Opustí Samaras Manchester City?

17.11.2007, 19:30
Aktuality
Útočník Manchesteru City Georgios Samaras připustil, že by se rád v lednu přestěhoval do Lazia. Podle jeho slov by transferu nestál v cestě ani jeho nadřízení Sven-Göran Eriksson.

Samarase si na City of Manchester Stadium přivedl ještě bývalý manažer Stuart Pearce, jenž získal vytáhlého řeckého forvarda z Heerenveenu za 6 milionů liber.

Jenomže po nástupu Svena-Görana Erikssona pravidelně nehraje a rád by proto změnil v zimním přestupním termínu klub. Největší zájem jeví Lazio.

"Nevím, že by Lazio předložilo nějakou nabídku," říká Samaras. "Můžu říct, že se v Anglii cítím dobře. Ale musím být upřímný. Jestliže by Lazio projevilo zájem, byl bych opravdu šťastný."

"Je to klub s velkým jménem. Vím, že hrají Ligu mistrů a pokud porazí Olympiakos, postoupí mezi šestnáct nejlepších. Bylo by nádherné hrát za jeden z nejlepších klubů v Evropě."

Řecký útočník rovněž přiznal, že by mu Eriksson v přestupu nebránil. "Jsem stále součástí týmu a doufám, že budu hrát. Manažer mi oznámil, že dostanu šanci, ale musím si počkat. Ale také řekl, že kdybych chtěl odejít, nebude mi bránit v cestě."

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

Vypadá jak gólman

Reagovat
-Kopy-

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
Josifek

Zajímalo by mě, kde přišel na to, že Lazio je jeden z nejlepších týmů v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ma oproti man city nejaky meno v evrope... ikdyz se na to nehraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele