod kontrolou.

Jo, Haaland možná deset minut před koncem neběhá jak blázen, když každej zápas vedou o 4 góly. Tady to bylo o jeden a nakonec se to ještě prohrálo, přesně kvůli takovýmu přístupu.

Souhlasím s maslym, že rozhodně měl vyvinout větší tlak na č. 20 Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

whatever

Reagovat
Radar

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bakary3

No ne

Vždyť já nebudu nadávat někomu v situaci hojlunda, kdy si to kolem něj strkají tři beci a tým je pasivní.

Ale situace u rashforda, kdy je na hřišti chvíli, jeho tým vede chvíli před koncem o gól a kolem něj se ti hráči vysloveně prochází, ikdyz je v blízkým kontaktu, to je naprosto ostudný.

Tady prostě nevidím žádný prostor k něčemu, co by tohle omlouvalo.

Reagovat
Busby babes

whatever hele. u te situace Rashforda meli obranci a pak Enzo taky balon pod kontrolou, Rash mu tam zavira prihravku dostredu a talci ho do kraje. coz se taky stane a Chelsea musi jit zas zpatky na stopedy a vysledkem je nakop

Reagovat
Bakary3

Tak počkej, teď už dost

Popisujes to, jako by to takticky uhrál přesně jak chtěl a to absolutně není pravda.

On tam prostě jen navolno vyklusaval, hráče nevytlačil nikam, protože kdyby ten chtěl, tak viděl Rashforda nasazení a klidně by si to navedl jinam.

To samý že výsledkem je nakop - ten nakop nepřišel po donucení k nemu, to byla volba hráče Chelsea bez jakéhokoliv tlaku.

Nečekal bych, že přijde doba, kdy se tu budou hájit lenochodi a bude se to schovávat snad za nějakou taktiku. I na vesnici by za tohle jako střídající hráč, který jde odlákat konec a pomoct k udržení výsledků, dostal zmrdano.

Tady jsi tedy hodně mimo.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Bakary3

Jakože předtím udělal asi 15m trošku rychlejší klus? Nebo?

Sorry, ale....

Reagovat
Busby babes

jak rikam, whatever v tuhle chvili uz. Je to uplne normalni usek srovnatelny s tim, co predvedl niz Hojlund nebo Salah. Ale vadi to jen u Rashforda no. Lidi na twitteru to jedou kvuli svym zajmum, Mrazik to tupe prebira. proc ne. ale je to debilni.

Reagovat
r.mrazik

Je zcela evidentní, kdo je v tomhle případě tupý...

Reagovat
Busby babes

ano, ty. rozjizdis tyhle hejty posledni dobou porad. je to smesny. zazoomovany video na jednoho hrace bez kontextu. Kdyz je pak videt sirsi zaber a cela akce, tak to je proste uplne ok od nej, navic v te dane situaci tam Rash pokryva nejvetsi prostor ze vsech nasich hracu. ale vytahnes jen jeho aby sis zapicoval.

Stala se z tebe takova obdoba mini United nebo jak se ten blazen jmenoval a ano, jsi pro me jeden z nejtupejsich united fans poslednich mesicu. Coz je fuk, ty si myslis to same o me, tak je to cajk.

Reagovat
r.mrazik

zase ty tvoje ubohy kokoti vylevy na ktery neni nikdo zvedavej

tady je problem, ze jsi proste debil, kterej nechape, ze kazdy hraje obcas spatne a nekdy dobre...

a rash posledni dobou hraje silene a tohle to jenom korunuje,kdy se tam jen plouzi. kdy tu svoji spatnou hru nesnazi nahodit ani nejakym vetsim zapalem.

ze se ti to nelibi neni fakt muj problem, az zacne vice bojovat a hrat lepe,tak ho zase budeme chvalit...zivot

rash spatny, mount dobry...priste se to muze otocit

o rashovo nastaveni mluvi v MU vsichni...Gary to minule vytahl,ze mu pripada vyhorely, Keane na nej prskal mnohokrat,ze pressuje hur jak ronaldo

no to je fuk...priste zas pribehni delat chytryho a nezapomen ty kokoti vylevy na fotbalovym foru...jantare

Reagovat
Busby babes

no debil, co nechape, ze kazdy obcas hraje spatne ses ty. protoze kdykoliv nekdo hraje blbe, tak rozjedes tyhle kecy o tom, jak na to sere.

Jak rikam, kdyz tam bude bezhlave uplne k hovnu behat, tak tomu budes tleskat. smesny no.

Gary a Keane nemaji absolutne zadne informace z jeho okoli. Delaji si nazor na zaklade toho sameho co ty.

Reagovat
vitasrp

Já v tomhle případě ten hejt taky nějak nechápu, vybraná situace, která je ve hře úplně irelevantní.

Kdyby se vysral na presink, kdy jde celý tým nahoru, tak fajn, ale je konec zápasu, stahovali jste se do hlubokého bloku, ten tým nemá velkou snahu získat míč vysoko. Mohl zrychlit, mohl Palmera dostat rychleji pod tlak, aby se musl míče rychleji zbavit. Ale je to fakt fuk, tam má 9 hráčů srovnaných pod míčem a on tam nemusí lítat jak magor, když to bude mít nulovou efektivitu.

U nás sice odehrál Nkunku jenom nějaký čtyři zápasy, ale neviděl jsem ho bránit jinak teda.

Reagovat
Busby babes

ocividne ne, jak vidis.

Reagovat
Bakary3

Hm, asi whatever, no.

Ty zas tupe přebíras tweety, který ho brání, kvůli svým zájmům, asi nevidím rozdíl.

A nechápu, že nevidíš v těch situacích rozdíl ty.

Ale jinak jestli je tohle teda standard hráče, který bojuje v MU o fleka, a manažer je spokojen, tak je to fajn, za mě dobrý.

Reagovat
Busby babes

ja narazel na neco jineho, ty zajmy spis na tom twitteru, kde tam lidi nebo ucty honi lajky a tohle je dostane.

Reagovat
Busby babes

a jinak ano, neverim, ze by tuhle situaci a pristup nejakej manager svemu hrotakovi vytknul.

Reagovat
Bakary3

Twitter - takhle, aha.

A já osobně bych ho jebal jako psa

Já neříkám, aby tam lítal jak hadr na holi, ale když se okolo něj někdo prostě prochází, přijde mi ostudný, že tam kolem něj klusá, na vlastní půli už prostě musí být aktivní.

Docela mě tak napadá možná trošku mimo, že v menším klubu by si dost možná s takovou nezahrál, protože tyto kluby musí víc těžit z presinku a z těch spíše fyzických atributů, aby překonali to, kde na tyhle Manchestery ztrácí.

Pro mě osobně je ale stejně těžko pochopitelny, že tohle v dnešním fotbale někdo akceptuje.

Kdyby to byl top hráč... Ale vždyť on regulérně bojuje o fleka, možná o budoucnost, tímhle způsobem?

Mně to hlava nebere.

Profi sportovec a nedokáže tedy trošku aktivně presovat půl hodiny? A jakože by pak byl zahlcenej na ofenzivní akci?

A co stredaci, který si nemůžou odfrknout? Wingbeci...

Ne, já to prostě nepřijmu

Reagovat
Busby babes

hele ok. tobe to nejak nevycitam, ja tam za temahle videama proste vidim uplne jinej kontext, takze chyba v nasi debate muze byt u me. Me to proste dost sere, kdyz takhle nekdo oseka par vterin a jeste i oseka ten zaber. Ti lidi tam proste jedou svoje: kouknete jak na to sere. podle me pak to video, kde je videt sirokej zaber na cele hriste vyzniva uplne jinak. zformovanej tym a hrotak proste stinuje. jako to dela defakto kazdej hrotak na svete v tehle situaci.

Podle me tohle najdes i u tech mensich klubu. koukni jak napada kdokoliv proti City nebo vam. Nikdo tam nebude delat sprinty. ano, obcas to udelaj, kdyz k tomu bude situace. ale vetsinou, kdyz si vasi stoperi budou nahravat mezi sebou, tak se tam ten zformovanej blok soupere bude pohybovat obdobne.

A jako nemusis brat vazne me, to chapu. ale koukni co pise Vita. toho tezko obvinis z nejake nachylnosti k United nebo toho, ze si vsechno okeca.

Reagovat
Busby babes

btw to neni o tom, ze to nedokaze nebo nechce. ale o tom, ze to je zbytecny. maji nacviceny a nabreefovany situace, kdy se spusti pressing. a to neni tohle. ale byva to kdyz specificky hrac dostane balon, kdzy nekdo blbe zpracuje balon a tak. ale v 90. minute, kdyz je 10 hracu pod balonem... riskovat faul a standardku? to je to, co se tam vyhodnocuje.

Reagovat
Bakary3

No, mně ani ten široký záběr teda nic nevyvrátil.

Rashford je v tomhle pro mě líný vandrák obecný pokyny k zahájení presinku chápu, ale takhle by to podle mě fakt vypadat nemělo, to se prostě asi neshodneme a nemá cenu to dál úplně rozebírat

Jo, třeba proti city, kde tě vybagujou, nebo obecně proti těm větším týmům, ok.

Ale myslíš, že by se takhle měl prezentovat United? Já bych s tím jako fanoušek byl naprosto nespokojenej.

Není to o tom, že tě neberu vážně, Vita ok, jeho taky uznávám - ale neznamená to, že má někdo vždy 100% pravdu, jednoduše zde nesouhlasím ani s Víťou.

A u tebe, někdy mi přijde, že máš prostě tendenci odmítat věci, který jsou zřejmý, tak pořád hledáš a postujes věci jako protinázor.

Do určitý míry je to pro diskuzi obohacující, ale docela rychle to překročí hranici "okecas si vše"

Nic ve zlým, ale tak to vypadá, a asi to tak nevidím jen já

Reagovat
J0EL

Reagovat
cr7sux

kvuli svym zajmum? jakoze shortovali akcie rashforda?

Reagovat
Busby babes

tak se koukni co dlouhodobe dela Goldbridge a spol no. Tohle myslim.

Reagovat
Tomanatura

Jednoznacne

Reagovat
J0EL

Este jak sa tam zohol, aby ho nahodou lopta netrafila

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Jako fakt tam nevidíš rozdíl?

Reagovat
Busby babes

vidim, neni to Rashford, na kteryho si chces zapicovat by default. Kde je rozdil? obranci Chelsea maji balon pod kontrolou a Hojlund se krokem jen posouva do strany...

Reagovat
Wazza228

Je to stejný na začátku videa, kdy jsou několik metrů od obránce, ale pak má Rash protihráče krok od sebe a neudělá ten rychlej pohyb, aby mu znepříjemnil přihrávku, vedení míče atd.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

no ze je rozdil,jestli pressujes mezi dvema stopery,kdy to fakt nema smysl a nebo kdyz je hrac zatlaceny k lajne a tam ten mic vybojovat muzes...

vsak je to uplne jiny press vesmir

Reagovat
Grahf

busby ti povie, že len nemá formu, takže treba len pokrčiť plecami, bohužial, nič sa nedá robiť, nech si kľudne lahne na trávu.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DylanMcbennett7/status/1776199244082274318

Salah.

jako fakt mi prijde docela vtipny, ze se tu posledni roky resi spousty taktickych veci a detailu, fotbal je analyzovanej jako nikdy driv, twitter je toho plnej, EF je toho casto taky plnej, ale jak prijde na pressing a hlavne teda u nas, tak ma spousty lidi pocit, ze pressing = milion sprintu bezhlave, hlavne ze se beha...

Reagovat
r.mrazik

vsak to jsou uplne jiny situace

a nikdo tohle netrvrdi a lidi ti to tady vysvetluji hromadne

Reagovat
Busby babes

kde to hromadne nekdo, kdokoliv vyseveltuje? akorat pisou to same co ty. sere na to, okecas si cokolvi a tak. Nevysvetluje to nikdo nijak.

Reagovat
r.mrazik

wazza, bakary,masly, freedo

Enza mel dojet,vsak ten byl herne dost omezeny,kam to mohl dat...ale Rash to akorat vyklusa...ostatne jako vetsinou

Reagovat
Busby babes

jedinej, kdo aspon nejak naznakem vysvetluje tu situaci je Bakary.

Reagovat
Nikikrew

vyborne povedane

Reagovat
Busby babes

well, vetsina si to nemysli.

Reagovat
cr7sux

v tu dobu byl na hristi uz 17 minut, vyšťavený

Reagovat
Busby babes

Reagovat
andkoo

skoda, ze Antonyho najlepsi moment v drese united a celkovo aj dobry zapas ostane zatieneny takou prehrou

Reagovat
Freedo

Ta asistence byla libová, ale celé to vyplývá z toho, že hrát pravou nohou je pro něj sprosté slovo. Kvůli tomu je taky jako křídlo strašně čitelnej, pokaždý si to tahá do středu pak ho zablokují.

Reagovat
andkoo

zabudas aj s busbym este na jeho gol pravackou proti Poolu

ale ano, uz by sa patrilo konecne najst schopne RW

Reagovat
Busby babes

nasel svuj level, Chelsea a League two team.

Reagovat
Grahf

Tento fanda to zhrnul perfektne

https://youtu.be/KOp6ZOGSDhs

Reagovat
Busby babes

psal jsem to vedle. ok, vyhodime ho a co pak? zacnem ten kolotoc zase znova a po roce a pul budem na stejnem miste a co pak?

Pokazdy kdyz prichazel novy manager, tak rikame ze musi dostat cas. A pak pri prvni nepovedene sezone ho vyhazujem? to nedava zadnej smysl.

Reagovat
Grahf

však o tom hovorí v tom videu. Vo inom velkoklube by letel už v zime, najneskôr. To, že má dostať nejaký čas je len romantizácia managera, ktorú si pestujeme v United, lebo SAF...Je to zamestannec ako každý, buď máš výsledky, alebo nie, buď je v hre vidieť progres, alebo nie. U nás je to degres v oboch prípadoch.

Reagovat
Busby babes

btw je docela vtipny, ze zminuje Sarriho, protoze od te doby Juve titul nevyhrali.

Reagovat
Grahf

no práveže to hovorí o tom, aké vysoké nároky tam majú.

Reagovat
Busby babes

no me prijde smesny uvadet Sarriho, kdzy od doby co ho vyrazili titul neudelali. Bundesliga je soutez, kde je jeden tym finance uplne jinde nez zbytek. Francouzska liga to same. srovnani je podle meho v tomhle ohledu nesmyslne. A naroky... ti treneri se nejcasteji rozhoadaji s nekym ve vedeni a proto konci.

Reagovat
Busby babes

plus teda ten fanousek pomiji jednu vec. Ani jeden z tech zminovanych klubu nemel 10 let problemy jako my. ale vyhravaji tituly pravidelne, v mensi konkurenci a tak.

Tohle volani: jsme velkej klub a snizujem ocekavani... well, velkej klub jsme a ocekavani musi trochu prizpusobit. Samozrejme muzes kazdemu managerovi dat cil, ze musi hned vyhrat titul jinak poleti, ale to pak budem vyhazovat po kazde sezone managera no.

Jako fakt by me zajimalo, co si teda lidi predstavuji pod tim: musime dat managerovi cas? anebo je predstava, ze rposte vsechno pujde dobre a nikdy nenastane zadnej problem?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

tuhle sezonu bych teda nijak nebral

od leta mraky zraneni,kdy bylo hned jasny,ze sezona bude zbytecna

v zime nulove posileni

do toho prodej klubu,kdy nikdo nevedel na cem je a ted nove lidi ve vedeni a opet mraky zraneni

.

minulou sezonu ETH ukazal,ze na to rozhodne ma, urcite bych ho nevyhazoval

Reagovat
Grahf

čím ukázal, že na to má? Tretie miesto dal aj Ole pred ním.

Reagovat
r.mrazik

Přijde mi na tom lépe takticky než Ole. I když beru, že letošní sezóna to trochu nabourava

V Ajaxu ukázal, že je to kvalitní manažer.

Já bych se ho teď prostě nezbavoval.

Navíc něčím koho místo něj.

Teda...Klopp je prý bez práce

Reagovat
Grahf

alebo 7:0 s poolom?

Reagovat
r.mrazik

To byl legendární zápas

Tak Ole naklepu dostal pár taky....

Jak říkám, chápu, že je občas těžký ETH obhájit a beru obě strany.

Já bych si ho ještě nechal

Reagovat
Busby babes

btw tyhle zapasy nehraji ve vysledku zadnou roli. zvlast v sezone, kde nakonec skoncil 3. Je to ostudnej vysledek, ale to je tak vsechno. tocit na tom argument pro vyhazov managera je divny, zvlast kdyz to bylo v sezone, ktera byla docela uspesna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele