Pohár UEFA - souhrn prvních zápasů osmifinále

12.03.2009, 20:16, aktualizováno 12.03.2009, 22:42
Komentáře a souhrny
S nejlepší výchozí pozicí vstoupí do odvet osmifinále Poháru UEFA Manchester City a Udinese. Citizens v úvodu nastříleli dvě branky Aalborgu, italskému celku se to samé povedlo v závěru zápasu s Udinese. Domácí prostředí bylo znatelnou výhodou, jen hostující Galatasaray a Braga uhrály remízu.

CSKA Moskva - Šachtar Doněck 1:0

12.03.2009 18:00

Góly: 50. Vágner Love (pen.)

Fotbalisté CSKA ve vyrovnaném utkání porazili zásluhou proměněné penalty suverénně nejlepšího střelce Poháru UEFA Vágnera ukrajinský Šachtar Doněck.

Vstup do utkání vyšel Šachtaru, který bombardoval branku gólmana CSKA Igora Akinfejeva. Největší šanci měl Razvan Rat, ale na ruskou reprezentační jedničku nevyzrál. První poločas byl na šance chudý, za zmínku ještě stojí výhodné pozice hostujícího Adriana, včas ale stihl zasáhnout obránce Ignaševič.

Kormidelník Zico nemohl být s výkonem svých svěřenců moc spokojen a namísto nevýrazného Rahimiče poslal do hry mladičkého Mamajeva. Tento tah se ukázal jako správný, hra CSKA se i díky Mamajevovi zrychlila a zvýšená aktivita přinesla ruskému týmu vedoucí branku.

Několik minut po zahájení druhého poločasu do pokutového území Šachtaru pronikl pravý záložník Miloš Krasič a zadák Rat si proti němu pomohl faulem a kopala se penalta. Pokutový kop následně s přehledem proměnil útočník CSKA Vágner Love a připsal si už jedenáctou branku v této soutěži.

Do konce utkání byly k vidění spíše náznaky nebezpečných momentů, s kterými si obrany obou celků dokázaly poradit. V závěru utkání se dostal na hřiště i český fotbalista Luboš Kalouda, ale za krátkou dobu strávenou na hřišti se k ničemu výraznému nedostal. Naopak hrdina finálového utkání CSKA v Poháru UEFA roku 2005 Daniel Carvalho se na hřiště nedostal, i když Alan Dzagojev neodehrál svůj nejlepší zápas.

Těsné vítězství 1:0 favorizuje CSKA, odveta na Ukrajině však bude ještě hodně zajímavá.

Více informací k zápasu

Dynamo Kyjev - Metalist Charkov 1:0

12.03.2009 18:00

Góly: 54. Ognjen Vukojević

Ukrajinský duel zvládli, stejně jako před týdnem v domácí lize, fotbalisté Dynama Kyjev. Do odvety si ale svěřenci Yuriho Semina žádný slavný výsledek nevezou. I přes velikou převahu totiž hostitelé zvítězili pouze o jednu branku.

Rozhodující branku vstřelil po hodině hry z rohového kopu Ognjen Vukojevic. Trenér Semin ale přesto bude z výsledku zklamán; především pak kvůli neschopnosti zakončit. Několik gólů totiž skvělými zákroky pochytal fantastický Goryainov.

Metalist byl po většinu zápasu horším týmem, přesto si v úvodu dokázal vypracovat skvělou šanci. Serhiy Valyayev ale nedokázal zamířit přesně a jeho střela tak nakonec skončila nad domácí brankou. Taktovky se ale poté rázně ujalo Dynamo. V prvních deseti minutách se dostalo hned dvakrát do nebezpečného zakončení. Nejdříve z dálky pálil Oleksandr Aliev, poté gólmana Goryainova protáhl Artem Kravets.

Obrana Dynama prakticky po celý zápas nemusela řešit závažnější situaci. Po dravém průniku Oliynyka z pravé strany ale málem domácí inkasoval jako první. Ofenzivní záložník prošel takřka přes celé hřiště až do blízkosti Bogushovy branky, následně nacentroval na Valyayev, který ale z bezprostřední blízkosti branku netrefil. Skóre tak zůstávalo neměnné.

Příležitost Valyayeva byla poslední šancí Metalistu v první půli. Do útočení se pak v plné síle dali domácí borci. Před koncem prvního poločasu musel gólman Goryainov zlikvidovat několik nebezpečných pokusů. Zuby si na něm několikrát vylámal i nejlepší střelec Dynama - Kravets.

Když už Kravets konečně dostal čas i prostor, nedokázal zamířit mezi tři tyče a míč skončil vedle brány. Gólman Goryainov se musel opět ukázat několik minut před koncem poločasu, když Aliev zahrával přímý kop.

Ofenzivní představení vedoucího celku ukrajinské ligy pokračovalo i po změně stran. Domácí fandové se prvního gólu dočkali v 54. minutě - z rohového kopu. Ten zahrával Aliev. Pravačkou našel dobře postaveného Vukojevice, který hlavou uklidil míč za tentokrát bezmocného Goryainova.

Pro Dynamo to znamenalo skvělý vstup do druhé půle, který hráče nabudil k ještě útočnějším myšlenkám. Metalist se v těchto chvílích jen těžko dostával k balonu a mnohdy byl i pod velikým tlakem. Druhý gól zápasu mohl vstřelit sám Aliev. Opět z rohového kopu. Tentokrát se ale gólman hostí vyznamenal a skvělým zákrokem míč vyškrábl. Následně si dokázal poradit i s dorážkou Vukojevice.

Ke konci zápasu se dokonce i hosté odhodlali k několika střelám, žádná ale brankáře Bogushe příliš neprověřila. Naopak důležitý druhý gól mohl vstřelit Artem Milevsky, ten ale z dobré pozice přestřelil a ukončil tak ofenzivní představení domácího týmu. Dynamo ze svých šancí dokázalo vytěžit jediný gól a v odvetě ještě nemá nic jistého.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Galatasaray SK 1:1

12.03.2009 18:00

Góly: 50. Marcell Jansen - 33. Ayhan Akman

Po prvním utkání v Hamburgu má blíže k postupu Galatasaray, kterému vyšla o něco lépe první půle a Akmanovým gólem šel i do vedení. Po změně stran ale brzy za HSV vyrovnal Jansen a následně byl vyloučen hostující Asik, i přes drtivý tlak domácích se ale na remíze 1:1 již nic nezměnilo.

Úvod střetnutí probíhal ve vysokém tempu, ačkoliv oba celky hrály dosti opatrně. Za domácí zahrozil v prvních 20 minutách jen Trochowski, jehož střela šla nad, na druhé straně měl dobrou příležitost z přímého kopu Lincoln, brankáře Rosta však příliš neohrozil. Takřka po půlhodině hry si vzal slovo opět Trochowski, který po pěkné akci jedovatě vypálil, De Sanctis ale předvedl dobrý zákrok.

Ve 31. minutě hosté ze své první vážnější akce udeřili. Na dlouhý míč se sice nedostal Lincoln, balon se ale od Boatenga odrazil k Akmanovi a ten přízemní střelou, jenž se ještě odrazila od pravé tyče, nekompromisně skóroval. Čtyři minuty nato mohlo být vyrovnáno, když se po zaváhání hostující obrany dostal k míči Petrić, výborného De Sanctise ale překonat nesvedl, což se nezdařilo ani hlavičkujícímu Guerrerovi krátce před přestávkou.

Po ní se ale již srovnat stav domácím povedlo. Ve 49. minutě nacentroval Guerrero na Petriće, ten hlavou prodloužil na Jansena a na jeho tvrdou ránu z voleje byl De Sanctis krátký. Další rána pro Galatasaray přišla o čtyři minuty později, když aktivní Guerrero poslal do úniku Petriće, jejž fauloval Asik a byl poprávu vyloučen. Následný přímý kop Petriće De Sanctis kryl, HSV ale dále pokračovalo v tlaku, což nebezpečná hlavička Guerrera jen dokazovala.

V 63. minutě to na hřišti zajiskřilo, když Turan zajel oběma nohama do Rosta, za což měla následovat další červená, sudí Kassai ovšem selhal a udělil pouze žluté napomenutí. Tři minuty nato mohli být domácí za svou aktivitu odměněni, Trochowského chytře zahraný přímý kop ale De Sanctis vyrazil a dorážku Benjamina zlikvidoval na brankové čáře s pomocí břevna Mehmet. Další série šancí přišla až v závěru, kdy dvakrát střílel v jasné pozici těsně vedle střídající Olić, poté mohl rozhodnout také Trochowski, z voleje ale vypálil vysoko nad a tak hosté již nadějný výsledek udrželi.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - SC Braga 0:0

12.03.2009 20:15

Góly: -

Spravedlivou bezbrankovou remízou skončil první zápas osmifinále Poháru UEFA mezi PSG a Bragou. Hosté nehráli špatný fotbal, především pak v úvodu zápasu neškodného favorita PSG dosti trápili. Po poločase se lepším výkonem prezentovali již domácí, stejně jim to však na výhru nestačilo.

Trenér Le Guen již před zápasem prohlásil, že střetnutí s Bragou pro něj není tak důležité jako domácí Ligue 1. Hodně překvapivě postavil nezvyklé rozestavení 4-5-1 s útočníkem Luyindulou, jenž toho v zápase ale opravdu moc nepředvedl. Tato taktika zkrátka nebyla příliš dobrou volbou. Brankářskou jedničku Landreaua nahradil dvaadvacetiletý Edel Apula. První poločas měli v režii spíše Portugalci, ve druhé měli několik šancí domácí, ale neproměnili ani jednu.

Braga hrála prvních pětadvacet minut lépe. Držela více míč na kopačkách, avšak brankáře Apoulu Edela ohrozil poprvé až právě po této době Renteria. Pak to zkoušel Alan Silva, ale i tady zůstal Edel nedobytný. Domácí měli v první půli pouze velkou příležitost šest minut před přestávkou, kdy to zkoušel Sessegnon, ovšem taktéž jeho střela nemířila mezi tři tyče.

Pařížané zažili v kabině asi velký hukot, protože tak mizerný výkon jako z prvního dějství již dlouho nepředvedli. Po přestávce se o hodně zlepšili a gólman Eduardo Carvalho měl opravdu hodně práce při tvrdé hlavičce Chantomeho z 51. minuty. PSG zvýšil tempo hry, Sessegnonův pokus opět zlikvidoval Eduardo Carvalho a Rothen táhlou střelou napálil tyč.

Hned nato přišli na hřiště ofenzivní tahouni domácích, Guillaume Hoarau a Ludovic Giuly, aby již tak silný tlak podpořili. A v 69. minutě se na hřišti možná překvapivě objevil i třetí forvard Mateja Kežman. Nakonec to tedy vypadá, že Srb se se svým klubem po pošlapání dresu udobřil a není problém, aby dále nastupoval.

Burgosova přízemní rána, kterou vykryl Edel, narušila pařížskou dominanci, v 76. minutě už pálil těsně mimo Kežman. Poslední velkou příležitost spálil zase on, takže Braga se může radovat z příznivého výsledku 0:0 z Parku princů.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - AS Saint-Étienne 1:0

12.03.2009 20:30

Góly: 20. Naldo

Brémy opět potvrdily, že v této sezóně jsou jedním z nejméně produktivních týmů v celé Evropě. Doma proti Saint-Étienne měli hráči Werderu mnoho šancí, nakonec ovšem museli vzít zavděk gólu obránce Nalda, který jim zařídil výhru 1:0.

Domácí se do utkání podle očekávání vrhli po hlavě a již v páté minutě měli první šanci, jmenovitě Almeida, který byl sám před Janotem, pokus o přehození ale skončil vedle. Na Werderu bylo patrné, že chce hosty z východu Francie brzy zlomit vedoucím gólem, ovšem obléhání soupeřovy branky, četné střely a centry do hostujícího pokutového území k tomu nevedly, dokud nepřišla 20. minuta. V ní zakombinovali Brazilci Diego a Naldo, míč se nakonec trochu šťastně odrazil k druze jmenovanému a ten zblízka nedal Janotovi šanci.

O chvíli později Diego pro změnu centroval, hlavička Almeidy se ovšem neujala. Stejný hráč mohl, či spíše měl zvýšit ve 29. minutě, kdy ho našel pěkným centrem Pasanen, proti střele portugalského útočníka ale vytáhl skvělý reflex Janot. Pět minut poté přišla další obrovská šance Werderu, tentokrát pokus Fringse zastavil na brankové čáře Varrault, a když se do odraženého míče opřel Diego, byl na místě opět Janot.

Po přestávce pokračoval ráz hry téměř beze změny, akorát pod stálým tlakem hrající obrana Saint-Étienne již pracovala o něco lépe a vyložené šance si Werder nemohl dlouho vypracovat. V 67. minutě dokonce hosté zahrozili brejkem, který vedli Machado a Mirallas, prve jmenovaný ale na jeho konci nestřílel přesně. Čtyři minuty nato již mnozí diváci na Weserstadionu již řvali "Tooor". Stalo se tak po Diegově přimém kopu, který ale skončil na boční síti.

V 73. minutě domácí defenziva neubránila Mirallase s Gomisem, oba se tak najednou zjevili osamoceni před domácí brankou, střelu Mirallase ale reflexivním zákrokem zneškodnil Wiese a dorážka v podání Saugeta měla k úspěchu vskutku daleko. V závěrečných minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou, další branka však již nepadla a hráči obou týmů tak po závěrečném hvizdu spokojeni očividně nebyli - ti hostující prohráli, domácí zase promarnili kvantum šancí a v odvětě to nebudou mít vůbec jednoduché.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Zenit Petrohrad 2:0

12.03.2009 20:45

Góly: 85. Fabio Quagliarella, 88. Antonio Di Natale (pen.)

Udinese Calcio jako jediný zástupce Itálie v Poháru UEFA, udělalo významný krok k postupu do čtvtfinále. Ve čtvrtečním utkání porazilo špatně hrající Zenit 2:0, obě branky padly v závěru utkání a postaralo se o něj útočné duo Quagliarella a Di Natale.

Udinese od úvodních minut zaskočilo Zenit, především ofenzivní esa italského mužstva Quagliarella a Di Natale dělala obraně Petrohradu velké problémy, brankář hostujícího celku Vjačeslav Malafejev, který si jako jeden z mála hráčů Zenitu za dnešek zaslouží pochvalu, ale uchránil své mužstvo před inkasovaným gólem. Fotbalisté Zenitu se naopak modlili za poločasovou přestávku, protože jejich výkon rozhodně nebyl hoden úřadujícího vítěze této soutěže.

Vstup do druhého poločasu se Zenitu vydařil, kapitán Anatolij Tymoščuk nastřelil břevno svatyně Handanoviče. Kormidelník Zenitu Dick Advoaat se v 61. minutě pokusil oživit hru svých svěřenců nasazením Semšova a Tekkeho, kteří na hřišti nahradili bez formy hrajícího Pogrebňaka a neviditelného Husztiho.

Bylo to však Udinese, které mělo stále více ze hry, skvělý Malafejev vychytal Di Nataleho, zanedlouho se gólman nejbohatšího ruského klubu vytáhl po hlavičce Inlera po rohovém kopu. V 69. minutě kopalo Udinese po faulu Križanace na Di Nataleho málokdy vídaný nepřímý volný kop v šestnáctce Zenitu, Domizzimu se následná střela nepovedla.

Z ničeho nic pak dvakrát mohl udeřit Zenit, obě šance měl Zyrjanov, ale ani jednou na Handanoviče nevyzrál, především druhá šance měla gólové parametry - Semšov vyslal Zyrjanova do vyložené šance, ale reprezentační záložník Ruska s pokusem o obstřelení nepochodil. Fotbalový bůh byl pro tentokrát spravedlivý, Zenit si za svůj výkon vstřelený gól jednoduše nezasloužil.

A když byl střídajícímu Tekkemu na straně Zenitu ukopnut ve vyložené šanci na poslední chvíli míč, udeřilo Udinese. Nejprve Malafejev bravurním zákrokem vychytal Di Nataleho, který se blýskl skvělou dovedností v pokutovém území Zenitu, ale o pět minut později, v 85. minutě, už Malafejev lovil míč ze sítě. Pepe obelstil Šírla a Quagliarella zakončoval do prázdné branky. Ve druhé minutě nastaveného času inkasoval Zenit gól na 0:2, který ho dost možná bude v odvetě mrzet. Bylo to po hloupém faulu Širokova ve vlastním pokutovém území, následnou penaltu Di Natale bez obtíží proměnil.

Zenit po prohře 0:2 si značně zkomplikoval výchozí pozici do odvety, navíc má jeho trenér Dick Advocaat před úvodním kolem ruské Premier Ligy na hřišti Spartaku o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aalborg BK 2:0

12.03.2009 20:45

Góly: 8. Felipe Caicedo, 30. Shaun Wright-Phillips

Manchester City se poučil z chyb Deportiva La Coruňa a porazil Aalborg 2:0. Díky brankám Caiceda a Wrighta-Phillipse z prvního poločasu mají Citizens blízko k postupu do čtvrtfinále, dánský klub ale již několikrát ukázal, že hraje až do závěrečného hvizdu.

Z Manchesteru City se pomalu stává specialista na dánské kluby, během letošní poutě Pohárem UEFA totiž vyřadil hned dva. Ani v jednom případě ale nešlo o snadnou záležitost - Midtjylland Citizens vyřadili až po prodloužení, v duelu s FC Kodaň o jejich postupu rozhodla jediná branka.

Buď jak buď, po čtvrtečním večeru mají svěřenci Marka Hughese skvěle nakročeno k tomu ukončit pohárové působení již třetího dánského klubu. Domácí měli skvělý vstup do zápasu, již v sedmé minutě byl Caicedo po spolupráci s Wrightem-Phillipsem hodně blízko ke vstřelení úvodní branky. Sice nedal, náladu si ale napravil již o minutu později. Gólovou přihrávku mu poslal Robinho a Caicedo tentokráte nezaváhal - 1:0.

Aalborg se snažil o rychlou odpověď - Kristensen mířil těsně mimo, k prvnímu zákroku pak Givena donutil Caca. Na druhé straně pak po Elanově trestném kopu hlavičkoval nad Onuoha.

Ve 30. minutě přišel druhý úder Manchesteru City. Wright-Phillips převzal přihrávku od Irelanda, namířil si to k Zazovi a přesnou ranou mu nedal ani tu nejmenší šanci - 2:0.

Tečku za prvním poločasem udělal Augustinussen, jeho pokus se jen těsně nevešel mezi tyče.

Manchester City vedl o dvě branky a jeho hráči chtěli přidat třetí. V úvodu druhé půle se o to snažili Zabaleta a Robinho, Zaza byl v obou případech připraven. Domácí kontrolovali průběh zápasu a navíc si vytvořili jednu výhodu pro odvetu, když Tomas Enevoldsen inkasoval žlutou kartu a utkání na hřišti Aalborgu bude jenom přihlížet z tribuny.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AFC Ajax 2:1

12.03.2009 20:45

Góly: 19. Benoît Cheyrou, 33. Mamadou Niang - 36. Luis Suárez (pen.)

Hodně dramatickou podívanou slibuje odveta mezi Marseille a Ajaxem. Francouzský klub před vlastním publikem splnil roli favorita a vyhrál, výsledek 2:1 ovšem dává před amsterdamským duelem slušné šance oběma týmům.

Domácí začali zápas ve velkém stylu a hned v 6. minutě měli první velkou možnost ke skórování. Střela Nigerijce Aiwa z přímého kopu ale letěla nad břevno.

Chvíli poté se osmělili i hráči amsterdamského týmu. Nizozemský reprezentant Urby Emanuelson našel nízkým centrem útočníka Suareze, ten ale míč ideálně netrefil. Přesto se na úvodní gól nemuselo čekat příliš dlouho.

V 19. minutě totiž Ben Arfa našel Cheyroua, který se z 25 metrů rozhodl pro nečekanou střelu, která zaskočila i brankáře Vermeera v brance Ajaxu. Díky jeho střele domácí vedli.

Zanedlouho bylo pro svěřence Van Bastena ještě hůř. Domácí totiž ve 33. minutě zápasu navýšili své vedení, když z hranice šestnáctky vystřelil senegalský fotbalista Mamadou Niang a zaznamenal již svou čtvrtou trefu v letošním ročníku Poháru UEFA.

Ajax nesložil zbraně a rychle na obdržený gól reagoval. Hned o tři minuty později v pokutovém území Vitorino Histon fauloval Eyonga Enoha a z následné penalty se obvyklý exekutor Luiz Suaréz nemýlil.

Radost hostů z kontaktního gólu ale netrvala dlouho. Další komplikace pro nizozemský celek nastala po vyloučení stopera Van der Wiela, který obdržel dvě žluté karty v rozmezí pěti minut.

Van Basten tak musel na situaci reagovat střídáním. Stáhl Urbyho Emanuelsona, kterého nahradil defenzivní Bruno Silva.

Ve druhém dějství na Vermeera dvakrát nebezpečně pálil Cheyrou, podobně to na gólmana Ajaxu pět minut před koncem zkoušel střídající Boudewijn Zenden. Defenziva nizozemského velkoklubu však byla konsolidovaná. Domácím se navíc nedařilo dostávat do vyložených brankových příležitosti.

K odvetě, která je na programu 18. března, tak pojedou hráči Marseille s jednogólovým náskokem. S výsledkem 2:1 ale budou vzhledem k okolnostem zřejmě více spokojeni hosté.

Více informací k zápasu
Zbývající zápasy
19.03. 00:00AS Saint-Étienne - Werder Brémy
19.03. 00:00Šachtar Doněck - CSKA Moskva
19.03. 00:00Zenit Petrohrad - Udinese Calcio
19.03. 00:00SC Braga - Paris Saint-Germain
19.03. 00:00Metalist Charkov - Dynamo Kyjev
19.03. 00:00Aalborg BK - Manchester City
19.03. 00:00Galatasaray SK - Hamburger SV
19.03. 00:00AFC Ajax - Olympique Marseille

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
smazaný uživatel

da sa povedat ze to dopadlo podla ocakavani..akurat ta remiza HSV mozno trosku nedopadla podla prognoz, ale tak Gala ma svoju silu tiez...dufam ze Udine ma dnes potesi vyhrou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu bych moc nevěřil. Je to přesně soupeř, který bude Zenitu sedět. Tipuju tak 2:3.

Reagovat
smazaný uživatel

no,eštěže sem nesázel..na hamburk-gala bych dal + 2,5 golu a zenit?? udine hraje strašně nudnej fotbal a obranej a nedivil bych se,kdyby dnes zenit porazili..tohle není stuttgart,co se snaží hrát fotbal..a proto má u mě udine ale asi možná vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem dal jednicku a olic me tak namychl, ze to neni mozne takovou sanci zazdit

Reagovat
honziss

NamÝchl tě, jo?

Reagovat
božský John

dneska lingvistická policie?

Reagovat
honziss

*Dneska

Reagovat
božský John

Chybí Ti tam tečka frajere. Za slovem "Dneska".

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla by byt před tím oslovením čárka?

Reagovat
božský John

No jo..vidiíš...

Reagovat
honziss

Je to oprava za kterou se tečka nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

no ne,nemalý gestapo vůči češtině..už chybí psát takhle" ZeNÍteK DNeSkA vyHrAjE bO to SoU mý BroUČínCi"...

Reagovat
didosh

Čekal jsem že Galatasaray vyhraje...

Reagovat
božský John

Nevěřim tomu že Metalist dostal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo, proč se hraje s černýma páskama? (nějak mi něco asi uniklo )

Reagovat
irik

V Německu kvůli tomu magorovi ve Winnendenu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si původně myslel no...

Reagovat
irik

Původně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli debaklu Sportingu asi. V Německu to možná pojali jako tragedii, a zkažení mezinárodních machinaci Německo x Portugalsko

Reagovat
irik

Jaký machinace? Až Německo bude chtít smázne Portugalsko jako ..., jako Bayern Sporting .

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinarodni vztahy mezi těmito dvěma zeměmi...Třeba tak chce dat Německy svaz soucit nad tou ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

původně, než jsem si všiml, že Ettiene mělo také černou pásku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburg mi ušiel jediný na tikete

Reagovat
božský John

Nemá někdo funkční odkaz na OM?..atdhe nějak nefrčí a sopcast neam..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to dycky naběhne na justin a pak černa obrazovka

Reagovat
božský John

na justýnu nekoukám,protože tam mam dycky to samý co Ty...atdhe frčí dycky ale teďko nějak nejde...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

taky,taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása co teď předvedl Werder...

Reagovat
smazaný uživatel

Johne: http://fr.justin.tv/amnesia76

tady mi to jede

Reagovat
božský John

děkuju mockrát:)

Reagovat
božský John

Nějakej cock z ajaxu dostal kolmici 4 metry před bránu..Mandanda 2 metry od brány..on ve skluzu dal vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Takoveho hrace jako je Love je v CSKA trochu skoda.

Reagovat
božský John

gooooooooooool Benoit Cheyrou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, teď potřebuju aby se otevřela střelnice v Paříži, a mžu se radovat

Reagovat
božský John

koliks vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

dvácu

Reagovat
božský John

ováry nebo jedničky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedničku na Cska, na Dinamo, 0 na HSV, 1 na Bremy, Marseilla že da gol a PSG - BRAGA oba tymy daj goly

Reagovat
božský John

docela slušný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně PSG ani Braga gola nedaj, tak mi to je k piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten poslední tip, to bylo všechno super, jinak nic není nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale tak zname to, jak nedal někdo gola do pčasu, tak už nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HSV mala byt 1

Reagovat
božský John

střela z 23 metrů cca ...před golmanem balon skočil!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
božský John

Taye Taiwo teďka sprintoval a ani 2 hráči mu nestačili

Reagovat
smazaný uživatel

Buldozer. Jinak snad to ukopete, Ajax mě naštval už tím vyřazením Fialek.

Reagovat
božský John

ajax se furt válí po zemi a mě to zas spadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na to Udiense, jak zahraje proti silnému Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

udine mělo už dvě celkem velký šance

Reagovat
smazaný uživatel

Super, s jejich útokem se to dá čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou velmi dobře...

Reagovat
Tsigi

Tak dá se to čekat Udinese má kvalitu záloha je skvělá útok vynikající(všichni v repre). Jestli Zenit nebudu mít merunu, tak je Udine ztrestá

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou dobre, zatim nejtezsi zapas v letosni uefe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to tu psal někdy, že Udinese může být pro Zenit vyrovaný tým. Dneska jim přišli i fanoušci, jak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jste nakousli fanoušky , moc se mi nelíbí že hrajeme v Lužnikách, i když přijde dost lidí, tak na takovém obrovském stadioně to vypadá liduprázdně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je trend dnešní Itálie...málo lidí Zato když hrálo udinéčko před deseti lety pohár UEFA s citelně slabšými týmy, měli plno k prasknutí takže neurážet!

Reagovat
Tsigi

Zatím hrajou dobře. Zdá se mi, že Zenit bude mít problémy s 3 útočníkama.

Jiank Inler

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Inlerem? Zdá se mi, že vposledních 10 kolech začíná jeho výkon stagnovat...

Reagovat
Tsigi

Snažil se nasimulovat penaltu má žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by si mohl rozumět s jedním Turkem z Kazaně

Reagovat
Tsigi

V ruskoligovém humoru se nechytám

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále ruského superpoháru se snažil Karadeniz nasimulovat penaltu v 116. minutě (pár minut před tím dostal žlutou kartu) a dopadlo to jeho vyloučením a celkem ostudou

Reagovat
smazaný uživatel

to se mu vymstilo pěkně teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mi to nebude dělat ve fantě, Inler je ale jinak hodně běhavý a snaživý, proto jsem ho bral. Doufám, že aspoň přihraje na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal keržakovovi,že to skončí 2:0 pro udine,on říkal 1:1..a pokud jo,mám u něj 2 piva

Reagovat
smazaný uživatel

co to píska za rozhodčího???

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 by byl pr Zenit vzhledem k průběhu utkání dar z nebes, na Petrovskym je mozne vsechno. Jinak mi připadá, že píská jeden nejmenovaný španělský bivoj (Španěl je to určitě, teď který - osobně si myslím, že ten který pískal Clásico)

Reagovat
smazaný uživatel

tj..koukám,zenit zatím zklamání,udine si to zatím dává a hle,pogrebnjak mel pseudošanci

Reagovat
smazaný uživatel

Pseudošanci měl Zenit i po domluvené akce z rohu, kdyby tomu borcovi v modrém neskočil zle balón a on nemusel spomalit, tak mohl centrovat na volného Pograbňaka, který unikal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zenit se branil hodně, di natale si to tam vodil

Reagovat
božský John

NIANGGGGGGGGGGGG 2:0 patička...

Reagovat
božský John

Frajer z Ajaxu..2. žlutá..papa..

Reagovat
božský John

nějakej Van Der Will

Reagovat
smazaný uživatel

ajax se nechytá?

Reagovat
božský John

Vůbec..hrajem my..nehledě na to že před redkou jsme měli kopat pentli...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je blby... chci do Amstru

Reagovat
božský John

To hrajem s váma když postoupíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale los by to byl hezkej

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si zase pro ruské týmy přál ty francouzské (pokud postoupí), aby jsme mohl ivyřešit naši hádku

Reagovat
smazaný uživatel

hezká by byla ta tráva,heineken a ty děvky v amstru

Reagovat
smazaný uživatel

tywe,jak jen ajax mohl postoupit přes fiorentinu

Reagovat
božský John

Nevim..krom toho blba co ze 4 metrů netrefil bránu(kolem něj široko daleko jen brankář .asi 3 metry od něj) měli jen pentli...my hodně držíme balon...

Reagovat
smazaný uživatel

lehce, Viola je tragická

Reagovat
Tsigi

Je i Siena ji porazila

Reagovat
smazaný uživatel

Žééé, to je furt samý Montolívo, Paskál a ostuda na střeše

Reagovat
One-Real

Zubar nehraje? někde jsem četl, že je suspedovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nehraje, je to v prewiew o Uefě

Reagovat
božský John

Nehraje...a to je jenom dobře..půl vítězství..ale Hilton hraje..a hraje perfektně řídí obranu...vedle něj Civelli a napravo místo Zubara Bonnart

Reagovat
One-Real

to mě mrzí, ale zase se potvrzuje, že výsledek závisí na tom, jestli hraje Zubar

Reagovat
smazaný uživatel

Civelli

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
božský John

Atmosféra v Marseille..to je něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde poznat, že to bere Udine hodně prestižně. Zenit musí v druhém poločase přidat a já si myslím, že přidá, druhé poločasy má v letošní UEFĚ lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle bude určitě vědět i Udine, myslím že udržení současného stavu by měli fanoušci Zenitu pokládat za úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

tedy pokud bude zápas probíhat, jak zatím probíhal

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja,souhlas..udine zatím zenit "válcuje"...střed hřiště jasně patří italům

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Marseille

Reagovat
božský John

10iks pro vandertoma

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella parádní střela,udine je zatím lepší,poďte kluci zachránit čest italského fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella - když gól, tak hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že Serii A sleduji živě málo, ale vžycky když se kouknu na takový souhrn, tak mě tenhle hráč vždycky uhrane a napdně mě otázka: Jaktože nehraje za nějaký lepší tým?

Reagovat
smazaný uživatel

On se dočká,možná je pro něho lepší hrát za menší klub ale stabilně,ale určitě se dočká.Jiank Udine má fakt dost dobrý tým jak už tab ybylo řečeno všechno reprezentanti v zálie D´agostino,Inlet,Pepe utok skvělej,Zapata v obraně škoda že Udine každý rok prodá nějakého důležitého hráče ale jde vidět že tm pracuej vedení velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc útok: Di Natale, Fabio, Pepe často dostávají pozvánky do Azzurri, to je myslím unikát ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale říkal, že jeho snem je hrát za Juve. Možná napodobí Iaquintu jednou.

Reagovat
Tsigi

Takovej Di Natale taky nehrál ve velkoklubu a přitom je to hráč nejvyšší úrovně. Quagliarella jednou někam půjde to je jistý si myslím hlavně ať ůstane v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Kežmanův návrat na hřiště na Parc des Princes , střídání v druhém poločase - z hlediště pískot, bukot, Mateja mával rukama jak na prvého Máje, líbal znak co to dalo. bude mít co dělat, aby si je udobřil...

třeba rozhodne..., zatím 0:0 s Bragou. ALLEZ PSG !

Reagovat
smazaný uživatel

tak zenit vyrovnal hru a tymoch dal nadherný břevno

Reagovat
Tsigi

Škoda Tondo

Reagovat
božský John

Tak Bolo jde na plac místo Ben Arfy..to bude něco..Kone teďko málem gol..

Reagovat
Shevchenko

nepřímák

Reagovat
Tsigi

TO jsem neviděl hrozně dlouho, obzvlášť v kombinaci s vysokou nohou :)

Reagovat
Shevchenko

S vysokou nohou jsem to neviděl nikdy.

Reagovat
Tsigi

Tak to já taky ne :) Myslím, že to neviděl nikdy nikdo. Jen ten rozhodčí zkoušel, jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Udine je pánem na hřišti hraj efantasticky a krom břevna Zenit nepředvedl nic,můž ebýt rád že neprohrává,Di natalle s Fabiem si dělají v utoku co chtějí a záloha Zenitu vůbec nestáčí na tu Udine.Je to fakt smůla,už mě to štve proč letos mame italové takovou smůlu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tech sanci bylo vic... ale jinak je to teda dneska marnost 0:0 bude fajn

Reagovat
božský John

Bolo na place a do pokutovýho území lítá jeden centr za druhym

Reagovat
božský John

Vermeer jestli takle chytá normálně tak to je nej golman na světě

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu Niangovu neschopnost umístit míč z pětky ?

Reagovat
božský John

spíš ten reflex jak to letělo od tyčky,to ho netrefilo a pak jak se rychle zved a vychytal zendena..i když to letělo trošku na něj..

Reagovat
božský John

Každopádně když porovnám domácí zápas proti Twente s timhle tak to je jak nebe a dudy...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám až po konci PSG, ale dáváte si je celkem pěkně no..., 2:1 je pro vás ještě nespravedlivý skóre.

Reagovat
božský John

Docela jo..oni neudělali krom penalty a na začátku toho kiksu do prázdný nic...

Reagovat
smazaný uživatel

uff tak teď Handanovič podržel!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že PSG nevyhrálo, ale vyjma tyčky Rothena toho moc nevymysleli. Chyběla dobrá finální fáze.

Reagovat
Shevchenko

V Braze podle mě nemají šanci vyhrát.

Reagovat
božský John

Bohužel,přál jsem jim postup,ale museli by vyhrát tak 2:0,protože v Braze se nevyhrává..ba naopak..

Reagovat
Tomanatura

Ale mají. Sice Braga doma je fascinující, ale svoje chybičky mají. 50:50

Reagovat
božský John

60:40...

Reagovat
Tomanatura

Tak letošní sezonu zrovna doma nejsou takový, jako třeba loni. Nebo spíš poslední zápasy. PSG rozhodně šanci má a nemalou.

Reagovat
božský John

No minulej záps proti Lutychu je pro ně výstrahou..taky byl Lutych mírnej favorit...

Reagovat
Tomanatura

To mi ani nepřipomínej

Reagovat
smazaný uživatel

PSG má šanci vyhrát nebo alespoň dát gól, oni se do těch šancí dostanou, ale musí zpřesnit tu finální fázi.

Reagovat
božský John

No jo..bojim se toho že braga nebude hrát na 1:0 nebo tak jestli mi rozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Braga určitě ne, oni byli aktivní i dneska, akorát byli v kombinaci ještě horší než PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale krásně škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale by se Kazani hodil.

Reagovat
Tsigi

On by se hodil do spousty týmů, ale v Rusku by ho byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě jsem to nemyslel vážně. Je vážně skvělý.

Reagovat
Tsigi

Korunoval to golem

Reagovat
Tsigi

UDINESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

a kuš s italama...

Reagovat
Tsigi

UDINESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To sand není možný cose mě stalo čumím na zápas Udine Zenit branka nikde,z ničeho nci s emě restartuje počítač a zrovna padne branka to snad není ani možné!Ale dobře Udineee!

Reagovat
smazaný uživatel

penataaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

joooo Antonioooo Di Natalééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

keržakov: 2:0...no,neříkal sem to? a zejtra mám u tebe dvě pííííííva ale zenit je na petrovskym porazí 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to řekl že Udien bude zachraňovat čest jiank jakej dal gol Quagliarella zrovna sem ho neviděl byl to zase krása?jak je to u něho zyvkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Do prázdné z půl metru, ale ta akce, co tomu předcházela, byla pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisernej vysledek po prisernym vykonu .... zaslouzeny vitezstvi Udine, ale takovejhle vysledek to je v UEFE konec

Reagovat
smazaný uživatel

není,bayern taky dostal 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

A nasi fanousci stejnej vykon jak muzstvo, snad jeste horsi - nebyli videt ani slyset...

Reagovat
božský John

Ach jo..2:1 je sice výhra ale to co oni předvedli to byl děs...možná bych to přirovnal k zápasu Baník: Budějovice..my hráli oni betonovali...fakt hrůza...gól si nezasloužili..my měli vyhrát 3-4:1 a byl by klid..takle je ještě o co hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, přistoupili k tomu lehkovážně a mají co si zaslouží. Udinese výborně, svižné akce, agresivní dostupování, takhle se hraje o Poháru UEFA, ne jak dnes ta lemra. Vystihující byla akce před prvním gólem, jak Šírl nestíhal. Nicméně si myslím, že v Petrohradu to bude úplně jiný Zenit, takže bych neházel flintu do žita.

Každopádně Zenit za dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sirl vubec by dneska zahral lip kdyby nehral.... dopredu nijakej, slapal si na balon, ztracel mice - a dozadu uplne spatnej a sel pres nej prvni gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Šírl byl děsný, ostatně jako většina hráčů Zenitu. To byl dnes otřes. Beztak už byli myšlenkami na Spartaku.

Reagovat
Tsigi

2:0 je dobrej výsledek. Nevím, o kolik hraje líp Zenit doma, ale jestl ito bude podobný, tak si to Udine pohlídá. Věřím tomu, že jeden tam rychle fláknou a leningradští spláčou nad výdělkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl tak druhej nejhorsi vykon (po zapase na Realu na kterej se vy*rali) co sem u Zenitu za posledni dobu videl, takze doma to muze bejt uz jenom lepsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím že tohle Zenit zvládne,Udien má rychlé utočníky Zenit bude sice tlačit al ehonit výsledek 3:0 to bude těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně al etrošku štěstíčka pro taloše už mě to ubíjelo,doufám že to Udien dotáhne až do finále

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas že Zenit hrál pod psa, viděl jsem jen 2. poločas, ale kromě dvou šancí u nich převládal alibismus, maximum si zaslouží jenom gólman. Nějak se mi nezdála týmová "chemie" a třeba nástup Tekkeho jsem nepochopil, podal zcela marný výkon. No po hodech následuje obvykle půst - ale třeba dají doma rychlý gól a ještě se kousnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Tekke naopak nenastoupil tak by Advocaat musel bejt slepej - Pogrebnak na hrotu byl uplne marnej...

Reagovat
smazaný uživatel

A není to poprvé, kdy je Pogrebnak marný, předtím nedával šance, ted si je ani nevypracuje a ztrácí jen míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl drevenej az to bolelo... kazdej mic co na nej sel byl ztradenej.

Reagovat
smazaný uživatel

no může být, když já neviděl ten první half. Zenit moc nesleduju, ale že by byl Tekke špičkový hráč, to by mě musel hodně dlouho přesvědčovat. Připadá mi - soudím podle těch 30 minut - že má sklony k náladovosti, nebojovnosti, simulaci a tzv. "jižanské ublíženosti". Ale rád bych se mýlil, protože fotbal Zenitu se mi párkrát velice zamlouval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, v podstate mas pravdu. Ale koho jinyho tam misto drevenyho Pogrebnaka poslat, kdyz jinej utocnik neni?

Reagovat
smazaný uživatel

pogrebnjak rovná se střihavka...

Reagovat
$dolar$

Krasne Udinese

Reagovat
Tsigi

Tak tohle je snad jedinej důvod, abych přestal přát Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ze ty se smejes takovym srackam

Reagovat
smazaný uživatel

No nic proti Dolare, ale Tsigi tě vykoupal náramně.

Reagovat
$dolar$

HAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Čím větší písmena, tím větší pravda?

Reagovat
$dolar$

Mne to opravdu vtipny neprijde

Reagovat
Shevchenko

No já myslím, že si jediný.

Reagovat
$dolar$

Smejou se tomu jen ti kteri me nesnasi

Reagovat
fantomas

No vida, svinpav tě má rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, kde je ten Doláč, kterého znám z diskuzí. Kam se schoval? Tak já fandím taky spoustě týmů. Nic si z toho nedělej.

Reagovat
$dolar$

Ale ja Udinese nijak zvlsat nefandim Jen nemam rad zenit

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SniperxXx

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

200. Manchester United a vykopnutí maradony z reprezentace Argentiny!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

Super Udine.. skoda PSG ze nedali aspon branku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele