Opět máme pocit, že nás někdo okradl, stěžuje si Inzaghi

12.12.2017, 09:55
Aktuality
Hodně emocí vzbudil první poločas včerejšího utkání italské ligy mezi Laziem a Turínem. Celek z hlavního města na vlastním trávníku podlehl 1:3 a zaznamenal další ztrátu. Všechny branky padly až po změně stran, důležité věci se ovšem děly už v posledních minutách první půle...

Římský celek se nejprve marně dožadoval pokutového kopu. Ve 44. minutě se pak za obranu Turína dostal kanonýr Ciro Immobile a nastřelil tyč, při návratu se následně dostal do slovní rozepře se soupeřem Nicolasem Burdissem a došlo i k hodně lehkému kontaktu tváří, po němž se hostující fotbalista skácel k zemi. Ke slovu přišel videorozhodčí, na jehož doporučení sudí Giacomelli italského reprezentanta vyloučil.

"Ten obraz je jasný. Mohu analyzovat první poločas, ten druhý rozhodl rozhodčí, jeho spolupracovníci a video. V prvním poločase jsme si měli vést lépe, vytvořili jsme si několik šancí, stejně jako Turín. Měli jsme pocit, že můžeme vyhrát, ale ve čtvrtém kole po sobě nakonec máme pocit, že nás někdo okradl. Jedná se o sérii incidentů, které vás nutí se zamyslet. Všechno jste to viděli," prohlásil Inzaghi.

Frustraci Lazia dal už o přestávce najevo Luis Alberto, podle něhož se některým lidem na Apeninském poloostrově zkrátka nezamlouvá postavení Lazia v první čtyřce tabulky.

"Nevím, ale po čtyřech takových zápasech si to myslíte. Doufám, že tomu tak není, jelikož se jedná o nejkrásnější sport na světě, ale když jsou čtyři utkání po sobě neustále dělány takové chyby v neprospěch jednoho klubu... Byl to nejtěžší poločasový proslov během mojí trenérské kariéry, nebylo snadné nepovolit uzdu emocím před hráči. Ptal jsem se Burdissa, proč rozhodčímu neřekl, že se o nic nejednalo a on mi odpověděl, že to sudímu říkal. Snad přijde odvolání a všichni uvidí, jak to doopravdy bylo," věří někdejší útočník.

Lazio je v tuto chvíli v tabulce na pátém místě s tříbodovým mankem na městského rivala AS, manko na vedoucí Inter Milán činí osm bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (55)

Přidat komentář
Steve Stifler

Mít k ruce video a stejně to takhle dojebat, to je velký umění.

Reagovat
ttopi

A co přesně rozhodčí dojebal? Úder hlavou je jasnej a hráči to vědí. A z vide je patrný. Jasná červená a do sprchy.

Reagovat
Steve Stifler

Červená ještě dejme tomu, ale Burdisso tomu neskutečně přidal a v tý situaci bych dal oběma jen žlutou. Nicméně v pořádku. Ale nenařídit penaltu za tu ruku je zářez nejtěžšího kalibru, zvlášť pokud se na to podívám ještě jednou ze záznamu.

Reagovat
ttopi

Penaltu/nepenaltu jsem neviděl - mrknu se. Přidal/nepřidal, to neovlivňuje rozhodnutí, zda Immobile udělal to, za co byl vyloučen. A žlutou Burdissovi za co? Neudělal v podstatě nic. Jestli se skoulel na zem poté, co dostal úder, tak mu těžko lze objektivně dokázat, že to mohl ustát a padat nemusel. Bylo to v přerušené hře, takže bych to ani nesrovnával se simulací třeba po nějakém zákroku.

Reagovat
ttopi

+ penalta/nepenalta. Ruka to byla, o tom asi není pochyb. Tady je spíš otázka, zda byla úmyslná, což se nezdá být (vidim tam, jak ji hráč pohybem dolu chce dát k tělu, ale když je to na půl metru, nedá se to stihnout), navíc to bylo tak moc zblízka, že s tím lze těžko něco dělat. Ruka dost od těla, ale když k někomu dostupuješ, nedá se pohybovat s rukama nalepenýma k boku, prostě nejde (potřebuješ je ke koordinaci a k přibržďování pohybu).

Penalta to asi byla. Ten výklad je ale takovej, že v těchto případech si rozhodčí nepísknutí penalty v klidu obhájí. Pokud by ji pískl, obhájil by taky.

Reagovat
Steve Stifler

Nijak neobhajuju Immobileho hlavičku, to jsem ostatně uznal, že červená je v pořádku. Jen to prostě nebyl nijak silnej úder, aby tam Burdisso předváděl takový kreace a i u něj by byl trest na místě. Šlo hlavně o tu penaltu, která je teda pro mě z kategorie "naprosto jasný". Ruka od těla, zabránila míči v letu a že nebyla úmyslná? Jistěže nebyla, ale stejně jako v hokeji má hráč odpovědnost za to, kam strká hokejku, je fotbalista zodpovědnej za svoje ruce. Penalta neúmyslná, smolná určitě, ale pro mě nepochopitelně neodpískaná.

Reagovat
ttopi

Víceméně souhlasím, že penalta to byla. Ale pozor. V hokeji je odpovědnost za svou hůl bez výjimek, tam se to píská, ať je příčina jakákoliv. Ale ve fotbale pojem neúmyslná ruka (právě typu nastřelení zblízka, nebo i ochrana citlivých partií - to je ale jiný případ) existuje a rozhodčí si to dokáže obhájit.

Reagovat
verv

zajímalo by mě, jaký kreace myslíš. vždyť akorát normálně spadl a hned se zvedl, žádný teatrální gesta, žádný ležení a držení se za obličej.

Reagovat
snuff24

Podle mě v tom má určitě prsty Juventus, víc než kdy dřív se teď musí v tabulce dívat za sebe, tak proč si to radši nepojistit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

já si spíš myslím, že za to může Kalousek

Reagovat
snuff24

no vždyť ten je Juventino

Reagovat
Furia Ceca

To ani nevím... Tak ještě že jsem ho letos volil

Reagovat
snuff24

doufám, že je to ironie stejně jako ten můj příspěvek o Juventusu jestli ne tak je to smutný

Reagovat
10

tohle je povedená ironie, do souvislosti s tvým příspěvkem bych to nedával

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tohle je i na Interistu smutně slaboučký

Reagovat
Koubinhor

temná strana výhry na JV se objevuje

Reagovat
JuventusFC1897

uz to neber

Reagovat
oli9

Reagovat
Panděvova ofina

Proč se tu do něčeho takového pouštíš ? Akorát dostaneš zbytečně sodovku.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Varem se zatim neumi moc pracovat.

Reagovat
Pablos

jak je to vůbec k vyjadřování se k rozhodčím ...to je pod nějákou pokutou ? ..nebo to platí jen, když to je přímo po zápase. Nebo to tak není.. nebo prostě jak to je ? já mám v tohle bordel, tak budu rád, když mi to někdo vysvětlí

Reagovat
snuff24

proč by se nemohl vyjádřit ? když to není vulgárně .

Reagovat
Pablos

tak já nevím, já měl za to, že to něják bylo... že když někdo řekl po utkání např. : rozhodčí pískal v náš neprospěch, obral nás o body, předvedl strašnej výkon a bla bla bla ....tak to bylo na nějákou pokutu né.. že se to řeší přes podání na komisi rozhodčí a né do médií ...ale třeba jsem to celý popletl něják, fakt netuším přesně... proto se taky ptám, že jo

Reagovat
PlackaSKS

to bylo v den zápasu, ne? že se nesměli vyjadřovat k rozhodčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jste mi dojebali lístek

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.forzaroma.info/news-as-roma/lazio-inzaghi-il-derby-e-tra-le-ingiustizie-che-abbiamo-ricevuto/ samozrejme, jeho uplakaná a ukrivdená duša nezabudla spomenúť ani Derby... to Derby, kde im VAR odpískal penaltu po ruke Manolasa a zároveň neodpískal penaltu po ruke Parola, ktorý navyše mal byť vylúčený za úmyselný úder do hlavy. Laziali...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To je ono, len mu daj!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

https://www.football-italia.net/114156/gigio-annul-milan-renewal

Komédia okolo Donnarummu prišla v podobe druhej série. Som zvedavý či bude lepšia ako season 1.

Reagovat
exot12

Ak je toto pravda, tak by som ho predal pri dobrej ponuke a ako bonus, by som pribalil jeho bráška a veľkú červenú mašľu.

Reagovat
Eldarion

Stačí pozrieť zdroj a budeš v kľude

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som naivný, ja verím všetkému čo sa píše...

Reagovat
Eldarion

Vyzerá to tak, že si mal tento raz pravdu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina splaskla

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká bublina? Takže každý kdo začne dělat fotbal dobře s daleko menšími prostředky než konkurence je bublina jo? Nebo co vlastně není bublina? Jen bohaté kluby? Tohle je odporné nepřející myšlení. Lazio hraje s těma všema odpadlíkama parádní fotbal, vůbec možná nejzajímavější v Serii A, skončí beztak patí, tak o co de?

Reagovat
Panděvova ofina

Spojitost s bublinou nechápu, ale za zbytek

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kornovec

tip na konecne umisteni: 1.AS 2. Juve 3. Neapol 4. Lazio 5. Inter , Icardi v lednu pujde

Reagovat
snuff24

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
stuff

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zark

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Stále máme zápas k dobru, dva zápasy nič nezmenia, ako nás poznám tak sa znova hecnú a vyhráme v Atalante. Stále hráme dobre a sme pár bodov od LM a vôbec od prvého miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele