Pohár UEFA - preview osmifinálových odvet (čtvrtek)

19.03.2009, 08:35, aktualizováno 19.03.2009, 08:35
Previews
Pro české fanoušky bude pravděpodobně největším lákadlem souboj dvou českých reprezentantů Milana Baroše a Davida Jarolíma. Jejich Galatasaray Istanbul, respektive Hamburger SV se v prvním duelu rozešly smírně, teď je čeká odveta na horké turecké půdě. Z dalších zápasů vybíráme ukrajinský souboj mezi Metalistem Charkov a Dynamem Kyjev, nebo střet obhájce trofeje z Petrohradu s posledním italským zástupcem z Udine...
Metalist Charkov - Dynamo Kyjev  (čtvrtek 18:00)
V ukrajinském souboji o čtvrtfinále Poháru UEFA má mírně navrch kyjevské Dynamo. Mírnou krizí procházející Charkov však k prodloužení potřebuje jen jediný gól. Ve čtvrtek tak propukne tvrdá bitva o prvního ukrajinského zástupce mezi posledními osmi v historii soutěže.

Metalist po zimní přestávce nepředvádí v lize zrovna vyvedené zápasy. Právě s Dynamem prohrál na domácím hřišti, a když se k remíze ve Lvovu přidala i vysoká domácí prohra se Šachtarem, opustil dokonce svou druhou příčku. V prvním zápase osmifinále navíc po šesti zápasech v Poháru UEFA inkasoval. Trenér domácích, Myron Markevich, bude v zápase postrádat Seweryna Gancarczyka a také Olexandra Rukyna. Několik dalších hráčů je pak v ohrožení pro další zápas v případě obdržení žluté karty. I přesto věří brankář Olexandr Goryainov, který vzal jediný gól prvního zápasu jako své selhání, v postup svého týmu. "Nikdy neříkáme nikdy. Naše šance jsou stále reálné a my si půjdeme pro výhru," řekl třiatřicetiletý hráč.

Dynamo se veze na vítězné vlně. Kromě vyřazení Valencie si zvládlo potvrdit vedoucí postavení v ukrajinské lize. Na jaře totiž vyhrálo všechna tři utkání, navíc pokaždé o víc jak jednu branku. Dvanáctibodový náskok na druhý Šachtar je tak určitě uklidňující. Charkov je navíc oblíbeným výjezdním místem pro hráče Dynama. Od roku 1998 zde hráli dvanáct utkání, v žádném neprohráli a hned desetkrát si připsali výhru. Naposledy před třinácti dny při zahajovacím jarním kole po vítězství 2:0. K třetímu triumfu za dva týdny nebude moci přispět úspěšný střelec z prvního klání Ognjen Vukojevic. Ten dvě minuty po vstřelené brance uviděl žlutou kartu, která ho pro odvetu vyřadila ze hry. Trenér Jurij Semin naopak už bude moct počítat s dvojicí Andriy Nesmachniy a Badr El Kaddouri, která si svůj trest již odpykala.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Šachtar Doněck - CSKA Moskva  (čtvrtek 18:30)
Těžké utkání čeká na fotbalisty CSKA Moskva, kteří po prvním zápase vedou 1:0 nad Šachtarem Doněck. Oba celky mají slušnou formu, a tak se dá očekávat bitva do posledních vteřin.

Šachtar Doněck má v odvetě slušné šance na postup, svěřenci trenéra Lucesca sice prohráli úvodní utkání 0:1, ovšem v domácím prostředí mají letos skvělou bilanci. Ukrajinci doma dostávají málo branek a naopak jich hodně dokáží vstřelit. V evropských pohár předvádějí domácí skvělý fotbal, vždyť dokázali vyhrát na Nou Campu či doma pokořit anglický Tottenham, který zároveň vyřadili ze 3. kola Poháru UEFA. Nicméně i přes skvělou bilanci to nebude proti ruskému CSKA jednoduché.

Moskevský klub sehrál o víkendu první ligové utkání, neboť ruská liga začala až nyní. CSKA vyhrálo jednoznačným rozdílem 3:0 nad Saturnem, když dvě branky vstřelil Sergej Ignaševič a jednu trefu zařídil Alan Dzagojev. CSKA na své pouti Pohárem UEFA vyřadilo jiný anglický celek - Aston Villu. Udržet náskok na půdě Šachtaru bude velmi obtížné, ukrajinský klub hraje především doma pod taktovkou Lucesca skvěle, ale i CSKA dokáže zahrát na půdě soupeře dobrou partii.

Ukrajinský mistr se musí obejít bez Dmytra Chygrynského, což je největší ztráta, naopak k dispozici už by měl být obránce Razvan Rat. Na druhé straně bude chybět Jurij Žirkov, který si odpykává karetní trest. Elvir Rahimic je pro změnu zraněný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zenit Petrohrad - Udinese Calcio  (čtvrtek 18:30)
Udinese Calcio bude hájit svůj dvougólový náskok na stadionu Petrovskij v Petrohradu. Obhájce trofeje má velmi špatnou výchozí pozici. V Itálii totiž prohrál 0:2 a doma bude muset dohánět. Nicméně v Rusku čeká na italský tým tuhá atmosféra a nehostinné počasí.

Přestože Udinese je již jednou nohou ve čtvrtfinále, varuje Fabio Quagliarella své spoluhráče. "V Petrohradu to bude rozhodně jiné utkání, než to předchozí na Friuli. Proti nám stojí krutá zima, atmosféra a podpora, které se Zenitu dostane od domácích fanoušků. Bezesporu se pokusí co nejrychleji smazat ono dvougólové manko," myslí si útočník Udinese.

Výhodou pro hostující celek by mělo být zápasové vytížení. Udinese se v Serii A začalo poměrně dařit a navíc v Itálii se hrálo téměř celou zimu. Ruská liga odstartovala teprve minulý víkend a Zenit na úvod zaznamenal cennou remízu na hřišti Spartaku Moskva. Nicméně, fanoušci očekávali raketovější start do sezóny. Hráči tedy slíbili, že proti Udinese budou hrát lépe.

Pouze z tribuny bude utkání sledovat obránce Udinese Giovanni Pasquale, který v prvním utkání obdržel červenou kartu. Nebude však jediný. V hledišti se k němu připojí také vykartovaný spoluhráč Maurizio Domizzi.

Ještě větší problémy má Zenit, trenér Dick Advocaat totiž bude experimentovat se složením obrany. Kvůli karetním trestům nenastoupí Aňukov se Širokovem, zranění jsou Nicolas Lombaerts s Tomášem Hubočanem a nováček Fernando Meira již letos v Poháru UEFA hrál za Galatasaray, takže za Zenit nemůže nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Galatasaray SK - Hamburger SV  (čtvrtek 20:30)
Pro českého fanouška velmi zajímavý zápas je přichystán na čtvrteční večer na horké turecké půdě. Barošův Galatasaray přivítá v odvetě osmifinále Poháru UEFA Hamburk, který vede jako kapitán David Jarolím.

Barošova střelecká forma straší soupeřovy obrany a na pozoru se má i německý klub. "Přece jen má dobrou formu a v lize dává dost gólů. Musíme si na něj dát pozor hlavně ve vápně," řekl Jarolím a pokračoval: "Milana moc dobře znám, umí si šikovně dojít pro penaltu."

V prvním utkání, které skončilo 1:1, ale na sebe čeští hráči nenarazili. Jarolím sice Hamburk jako kapitán vedl, ale Barošovi vystavily stopku žluté karty. Prvnímu zápasu dominoval německý tým, který měl herní převahu a doslova ostřeloval branku Galatasaraye. Do karet Hamburku také hrála početní výhoda, Galatasaray hrál od 53. minuty bez vyloučeného Asika. Přesto nemají domácí před odvetou vůbec špatnou výchozí pozici. Sílu jejich týmu také jistě umocní fanoušci Galatasaraye, kteří fanaticky poženou své hráče za postupem do další fáze soutěže. "Naši příznivci jsou největší zbraní," řekl pyšně lodivod domácích Korkmaz.

Zvýšenou motivací pro domácí tým je ale i místo finálového zápasu Poháru UEFA. To je na programu 20. května právě v Istanbulu - avšak na domovském stadionu konkurenčního Feberbahce. "Šance hrát na Şükrü Saracoğlu Stadium je pro nás před odvetným utkáním velkou motivací," řekl kouč domácích Bulent Korkmaz.

Galatasarayi chybí již zmiňovaný Asik, který byl vyloučen. Kvůli zraněním k zápasu nebudou připraveni Cetin, Güngör, Turan, Topal a Linderoth.

Hosté do utkání nominovali pouze 17 hráčů a musí se obejít bez nově zraněných Petriče a Demela. Už delší dobu jsou mimo hru Reinhardt, Atouba, Castelen a Choupo-Moting.

"Bude velmi těžké bez tolika hráčů postoupit do dalších bojů, ale rozhodně to není nemožné. My ale nejsme amatéři a s podobnými problémy jsme se setkali už v minulosti a vždy jsme se zvládli," nechal se slyšet kouč Hamburku Martin Jol.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aalborg BK - Manchester City  (čtvrtek 21:00)
Velmi těžký úkol stojí před dánským Aalborgem, který hostí ve svém stánku Manchester City. Anglický tým si z prvního utkání veze dvoubrankový náskok.

Pokud se chtějí City probojovat do dalšího kola Poháru UEFA, musejí ubránit vítězství 2:0 z minulého týdne. Každopádně by se měli vyvarovat sobotnímu výkonu, kdy po nepřesvědčivé hře podlehli Chelsea 0:1. Ani Aalborgu se o víkendu v domácí lize příliš nedařilo, když pouze remizoval s kandidátem na sestup SønderjyskE 1:1.

Manažer Citizens Mark Hughes prozradil, že zisk Poháru UEFA je nyní klubovou prioritou, přes domácí ligu se pro příští sezonu do pohárové Evropy pravděpodobně City nedostanou, musejí tak ze sebe vydat vše v letošním ročníku evropského poháru.

Aalborg bude spoléhat na to, že mu padnou karty, stejně jako ve třetím kole Poháru EUFA, kdy na domácí hřišti doslova rozebral španělskou La Coruňu 3:0.

V základní jedenácte anglického celku by se měla objevit brazilská hvězda Robinho, do pořádku se po zranění kolene dal útočník Craig Bellamy, Mark Hughes ale s jeho startem počká až na víkendový ligový duel se Sunderlandem. Po dvouzápasové pauze se na soupisku vrací také Vincent Kompany, který měl problémy s prstem na noze.

Trenér dánského týmu Magnus Pehrsson může základní sestavu vybírat z plné soupisky, když se do výběru vrací útočné duo Luton Shelton a Caca.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.35 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Braga - Paris Saint-Germain  (čtvrtek 21:30)
Velmi vyrovnané šance na postup mají další čtvrteční osmifinalisté Poháru UEFA. První utkání mezi portugalskou Bragou a pařížským Saint-Germain totiž skončilo bez branek a o postupujícím tedy není ani zdaleka rozhodnuto.

Opora Pařížanů Claude Makelele vidí šance na postup 50:50. "Do dalších bojů se může díky bezbrankové remíze z prvního utkání probojovat kdokoliv. My musíme útočit a bránit jako tým a také chceme zapomenout na nepovedené ligové utkání proti Marseille. Nyní myslíme pouze na čtvrteční duel s Bragou," řekl Makelele.

Domácí tým má za sebou dlouhou anabázi přes Intertoto Cup a postup do osmifinále Poháru UEFA je pro mnoho příznivců fotbalu překvapením. Ve "středu pozornosti" je spíše PSG, které kromě Poháru UEFA (jenž ale kouč Le Guen "odstavil" na druhou kolej) bojuje na svém hlavním bitevním poli jménem Ligue 1. Tam Pařížané v neděli prováhali možnost dostat se do čela nejvyšší francouzské ligy, když na svém hřišti podlehli Marseille 1:3.

Braga nastupuje k utkání s nohama pevně na zemi. "Před čtvrtečním utkáním na nás není vyvíjen žádný tlak. Můžeme jen překvapit. Pokud bychom vyřadili klub jako je PSG, měli bychom enormní radost, ale na druhou stranu víme, že to rozhodně nebude jednoduché," řekl kouč domácích Jesus a dodal: "Naše šance na postup ale nejsou malé. V letošním ročníku Poháru UEFA jsme prohráli jen s výbornými týmy jako Wolfsburg nebo milánské AC. Myslím si, že schopnosti našeho týmu mohou sahat i dále než do osmifinále," netajil se ambicemi kouč Bragy.

Domácím chybí zranění Meyong, Moises a Jorge, nad startem Peixota stále visí otazník. PSG žádná nová zranění nehlásí.

Hosté z Paříže opět začnou s několika oporami na lavičce, podle informací do utkání od úvodních minut nenaskočí Makelele, Hoarau a Giuly, kteří budou odpočívat před důležitým ligovým zápasem na půdě Toulouse. Do hry ale nejspíše od začátku nastoupí Kežman, který byl zařazen zpět do prvního týmu. Kežman totiž v minulém měsíci při střídání zahodil dres PSG a byl vyřazen z prvního týmu. "Udělal jsem chybu, ale v tu chvíli mě ovládaly emoce. Jsem zpět, abych všem ukázal, že jsem bojovník, který dres PSG miluje," zakončil nadšeně rozhovor Kežman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (159)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Udine!!

Reagovat
smazaný uživatel

Petrohrad!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit vyhraje, doufám, že i postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak je to s tou snahou získat Pohár UEFA žhavé - já se zase dočetl, že vedení bude spokojeno i se čtvrtfinále. Sparky zase hovořil o tom, že stačí, že jsme z anglických klubů došli v Uefě nejdál. ALe samozřejmě získat trofej by chtěl asi každý :) Ale zápasy v Dánsku nám moc nejdou, s Midtjylandem jsme měli takovou haluz, až hanba...takže rozhodnuto vůbec nic není, kor když bude běhat po hřišti to líné brazilské duo...

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju výhru Aalborgu ale postup máte v kapse 3:0 vám nedají.A angličané vždy nějak uhaluzí gol i venku i když sou třeba horším týmem.2:1 si zkusím zatipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je možné všechno - my můžeme vyhrát s přehledem, ale stejným způsobem i dostat na p.del

Reagovat
smazaný uživatel

to skoro asik každé mužstvo Vůbec bych se nebál vy si to pohlídáte.

Reagovat
smazaný uživatel

a nelez mu tak hluboko do zadnice-vždyt je to anglán.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu nelezu do zadnice jen říkám že MC je jasnej postup Aalborg nemůže vyhrát 3:0 a řekni kdo si?

Reagovat
smazaný uživatel

????

Reagovat
smazaný uživatel

tak znáš mě nebo ne ve skutečnosti?dělej

Reagovat
smazaný uživatel

nač to chceš vědět,je to pro tebe tak důležité?

Reagovat
smazaný uživatel

je mám dva tipy ale nebudu tady zveřejňovat jména.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pak stebou těžké.....

Reagovat
smazaný uživatel

šachtar-cska +2,5 golu..zenit 1.... charkov-dinamo kyjev 02 a postup galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně..

Reagovat
smazaný uživatel

Galtasaray vyhraje 2:1 a postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký tip, kde se dají solidně sledovat zápasy "sovětů"? Mimo sopcast...

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj tyto odkazy:

Šachar - CSKA http://livetv.ru/eventinfo/20958/

Zenit - Udinese http://livetv.ru/eventinfo/20957/

Metalist - Dynamo Kyjev http://livetv.ru/eventinfo/21009/

Mimochodem, proč ne Sopcast? Je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info. Sopcast samozřejmě využívám, jen mě sem tam "zlobí".

Ptal jsem se pro případnou pojistku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruskej kanal Sport vysila na Sopcastu ve vyborny kvalite, CSKA by tam tusim melo dneska bezet, ale nejsem si jistej - doma se kdyztak kouknu do programu.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker1.sopcast.com:3912/68115

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi link na Zenit nidk enejde nic na atdhe na rojadirectě na mypu nic.Nevít eněkdo o něčem díky.

Reagovat
Shevchenko

Na myp2p.eu je luxusní sopcast, kanal Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám sopcast naistalovanej no ale díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je patej kanal .... na Sportu sou ty prenosy kvalitnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A máte nějakej odkaz z kama naistaluju ten sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat to do googlu neumis?

Reagovat
smazaný uživatel

no umím to sem zkoušel ale ten co sem istaloval ten sopcast tak vůbec mě nejde naistalovat něco mě to píše a nepustí mě to dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinej SopCast uz nepotrebujes .... tak si precti to "neco" co ti to pise - tam bude napsano reseni tvyho problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine hraje v Rusku na brejky jak vidím...

Reagovat
Tsigi

tak maj náskok a na tom oraništi bych to kombinačně nezkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

No oni hlavně museli letět dlouhou cestu do Ruska, jsou rádi, že stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól. Zenit!

Reagovat
irik

Ten Timo je vážně borec ..., lepší posilu jsme si snad nemohli přát .

Ještě, aby se nezranl, to by bylo za 18 Mio dost blbý .

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak zrovna teda dneska to nebyl zrovna zapas kde by se moh ukazat

Reagovat
Tsigi

Jestli Udine bude další půlku hrát takhle, tak si můžou zabalit čumajdán a jet domů

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se Saint Ettiene nepodařilo postoupit, ale holt byl Werder lepší.

Reagovat
božský John

Přesně,škoda. Mohlo tam bejt víc francouzskejch mančaftů,aspoň remizovali-body do koeficientu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, navíc na to, jak se jim daří v lize, tak rozhodně předváděli výkony nad rámec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nekde na netu i Galatasary?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem dnes přednost Zenitu, snad mou důvěru nezklamou. Zenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přepínám na CSKA, tam se dějí nepříjemné věci.

Reagovat
Tsigi

Spíš hodně příjemné

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Tam už je to bez šance. Za celý zápas žádná šance pro Cska, k tomu ještě Akinfeev čaruje. Bez něj by to bylo 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho dává naději.

Reagovat
Tomanatura

Vasily ji zase hned zmenšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Berezučtí jsou naprosto marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju ten Zenit od 60 minuty a\ to mělo už Udine asik 3 nebo 4 veliké šance ach jo jestli to stratí mě jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine muze dekovat rozhodcimu, ze nehraje od desaty minuty neprohravali 1:0 a nehrali o desiti...

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak to je možné no neviděl sem no,jak říkám posledních 30 minut co sme viděl mělo dát Udine nějakou branku.Ale jak říkáš asik to ovlivnil rozhodčí

Reagovat
$dolar$

Utok Gladkyj - Seleznov = budouci hvezdy Ukrajinske reprezentace Plus k nim Milevskyj a Kravets z Dynama, to je proste nadhera

Reagovat
$dolar$

Joooooooooo jooooooo joooooooooo , nadhera Shahtar Tady je videt opravdova kvalita hracu Shahtar je velmi vazny kandidat na viteze poharu UEFA

Reagovat
Tsigi

Když nedostanou Udine, tak maj šanci se dostat aspoň do finále

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby dostali Udine, tak si myslim ze maju sancu na postup cez nich..nie su o nic horsim timom..Udine malo proste svoj den ked vyhrali nad Zenitom

Reagovat
smazaný uživatel

a Zenit mal vtedy naopka svoj zly den

Reagovat
$dolar$

Udine mi nevadi, takze jim preju aby Shahtar nedostali

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar byl nad síly CSKA, už venku nebyli horším týmem, teď CSKA jasně přehráli. Před Ukrajinou v evropských pohárech tento rok klobouk dolů, snad Dynamo nebo Šachtar dosáhne na trofej.

Reagovat
$dolar$

Spise bych to videl na Shahtar

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to vravel uz vcera ze Šachtar pojde dalej..tipoval som ze vyhra 1:0 a po elfmetroch postupia, ale takto to mali aspon postup bez nervov

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju utkání od te 60 minuty ale měl zenit do te doby vůbec šance,já jak říkám za těch 30 minut sem vidlě jen šance Udine a ještě závěrečnou exibici,škod ajen že nedalo udine gola.Ale hlavní je postup a že Udine zachraňuje čest italům.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec byl strasnej.... ale za celej zapas muze Udine podekovat rozhodcimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Pěkně kluci z Udinese Docela mě zklamal v tom dvojzápase Danny za 30 mega ojrů jsem čekal větší koncert

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim zapase bylo totalne marny cely muzstvo a dneska na tom antiterenu proti betonu toho nemel moc co vymyslet

Reagovat
Tsigi

Prostě pro mě předvedl málo muziky za hodně peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidam ho kazdej zapas a podle me nejlip vynalozenejch 30 milionu jak jen slo

Reagovat
Tsigi

Tak v rámci Zenitu(a Ruska) asi jo, ale když se člověk koukne na to, že například Ribéry byl levnější.......

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ceny nemuzes srovnavat, okolnosti prestupu, smlouva jednotlivejch hracu a dalsich milionu veci ovlivnujou cenu hracu. Myslis, ze by bylo realny aby Ribery hral v Zenitu?

Reagovat
Tsigi

Dyť s tebou souhlasím, že v rámci Zenitu asi nic lepšího sehnat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Danny je skvělýfotbalista, ale nemá to, co Aršavin, neumí ještě rozhodovat velké zápasy. A tím se dělá rozdíl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin to bohuzel neni no

Reagovat
božský John

Šachťor vyklep CSKa,Udine Zenit...Zenitu mi je líto,ale skopčáci si to asi zasloužili. Co se týče Šachťoru,tak ten je silnej,ani jsem se nedivil,že postoupil..pro nás by to byl hodně nepříjemnej soupeř..snad nejhorší možnej...

Reagovat
$dolar$

Neni to Šachťor, ale Šachtar

Reagovat
božský John

No a co..podstatu to nemění,jsem zvyklej z ruštiny,že to tak vyslovujou...

Reagovat
$dolar$

Bohuzel

Reagovat
božský John

Ale máme jako národ v 1/4 finále 2 mančafty..to je fajn

Reagovat
$dolar$

To je nadhera bylo by fajn mit Ukrajinske finale

Reagovat
božský John

No..Dynamo Kiev vs. Marseille..to by byl mač

Reagovat
Tsigi

Skopčáci jsou Němci jestli se nepletu Udine, když už Rakušác. Nepleť si Ost Mark s Deutschlandem

Reagovat
božský John

Mně je to buřt..mluví to německy?..mluví..tak je to skopčák

Reagovat
smazaný uživatel

e? jaky skopcaci?

Reagovat
božský John

viz. reakce na Tsigiho...

Reagovat
smazaný uživatel

no Šachtar je poslednych par sezon velmi zdatnym superom pre kluby z top lig..ale niet sa cudovat..maju peniaze, maju skvelych hracov, maju vynikajucu vychovu talentov..a to vdaka Achmetovi

Reagovat
$dolar$

Jenze jako clovek je Rinat hrozna svina

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadi, hlavne ze financuje cely Šachtar

Reagovat
$dolar$

Jedina vec , kterou pomaha Ukrajine

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo není

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, to říká člověk co ma styk s Peltovou

Reagovat
božský John

Jakej styk . Tady šíříš konspirační teorie abych byl zas nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sedí ve VIP loži v Jablonci vedle Peltove, nebo Pelty?

Reagovat
$dolar$

Jejich sluha?

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že Božský John se s ní jen kamaradí...

Reagovat
božský John

Dyk jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, se sluhami se nebavím.

Reagovat
božský John

Tak dobře,že se nebudeš s dolarem bavit,Tvoje věc...

Reagovat
$dolar$

Ty

Reagovat
božský John

Já..a co je na tom špatnýho

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že nejsi svině, když se paktuješ s mafiii

Reagovat
božský John

ti dám mafii..já sem čistej jak herák tvýho bráchy

Reagovat
smazaný uživatel

Bráchu nemám.

Reagovat
božský John

Obrazně řečeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Šachtor ukázal svojí zkušenost z pohárových zápasů, škoda, Love to na rekord nedotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine a pojďme to zkusit až do finále a naprávit čest italům a trošku nám fanouškům zlepšit náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vypadli Rusáci

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

nee nevytahujme se víme jak sme letos dopadlo všechno teď se všichni soustřeďme na Udine ať uspěje a nebuďme škodolibí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super přechvalovanej Zenit vypadl s průměrným italským týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Mas velkej mindrak ze Zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadalo to

Reagovat
božský John

Super mega giga přechvalovanej Zenit loni vyhrál UEFU,ve finále super Cupu vyhrál nad super mega giga silnym Manchasterem a v LM přehrával i super mega giga silný mančafty typu RM a Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real nepřehrávali, ale budíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma od druhyho polocasu jo. O ty prazdninovy marnosti na Santiago Bernabeu by urcite rec nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jste chtěli dorovnat skore, ale budíž 30 minut jste nás přehrávali

Reagovat
božský John

doma..v Madridu to byla tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

taky remizovali doma s Borisovem a v LM ve skupine krome Borisovu nikoho neporazili

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si ty zapasy nevidel, nema cenu o nich dal diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Me nazajima jak hrali, ale co uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jako ukazatel kvality tymu beres nejakej vysledek, ale co se opravdu deje na hristi te nezajima tak budiz no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mi k jeho příspěvku chybí Forza United, nebo něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem určitě nenapsal. Ale myslím, že v dnešní době je to určitě důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si tu podstatu stocil uz uplne jinam

Reagovat
božský John

ale stejně myslim..remíza s Borisovem a prohra s Udine je za poslední rok docela nepatrná kaňka oproti zbývajícím výsledkům..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť vaří z vody

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v ruský lize taky nedopadli nějak extra dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga byla holt podrizena evropskejm poharum, i tak byl Zenit pul souteze suverenne nejlepsim tymem v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale závisí na interní filozofii klubu. Čekal bych spíš, že prioritou bude liga než poháry. A zase jsme u toho. Byli suveréně nejlepším týmem v lize? Možná po herní stránce. Ne po výsledkové.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze se jednalo o historickej uspech klubu a mistrovskej titul uz meli v kapse loni, tak se rozhodne neni cemu divit....

...zbytek tezko se o tom s tebou bavit, kdyz nevis co a jak V situaci kdy dva mesice hrali dva ligovy zapasy tejdne v sestave zdecimovany zranenima (v podstate ve 14 hracich to odehrali), tak i na hristi bylo vsechno proti Zenitu. V zapasech kdy 90 minut busili do souperu, mnohonasobne prestrileli, vsechno padalo do tyci, breven a podobne a souper se pak treba ukopnul a bylo po zapase.

Navic to bylo v situaci kdy Zenit mel kvuli UEFE odlozeny zapasy a mel jich dvakrat min nez zbytek ligy, takze na celou tuhle situaci se divali z predposledniho!! mista a museli se drat nahoru. Nic moc situace i na psychiku, nemyslis? Ve druhy pulce ligy po tomhle vsem uz na muzstvo i herne padla deka a proste to vejs nedotahli.

Opravdu si myslis, ze to je vysledek kvuli nekvalitnimu precenovanymu muzstvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že jsou špatní. Šli stejně jako celá ruská liga během posledních asi 5 let hodně nahoru, ale to, že bušili do soupeřů a nevyhrávali, měli zraněný hráče a měli odehráno míň zápasů je trochu výmluva nemyslíš? Tenhle problém řeší hodně týmů, kteý hrajou evropský poháry. Mě prostě příjde, že je tomhle serveru několik uživatelů, kteří pořád prosazují ruskou ligu a týmy. Hlavně CSKA a Zenit. A když má někdo něco proti nim, tak je špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech neovlivnitelnejch faktoru holt bylo strasne moc najednou (a ukaz mi tym, kterej byl v takovy situaci).... a neni vo vymluva - holt se hraje na goly, body a podle toho se taky Zenit umistil. O tom ja se nebavim. O takovym tymu pak ale nemuzes rikat ze neni tak dobrej, precenovanej a buhvi co. Kdyz Barcelona bude prehravat treba Malagu, 90. minut si s ni hrat ale sance ji treba popadaj na tycky a brevna - a na druhy strane souper haluzi skoruje a vyhraje, tak taky reknes ze je Barcelona spatna a precenovana? Proste prohrali, tecka - nema cenu se vymlouvat, ale rict ze jsou spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já sem neřekl že jsou špatný, ale přeceňovaný. Tým je to bezpochyb kvalitní. Já se nechci hádat, jen je prostě moc nemusím. A jsem rád, že je Udine vyřadilo. Tvoje první reakce mě vyprovokovala

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu zaveru.... Spartanovi taky budes vycitat, ze haji Spartu? Anebo nemit rad Slavisty za to, ze obhajujou Slavii? Ze tohle je (dikybohu za nej) jedinej server venujici se i Rusky lize, tak proto se tady s tema lidma setkas. Tim nejsou ale prece necim spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle sem na d tím nepřemejšlel, že jiný servery se ruský lize nevěnujou. Je to asi pravda. Dobře nebudu se už přít . Každej ať si fandí komu chce. Já žádně vyloženě oblíbené zahraniční mužstvo nemám. Kdysi jsem fandil Bayernu, ale jejich současná hráčská generace mi moc nesedla. Jinak jsem Slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis a ja do Petrohradu a do kotle na Petrovskij jezdim, Zenitu fandim nekolik let, tak mi dovol se za nej v diskusich postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to má nějak podložené a nemluví z cesty, tak špatný není....

Reagovat
smazaný uživatel

+ jenom aby jsi to nezval na sebe, tu vaši diskuzi jsem nečet - bylo to myšleno obecně, začíná se tu vyskytovat poměrně dost uživatelů, kteří si myslí jak je Rusko přehodnocené přestože neviděli snad jedinej zápas RPL nebo ruského týmu v LM či UEFĚ....

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Udine, jen tak dál...

Reagovat
božský John

Já se tak těšim na los ..doufám že nechytnem Gala nebo Šachťor

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro postup BRAGY

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

no ked dnes postupi Hamburg, tak si myslim ze sa dostanu az do finale

Reagovat
smazaný uživatel

spolu so Šachtarom sa pobiju o tuto trofej vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněné finále by bylo Marseille - Werder

Reagovat
božský John

To by bylo fajn..oba týmy hrajou útočnej fotbal a maj problémy s obranou..to by bylo gólů

Reagovat
smazaný uživatel

no bolo by to urcite pekne finale, no mne sa nepacilo toto obsadenie ..ja by som tam radsej videl Šachtar - Dynamo Kyjev

Reagovat
smazaný uživatel

Gala ma fajne dresy ..kuka nekdo Gala - HSV???

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne Gala - Šachtar

Reagovat
smazaný uživatel

zatial o nicom zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kewel proměnil penaltu která byla nařízená zákrokem na Baroše Milan hraje dobře dokáže podržet míč sklepnout prostě se v Turecku chytl,škoda že Sabri je takovej lakomec dvakrát to mohl dát pod sebe kde byl zrovna Bary.Jinak dává to německá stabice ZDF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele