16. kolo
11.12.2017 21:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Turín FC 1:3

Lazio se na svého městského rivala prozatím nedotáhne, neboť na domácím Stadio Olimpico podlehlo Turínu 1:3. Všechny branky padly až po změně stran, tedy v době, kdy už na hrací ploše kvůli vyloučení nefiguroval Ciro Immobile.

Přitom právě pro nejlepšího střelce Lazia bylo utkání s Turínem velice pikantní. Italský útočník si získal renomé právě v turínském klubu, odkud putoval na zahraniční štaci do Dortmundu respektive Sevilly.

Na římskou půdu přicestoval velice nebezpečný soupeř, který svoje možnosti ukázal už v 5. minutě, kdy po pěkné akci pálil do tyče Andrea Belotti. Na druhé straně zase prováhal vhodný okamžik k zakončení Ciro Immobile a nutno pochválit i skvělý obranný zákrok N'Kouloua. Turín byl ale dál nebezpečnější. Molinaro z úhlu postupoval na Strakošu, mířil na zadní tyč a těsně minul. Před koncem poločasu zase protáhl z volného přímého kopu Sirigua Luis Alberto. Závěr prvního poločasu byl hodně rušný. Nejprve se domácí dožadovali pokutového kopu za hraní rukou, hned o chvíli později Immobile střílel do tyče a po následném závaru šel sudí zkoumat video, na jehož základě udělil červenou kartu Immobilemu. I když bylo vyloučení přísné, Immobile neměl do hostujícího hráče ramenem co strkat.

Lazio čekal krušný druhý poločas, který byl v 54. minutě ještě krušnější. Álex Berenguer dostal přihrávku a propálil vše před sebou. Za dalších deset minut dostal Tomás Rincón spoustu prostoru, aby si navedl balón ke střele a přesnou ranou zvýšila na 2:0. Lazio sice za chvíli snížilo, když se ryze individuální akcí prosadil Luis Alberto, ale konečné slovo měla stejně Granata. Parádní průstřel předvedl zpoza vápna Simone Edera. Turín zvítězil na Stadio Olimpico 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio v 16-17 neProhrálo vypsaní jako favorit. Jednou se jim venku povedlo vyhrát vypsaní jako outsider a sice na juventusu TURIN. Ted hrají FC TURIN, jsou favorité- mohli by rupnout .

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to raději nezkouší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele