Rangers jdou dál hlavně díky McGregorovi, míní Smith

14.03.2008, 08:34
Aktuality
Trenér Rangers Walter Smith velebí po odvetě osmifinále Poháru UEFA svého brankáře Allana McGregora. Fantastický výkon gólmana Skotů byl podle Smithe klíčový pro postup jeho celku mezi nejlepší osmičku.

Skotské mužstvo sice v Brémách prohrálo s Werderem 0:1, ale díky skvělým McGregorovým zákrokům a výhře 2:0 z domácího prostředí to nakonec stačilo na postup. "Věděli jsme, že Werder pravděpodobně vyvine velký tlak, ale McGregor byl prostě fantastický," pochválil Walter Smith svého brankáře.

"Musím uznat, že několikrát při nás stálo štěstí, každopádně tenhle postup pro nás po vyřazení z Champions League znamená hodně." řekl také Smith.

Werder šel krátce po přestávce do vedení zásluhou Diega, ovšem McGregor potom několika skvělými zákroky znemožnil soupeři, aby si vynutil alespoň prodloužení. "Je to skvělý pocit vyřadit Werder, který byl jedním z favoritů na výhru v celé soutěži, ale my už se teď koncentrujeme na další zápas," řekl McGregor pro BBC. "Spoustě lidí jsme dokázali, že se mýlili, když nás odepisovali. Máme tady skvělou partu namixovanou jak z domácích hráčů, tak z cizinců. To je jeden z důvodů, proč se nám letos tak daří," dodal skotský brankář.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers jdou dál hlavně kvůli neschopnosti bremskejch hracu trefit branku a ne kvuli golmanovi, ten zase nic moc extra nechytal.

Reagovat
Devil

Kdyby McGregor nevytahl strelu nevim ted koho na brevno , tak bylo vymalovano !

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to Sanogo. Umenie netrafiť odkrytú bránu zo 4 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

mcgregor je borec toho bysme mohli koupit do rokytnice která hraje 1b třídu

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal dobre urcite byl hlavnim pilirem k tomu ze rangers nevypadli.Jinak rozhodci evidentne nadrzoval domacim za celej zapas sem snad nevidel odpiskanej faul na hrace skotskeho klubu.Dobre ze vypadli nemcouri

Reagovat
smazaný uživatel

po vypadnutí THFC a EFC je pro mně teď právě Rangers horkým tipem na vítěze UEFY

Reagovat
Devil

Pro me ani ne tak horkym tipem, ale spis je to bohuzel jedinej ostrovan kterej v Uefe zustal.Rek bych ze nejvetsi favorit je Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

no, špatně jsem se možná vyjádřil....,

Rangers je tedy tým, kterému teď nejvíce přeji aby vyhrát UEFU : ....a souhlasím, že Bayern je největším favoritem.....čekal jsem trochu více od Violy, ale ta na to asi nebude mít...

Reagovat
Devil

Taky ted budu fandit Rangers,ale moc ruzove to s nima nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně to bude celé záviset na losu, Bayern může pohořet třeba na Viole.....a Rangers je doma opravdu výborný, na Ibroxu je schopen porazit každého....

Reagovat
Devil

jj,doma jsou Skoti silni.

Reagovat
Devil

Tak Getafe by mohlo Bayern taky potrapit.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by napodobit podobně "malý" a neznámý Alaves a dostat se jako oni až do finále.....a tam dostat nářez od Rangers....

Reagovat
Devil

Pokud Rangers prejdou pres portugalsky simulanty .

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že jo.....ten Sporting je letos dost slabý, na Ibroxu dostane nařezáno a venku se to už nějak ukope......aspoň tedy doufám....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele