Pohár UEFA preview - 1. zápasy osmifinále

06.03.2008, 08:39
Aktuality
Druhé vyřazovací kolo má dnes na programu Pohár UEFA. Ve hře o stříbrnou trofej je zatím šestnáct celků. Za největšího favorita je považován Bayern Mnichov, které hraje v Bruselu proti Anderlechtu s Čechy Polákem a Zítkou. Tottenham začíná doma s Eindhovenem, Fiorentina se chystá na Everton.
RSC Anderlecht - Bayern Mnichov  (čtvrtek 19:00)
Největší favorit na zisk trofeje, Bayern Mnichov, jede do Bruselu k utkání osmifinále Poháru UEFA. Bavorský tým již v soutěži zaznamenal 22 branek.

Mezi posledních šestnáct týmu se Bayern dostal přes Aberdeen, když ve Skotsku pouze remizoval 2:2, ale v odvetě nenechal nic náhodě a zvítězil 5:1. Aderlecht Brusel postoupil na úkor Girondins Bordeaux po výsledcích 2:1 a 1:1. "Každý říkal, že přejít přes Bordeaux je nemožné, a nám se to povedlo. Dokonale jsme je opili a vyšoupli a teď se chystáme na Němce," prohlásil sebevědomě kouč Anderlechtu Ariël Jacobs.

Belgický tým o víkendu zvítězil nad Racing Genk 1:0, když se o jediný gól postaral Stanislav Vlček. Anderlecht je momentálně na čtvrtém místě tabulky. Domácí tým věří, že český záložník Jan Polák naváže na svoji branku z prvního duelu proti Bordeaux a naopak litují, že nemůže nastoupit Vlček. Ten již na podzim nastupoval v evropských pohárech za Slavii. Pro zranění budou trenérovi Jacobsovi chybět Olivier Deschacht a Mbo Mpenza.

Bayern Mnichov o víkendu zvítězil na horké půdě v Gelsenkirchenu, když porazil domácí Schalke 1:0. Gól vstřelil Miroslav Klose. V tabulce je Bayern na prvním místě se čtyřbodovým náskokem na Werder Brémy. Německý tým bojuje na třech frontách. Hráči by rádi získali treble v poslední sezóně Ottmara Hitzfelda, kterého po sezóně nahradí Jürgen Klinsmann. Trenér německého týmu se bude muset ve čtvrtek obejít bez čtveřice hřáčů Lucia a Zé Roberta, mimo jsou také brankář Kahn a obránce Jansen. "Jedeme si do Bruselu pro vítězství," vyhlásil jasně kouč Ottmar Hitzfeld. Chceme v Bruselu zahrát dobré utkání a získat tři body," souhlasil s trenérem brazilský záložník Zé Roberto.

V utkání je favoritem Bayern Mnichov. Poslední měření sil skončilo lépe pro německý tým. Oba týmy se potkaly v sezóně 2003/04 v Lize mistrů. V Bruselu skončilo utkání 1:1, ale v Mnichově se radoval německý tým po výhře 1:0. Český divák bude určitě zvědav na výkony českých reprezentantů Jana Poláka a brankaře Daniela Zítky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rangers FC - Werder Brémy  (čtvrtek 20:45)
V osmifinále Poháru UEFA na sebe narazí dva celky, které skončily třetí v základních skupinách Ligy mistrů. Los proti sobě postavil skotské Rangers a německý Werder Brémy.

Brémy sice v loňském roce došly až do osmifinále, ale útočník hostů Marcus Rosenberg tvrdí, že Werder není v tomto zápase jasným favoritem. "Nevěřím, že jsme favorité. Jsou to dva týmy, které jsou letos v Poháru UEFA zásluhou třetích míst ze základních skupin Ligy mistrů, a které mají s pohárovou Evropou nemalé zkušenosti. O Rangers toho nyní příliš nevíme, víme jen, že nejslavnějším hráčem je kapitán Barry Ferguson. Je to kvalitní hráč, ale těch je na podobné úrovni mnoho," uvedl před utkáním Rosenberg.

Trenér Werderu Thomas Schaaf zatím přesně neví, v jakém složení nastoupí do utkání s Rangers útok, jelikož nad starty Klasniče a Almeidy se vznášejí otazníky. Trenér je ale připraven čekat až na poslední předzápasový trénink, kde se o všem rozhodne. Na druhé straně manažer Rangers Walter Smith je přesvědčen, že velkou roli v zápase s Werderem sehraje zkušenost Barryho Fergusona, který se ve čtvrtek zapíše do historie. Utkání proti aktuálně druhému týmu Bundesligy pro něj totiž bude již 77. utkání v evropských pohárech. Tolik startů na svém kontě nemá žádný jiný skotský fotbalista. "Je to náš klíčový fotbalista. Důležitý je pro nás nejen v pohárech, ale po celou sezonu," zdůrazňuje postavení Fergusona v týmu manažer Smith. "Doufám, že opět předvede kvalitní výkon a dovede tým k úspěchu. V posledních zápasech hrál opravdu dobře a já věřím, že to zopakuje."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.30 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Everton FC  (čtvrtek 20:45)
Jeden z nejpikantnějších soubojů čtvrtfinále Poháru UEFA uvidí nejspíše diváci ve Florencii. Domácí Fialky se střetnou s ambiciózním Evertonem.

Fiorentině se podobně jako anglickému protějškovi letos mimořádně daří v domácí soutěži. Fialky jsou po posledním vítězství nad Juventusem na čtvrtém místě, které zajišťuje Ligu mistrů. Podobně je na tom také liverpoolský Everton, který hraje ve skvělé formě a sen jménem Liga mistrů již není pouze ve hvězdách. Evertonští fotbalisté nyní v konci sezony budou muset svést tvrdý boj s městským konkurentem Liverpoolem, který je na konečný zisk čtvrtého místa favoritem, ale Everton může překvapit.

Trenér domácích Prandelli si je síly Evertonu vědom a ví, že pokud budou chtít jeho svěřenci postoupit, nečeká je nic lehkého. Na adresu nadcházejícího utkání Prandelli řekl: "Bude to velice, velice těžké utkání a já sám jsem zvědav, jak dopadne. Pokud chceme uspět, musíme se na toto utkání plně koncentrovat. Everton je mužstvo, které hraje dobrý technický fotbal, ale je také velmi vyspělé po fyzické stránce. Hrají dobře jak na zemi, tak také ve vzduchu. Pokud ale půjdeme do zápasu s cílem bránit, tak prohrajeme. Musíme hrát podobně jako v minulých zápasech a poté můžeme myslet na úspěch."

Prandellimu mohl určitě v přípravách pomoci také obránce Per Kroldrup, který na Merseyside strávil v sezoně 2005 půl roku. V Evertonu sice ještě v té době nehráli jak Andy Johnson, tak Ayegbeni Yakubu, kteří jsou současnými pilíři Evertonského útoku, ale varovat mohl trenéra Kroldrup alespoň před dvojicí Arteta, Cahill. O těchto hráčích Kroldrup prohlásil: "Cahill je excelentní v tahu na branku. Dokáže se lehce prosmýknout mezi obránci a zakončit. Arteta je skvěle vybaven po technické stránce a tvoří hru. Ale hlavně jako tým je Everton velice silný. Mají dobře organizovanou hru a na taktice pracují každý trénink."

Domácí budou v utkání postrádat zraněného útočníka Adriana Mutua a také Fabia Liveraniho. V útoku by se tak měl objevit veterán Christian Vieri, který v posledních zápasech přesvědčil trenéra Prandelliho a dostane šanci před Pazzinim. Lodivod Evertonu David Moeys si myslí, že podobný souboj mezi Evertonem a Fiorentinou by se mohl opakovat i příští rok. Tentokrát ovšem již v Lize mistrů. "Fiorentina má velmi kvalitní kádr a myslím si, že si je s Evertonem hodně podobná," uvedl Moyes na adresu soupeře. Ani jeden tým zatím letos v Poháru UEFA neochutnal hořkost porážky.

Pro Everton ale bude určitě velice těžké tuto bilanci potvrdit, jelikož Fialky na domácí půdě ještě od anglického soupeře branku nedostali. Obránce Jolean Lescott si ovšem myslí, že se Everton, který v Poháru UEFA vyhrál již sedm zápasů v řadě, nemusí ve Florencii ničeho bát. "Nemáme z toho strach," sebevědomě prohlašuje Lescott. Pro Everton je absence klíčového Mutua určitě dobrou zprávou, ale trenér Moyes ví, že také Vieri je skvělým útočníkem. <>"Viděl jsem ho jednou na reprezentačním tréninku a od té doby vím, že je to nebezpečný hráč. Je to fantastický italský fotbalista," nešetřil chválou na adresu Vieriho Moyes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Marseille - Zenit Sankt-Peterburg  (čtvrtek 20:45)
Olympique Marseille přivítá na svém hřišti v osmifinále Poháru UEFA Zenit Petrohrad. Oba týmy se již utkalz jednou ve stejné fázi Poháru UEFA v sezóně 2005/06. Tehdy tým vedený trenérem Vlastimilem Petrželou prošel dál po výsledcích 1:0 a 1:1.

Francouzský tým postoupil mezi posledních 16 týmů přes jiný ruský tým, a to Spartak Moskva. Zenit vystavil ve 3. kole stop španělskému Villarrealu.

Marseille zvítězila o víkendu nad Auxerre 2:1 a v tabulce je na čtvrtém místě s tříbodovým odstupem na AS Nancy. Olympique má momentálně výtečnou formu. V Lique 1 již neprohrál sedm utkání za sebou. Samir Nasri možná povede jako nový kapitán do utkání svůj tým proti Zenitu Petrohrad. "Samir má velkou šanci," prozradil trenér Erik Gerets, jemuž bude chybět vykartovaný Lorik Cana a zraněný Julien Rodriguez. Zbytek týmu bude mít k dispozici. Cisse, Mandanda, Nasri and Niang však budou hrát pod tlakem. V případě žluté karty by nemohli nastoupit v odvetě.

Zenit Petrohrad momentálně finišuje přípravu na nový ročník ruské ligy. O víkendu teprve nastoupí k prvnímu soutěžnímu zápasu, když změří síly s Lokomotiv Moskva v ruském Superpoháru. Zenit jede do Francie bez vykartovaného Širokova a Šírla, kteří byli vyloučení v posledním utkání Poháru UEFA. "Marseille jsme dokázali už jednou vyřadit. Tehdy jsme u nich vyhráli 1:0 a doma remizovali. Osobně to vidím padesát na padesát," uvedl Radek Šírl. Ruský tým se bude muset obejít i bez svého trenéra Dicka Advocaata, který nesmí v následujících třech zápasech evropských pohárů na lavičku Zenitu Petrohrad. UEFA tak nizozemského kouče potrestala za to, že byl vykázán na tribunu během odvety třetího kola Poháru UEFA ve Villarrealu.

Olympique Marseille je favoritem tohoto utkání, musí se však vyvarovat chyb, které stály postup Villarreal. Pro Zenit hraje vzájemná bilance z předešlého souboje, ale minusem je zase menší rozehranost.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Sporting CP  (čtvrtek 21:00)
Bolton čeká další klub z Pyrenejského poloostrova. Ve třetím kole si Wanderers překvapivě poradili s Atletikem Madrid, nyní změří síly se Sportingem.

Bolton doma porazil Atletiko 1:0 a v odvetě uhrál bezbrankovou remízu. O tomto utkání se bude ještě chvíli mluvit, jelikož fanoušci anglického klubu si stěžovali na praktiky španělských policistů a vedení Wanderers na to reagovalo stížností k UEFA.

Domácí jsou v tabulce Premier League až sedmnáctí a až do konce zřejmě budou bojovat o záchranu. Chybí především kanonýr, což si velice dobře uvědomuje i manažer Gary Megson. "Nicolas nám chybí, stejně jako by chyběl i jakémukoliv jinému mužstvu. Ale měli jsme dobré výsledky i poté, co odešel. Každý nám říkal, jak dobře jsme si vedli proti Atletiku a Nic u toho nebyl. Vyhráli jsme v Readingu a udrželi čisté konto v Newcastlu, ani v těchto zápasech Nic už nehrál," naznačuje Megson, že s odchodem Nicolase Anelky jeho tým neztratil zase tak moc.

Na Megsona čeká těžký úkol zalepit několik děr v sestavě. Vykartovaný je El-Hadji Diouf, hrát pak nemohou ani Grzegorz Raziak, Gretar Steinsson, Tamir Cohen a bolavá záda na hřiště dost možná nepustí ani Kevina Nolana.

Sporting do Poháru UEFA přestoupil z Ligy mistrů a ve třetím kole měl daleko snadnější pozici, když lehce přehrál Basilej. Doma nejprve vyhrál 2:0, na hřišti soupeře pak dal ještě o jednu branku více a dále šel po celkovém výsledku 5:0.

Lisabonskému klubu se však vůbec nedaří v domácí soutěži, kde je až čtvrtý a na vedoucí Porto ztrácí propastných sedmnáct bodů. Ani trenér Sportingu Paulo Bento to nebude mít snadné při skládání základní sestavy. Na Reebok Stadium se s velkou pravděpodobností neobjeví Liedson, na trávník pak určitě nevyběhnou Derlei, Djalo a Paez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - Hamburger SV  (čtvrtek 21:05)
Téměř po devíti letech na sebe narazí ve čtvrtfinále evropského poháru dva německé kluby - Hamburk a Leverkusen. Naposledy proti stály v sezóně 1998/99 ve čtvrtfinále Ligy mistrů Bayern Mnichov s Kaiserslauternem.

Na tiskové konferenci před čtvrtečním zápasem proti HSV zmínil trenér Bayeru Michael Skibbe, že personální změny v sestavě po porážce s Bochumí zřejmě budou, ale ještě si nechá toto téma otevřené. Moc spokojený s minulým zápasem nebyl a nabádá své hráče k viditelnému zlepšení.

<>"S tím, že nám los určil za soupeře HSV moc nadšený nejsem, obou nám bude chybět mezinárodní atmosféra a prostředí, na které jsme byli připraveni. Nedá se nic dělat. Musíme k zápasu přistoupit na jedné straně se zodpovědností a vážností a na druhé přinést do hry rychlost a dravost. S výsledkem 1-0 v zítřejším zápase bych byl vcelku spokojen," dodal Skibbe. Sergej Barbarez, bývalý hráč HSV, s trenérem souhlasí v otázce soupeře. Jinak je více optimisticky naladěn a věří, že se rozhodne ve prospěch Bayeru až v druhém zápase v Hamburku. Nicméně si myslí, že mu jeho bývalí spoluhráči určitě na hřišti nic nedarují. To, že s HSV umí Bayer držet krok, už dokázal v 19. kole Bundesligy, kdy vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. Do kádru se opět vrací záložník Carsten Ramelow, který má za sebou operaci menisku a týden již s týmem trénoval. Od začátku v sestavě asi nebude, ale jako alternativa stojí za zmínku.

Hamburk může ještě čerpat sebevědomí z nedělního vítězství nad Eintrachtem Frankfurt, ale stoustředí se již plně na nadcházející zápas proti Leverkusenu. Trenér Huub Stevens uvedl: "Bayer je velmi dobrý celek a také si vede dobře v této sezóně a my víme, co od něj můžeme očekávat," a dodává, že Pohár UEFA je úplně jiná soutěž, která se s ligou nedá srovnávat a spoléhat se na to, že Bayer v minulém zápase v lize prohrál, určitě nebude. Proti vstřelenému gólu by určitě nic nenamítal.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
René Adler, Gonzalo Castro, Karim Haggui, Manuel Friedrich, Arturo Vidal, Bernd Schneider, Simon Rolfes, Tranquillo Barnetta, Hans Sarpei, Sergej Barbarez, Stefan Kießling
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Frank Rost, Bastian Reinhardt, Joris Mathijsen, Jerome Boateng, Rafael Van der Vaart, Nigel De Jong, Piotr Trochowski, Guy Demel, David Jarolim, José Paolo Guerrero, Ivica Olic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - PSV Eindhoven  (čtvrtek 21:05)
Na White Hart Lane přijede vyzvat domácí Tottenham Hotspur nizozemský mistr PSV Eindhoven. Oběma celkům se generálka na Pohár UEFA příliš nevyvedla. Spurs prohráli na půdě Birmingamu 1:4! PSV si odvezlo jen o gól menší porážku z Utrechtu.

Přestože se kohoutům nevyvedlo poslední ligové kolo, tak londýnský tým připomíná Fénixe, jenž vstal pod trenérem Juande Ramosem ze svého popela. Tottenham již má na svém kontě triumf v Carling Cupu, v jehož finále mu nebyl překážkou ani městský rival ze Stamford Bridge, Chelsea. Utkání rozhodl v prodloužení stoper Jonathan Woodgate, který se spolu s Ledleym Kingem navrací do sestavy Spurs právě na utkání s PSV. Oba byli pro zranění mimo hru po vyhraném finále s Blues. Domácí tak budou jejich návratem značně posilněni, jelikož oba představují v zadních řadách obrovskou jistotu.

Juande Ramos je, co se Poháru UEFA týče, nejúspěšnějším trenérem posledních několika let. Dvakrát po sobě totiž vyhrál tuto trofej s FC Sevilla a nyní má šanci dosáhnout na hattrick na lavičce Tottenhamu. "Bude to velmi zajímavý test. PSV je na vysoké úrovni a bude pro nás takovým barometrem, který změří naše možnosti. Poté budu vědět, jestli jsou mí hráči schopni hrát na mezinárodní scéně," prohlásil španělský manažer.

Přestože jde o velmi důležitý souboj, tak Ramos jako zkušený trenér odlehčil při tréninku atmosféru, když nechal své hráče klouzat hrudí po trávníku. "Trénují, jak oslavovat, pokud vyhrajeme Pohár UEFA," smál se Španěl. Kromě Woodgatea a Kinga posílí zadní řady Spurs také uzdravená lednová posila Gilberto a Michael Dawson. Alan Hutton nemůže nastoupit, jelikož již má odehrané utkání za Rangers v Lize mistrů.

Trenér PSV Sef Vergoosen si je vědom síly svého soupeře. "Tottenham je jeden z nejlepších týmů v Evropě. Hraje moderní kontinentální fotbal. Je na nás, abychom si s ním poradili. Náš cíl je vstřelit minimálně jednu branku. Spurs navíc nejsou, na rozdíl od nás, ve hře o domácí titul, takže se mohou plně soustředit na Pohár UEFA," prohlásil trenér Vergoosen.

Hostujícímu celku budou chybět dlouhodobě zranění Eric Addo a Tommie van der Leegte. Start Dannyho Koevermanse a Danka Lazoviče je v nejistotě. Na soupisku tak byl dodatečně připsán Jonathan.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Paul Robinson - Pascal Chimbonda, Jonathan Woodgate, Ledley King, Teemu Tainio - Jermaine Jenas, Tom Huddlestone, Didier Zokora, Aaron Lennon - Dimitar Berbatov, Robbie Keane
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Heurelio Gomes - Jan Kromkamp, Mike Zonneveld, Carlos Salcido, Dirk Marcelis - Timmy Simons, Otman Bakkal, Ibrahim Affelay, Eduardo Alcides - Balasz Dzsudzsak, Danko Lazovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SL Benfica - Getafe CF  (čtvrtek 21:30)
Na Estadio de Luz se spolu střetnou v Lisabonu domácí Benfica a její soused z pyrenejského poloostrova Getafe. Bude to první zápas souboje o čtvrtfinále Poháru UEFA.

Domácím se v portugalské lize zatím příliš nedaří. Druhé místo je pro fanoušky málo, navíc ani hra diváka tolik nepotěší. Portugalci jsou ale favoritem. Jejich kouč José Antonio Camacho hodlá svým svěřencům promluvit do duše, vždyť Benfika vyhrála letos v lize jen čtyři z celkových deseti domácích utkání. V sobotu navíc to byla jen remíza s městským rivalem Sportingem Lisabon a po zápase kritizoval kouč Sportingu podle něj chybujícího rozhodčího. Dobrou zprávou by ale měl být návrat zkušeného stopera Luizaa do sestavy. Naopak chybí striker Nuno Gomes, obránce David Luiz, v trestu jsou Petit a Binya. Nebude hrát ani Freddy Adu.

Větší spokojenost zatím může panovat u fanoušků Getafe. V lize je sice celek desátý, ale má navíc nakročeno do finále Copa del Rey. V posledním zápase domácí soutěže ale malý madridský tým zklamal. Už podruhé v sezoně vedl nad Mallorkou o dvě branky, ale také už podruhé s tímto soupeřem toto vedení ztratil. Celkově jsou výkony týmu dost nevyrovnané. Getafe dokáže třeba porazit Real Madrid či Barcelonu, ale pak zase ztrácí se slabšími celky. Los Azulones budou chybět dlouhodobě zranění Miguel Pallardó, Francisco Sousa a Mario Alvarez, nebude hrát ani Ikechukwu Uche. K dispozici by už ale měli být David Cortés a Franck Signorino. Zápas začíná ve 21:30 středoevropského času.
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Quim - Nélson, Luisão, Edcarlos, Léo - Katsouranis, Maxi Pereira, Di Maria; Rui Costa - Cristian Rodríguez, Óscar Cardozo.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Contra, Tena, Diaz, Licht - Pablo Hernandez, De la Red, Casquero, Granero - Albin, Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
satan_666

hoši máte přehozený sestavy u Bayeru a HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
satan_666

no bylo to tak,teď už to je koukam správně

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina musí zabojovat i bez Mutuho,no ale bude to těžké Everton je teď hoďně zozjetý,vidím to na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

LIGA MISTRŮ vyšla nádherně, takže proč nezkusit štěstí u POHÁRU UEFA. Viděl bych to asi takhle: Tottenham - PSV 1, Leverkusen - Hamburk pod 2,5 gólů, Fiorentina - Everton pod 2,5 gólů + české hokejové play-off Budějovice a Slavii - celkovej kurs se pohybuje kolem 9 ... za 2 kilča krásných 1800Kč

Reagovat
smazaný uživatel

error:TENTO LÍSTEK NEVYHRÁVÁ

Reagovat
smazaný uživatel

anderlecht-bayern 2 rangers-bremen over2,5 fiorentina-everton 1 marseille-petrohrad under2,5 bolton-sporting 1 leverkusen-hamburg 10 tottenham-eindhoven under2,5 benfica-getafe 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viola - EFC a Rangers - Bremen budou fantastické špíly......navíc hodně vyrovnané.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham-PSV 10, Fiorentina-Everton 1, Anderlecht-bayern 02, Rangers-Bremy +2,5golu, Marseille-Petrohrad 10, Bolton-Sporting 02

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si dal Rangers-Bremy 1:1 a Fiorentina-Everton 1:1 za 20,- 720,-.Jeste si asi pujdu vsadit,ze Klose,Berbatov,Cardoso a Bednar(hokej Slavia) vstreli branku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele