Samaras netouží po návratu k Citizens, chce zůstat v Celtiku

08.03.2008, 10:06
Aktuality
Řecký fotbalista Gergios Samaras by mohl zůstat v Celtiku i po konci této sezóny. Zatím v Glasgowě pouze hostuje z Manchesteru City. Pokud Celtic na konci sezóny zaplatí 3 miliony liber bude 23letý forvard jeho.

"Začátek tady pro mě byl těžký, protože jsem byl skutečně velmi rád součástí Manchesteru City, ale některé věci se prostě změnili."

Podle Samarase existuje ve smlouvě o hostování klauzule, že pokud Celtic po sezóně vysází na stůl 3 miliony liber, bude třiadvacetiletý Řek jeho. "To ale není na mě, záleží jak se dohodnou kluby, já bych chtěl mít každopádně jasno do startu mistrovství Evropy," vykládá Samaras.

K návratu do Manchesteru City se staví Samaras spíše skepticky. "Necítil jsem tam důvěru, prostě mi tam nevěřili. Ani jednou jsem vlastně nehrál na postu, který mi nejlépe vyhovuje. to ale není moje ostuda, spíš jejich," říká řecký útočník. "Teď jsem ve Skotsku, střílím góly a s Celtikem mám šanci vyhrát několik pohárů. Fotbal si zase užívám," prozradil Samaras na závěr.

Autor: Jiří Fišara / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No asi by měl zůstat. Na útočníka máme Jana Vennegoora of Hesselinka a Scotta McDonalda, to je jasná volba do útoku a Samaras je asi lepší volba než Derek Riordan, který by měl asi chopit příležitost a odejít do druhé anglické ligy, protože asi na první tým Bhoys i přes svůj velký talent nemá. No a Chris Killen asi taky valnou šanci nemá, i když se snaží. Jinak na útok je to vyřešeno. Jenom by to chtělo ještě nějaké křídlo. Kromě Nakamury a McGeadyho nemáme skoro nic. Scottovi Brownovi to vyloženě nesedí a pro Donatiho, Hartleyeho, Robsona a Evanedra Sno je jejich pozice vyloženě ve středu hřiště.

Jenom Hartley může hrát na kraji, ale pouze obranu. A nový Koki Mizuno je zatím neznámá, ale bezesporu má talent, ale dalšího by to určitě chtělo. Možná bych z juniorky vyzkoušel Michaela McGlincheyeho.

Ježišmarja, málem bych do útoku zapomněl započítat 20-tiletého Bena Hutchinsona, který se k Bhoys připojil od Middlesborough, ale zatím moc nenahrál tak nevím, třeba ho Strachan zkusí na křídle. Uvidíme, jinak doufám v dobrý výkon dnes proti The Dons. You´ll never walk alone.

C´mone the hoops.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Robson moze hrat na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

to moze

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to može každý, ale Robson hraje stejně jako Jarošík hlavně ze středu, typem konstruktivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to je pravda ale.....

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy zas nie

Reagovat
smazaný uživatel

A co vy dva ste? Dvojčata?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele