Podolski musí hrát, nabádá německý kouč Löw

27.06.2015, 16:58
Aktuality
Za necelý rok je na programu evropský šampionát, kde by se s Německem rád představil i Lucas Podolski. 30letý útočník však k tomu musí podle vyjádření reprezentačního kouče Joachima Löwa nastupovat...

Podolski je se 125 reprezentačními starty a takřka padesáti góly jednoznačně nejzkušenějším hráčem současného kádru, poslední dobou však i na poli DFB-Teamu plní roli náhradníka.

Na zmíněné Euro 2016 by se potom vůbec nemusel dostat, neboť Löw má na výběr z celé řady talentovaných hráčů, kteří se chtějí chopit nabízené příležitosti.

Sám Joachim Löw patří mezi obdivovatele zkušeného útočníka, znovu však zopakoval, že chce, aby Podolski začal nastupovat. "Řekl jsem Lucasovi, aby si s Arsénem Wengerem promluvil o tom, do jaké role s ním počítá," řekl Löw, jehož svěřenec se z nepovedeného hostování v Interu Milán vrátil právě ke Gunners. "Chci, aby odehrál alespoň 30 nebo 40 zápasů," dodal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1504)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele