Plšek po čtyřech měsících skóroval, Olomouc ale znovu ztratila

18.03.2018, 10:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proste nemaji na to s tak uzkym kadrem hrat na spici chybi jemelka, veprek a buchta svym zpusobem i chory protoze reznicek podle me do toho herniho stylu nezapada + mi nejde do hlavy proc se v lize i v druhe lize toci tolik kvalitnich golmanu ale nam chyta reichl kterej nema ani na to chytat divizi nekde v kotehulkach jestli nejsou penize ani na trochu obstojnyho golmana klidne i z te druhe ligy tak to radsi fakt zabalte..

Reagovat
smazaný uživatel

+hlavne ze na hostovani odesel sterba jak kdybysme meli hracu na rozhazovani a pak kdyz se nekdo zrani hraje retard polom

Reagovat
Erialdur

Klídek. Vždyť jsme na krásném čtvrtém místě zatím. A ano, počítám s tím, že skončíme 6. Vždyť je to krásné umístění. Tím spíš jaké finanční možnosti máme. To že se nám zatím dívá Sparta, kde uklizečka má větší hodnotu než půlka našeho kádru, na záda je úžasné. Tak proč hned na ně útočit. Já jsem spokojen.

Reagovat
vitecek15

Jemelka chybí, to jo. Vepřek jen proto, že nemáme jiného levého beka, ale i on je neskutečně tragickej, tam buď musíme vytáhnout mladého hráče, nebo někoho přivést. Falta tam hoří jak papír a je to prostě ofenzivní typ. Buchta má oproti Reichlovi jedinou výhodu - výšku. Mám Reichla rád, ale jako dvojka je nejlepší, nemůže být jednička. Chorý nechybí, potřebujeme jiný typ útočníka, a tím zatím Řezníček není. Docela na to sere s odpuštěním. Nesklepne jediný balón, nevyhraje hlavičkový souboj, neobejde protihráče, nedá z metru gól do prázdné. Štěrba ať se nevrací, to Polom je oproti němu stokrát lepší. A bude i Kotouč. Tu Evropu prostě ukopeme, i kdyby snad z 5. místa, pokud bude ve finále poháru někdo, kdo už má zajištěnou z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček bol kauf jak víno fakt... strašný hráč... absolútne nezapadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budes znalec!!! Rict o Reichlovi, ze ma max na divizi :-D vzdyt ten borec kdyz nastoupil tak zachytal. Reznicek potrebuje cas, aby zapadl do systemu, je to kvalitni utocnik na Sigmu. Jemelku vic nez slusne zastoupil Polom.

Reagovat
Rišan

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vepřek je tragéd.. tam je horšie to, že na jeho post tam nikto neni...

Reagovat
vitecek15

Horší spíš je, že v mladších ročnících na ten post není snad vůbec nikdo jako budoucí alternativa. Tady vidím největší kámen úrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa musí spraviť nákup na LB, mládež tak nesledujem, ale asi na tom niečo bude

Reagovat
dinss

Reichl má jako chytat špatně nebo co?

Reagovat
PISTOLERO

Byla otázka času kdy odpadnou

Reagovat
dave30

Ty bohatší kluby nemůžeš ohrožovat dlouhodobě. To je stejné, jako naše kluby v pohárové Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že při uplně první příležitosti prodali Chorého, mohli se dostat třeba do pohárů, ale raději zvolili průměrnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co můžem dělat, když chtěl sám odejít.

Reagovat
czech_mira

"Po čtyřech měsících" je strašně zavádějící titulek, když se z toho 3 nehrálo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele